Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, WannaBeMother είπε:

Οχι δεν εχω παρει αλλα το σκεφτομαι τωρα πλεον σοβαρα να βρω οτιδηποτε διαφορετικο απο οσα εκανα στο παρελθον, δηλαδη μηπως πρεπει να βοηθησω την κατασταση με αλλο τροπο εκτος της φυσιολογικης επαφης!!!

Το πρώτο ειναι να πάρεις δευτερη γνώμη! Κατα προτίμηση ειδικού σε θέματα υπογονιμότητας. Μπορεί να ειναι κατι απλό κ να μην το εχει δει ο γιατρός σου. Διαβασα καποια στιγμή στο parents για μια κοπέλα που πήγε σε 8 γιατρούς. Ο 7ος της βρήκε μόνο το ινομίωμα που είχε κ τελικά εκανε 4 παιδακια. Μην το αφηνεις. Θα το βρεις οτι κ να ειναι...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Μπα δε νομιζω οτι θα χρειαστει να παω για χοριακη...μολις ειδα αρκετο αιμα τωρα που πηγα τουαλετα..

Τι έγινε ρε κορίτσι τώρα μπόρεσα και διάβασα τα μηνύματα. Είσαι καλά? Τι έγινε με το αίμα? 

XDAlp3.png

Κοριτσακια μου καλημερα...σε ευχαριστω πολυ για ρο ενδιαφερον σας κ τα καλα σας λογια...δεν στεναχωρηθηκα γτ δεν περιμενα κατι τετοιο αυτον τον μηνα παρολο που μου μπηκε μια υποψια αυτες τις μερες...τελικα το τεστ ειπε την αληθεια...παω για δουλιτσα θα τα πουμε μετα...

• Λυπημένη/-ος 6

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσακια μου καλημερα...σε ευχαριστω πολυ για ρο ενδιαφερον σας κ τα καλα σας λογια...δεν στεναχωρηθηκα γτ δεν περιμενα κατι τετοιο αυτον τον μηνα παρολο που μου μπηκε μια υποψια αυτες τις μερες...τελικα το τεστ ειπε την αληθεια...παω για δουλιτσα θα τα πουμε μετα...

Καλημέρα κοριτσάκι σου ηρθε αιμα κανονικό?? Μηπως να εκανες μια χοριακη???

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλημέρα Δημητρούλα,πολύ πιθανό να έμεινες και να μην προχώρησε...

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι σου ηρθε αιμα κανονικό?? Μηπως να εκανες μια χοριακη???

Λογικά αφού ήρθε αίμα θαναι μηδενική... αλλά αν κρίνουμε από τη δική σου περίπτωση ναι καλό θαναι να κάνει μία για σιγουριά!Κι εμένα με είχε στείλει στη βιοχημική παρόλο που ήρθε περίοδος να σιγουρευτεί!

Δεν πτοουμαστε @Dimitr@17!!!! Προχωράμε γερά!!! Εσείς το πάτε πολύ καλά!!!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, ntemiiiiii είπε:

Καλημέρα Δημητρούλα,πολύ πιθανό να έμεινες και να μην προχώρησε...

Λογικά αφού ήρθε αίμα θαναι μηδενική... αλλά αν κρίνουμε από τη δική σου περίπτωση ναι καλό θαναι να κάνει μία για σιγουριά!Κι εμένα με είχε στείλει στη βιοχημική παρόλο που ήρθε περίοδος να σιγουρευτεί!

Δεν πτοουμαστε @Dimitr@17!!!! Προχωράμε γερά!!! Εσείς το πάτε πολύ καλά!!!

Καλημερα κορίτσι μου γι αυτο λεω και εγω.να κανει γιατι μπορει να ειναι βιοχημική! Στη δικη μου την περίπτωση και εγω εκανα χοριακη μετα το αιμα και δεν.ειχε μηδενίσει οποτε μπορει να φανει αν.ηταν!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια ξύπνησα με πονοκέφαλο.... Την έκατσα. Να δω πως θα περάσει που δεν κάνει να πάρω ακόμα τίποτα. @Dimitr@17 δεν το πίστευα ότι θα σου έρθει. Μου έχει τύχει και εμένα να έχω μια εβδομάδα καθυστέρηση. Τέλος πάντων να προσέχεις γενικά και τις μέρες που περιμένεις εάν θα εμφανιστεί η περίοδος ή  όχι ,μην κουράζεις το σώμα σου κορίτσι μου. Μην είσαι έγκυος και πάθεις τίποτα με τα βάρη και έχουμε αλλα. Να είσαι προσεκτική.

XDAlp3.png

Καλημερα κοριτσια και απο μενα ,χαθηκα εντελως το ξερω ,σας διαβαζα ομως και μαθαινα τα νεα σας αλλα δεν ειχα κουραγια να γραψω ,ημουν πολυ χαλια ψυχολογικα γιατι μου επεσαν πολλα μαζεμενα,κλοπη ,αρρωστια του πατερα μου ,νοσοκομεια κτλ βαλε και τις ορμονες της εγκυμοσυνης εεεε δε θελει και πολυ να σε παρει απο κατω.Τωρα ειμαι καλυτερα ομως ,επεστρεψα δριμυτερη....νομιζω!!!!Η εγκυμοσυνη κυλαει κανονικα αλλα πολυ πονος στο στομαχι κοριτσια και εχω τρελλαθει στους εμετους ,πραγματικα δεν ειναι καλη η πρωτη περιοδος της εγκυμοσυνης ,καμια ευχαριστηση......χαχαχα ελπ[ιζω να βελτιωθουν τα πραγματα αργοτερα.Τη Δευτερα εχω να κανω την αυχενικη διαφανεια και την Πεμπτη 1η του μηνα τη ληψη τροφοβλαστης και ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα ,δεχομαι ευχαριστα τις προσευχες σας για εμενα !!!!!

Τωρα οσον αφορα καποια ερωτηματα που ειχατε καποιες κοπελες για αιματα,καφετια κτλ πριν την περιοδο,να σας πω οτι και εγω ειχα 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο αιμα καφε που κρατησε πολυ λιγο και τελικα ημουν εγκυος και ο γιατρος δεν μου εδωσε τιποτα να παρω και ολα κυλησαν φυσιολογικα.Επισης εμενα ο γιατρος μου ειπε να κανω την επαναλληπτικη χοριακη μετα απο μια εβδομαδα(οποτε ειναι στον γιατρο το τι πρωτοκολλο θα ακολουθησει)και εννοειτε οτι ειχα τρελη αγωνια στο ενδιαμεσο αλλα το παλεψα.Οσον αφορα και τη τουαλετα κοριτσια εγω σφιγγομαι οσο χρειαζεται και δεν εχω θεμα ,εχει γατζωθει ο σπορος για τα καλα φαινεται γιατι τοσα περασε ,κλαματα ,στεναχωριες ,αγχοι,δουλειες,βαρη .....αλλα εκει ακλονητος!!!!!

Αυτααααααααααα απο μενα ,φιλια πολλα σε ολες και καλα αποτελεσματα σε ολες οσες περιμενουν τωρα κοντα!!!!!

• Μου αρέσει 8

πρίν από 6 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Καλημερα κοριτσια και απο μενα ,χαθηκα εντελως το ξερω ,σας διαβαζα ομως και μαθαινα τα νεα σας αλλα δεν ειχα κουραγια να γραψω ,ημουν πολυ χαλια ψυχολογικα γιατι μου επεσαν πολλα μαζεμενα,κλοπη ,αρρωστια του πατερα μου ,νοσοκομεια κτλ βαλε και τις ορμονες της εγκυμοσυνης εεεε δε θελει και πολυ να σε παρει απο κατω.Τωρα ειμαι καλυτερα ομως ,επεστρεψα δριμυτερη....νομιζω!!!!Η εγκυμοσυνη κυλαει κανονικα αλλα πολυ πονος στο στομαχι κοριτσια και εχω τρελλαθει στους εμετους ,πραγματικα δεν ειναι καλη η πρωτη περιοδος της εγκυμοσυνης ,καμια ευχαριστηση......χαχαχα ελπ[ιζω να βελτιωθουν τα πραγματα αργοτερα.Τη Δευτερα εχω να κανω την αυχενικη διαφανεια και την Πεμπτη 1η του μηνα τη ληψη τροφοβλαστης και ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα ,δεχομαι ευχαριστα τις προσευχες σας για εμενα !!!!!

Τωρα οσον αφορα καποια ερωτηματα που ειχατε καποιες κοπελες για αιματα,καφετια κτλ πριν την περιοδο,να σας πω οτι και εγω ειχα 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο αιμα καφε που κρατησε πολυ λιγο και τελικα ημουν εγκυος και ο γιατρος δεν μου εδωσε τιποτα να παρω και ολα κυλησαν φυσιολογικα.Επισης εμενα ο γιατρος μου ειπε να κανω την επαναλληπτικη χοριακη μετα απο μια εβδομαδα(οποτε ειναι στον γιατρο το τι πρωτοκολλο θα ακολουθησει)και εννοειτε οτι ειχα τρελη αγωνια στο ενδιαμεσο αλλα το παλεψα.Οσον αφορα και τη τουαλετα κοριτσια εγω σφιγγομαι οσο χρειαζεται και δεν εχω θεμα ,εχει γατζωθει ο σπορος για τα καλα φαινεται γιατι τοσα περασε ,κλαματα ,στεναχωριες ,αγχοι,δουλειες,βαρη .....αλλα εκει ακλονητος!!!!!

Αυτααααααααααα απο μενα ,φιλια πολλα σε ολες και καλα αποτελεσματα σε ολες οσες περιμενουν τωρα κοντα!!!!!

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!! Φαινεσαι πολυ δυνατο κορίτσι!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!! 

πρίν από 14 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Αγαπη εύχομαι να σου πανε όλα μια χαρά κ με το καλό το παιδακι σου. Να σε ρωτησω κατι αυτό που είπες με το σφίξιμο τι είναι? Αν δεν έχει πιαστεί Καλα καλο ειναι να μην σφιγγομαστε? Εγώ αύριο κλείνω 7 εβδομαδων κ Εχω αιμα σε ακινησία με χαπια αλλα παρατηρώ οτι παραπάνω Εχω μετα την τουαλέτα. 

nlmNp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! 

Αγαπη εύχομαι να σου πανε όλα μια χαρά κ με το καλό το παιδακι σου. Να σε ρωτησω κατι αυτό που είπες με το σφίξιμο τι είναι? Αν δεν έχει πιαστεί Καλα καλο ειναι να μην σφιγγομαστε? Εγώ αύριο κλείνω 7 εβδομαδων κ Εχω αιμα σε ακινησία με χαπια αλλα παρατηρώ οτι παραπάνω Εχω μετα την τουαλέτα. 

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου  να σαι καλα ,ευχομαι και σε εσενα να πανε ολα καλα!!! Λενε οτι δεν πρεπει να σφιγγεσαι στην τουαλετα για τυχον αποκολληση αλλα και για αιμοροιδες ,οποτε λιγο χαλαρα εσυ οταν πας!!

Κορίτσια μου ναι...Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν είχα θέμα με αιμορροΐδες και ούτε στην εγκυμοσύνη απέκτησα γιατί είχα δυσκοιλιοτητα μόνο στο πέτο τρίμηνο.  Όμως μετά τη γέννα δυστυχώς. ..δεν τα κατάφερα. .. και τώρα έχω και υποφέρω ειλικρινά. .προσέχετε όσο μπορείτε. .

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 10 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου  να σαι καλα ,ευχομαι και σε εσενα να πανε ολα καλα!!! Λενε οτι δεν πρεπει να σφιγγεσαι στην τουαλετα για τυχον αποκολληση αλλα και για αιμοροιδες ,οποτε λιγο χαλαρα εσυ οταν πας!!

Ε ρε συ δεν σφίγγομαι την απαραίτητη ώθηση δίνω. Εεε πήγα τώρα κ ειχα πολυ αίμα μετα. Δεν μπορώ αλλο να Φοβαμαι. 

Ούτε δισκοιλια ειμαι ούτε τίποτα κανονικα παω δηλαδή τι νσ κανω για να μην με παθει κατι να μην πηγαίνω? Τι να Κανω. 

• Λυπημένη/-ος 1

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ε ρε συ δεν σφίγγομαι την απαραίτητη ώθηση δίνω. Εεε πήγα τώρα κ ειχα πολυ αίμα μετα. Δεν μπορώ αλλο να Φοβαμαι. 

Κορίτσι υπομονή, ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά. Είναι λογικό να φοβάσαι. Σκέψου ότι δεν είναι τόσο σπάνιο αυτό που σου συμβαίνει. Πολλές κοπέλες το περνάνε στην αρχή αλλά στο τέλος καταλήγουν με παιδαρους στην αγκαλιά. Εμείς εδώ θα σου κάνουμε παρέα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...