Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Κ εγω δεν εχω παραπονο...οταν εχεθ χρονο κανει δουλειες γτ δουλευει πολλες ωρες...κ πιατα πλενει κ ξερει κ να μαγειρευει..κ επισης την πρωτοχρονια που καναμε τραπεζι τα ετοιμασε ολα αυτος γτ εγω ημουν στην δουλεια...α και πεταει κ καθε μερα τα σκουπιδια...χαχα

Και μένα ευτυχώς κάθε μέρα τα πετάει!!!! 

πρίν από 32 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλό αυτό.... εγώ ποναω σε ολο και δεν ξέρω τι είναι... 

Μπα δε νομιζω οτι θα χρειαστει να παω για χοριακη...μολις ειδα αρκετο αιμα τωρα που πηγα τουαλετα..

• Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Καλα κατσε να δεις οταν ξυπνησεις πως θα εισαι. Εγώ θα την έκανα τη χοριακη αύριο πάντως. Κρίμα δεν το περίμενα.

Μα καλα ελεγα εγω οτι δεν περιμενω να εχει γινει κατι αυτον τον μηνα...αλλα τα συμπτωματα με ξεσηκωσαν

@Dimitr@17 κριμα κοπελα μου.μη χανεις ομως τις ελπιδες σου,ποτε δε ξερεις..αλλα ακομη και ετσι να ειναι,συνεχιζουμε ακαθεκτες..καποια στιγμη θα κατσει και σε μας!που θα παει..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Δήμητρα αν όντως αδιάθετησες ,δεν πείραζει. Θα είναι τύχερος ο επόμενος μήνας. Έχετε πολλές επαφές ,όπο τε θα το πετύχεετε σύντομα..

Εγώ πάλι αρρώστησα για τα καλά,με πονάει η κοιλιά κ μάλλον θα με πισσει διαροια . ωχ κ δεν την μπορώ καθόλου.. 

Πάω για νάνι. Καληνυχτα κοριτσάκια μου!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...