Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Κανεις 0-0. Ακόμη στο πρώτο ημίχρονο ειμαστε. Εγω ΑΕΚ ειμαι Παντως εχει κατι μαναρια ο ολυμπιακός όμως 

Δεν είμαι ΑΕΚ αλλά την ΑΕΚ θέλω να νικήσει. Ποιος σου αρέσει από τον Ολυμπιακό;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, BettySt είπε:

Λες να είναι καμία εμφύτευση? 

Τωρα να ειναι ενφυτευση?αφου εχω ηδη καθυστερηση

πρίν από 2 λεπτά , Τονι@ είπε:

Αυτό ετοιμαζόμουν να σχολιάσω. ..Αυτά τα ροζ δυστυχώς δύσκολα ερμηνεύονται όταν τα βλέπουμε . συνήθως η πορεία δείχνει τι ήταν.  Ή είναι κάτι από περίοδο (που δεν θέλω να το πιστέψω )ή είναι της εγκυμοσύνης και πρέπει να προσέχεις. ..γι αυτο λέγαμε τόσες μέρες να μάθεις. ..αχ...θα φάμε τα νύχια μας . .

Μηπως επειδη ζοριστηκα λιγο στηβ τουαλετα?η τελικα ηταν ολα της φαντασιας μ?

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Βλακια  είπα ε. Αλλά δεν λένε ότι πολλές φορές η εγκυμοσύνη ξεκινάει έτσι, ασ μας πούνε οι εγκυουλες παρακαλώ 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αγάπη μου......Μην το κάνεις αυτό σε παρακαλώ. ....πιστεύω ότι έχει σχέση.  Αν είσαι έγκυος δεν πρέπει να ζορίζεσαι στην τουαλέτα. Μπορείς να έχεις δυσκοιλιοτητα και να πηγαίνεις κάθε 3 μέρες αλλά μόνο όταν έρχεται από μόνο του. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, BettySt είπε:

Βλακια  είπα ε. Αλλά δεν λένε ότι πολλές φορές η εγκυμοσύνη ξεκινάει έτσι, ασ μας πούνε οι εγκυουλες παρακαλώ 

Ναι απλα γενικα ξερω οτι δεν ειναι καλο να βλεπεις αιμα..γτ παει να πει οτι κατι δεν παει καλα...αν δεν ξαναδω θα ειναι θετικο αυτο..κ ρχω κ ενα σωρο δουλειες τωρα να κανω

Just now, Τονι@ είπε:

Αγάπη μου......Μην το κάνεις αυτό σε παρακαλώ. ....πιστεύω ότι έχει σχέση.  Αν είσαι έγκυος δεν πρέπει να ζορίζεσαι στην τουαλέτα. Μπορείς να έχεις δυσκοιλιοτητα και να πηγαίνεις κάθε 3 μέρες αλλά μόνο όταν έρχεται από μόνο του. 

Αααα δεν κανει ε?δεν ηξερα οτι δεν πρεπει να πιεζεσαι οταν πας τουαλετα..

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Θεωρητικά η εμφύτευση έχει ήδη γίνει αλλά η γυναικολόγος μου είχε πει ότι τις πρώτες βδομάδες μπορεί να δούμε λίγο ροζ ή καφέ και δεν χρειάζεται ανησυχία 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μην πανικόβαλεσαι είναι ίσως μια ένδειξη κούρασης είχες και δύσκολη μέρα με τη λαϊκή και σήκωσες και βάρος. Γενικά πρέπει να ακούς το σωμα σου. Ξάπλωσε και αν μπορείς αύριο νωρίς την χοριακη σου!

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ναι απλα γενικα ξερω οτι δεν ειναι καλο να βλεπεις αιμα..γτ παει να πει οτι κατι δεν παει καλα...αν δεν ξαναδω θα ειναι θετικο αυτο..κ ρχω κ ενα σωρο δουλειες τωρα να κανω

Και άσε τις δουλειές για αποψε! Πες στο αγόρι σου ότι κουράστηκες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Υπάρχουν γυναικολόγοι που λένε ότι δεν επηρεάζει. Αλλά διαφωνώ.  Αν δεν επηρέαζε ούτε θα έβγαινε περισσότερο αίμα εκείνη την στιγμήστην περίοδο ούτε θα υπήρχαν τα γνωστά ατυχήματα στον τοκετό. 

Και ΠΡΟΦΑΝΏΣ μην κάνεις δουλειές! !!

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Χθες σηκωσα κατι σακουλες κ ενιωσα πονο...δεν ξερω τι να σκεφτω...

Κακομοίρα μ θα σε φαω εχεις και πονο???? Τύπου περιόδου!?? Εμφύτευση δεν νομιζω ειναι αργα!!!

πρίν από 2 λεπτά , Τονι@ είπε:

Θεωρητικά η εμφύτευση έχει ήδη γίνει αλλά η γυναικολόγος μου είχε πει ότι τις πρώτες βδομάδες μπορεί να δούμε λίγο ροζ ή καφέ και δεν χρειάζεται ανησυχία 

Αα καταλαβα. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κακομοίρα μ θα σε φαω εχεις και πονο???? Τύπου περιόδου!?? Εμφύτευση δεν νομιζω ειναι αργα!!!

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Πονο οχι δεν εχω...εχω αυτον κλασικο ηπιο πονο δεξια ξ νιωθω πρηξιμο στην κοιλια ...

πρίν από 18 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ειπα οτι πριν απο λιγα ειδα οταν πηγα τουαλετα λιγα ροζ πηχτα υγρα ..λετε να ειναι να αδιαθετησω?

Η αληθεια ειναι οτι ζοριστηκα λιγο στην τουαλετα...

Εμένα ροζ-καφε πηχτα ηταν οταν ειχα την εμφυτευση. Οταν ηταν να έρθει περίοδος ξεκινούσε με ροζ απλα σα νερο. Εσένα πώς είναι συνήθως? 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Πονο οχι δεν εχω...εχω αυτον κλασικο ηπιο πονο δεξια ξ νιωθω πρηξιμο στην κοιλια ...

Μην αφήσεις άλλο κορίτσι. Κάνε αύριο τη χοριακή. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...