Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

αχ βρε κοριτσι μου στενοχωρήθηκα...να ξερεις ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα στο τελος!!!ποτε θα μαθετε το φυλλο?

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσεύχομαι και να παρακαλάω το Θεο να είναι όλα καλά...

Το φύλο είναι το αστείο της υπόθεσης: τη 15η-16η εβδ μας είπε αγόρι αλλά δεν είναι 100% σίγουρο διότι ο λώρος περνάει κοντά από ματζαφλάρι του και μπορεί να δείχνει λάθος

Τη 20η-22η (δε θυμάμαι καλά) μας λέει δε μπορώ να καταλάβω αν είναι όντως αγόρι γιατί ο λώρος εχει τυλιχτεί γύρω απο το μπούτι, οπότε πάλι γίνεται η σύγχυση.. Μπορεί να είναι και κορίτσι. Εεε από εκεί και έπειτα το αγόρι μου το έδεσε και δώσ'του τα κοριτσάρα μου, τα πριγκηπεσσα μου κλπ κλπ με εμενα να του λέω σταμάτα γιατί μπορεί να είναι αγόρι. 

Στην β επιπέδου μας λέει αγόρι. Και γυρίζω επιτόπου και του λέω ένα ρούφα το τώρα που στα έλεγα! Εκείνος μαρμάρωσε!! Όχι επειδή ήθελε κορίτσι, αλλά επειδή του καρφώθηκε η ιδέα ότι, λογω του ότι τον έλεγε κοριτσάρα και τέτοια, αν βγει ομοφυλόφιλος θα φταίει εκείνος :? άκουσον, άκουσον δηλαδή...

Αλλά μεταξύ μας κορίτσια, δεν περίμενα τίποτα άλλο από εκείνον πέρα από αγόρι! Δεν ξέρω τι γονίδια έχουν στο σόι του, εκτός από τη μαμά και τη γιαγιά του, όλοι οι υπόλοιποι είναι αγόρια!!!! Και απο τις δυο μεριές!!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 24 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσεύχομαι και να παρακαλάω το Θεο να είναι όλα καλά...

Το φύλο είναι το αστείο της υπόθεσης: τη 15η-16η εβδ μας είπε αγόρι αλλά δεν είναι 100% σίγουρο διότι ο λώρος περνάει κοντά από ματζαφλάρι του και μπορεί να δείχνει λάθος

Τη 20η-22η (δε θυμάμαι καλά) μας λέει δε μπορώ να καταλάβω αν είναι όντως αγόρι γιατί ο λώρος εχει τυλιχτεί γύρω απο το μπούτι, οπότε πάλι γίνεται η σύγχυση.. Μπορεί να είναι και κορίτσι. Εεε από εκεί και έπειτα το αγόρι μου το έδεσε και δώσ'του τα κοριτσάρα μου, τα πριγκηπεσσα μου κλπ κλπ με εμενα να του λέω σταμάτα γιατί μπορεί να είναι αγόρι. 

Στην β επιπέδου μας λέει αγόρι. Και γυρίζω επιτόπου και του λέω ένα ρούφα το τώρα που στα έλεγα! Εκείνος μαρμάρωσε!! Όχι επειδή ήθελε κορίτσι, αλλά επειδή του καρφώθηκε η ιδέα ότι, λογω του ότι τον έλεγε κοριτσάρα και τέτοια, αν βγει ομοφυλόφιλος θα φταίει εκείνος :? άκουσον, άκουσον δηλαδή...

Αλλά μεταξύ μας κορίτσια, δεν περίμενα τίποτα άλλο από εκείνον πέρα από αγόρι! Δεν ξέρω τι γονίδια έχουν στο σόι του, εκτός από τη μαμά και τη γιαγιά του, όλοι οι υπόλοιποι είναι αγόρια!!!! Και απο τις δυο μεριές!!!!

χαχαχα με εκανες και γελασα αληθεια!! μου θυμισες τον δικο μου..το ιδιο ακριβως... η μπεμπα μας η μικρουλα ΜΑς κλπ κλπ... και στη β επιπεδου.. τσουπ..παει το γελιο.. και σε αυτο τωρα παλι το ιδιο..ηταν πεπεισμενος για κοριτσακι και μας λεει ηγιατρος θα εχει αδερφο ο μικρος.. παει η χαρα.. αλλα στιγμιαια.. νταξει..στα πλαισια της πλακας.. αχ κοριτσι μου.. μην αγχωνεσαι καθολου!!! ολα καλα θα πανε!! πιστη και υπομονη και ΟΧΙ αγχος γιατι περναει στο μπεμπε.. δεν το καταλαβα το λογο και σου ζητω πραγματικα συγγνωμη.. αλλα χαρηκα γιατι στην ηλικια σου και με τις υποχρεωσεις σου σπανια βλεπεις ανθρωπους ν δημιουργουν οικογενειες και λεω δες!! υπαρχει η εξαιρεση.. η ομορφη εξαιρεση!! ολα καλα ευχομαι να σας πανε! και χαλαρωσε! ναι?? το οτι δεν το ειπες δεν χρειαζεται ν απολογησε.. ειχες τους δικους σ λογους και ειναι σεβαστοι απολυτα!! ξανα συγνωμη! φιλια πολλααα φουσκοκοιλιτσα!!

υ.γ. εισαι θηριο παντως!! με περνας στις εβδομαδες.. κ γωλεω μπορει κ να ημασταν μαζι... χαχα.. δε πειραζει.. φιλιααααα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , oneira_glyka είπε:

χαχαχα με εκανες και γελασα αληθεια!! μου θυμισες τον δικο μου..το ιδιο ακριβως... η μπεμπα μας η μικρουλα ΜΑς κλπ κλπ... και στη β επιπεδου.. τσουπ..παει το γελιο.. και σε αυτο τωρα παλι το ιδιο..ηταν πεπεισμενος για κοριτσακι και μας λεει ηγιατρος θα εχει αδερφο ο μικρος.. παει η χαρα.. αλλα στιγμιαια.. νταξει..στα πλαισια της πλακας.. αχ κοριτσι μου.. μην αγχωνεσαι καθολου!!! ολα καλα θα πανε!! πιστη και υπομονη και ΟΧΙ αγχος γιατι περναει στο μπεμπε.. δεν το καταλαβα το λογο και σου ζητω πραγματικα συγγνωμη.. αλλα χαρηκα γιατι στην ηλικια σου και με τις υποχρεωσεις σου σπανια βλεπεις ανθρωπους ν δημιουργουν οικογενειες και λεω δες!! υπαρχει η εξαιρεση.. η ομορφη εξαιρεση!! ολα καλα ευχομαι να σας πανε! και χαλαρωσε! ναι?? το οτι δεν το ειπες δεν χρειαζεται ν απολογησε.. ειχες τους δικους σ λογους και ειναι σεβαστοι απολυτα!! ξανα συγνωμη! φιλια πολλααα φουσκοκοιλιτσα!!

υ.γ. εισαι θηριο παντως!! με περνας στις εβδομαδες.. κ γωλεω μπορει κ να ημασταν μαζι... χαχα.. δε πειραζει.. φιλιααααα

Ναι θηρίο μεγατόνων τι να σου πω χααχαχαχαχαχαχ!!! Μην ζητας συγγνώμη, δε έκανες τίποτα! Αν ήθελα θα μπορούσα να πω ψέματα ότι δεν είμαι έγκυος και να το παίζω ανήξερη! Αλλά δεν θέλω να απαρνουμαι κάτι τόσο γλυκό που άλλες παρακαλάνε να τους τύχει!!! Εσύ πόσο είσαι;;

2 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

χαχαχαχαχα.....βρε το αγορι σου!!!!!γερο να ναι κ οτι να ναι!!!!πες στου θα κανουμε ενα κ ενα να εισαι χαρουμενος!!

• Μου αρέσει 3

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 34 λεπτά , elenakii22 είπε:

χαχαχαχαχα.....βρε το αγορι σου!!!!!γερο να ναι κ οτι να ναι!!!!πες στου θα κανουμε ενα κ ενα να εισαι χαρουμενος!!

Όχι μωρέ δε μπορώ να πω, χαρούμενος είναι και πάλι, απλώς δεν το περίμενε :-P:-P:-P

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλημερα, συγνωμη ειχα παρα πολυ δουλεια το Σαββατοκυριακο και δν προλαβα να μπω να σας δω τι κανετε? σας διαβαζω τωρα και θα απανταω παραλληλα, εγω αυρι επιτελους παω στην ενδοκρινολογο :D περιμενω και να ερθει γιατι εχω πολλα υγρα, οποτε στην ωρα του το κοριτσι μου :P

@elenakii22 αγαπη μπορει να ειναι και ωορηξιας αν ο κυκλος σου αυτη την φορα ειναι 23-24 μερες οπως ο δικος μου, αλλα καλο ειναι να ενημερωσεις τον γιατρο σου, μηπως τα χαπια σου το δημιουργησαν αυτο το αιματακι, πες μου και κατι ακομα τα γλουκοφαζ βοηθανε στους μεγαλους κυκλους απο οτι εχω καταλαβει σωστα? τα ινοφερτ που βοηθανε?/

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

7. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

9. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

10. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

2. stalitsa82 30/4/2017!!!

3. aggeliki_l 29/5/2017!!!

4. KarMar84 10-11/6/2017!!!

5. Nati85 16/6/2017!!!

6. Ani ani 18/6/2017!!!

7. λουπιτα 20/6/2017!!!

8. caramel_83  20-24/6/2017!!!

9. Vila 21/6/2017!!!

10. Olivia3 28/6/2017!!!

11. marillia 30/6/2017!!!

12. elenaki22 7/7/2017!!!

13. linaa  8/7/2017!!!

14. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

15. giota@ 10/7/2017!!!

16. Wannabemommy....

17. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@ΧρυσαΜ συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου κοριτσι μου

• Μου αρέσει 2

πρίν από 25 λεπτά , caramel_83 είπε:

12 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

κοριτσια η χοριακη ηταν αρνητικη τελικα...δεν εχω αδιαθετησει ακομα.το απογευμα εκλεισα στη γυναικολογο μου.δευτερη φορα που γινεται αυτο σε ενα τριμηνο...τι λετε να ειναι?

6penp2.png

@caramel_83 θα σου πω τι εχω καταλάβει εγω...τα ινοφερτ βοηθανε στην ποιότητα και τα glucophage σου κρατάνε μικρο κυκλο χωρις ομως να εξασφαλιζουν ωορρηξια!τωρα αν εκανα ωορρηξια 9η μερα τι να πω!θα το πω αυριο στο γιατρο μου ομως ποτε δεν βγαζω αιμα στην ωορρηξια...τοσες αλλαγες μαζι??και νωρις και αιμα??

@orianna μηπως δεν εκανες ωορρηξια?σε ποια μερα εισαι τωρα?

πρίν από 25 λεπτά , elenakii22 είπε:

@caramel_83 θα σου πω τι εχω καταλάβει εγω...τα ινοφερτ βοηθανε στην ποιότητα και τα glucophage σου κρατάνε μικρο κυκλο χωρις ομως να εξασφαλιζουν ωορρηξια!τωρα αν εκανα ωορρηξια 9η μερα τι να πω!θα το πω αυριο στο γιατρο μου ομως ποτε δεν βγαζω αιμα στην ωορρηξια...τοσες αλλαγες μαζι??και νωρις και αιμα??

Κοριτσι μου και εγω ωορρυξιας πιστευω πως θα ειναι! Πηγαινε βεβαια καλου κακου στο γιατρο να σου φυγει και το αγχος!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Olivia3 λες??ξερεις μου ειναι περιεργο απο εκει που εφταναν οι κυκλοι 38 μερεςξαφνικα να παω στις 25...δε ξερω μου φαίνεται δυσκολο...να για κατι τετοιες περιπτωσεις επρεπε να ειχα τεστ!!τωρα θα μεινω με την απορια!μαλλον θα παω για υπερυχο αυριο!

1 ώρα πρίν, orianna είπε:

κοριτσια η χοριακη ηταν αρνητικη τελικα...δεν εχω αδιαθετησει ακομα.το απογευμα εκλεισα στη γυναικολογο μου.δευτερη φορα που γινεται αυτο σε ενα τριμηνο...τι λετε να ειναι?

Κοριτσι ορμονικες εχεις κανει ποτε καμια φορα απτο ανχος ανεβαινει η προλακτινη κ δεν κατεβαινει με τιποτα αποτελεσμα δεν κανεις ωορηξια κ εχεις καθηστερησεις! Αλλη περιπτωση ειναι κυστουλα. Κ ο θυροειδης πιο σπανια δημιουργει καθηστερησεις αν δεν τον εχεις τσεκαρει ποτε ευκαιρια ειναι ενα υπερυχακι.

πρίν από 15 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Olivia3 λες??ξερεις μου ειναι περιεργο απο εκει που εφταναν οι κυκλοι 38 μερεςξαφνικα να παω στις 25...δε ξερω μου φαίνεται δυσκολο...να για κατι τετοιες περιπτωσεις επρεπε να ειχα τεστ!!τωρα θα μεινω με την απορια!μαλλον θα παω για υπερυχο αυριο!

Ελενακι ναι ισως τα χαπια κ η αλλαγη των ορμονων σου καναν αυτο το αιματακι. Δεν πιστευω οτι ειναι κατι αφου  ετσι κ αλλιως ειχες κανει υπερηχο πολυ προσφατα οποτε δεν ειναι κατι το τρομερο εννοειτε θα ενημερωσεις τον γιατρο αλλα το πιο πιθανο ειναι η αλλαγη των ορμονων σου.

Επεξεργάστηκαν by linaa
  • Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , elenakii22 είπε:

Εχω κανονικο κυκλο και σταθερο! Και ομως οταν πηγα στο γιατρο ..μου ειπε πως δεν κανω ωορρυξια στη μεση του κυκλου αλλα την τελευταια βδομαδα! Επειδη αυτα τα πραγματα δεν θα τα καταλαβουμε ποτε μην αποκλειεις τιποτα! Μου ειπε επισης πως μπορει 1-2 φορες το χρονο να κανουμε κυκλο χωρις ωορρυξια! 

5 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

λοιπον γυρισα απο γυναικολογο. δεν εχω ουτε κυστη ουτε πολυποδα.ολα φαινονται φυσιολογικα.εχω κανει ωορρηξια μου ειπε.φαινεται οτι η ωοθηκη απελευθερωσε ωαριο προφανως αργα και ειμαι στην ωχρινικη φαση. εχω παχος ενδομητριου 11 χιλ. ειμαι στις 34 μερες και μου ειπε να περιμενω κι αλλες 10 και αν δεν ερθει να ξανακανω χοριακη.τον δεκεμβριο εκανα προλακτινη και θυροειδηκαι υπερηχο και ηταν φυσιολογικα.και πριν μια βδομαδα εκανα παλι θυροειδη και γενικη.τωρα μου εγραψε ολο τον προγενετικο ελεγχο και μου πε να αρχισω βιταμινες profertile.μου ειπε οτι το σπερμα ζει 2 μερες αν ειναι καλο...εγω εχω ακουσει για παραπανω....δεν ξερω.. μπερδευτηκα:confused::confused:

5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κοριτσι ορμονικες εχεις κανει ποτε καμια φορα απτο ανχος ανεβαινει η προλακτινη κ δεν κατεβαινει με τιποτα αποτελεσμα δεν κανεις ωορηξια κ εχεις καθηστερησεις! Αλλη περιπτωση ειναι κυστουλα. Κ ο θυροειδης πιο σπανια δημιουργει καθηστερησεις αν δεν τον εχεις τσεκαρει ποτε ευκαιρια ειναι ενα υπερυχακι.

Ελενακι ναι ισως τα χαπια κ η αλλαγη των ορμονων σου καναν αυτο το αιματακι. Δεν πιστευω οτι ειναι κατι αφου  ετσι κ αλλιως ειχες κανει υπερηχο πολυ προσφατα οποτε δεν ειναι κατι το τρομερο εννοειτε θα ενημερωσεις τον γιατρο αλλα το πιο πιθανο ειναι η αλλαγη των ορμονων σου.

linaa θυροειδης ηταν φυσιολογικος πριν μια βδομαδα γτ εχω και τον ελεγχο τακτικα.τον δεκεμβριο προλακτινη προγεστερονη φυσιολογικες τον δεκεμβριο. ωορρηξια ειδε οτι εκανα...μου ειπε σε 10 μερες αν δεν εχει ερθει να ξανακανω χοριακη..αλλα στις 5 που ειχαμε ελευθερη δεν θα εδειχνε η χοριακη?ποσο να αντεξε το σπερμα για να εγινε η συλληψη πιο μετα και να μην εδειξε η χοριακη?λογικα κατι ορμονικο ειναι..τουλαχιστον δεν ειναι πολυποδας η κυστη και εκανα και ωορρηξια

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...