Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Πονο οχι δεν εχω...εχω αυτον κλασικο ηπιο πονο δεξια ξ νιωθω πρηξιμο στην κοιλια ...

Τοτε!!!! Οπως λενε τα κοριτσια μη το αφησεις αλλο!!! Οποιαδήποτε και αν.αυριο μετα τη χοριακη πας για δουλεια μη σηκωσεις καθολου βάρος!

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ναι θα κανω αυριο...και αναλογα απο το αποτελεσμα θα δουμε τι εχει γινει

Σε θετικό αποτέλεσμα αμέσως το γιατρό σου τηλέφωνο. Μπορεί να χρειάζεσαι ξεκούραση και κάνα φαρμακακι σαν τη Smile. 

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

@alina80 παμε για β ημίχρονο 

0-0 ακόμα; Ποιος παίζει πιο καλά; 

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ναι θα κανω αυριο...και αναλογα απο το αποτελεσμα θα δουμε τι εχει γινει

εδώ ειμαι 7η εβδομάδα και έχω αιμα γιατί δεν λέει να προσκόλλησει καλα ο πλακούντας. Όλα καλα θα ναι κοριτσι μου. Αύριο θα μαθουμε. 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Σε θετικό αποτέλεσμα αμέσως το γιατρό σου τηλέφωνο. Μπορεί να χρειάζεσαι ξεκούραση και κάνα φαρμακακι σαν τη Smile. 

0-0 ακόμα; Ποιος παίζει πιο καλά; 

Ολυμπιακός 

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Τοτε!!!! Οπως λενε τα κοριτσια μη το αφησεις αλλο!!! Οποιαδήποτε και αν.αυριο μετα τη χοριακη πας για δουλεια μη σηκωσεις καθολου βάρος!

Συμφωνώ όχι βαρος μέχρι να παρεις αποτέλεσμα.... 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

εδώ ειμαι 7η εβδομάδα και έχω αιμα γιατί δεν λέει να προσκόλλησει καλα ο πλακούντας. Όλα καλα θα ναι κοριτσι μου. Αύριο θα μαθουμε. 

Ολυμπιακός 

Εσυ απο ποτε ειδες αιμα?εγω αν ειμαι λεμε αν...πρεπει να ειμαι 5ηβδομαδα...θα ξεκουραστω τωρα τις παρατησα τις δουλειες του σπιτιου..

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Εσυ απο ποτε ειδες αιμα?εγω αν ειμαι λεμε αν...πρεπει να ειμαι 5ηβδομαδα...θα ξεκουραστω τωρα τις παρατησα τις δουλειες του σπιτιου..

Απο την 4η εβδομάδα και παρόλο που αμέσως ακινησία μπαίνοντας στην 7η ειχα πιο πολύ. Θα την κανεις πρωί και θα είναι έτοιμα απογευμα? 

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Απο την 4η εβδομάδα και παρόλο που αμέσως ακινησία μπαίνοντας στην 7η ειχα πιο πολύ. Θα την κανεις πρωί και θα είναι έτοιμα απογευμα? 

Θα την κανω μολις σχολασω κατα τις 12:30..και λογικα κατα τις 6 θα εχω τα αποτελεσματα..

Just now, Smile89 είπε:

Αργούν Παναθεμα τους. Ρε μην κουραστεις αύριο pleaseee

Οχι οχι δεν θα κουραστω..ετσι κ αλλιως την επομενη μερα απο λαικη δεν εχει δουλεια...εχω ξαολωσει τωρα...αν δεν δω αλλη φορα ροζ θα ειναι καλο...αχχχ εχω μπει σε mood εγκυμοσυνης κ θα ξενερωσω αν δεν ισχευει

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Οχι οχι δεν θα κουραστω..ετσι κ αλλιως την επομενη μερα απο λαικη δεν εχει δουλεια...εχω ξαολωσει τωρα...αν δεν δω αλλη φορα ροζ θα ειναι καλο...αχχχ εχω μπει σε mood εγκυμοσυνης κ θα ξενερωσω αν δεν ισχευει

Δεν θα ξενερωσεις... ξαπλώσει και να σαι χαλαρη. Αν ξανα πας μπανιο πες αν θες αν εχεις 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Δεν θα ξενερωσεις... ξαπλώσει και να σαι χαλαρη. Αν ξανα πας μπανιο πες αν θες να είχες 

Καλα αν ειμαι θα κατσω κατω στο κρεβατι κ δν θα κουνιεμαι

• Μου αρέσει 1

Εμένα κορίτσια ο σύζυγος όταν έχει χρόνο και είναι σπίτι θα κάνει τα πάντα από δουλειές αλλά αυτό είναι σπάνιες φορές γιατί δουλεύει πολλές ώρες... Αλλά το πρωί πριν φύγει θα μου βάλει ένα πλυντήριο θα γυρίσω εγώ θα το βάλω να στεγνώσει αν δεν του έχω φτιάξει τα ρούχα για την δουλειά το πρωί πριν φύγει θα κάνει μόνος του σίδερο αλλά δουλεύουμε και οι δύο πολλές ώρες εγώ φεύγω 6το πρωί γυρνάω καλές 4και αυτός φεύγει 8 το πρωί γυρνάει καλές 7...

πρίν από 3 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Εμένα κορίτσια ο σύζυγος όταν έχει χρόνο και είναι σπίτι θα κάνει τα πάντα από δουλειές αλλά αυτό είναι σπάνιες φορές γιατί δουλεύει πολλές ώρες... Αλλά το πρωί πριν φύγει θα μου βάλει ένα πλυντήριο θα γυρίσω εγώ θα το βάλω να στεγνώσει αν δεν του έχω φτιάξει τα ρούχα για την δουλειά το πρωί πριν φύγει θα κάνει μόνος του σίδερο αλλά δουλεύουμε και οι δύο πολλές ώρες εγώ φεύγω 6το πρωί γυρνάω καλές 4και αυτός φεύγει 8 το πρωί γυρνάει καλές 7...

Κ εγω δεν εχω παραπονο...οταν εχεθ χρονο κανει δουλειες γτ δουλευει πολλες ωρες...κ πιατα πλενει κ ξερει κ να μαγειρευει..κ επισης την πρωτοχρονια που καναμε τραπεζι τα ετοιμασε ολα αυτος γτ εγω ημουν στην δουλεια...α και πεταει κ καθε μερα τα σκουπιδια...χαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...