Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, alina80 είπε:

Πώς το κατάλαβες αυτό θέλω. Να σκεφτεί και να πάρει πρωτοβουλια!

Όσο για τα ροζ, θα δείξει. Δεν θέλω να σε απογοητεύω, αλλά και εμένα δεν μου αρέσουν πολύ. 

Εμένα παίρνει μπρος όταν αρχίζω να  χτυπάω εγκεφαλικά βοηθαει για κάποιες μέρες και μετά ξανά στα ίδια μέχρι να τα ξαναπάρω τύπου όλα από εμένα τα περιμένετε δύο χέρια έχω αρχιζει κάνει 5 πραγματακια και ξεχνιέται πάλι! Καλά εγώ αν ήμουν λέμε έγκυος πως να μην είχα αίμα εχθές βγήκαμε βόλτα με τα πόδια και πήγαμε μακρια και κουραστηκε ο μικρός και είχα αγκαλιά 15 κιλά πόση ώρα.κανω βλακείες κιόλας.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κ εγω δεν εχω παραπονο...οταν εχεθ χρονο κανει δουλειες γτ δουλευει πολλες ωρες...κ πιατα πλενει κ ξερει κ να μαγειρευει..κ επισης την πρωτοχρονια που καναμε τραπεζι τα ετοιμασε ολα αυτος γτ εγω ημουν στην δουλεια...α και πεταει κ καθε μερα τα σκουπιδια...χαχα

Χαχαχα Χαχαχα τι θέμα κ αυτα τα σκουπίδια 

nlmNp2.png

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια μολις ειδα οταν λιγα τουαλετα λιγα ροζ πηχτα υγρα.λετε τελικα να ερχεται η ακατανομαστη?

Βρε Δημητρούλα γιατί δεν έκανες ακόμη χοριακη;Ποιος ο λόγος τοσης αναμονής;

EvgLp2.png

Just now, Nati85 είπε:

Εμένα παίρνει μπρος όταν αρχίζω να  χτυπάω εγκεφαλικά βοηθαει για κάποιες μέρες και μετά ξανά στα ίδια μέχρι να τα ξαναπάρω τύπου όλα από εμένα τα περιμένετε δύο χέρια έχω αρχιζει κάνει 5 πραγματακια και ξεχνιέται πάλι! Καλά εγώ αν ήμουν λέμε έγκυος πως να μην είχα αίμα εχθές βγήκαμε βόλτα με τα πόδια και πήγαμε μακρια και κουραστηκε ο μικρός και είχα αγκαλιά 15 κιλά πόση ώρα.κανω βλακείες κιόλας.

Κανεις..... να προσέχεις 

@alina80 έληξε 0-0..... 

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα τι θέμα κ αυτα τα σκουπίδια 

Για αυτο το τονισα...!!!

πρίν από 3 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Βρε Δημητρούλα γιατί δεν έκανες ακόμη χοριακη;Ποιος ο λόγος τοσης αναμονής;

Δεβ μπορουσα σημερα ντεμι μου...σχολασα αργα..κ ειναι τεταρτη...αυριο θα ξερουμε..μερικες ωρες με χωριζουν απο το τι γινεται τελικα με μενα...τωρα εχω κατσει κατω κ ξεκουραζομαι...

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Κανεις..... να προσέχεις 

@alina80 έληξε 0-0..... 

ευχαριστώ!

Και εμένα κάνει δουλειές -δουλευουμε και οι δύο, είμαστε ενήλικες, δεν γίνεται αλλιώς. Και μαγειρευει. Αλλά είναι πολύ αφηρημένος και ξεχάσιαρης. Μπορεί να βγαίνει έξω να του πω πάρε και τα σκουπίδια, να μου πει ναι και μέχρι να βάλει το μπουφάν του να τα ξεχάσει! Ή μπορεί να καθαρίσει το μπάνιο και να μην αλλάξει τις πετσέτες. Εχει τύχει να ξεσκονίσει το ένα κομοδίνο και να ξεχάσει το άλλο!

Καλά για τα σεντόνια αν δεν πω εγώ να τα αλλάξουμε τον έχω ικανό να μην τα άλλαζε ποτέ. Οπότε και εγώ ξεστρωνω το κρεβάτι και το αφήνω. Όταν πάει να κοιμηθεί εννοείται τι θα κάνει; Θα βάλει καθαρά. Και για να πω και τα καλά του μάστορα δεν φωνάζουμε για τίποτα στο σπίτι. Επίσης μόνος του έχει φτιάξει το τραπεζάκι του σαλονιού, το έπιπλο της τηλεόρασης και τα έπιπλα της αυλής. 

2 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Σε εχω ξαναρωτησει αλλά δεν θυμάμαι...εχεις πάρει κ δεύτερη γνώμη;

Οχι δεν εχω παρει αλλα το σκεφτομαι τωρα πλεον σοβαρα να βρω οτιδηποτε διαφορετικο απο οσα εκανα στο παρελθον, δηλαδη μηπως πρεπει να βοηθησω την κατασταση με αλλο τροπο εκτος της φυσιολογικης επαφης!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Οχι νιωθω κατι σαν μπουκωμα να το πω δεξια...

Μπούκωμα? Δεξια? Οχι απο κατω? 

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Οχι νιωθω κατι σαν μπουκωμα να το πω δεξια...

Όταν λες δεξια? 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

δεξια

Ε

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Μπούκωμα? Δεξια? Οχι απο κατω? 

Όταν λες δεξια? 

Ναι δεξια χαμηλα..εκει π με πιανει αυτες τις μερες δλδ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...