Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Λοιπόν κορίτσια. Την Πέμπτη έβαλε ο άντρας μου πληντύριο και το άπλωσε! Τρεις μέρες τα ρούχα έξω, δεν τα μάζευε. Τα άφηνα να δω τι θα κανει. Την Κυριακή ήταν ο καιρός κάπως, δούλευε κιόλας εκείνος...τα μαζεύω. Από τότε τα έχω αφήσει μέσα στη λεκάνη, πάνω στην πολυθρόνα και περιμένα να δω τι θα κάνει. Μάντεψτε πού είναι ακόμα τα ρούχα...Σωστά μάντεψατε, στη λεκάνη πάνω στην πολυθρόνα! Δεν ξέρω πια τι να κανω, δεν γίνεται να γκρινιάζω συνέχεια. 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Εγώ είχα πονοκέφαλο με το Τ4 αμέσως μόλις το ξεκίνησα και είδα στο κουτί του ότι είναι παρενέργεια αλλά μου πέρασε την 3ή μέρα..

Εγώ δεν έχω έντονο πονοκέφαλο. Αλλά νιώθω έτσι όπως όταν σηκωνομαστε απότομα και σκοτινιαζει μπροστά μας ακόμα και όταν είμαι στο καναπέ 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Smile89 είπε:

ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩ

Επειδή ειμαι καθηλωμενη καναπέ αναγκαστικα θα δω.... 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ-ΑΕΚ (ποδόσφαιρο) 

:mad:

Να μας ενημερώνεις για το σκορ (σοβαρά το λέω). 

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

Εγώ δεν έχω έντονο πονοκέφαλο. Αλλά νιώθω έτσι όπως όταν σηκωνομαστε απότομα και σκοτινιαζει μπροστά μας ακόμα και όταν είμαι στο καναπέ 

Πόσο είχες όταν άρχισες το χάπι; Αύριο θα κάνεις εξετάσεις; Δεν θα είναι τίποτα. Την πίεση σου την έχεις τσεκάρει αυτές τις ημέρες;

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Hellooooo girls!!!! Τι κάνετε???? Κανει κρυο!!!! Ωραιο το καλοκαίρι αλλα και τι δεν θα έδινα τωρα να ημουν σε ρνα σαλε στον Παρνασσό με τζακι και εξω να ειχε 3 μετρα χιονι!!!!!!:-D Εγώ αν ηταν να παω κάπου θα ηταν στην Αλάσκα!χαχαχα!!! Παρήγγειλα τα τεστακια σήμερα και εχω πολλες προσδοκίες γι αυτο το μηνα!! Ποια θα κανει πολυ σεξ να με ακολουθήσει να εχω κ εγω ενα δίδυμο χααχα!!!

Γουρικα εύχομαι να είναι αυτά τα τεστακια κορίτσι!! 

πρίν από 12 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν είμαι πολύ καλά αλλά εντάξει θα μου περάσει.εχω ροζ υγρά που και που και λέω μπας και είναι εμφύτευσης αλλά κοροϊδεύω τον εαυτό μου βασικά ξέρω ότι θα έρθει!περιμένω εσένα τώρα!!!θα κάνεις τεστ αύριο αν δεν έρθει?

@Nati85 μου μην το βάζεις κάτω! Μέχρι να δεις αίμα (που να μην το δείς καθόλου) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα! Κι εγώ σήμερα ήμουν πολύ υποτονική και έλεγα δε θα πάω γυμναστήριο αλλά τελικά πόσο καλό μας κάνει η γυμναστική! Άλλος άνθρωπος γύρισα πίσω! Ψυχολογία στο φουλ!

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μακαρι να δω θετικο νουμερο αυριο τετοια ωρα...μπορει κ νωριτερα...σε ευχαριστω πολυ...

Δημητρούλα ένα πολύ μεγάλο νούμερο εύχομαι από την καρδιά μου!

@alina80 εμένα ο άντρας μου ούτε από που ανοίγει το πλυντήριο δεν ξέρει!! Χαχαχαχα

XDXPp2.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Πόσο είχες όταν άρχισες το χάπι; Αύριο θα κάνεις εξετάσεις; Δεν θα είναι τίποτα. Την πίεση σου την έχεις τσεκάρει αυτές τις ημέρες;

Την άλλη εβδομάδα θα κάνω. Πίεση δεν έχω μέτρηση . 4.61 ήταν 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Λοιπόν κορίτσια. Την Πέμπτη έβαλε ο άντρας μου πληντύριο και το άπλωσε! Τρεις μέρες τα ρούχα έξω, δεν τα μάζευε. Τα άφηνα να δω τι θα κανει. Την Κυριακή ήταν ο καιρός κάπως, δούλευε κιόλας εκείνος...τα μαζεύω. Από τότε τα έχω αφήσει μέσα στη λεκάνη, πάνω στην πολυθρόνα και περιμένα να δω τι θα κάνει. Μάντεψτε πού είναι ακόμα τα ρούχα...Σωστά μάντεψατε, στη λεκάνη πάνω στην πολυθρόνα! Δεν ξέρω πια τι να κανω, δεν γίνεται να γκρινιάζω συνέχεια. 

Δεν εχουν μειωθει καθολου τα ρουχα απο την λεκανη?τι φοραει??χαχα

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Vila είπε:

Γουρικα εύχομαι να είναι αυτά τα τεστακια κορίτσι!! 

@Nati85 μου μην το βάζεις κάτω! Μέχρι να δεις αίμα (που να μην το δείς καθόλου) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα! Κι εγώ σήμερα ήμουν πολύ υποτονική και έλεγα δε θα πάω γυμναστήριο αλλά τελικά πόσο καλό μας κάνει η γυμναστική! Άλλος άνθρωπος γύρισα πίσω! Ψυχολογία στο φουλ!

Δημητρούλα ένα πολύ μεγάλο νούμερο εύχομαι από την καρδιά μου!

@alina80 εμένα ο άντρας μου ούτε από που ανοίγει το πλυντήριο δεν ξέρει!! Χαχαχαχα

ευχαριστωωωω μακαριιιι!!!!!

Κορίτσια κι εμένα ο δικός μου το ίδιο με τις δουλειές...Μόνο όταν γέννησε μπήκε λίγο στο νόημα. . Αλλά δεν έχω και  απαίτηση.  Δουλεύει όλη μέρα.  Συν του ότι μου αρέσει να τον φροντίζω (μάλλον να τον κακομαθαινω ).  

Πάντως πήραμε στεγνωτήριο και έχω αρχίσει να βλέπω τα ρούχα με άλλο μάτι.  Ένας νέος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά μου.. δεν φαντάζεστε τι γινόταν πριν...

DBTcp3.png7Kksp3.png

Εμένα μονο αμα του πω οποτε Κομπλε αλλοι ούτε τοτε. Τώρα βέβαια δεν έχει αλλες επιλογες.... χεχε

πρίν από 2 λεπτά , Τονι@ είπε:

Κορίτσια κι εμένα ο δικός μου το ίδιο με τις δουλειές...Μόνο όταν γέννησε μπήκε λίγο στο νόημα. . Αλλά δεν έχω και  απαίτηση.  Δουλεύει όλη μέρα.  Συν του ότι μου αρέσει να τον φροντίζω (μάλλον να τον κακομαθαινω ).  

Πάντως πήραμε στεγνωτήριο και έχω αρχίσει να βλέπω τα ρούχα με άλλο μάτι.  Ένας νέος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά μου.. δεν φαντάζεστε τι γινόταν πριν...

Χαχαχα κι εγώ έχω τρομερό όπως κ το πλυντήρια πιατων

nlmNp2.png

@alina80 θέλεις να μην του το λες κιόλας να το σκεφτεί από μόνος του!μπράβο σε βλέπω πολύ αισιόδοξη!!:P

@Smile89 ωχ θα δεις αγώνα σήμερα ε??άντε κουράγιο!!

@Vila ευχαριστώ κοριτσι μου μακάρι να μην έρθει!!δεν ήθελα να πάω με τίποτα βέβαια γυμναστήριο σήμερα!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...