Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσι υπομονή, ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά. Είναι λογικό να φοβάσαι. Σκέψου ότι δεν είναι τόσο σπάνιο αυτό που σου συμβαίνει. Πολλές κοπέλες το περνάνε στην αρχή αλλά στο τέλος καταλήγουν με παιδαρους στην αγκαλιά. Εμείς εδώ θα σου κάνουμε παρέα. 

Ευχαριστώ αλλα πρώτη φόρα ακούω για αποκόλληση λόγω σφιξιματος. Να παρώ τον γιατρό τι να κανω. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Ευχαριστώ αλλα πρώτη φόρα ακούω για αποκόλληση λόγω σφιξιματος. Να παρώ τον γιατρό τι να κανω. 

Αν σε βοηθάει πάρε το γιατρό σου. 

@Dimitr@17 κρίμα κορίτσι. Μπορεί κάτι να πήγε να γίνει και να μην προχώρησε. Τον άλλο μήνα. Είμαι σίγουρη ότι εσύ πολύ γρήγορα θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Smile89 είπε:

Ποτε εχεις ραντεβου με τον γιατρο σου????Παρε τον ενα τηλεφωνο να του το πεις ,δεν ειναι κακο,να δεις τι θα σε συμβουλεψει !!!Και εγω ξερω παντως γυναικα με αιμα μεχρι τον πεμπτο και πηγαν ολα μια χαρα  :)

πρίν από 34 λεπτά , Smile89 είπε:

@Smile89 ψυχραιμία. Πάρε τις οδηγίες του γιατρού σου για το θέμα και ακολούθησέ τες. Είναι συνηθισμένο και σίγουρα αντιμετωπίζεται. Όλα θα πάνε καλά, μην έχεις στο μυαλό σου το κακό.

πρίν από 38 λεπτά , Smile89 είπε:

Ε ρε συ δεν σφίγγομαι την απαραίτητη ώθηση δίνω. Εεε πήγα τώρα κ ειχα πολυ αίμα μετα. Δεν μπορώ αλλο να Φοβαμαι. 

Ούτε δισκοιλια ειμαι ούτε τίποτα κανονικα παω δηλαδή τι νσ κανω για να μην με παθει κατι να μην πηγαίνω? Τι να Κανω. 

Kαλημέρα γλυκιά μου!!!Δεν φταίει αυτό!!!!Οτι και  να κάνεις αν είναι να πάει καλά θα πάει!!!Εννοείτε μη σε πιάσει κάτι και μετά δεν πας για κακά!!!Οπως λες δεν έχεις δυσκοιλιότητα!!Πάρε ένα τηλ. τον γιατρό σου να σε δει νωρίτερα από την Τρίτη για να σου φύγει το άγχος!!!Θα πάνε όλα καλά και ειλικρινά το πιστεύω γιατί εγώ που είχα ατυχία δεν είδα ποτέ αίμα!!!Αρά δεν είναι πάντα κακό!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Ποτε εχεις ραντεβου με τον γιατρο σου????Παρε τον ενα τηλεφωνο να του το πεις ,δεν ειναι κακο,να δεις τι θα σε συμβουλεψει !!!Και εγω ξερω παντως γυναικα με αιμα μεχρι τον πεμπτο και πηγαν ολα μια χαρα  :)

Τον πήρε δεν απαντησε θα χει δουλειά οποτε θα με τηλ πισω. Την Τρίτη εχω. 

πρίν από 9 λεπτά , kido είπε:

@Smile89 ψυχραιμία. Πάρε τις οδηγίες του γιατρού σου για το θέμα και ακολούθησέ τες. Είναι συνηθισμένο και σίγουρα αντιμετωπίζεται. Όλα θα πάνε καλά, μην έχεις στο μυαλό σου το κακό.

Δυσκολο πολυ κορίτσι μου 

nlmNp2.png

Καλημέρα κορίτσια!νομίζω έρχεται σιγά σιγά η περίοδος μου μην με αφήσει παραπονεμένη!

@Smile89 δεν κατάλαβα αν έχεις δυσκοιλιότητα τελικά αλλά αν έχεις και δυσκολεύεσαι και είδες αιματακι μετά από σφίξιμο πες το στον γιατρό σου.παρε κι άλλα ακτινίδια!!!χαχαχαχα μετά δεν θα προλαβαίνεις...

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

Kαλημέρα γλυκιά μου!!!Δεν φταίει αυτό!!!!Οτι και  να κάνεις αν είναι να πάει καλά θα πάει!!!Εννοείτε μη σε πιάσει κάτι και μετά δεν πας για κακά!!!Οπως λες δεν έχεις δυσκοιλιότητα!!Πάρε ένα τηλ. τον γιατρό σου να σε δει νωρίτερα από την Τρίτη για να σου φύγει το άγχος!!!Θα πάνε όλα καλά και ειλικρινά το πιστεύω γιατί εγώ που είχα ατυχία δεν είδα ποτέ αίμα!!!Αρά δεν είναι πάντα κακό!!

Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη... 

Just now, Nati85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!νομίζω έρχεται σιγά σιγά η περίοδος μου μην με αφήσει παραπονεμένη!

@Smile89 δεν κατάλαβα αν έχεις δυσκοιλιότητα τελικά αλλά αν έχεις και δυσκολεύεσαι και είδες αιματακι μετά από σφίξιμο πες το στον γιατρό σου.παρε κι άλλα ακτινίδια!!!χαχαχαχα μετά δεν θα προλαβαίνεις...

Δεν έχω δυσκοιλιότητας θα σφιχτω όπως είναι λογικό να σφιχτω. Εύχομαι να μην σου έρθει. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

1 ώρα πρίν, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Καλημερα κοριτσια και απο μενα ,χαθηκα εντελως το ξερω ,σας διαβαζα ομως και μαθαινα τα νεα σας αλλα δεν ειχα κουραγια να γραψω ,ημουν πολυ χαλια ψυχολογικα γιατι μου επεσαν πολλα μαζεμενα,κλοπη ,αρρωστια του πατερα μου ,νοσοκομεια κτλ βαλε και τις ορμονες της εγκυμοσυνης εεεε δε θελει και πολυ να σε παρει απο κατω.Τωρα ειμαι καλυτερα ομως ,επεστρεψα δριμυτερη....νομιζω!!!!Η εγκυμοσυνη κυλαει κανονικα αλλα πολυ πονος στο στομαχι κοριτσια και εχω τρελλαθει στους εμετους ,πραγματικα δεν ειναι καλη η πρωτη περιοδος της εγκυμοσυνης ,καμια ευχαριστηση......χαχαχα ελπ[ιζω να βελτιωθουν τα πραγματα αργοτερα.Τη Δευτερα εχω να κανω την αυχενικη διαφανεια και την Πεμπτη 1η του μηνα τη ληψη τροφοβλαστης και ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα ,δεχομαι ευχαριστα τις προσευχες σας για εμενα !!!!!

Τωρα οσον αφορα καποια ερωτηματα που ειχατε καποιες κοπελες για αιματα,καφετια κτλ πριν την περιοδο,να σας πω οτι και εγω ειχα 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο αιμα καφε που κρατησε πολυ λιγο και τελικα ημουν εγκυος και ο γιατρος δεν μου εδωσε τιποτα να παρω και ολα κυλησαν φυσιολογικα.Επισης εμενα ο γιατρος μου ειπε να κανω την επαναλληπτικη χοριακη μετα απο μια εβδομαδα(οποτε ειναι στον γιατρο το τι πρωτοκολλο θα ακολουθησει)και εννοειτε οτι ειχα τρελη αγωνια στο ενδιαμεσο αλλα το παλεψα.Οσον αφορα και τη τουαλετα κοριτσια εγω σφιγγομαι οσο χρειαζεται και δεν εχω θεμα ,εχει γατζωθει ο σπορος για τα καλα φαινεται γιατι τοσα περασε ,κλαματα ,στεναχωριες ,αγχοι,δουλειες,βαρη .....αλλα εκει ακλονητος!!!!!

Αυτααααααααααα απο μενα ,φιλια πολλα σε ολες και καλα αποτελεσματα σε ολες οσες περιμενουν τωρα κοντα!!!!!

Καλημερα!   καλη επιτυχια για τον τροφοβλαστη και να σου πανε ολααααα καλα ! υπομονη λιγακι κ θα περασουν οι εμετοι !

1 hour ago, Smile89 είπε:

Ε ρε συ δεν σφίγγομαι την απαραίτητη ώθηση δίνω. Εεε πήγα τώρα κ ειχα πολυ αίμα μετα. Δεν μπορώ αλλο να Φοβαμαι. 

Ούτε δισκοιλια ειμαι ούτε τίποτα κανονικα παω δηλαδή τι νσ κανω για να μην με παθει κατι να μην πηγαίνω? Τι να Κανω. 

υπομονη κοριτσι . ισως ειναι μαζεμενο αιμα που οταν σηκωνεσαι να πας τουαλετα τρεχει . προγεστερονη συνεχιζεις?  

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα!   καλη επιτυχια για τον τροφοβλαστη και να σου πανε ολααααα καλα ! υπομονη λιγακι κ θα περασουν οι εμετοι !

υπομονη κοριτσι . ισως ειναι μαζεμενο αιμα που οταν σηκωνεσαι να πας τουαλετα τρεχει . προγεστερονη συνεχιζεις?  

Ναι Κανονικα 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Κοριτσακια μου καλημερα...σε ευχαριστω πολυ για ρο ενδιαφερον σας κ τα καλα σας λογια...δεν στεναχωρηθηκα γτ δεν περιμενα κατι τετοιο αυτον τον μηνα παρολο που μου μπηκε μια υποψια αυτες τις μερες...τελικα το τεστ ειπε την αληθεια...παω για δουλιτσα θα τα πουμε μετα...

καλημερα ! αυτα τα ατιμα συμπτωματα .. μπορει να μην σου εχει στρωσει ακομα ο κυκλος απο την αποβολη που ειχες ..δεν πειραζει  την επομενη φορα ..

Just now, Smile89 είπε:

Ναι Κανονικα 

ωραια , εφοσον παιρνεις κ την προγεστερονη , μαι χαρα θα εισαι . εμενα ο γιατρος μου μου εχει πει για γυναικες που ειχαν αιμα σε ολη την εγκυμοσυνη τους.. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Smile89 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη... 

Δεν έχω δυσκοιλιότητας θα σφιχτω όπως είναι λογικό να σφιχτω. Εύχομαι να μην σου έρθει. 

Α εντάξει οπότε δεν σφιγγεσαι από δυσκοιλιότητα μην ανησυχείς απλώς εμένα μου είχε πει η γιατρός  δεν είναι και ότι καλύτερο να έχεις δυσκοιλιότητα και να σφιγγεσαι παρά πολύ όχι ότι απαραίτητα δημιουργεί πρόβλημα αλλά μου λέει σκέψου το φυσικά σαν κίνηση δεν το θέλουμε σε αυτή την φάση και πάλι μου λέει σε ακραίες περίπτωσης όταν δεν μπορείς καθόλου να ενεργήθεις όχι όταν πάμε φυσιολογικά.μην αναστατωνεσαι πήγαινε την τρίτη μια και καλή για το ραντεβού σου!

e6OVp3.pngExilp3.png

βρε κοριτσια εχψ αρχισει λιγο κ απογοητευομαι ..δηλαδη η δημητρα με τοσες  επαφες κ δεν εμεινε ..  τι στο καλο πια??  πρεπει να βρουμε ακριβως και την ωρα της ωορηξιας για να το πιασουμε ???:confused:

11 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Το πρώτο ειναι να πάρεις δευτερη γνώμη! Κατα προτίμηση ειδικού σε θέματα υπογονιμότητας. Μπορεί να ειναι κατι απλό κ να μην το εχει δει ο γιατρός σου. Διαβασα καποια στιγμή στο parents για μια κοπέλα που πήγε σε 8 γιατρούς. Ο 7ος της βρήκε μόνο το ινομίωμα που είχε κ τελικά εκανε 4 παιδακια. Μην το αφηνεις. Θα το βρεις οτι κ να ειναι...

Kαλημερα ! εσυ τι κανεις κοριτσι?  ξανα με προκληση συνεχιζεις η μονοι σας?  νομιζω μαζι αδιαθετησαμε εμεις?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

βρε κοριτσια εχψ αρχισει λιγο κ απογοητευομαι ..δηλαδη η δημητρα με τοσες  επαφες κ δεν εμεινε ..  τι στο καλο πια??  πρεπει να βρουμε ακριβως και την ωρα της ωορηξιας για να το πιασουμε ???:confused:

Χαχα Ναι μάλλον το ωάριο να πει τώρα σκάω και τα σπερματοζωάρια να μας πουν αν έχουν όρεξη και διάθεση να πάνε προς τα εκεί αλλιώς μην παιδευομαστε χωρίς λόγο! 

• Χαχα 4

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Χαχα Ναι μάλλον το ωάριο να πει τώρα σκάω και τα σπερματοζωάρια να μας πουν αν έχουν όρεξη και διάθεση να πάνε προς τα εκεί αλλιώς μην παιδευομαστε χωρίς λόγο! 

ε μα πραγματικα ! τι να πω ! πραγματικα εχω μετανιωσει που ενω ειμαστε μαζι με τον αντρα μου  8 χρονια , δεν το καναμε ελευθερα νωριτερα .. στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα που λεμε!!! 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...