Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ναι φουλ. Εγώ έπαιρνα και 10 τη μέρα πριν την ετ και ένιωθα σα μπαλόνι μετά από ένα σημείο. Στήθος, κοιλιά, όλα 

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Vila είπε:

Δεν είναι εδώ και η @caramel_83 να δούμε πινακακι! Καραμελιτσα εύχομαι να περνάς υπέροχα!!

Μπες στο προφίλ της και κάτω από την φωτογραφία της είναι τα μηνύματα που έχει στείλει εκεί θα δεις και το πινακακι 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

Μπες στο προφίλ της και κάτω από την φωτογραφία της είναι τα μηνύματα που έχει στείλει εκεί θα δεις και το πινακακι 

@Ungry girl @Smile89 πειτε μου την γνωμη σας

@BettySt πολύ πιθανόν να είναι από τ ο χάπι οι ζαλάδες αυτές αλλά μιλά με γιατρό... από την αρχή τις είχες που τα ξεκίνησες; Εμένα μάλλον τα συνήθισε ο οργανισμός μου και είχα και εγώ 4,79 τιμή, αλλά μου έδωσε τη δόση των 75! Φλεβάρη θα ξανακάνω εξέταση εγώ, μου είπε να τα πάρω 2 μήνες πρώτα. Μήπως κανεις καμία δίαιτα κι έχεις ζάλη η σε τριγυρνάει καμία ίωση; Πάρε βιταμίνες!

Just now, Dimitr@17 είπε:

@Ungry girl @Smile89 πειτε μου την γνωμη σας

Αν δεν σου ξεκινάει με ροζ η περίοδος μην ανησυχείς, ως αύριο θα έχουμε καλά νέα! Μήπως λίγο κουράστηκες; Ξάπλωσε και όσο μπορείς χαλαρά... 

πρίν από 12 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα οκ. Τι το θες το σκορ?. Χαχαχα Χαχαχα Βέβαια ξέρετε τι χαζεύω εγώ στην μπαλα.... 

Να ξέρω πως πηγαίνει το παιχνίδι. Ποιος νικάει (μου αρέσει το ποδόσφαιρο)

πρίν από 13 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Δεν εχουν μειωθει καθολου τα ρουχα απο την λεκανη?τι φοραει??χαχα

Χαχα. Έχει ακόμα ρούχα. Το ζητούμενο ήταν να πάει τη λεκάνη στο δωμάτιο με τη σιδερώστρα! Αλλά πού. 

πρίν από 15 λεπτά , BettySt είπε:

Την άλλη εβδομάδα θα κάνω. Πίεση δεν έχω μέτρηση . 4.61 ήταν 

Να σου έχει πέσει τόσο πολύ που να απορρυθμιστηκε δύσκολο. Αν το παθαίνεις συχνά, ρώτα ένα γιατρό. 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

@BettySt πολύ πιθανόν να είναι από τ ο χάπι οι ζαλάδες αυτές αλλά μιλά με γιατρό... από την αρχή τις είχες που τα ξεκίνησες; Εμένα μάλλον τα συνήθισε ο οργανισμός μου και είχα και εγώ 4,79 τιμή, αλλά μου έδωσε τη δόση των 75! Φλεβάρη θα ξανακάνω εξέταση εγώ, μου είπε να τα πάρω 2 μήνες πρώτα. Μήπως κανεις καμία δίαιτα κι έχεις ζάλη η σε τριγυρνάει καμία ίωση; Πάρε βιταμίνες!

Δεν ξεκίνησαν αμέσως ,πιο μετά. Εξετάσεις θα κάνω την άλλη εβδομάδα . Για ίωση δεν το κόβω γιατί είναι 2 εβδομάδες περίπου που αισθάνομαι έτσι. Δίαιτα δεν κάνω.

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Να ξέρω πως πηγαίνει το παιχνίδι. Ποιος νικάει (μου αρέσει το ποδόσφαιρο)

Χαχα. Έχει ακόμα ρούχα. Το ζητούμενο ήταν να πάει τη λεκάνη στο δωμάτιο με τη σιδερώστρα! Αλλά πού. 

Να σου έχει πέσει τόσο πολύ που να απορρυθμιστηκε δύσκολο. Αν το παθαίνεις συχνά, ρώτα ένα γιατρό. 

Κανεις 0-0. Ακόμη στο πρώτο ημίχρονο ειμαστε. Εγω ΑΕΚ ειμαι Παντως εχει κατι μαναρια ο ολυμπιακός όμως 

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Έλα κοριτσι μου σε ποιο θέμα χαθήκα

Ειπα οτι πριν απο λιγα ειδα οταν πηγα τουαλετα λιγα ροζ πηχτα υγρα ..λετε να ειναι να αδιαθετησω?

πρίν από 9 λεπτά , kido είπε:

Αν δεν σου ξεκινάει με ροζ η περίοδος μην ανησυχείς, ως αύριο θα έχουμε καλά νέα! Μήπως λίγο κουράστηκες; Ξάπλωσε και όσο μπορείς χαλαρά... 

Η αληθεια ειναι οτι ζοριστηκα λιγο στην τουαλετα...

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Nati85 είπε:

@alina80 θέλεις να μην του το λες κιόλας να το σκεφτεί από μόνος του!μπράβο σε βλέπω πολύ αισιόδοξη!!:P

@Smile89 ωχ θα δεις αγώνα σήμερα ε??άντε κουράγιο!!

@Vila ευχαριστώ κοριτσι μου μακάρι να μην έρθει!!δεν ήθελα να πάω με τίποτα βέβαια γυμναστήριο σήμερα!

Πώς το κατάλαβες αυτό θέλω. Να σκεφτεί και να πάρει πρωτοβουλια!

Όσο για τα ροζ, θα δείξει. Δεν θέλω να σε απογοητεύω, αλλά και εμένα δεν μου αρέσουν πολύ. 

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ειπα οτι πριν απο λιγα ειδα οταν πηγα τουαλετα λιγα ροζ πηχτα υγρα ..λετε να ειναι να αδιαθετησω?

εγω λεω να πας να κανειςτρεχοντας χοριακη  δεν πιστευω να σηκωσες βαρος????

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Αυτό ετοιμαζόμουν να σχολιάσω. ..Αυτά τα ροζ δυστυχώς δύσκολα ερμηνεύονται όταν τα βλέπουμε . συνήθως η πορεία δείχνει τι ήταν.  Ή είναι κάτι από περίοδο (που δεν θέλω να το πιστέψω )ή είναι της εγκυμοσύνης και πρέπει να προσέχεις. ..γι αυτο λέγαμε τόσες μέρες να μάθεις. ..αχ...θα φάμε τα νύχια μας . .

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Λες να είναι καμία εμφύτευση? 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...