Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 11 λεπτά , BettySt είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση τα Τ4 να προκαλούν ζαλαδες;

Για ταχυκαρδίες ξερω, αυτό μου είπε και η ενδοκρινολόγος. Πόσο καιρό το παίρνεις;

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Τι είναι αυτα? 

Το χάπι που ρυθμίζει το θυροειδη 

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Για ταχυκαρδίες ξερω, αυτό μου είπε και η ενδοκρινολόγος. Πόσο καιρό το παίρνεις;

Περίπου 1 μήνα. Περνώ τον 25 μγ

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ααα σορρυ δεν ήξερα

Τι σορρυ και εσύ, που να το ξέρεις αν δεν έχεις θέμα με το θυροειδη. Και εγώ πρίν 1-2 μήνες πρώτη φορά το άκουσα 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 5 λεπτά , BettySt είπε:

Το χάπι που ρυθμίζει το θυροειδη 

Περίπου 1 μήνα. Περνώ τον 25 μγ

Δεν ρωτάς το γιατρό σου; Παίρνω και εγώ κάνα δυο μήνες τώρα. Η γιατρός μου είπε επί λέξη "αν νιώσεις ταχυκαρδίες πάρε με" (νιώθω αλλά δεν την έχω πάρει ακόμα...). Δεν μου είπε για πονοκέφαλο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.  

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν ρωτάς το γιατρό σου; Παίρνω και εγώ κάνα δυο μήνες τώρα. Η γιατρός μου είπε επί λέξη "αν νιώσεις ταχυκαρδίες πάρε με" (νιώθω αλλά δεν την έχω πάρει ακόμα...). Δεν μου είπε για πονοκέφαλο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.  

Σε λίγες μέρες θα πάω για επαναληπτικες εξετάσεις και θα ρωτήσω. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 42 λεπτά , BettySt είπε:

Καλά είμαι αν και δεν είμαι και στα χαι μου χωρίς λόγο βέβαια  (ατιμες ορμόνες ). Σήμερα δεν πονάω ιδιαίτερα έχω μόνο υγρά. Εσύ πως είσαι τωρα ,  ηρεμισες λίγο? 

Δεν είμαι πολύ καλά αλλά εντάξει θα μου περάσει.εχω ροζ υγρά που και που και λέω μπας και είναι εμφύτευσης αλλά κοροϊδεύω τον εαυτό μου βασικά ξέρω ότι θα έρθει!περιμένω εσένα τώρα!!!θα κάνεις τεστ αύριο αν δεν έρθει?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

Σε λίγες μέρες θα πάω για επαναληπτικες εξετάσεις και θα ρωτήσω. 

Εγώ είχα πονοκέφαλο με το Τ4 αμέσως μόλις το ξεκίνησα και είδα στο κουτί του ότι είναι παρενέργεια αλλά μου πέρασε την 3ή μέρα..

1 hour ago, Smile89 είπε:

@Dimitr@17 Αρα αν είσαι είσαι 5 εβδομαδων σήμερα κλεισμενες για να δούμε.... θα προσεύχομαι για σενα.... 

Μακαρι να δω θετικο νουμερο αυριο τετοια ωρα...μπορει κ νωριτερα...σε ευχαριστω πολυ...

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Δεν είμαι πολύ καλά αλλά εντάξει θα μου περάσει.εχω ροζ υγρά που και που και λέω μπας και είναι εμφύτευσης αλλά κοροϊδεύω τον εαυτό μου βασικά ξέρω ότι θα έρθει!περιμένω εσένα τώρα!!!θα κάνεις τεστ αύριο αν δεν έρθει?

Σημερα τα χεις που και που? 

Μπορεί και να είναι... 

nlmNp2.png

1 hour ago, Nati85 είπε:

@Dimitr@17 καλά αποτελέσματα αύριο!

Μάλλον δεν θα πάω γυμναστήριο σήμερα κορίτσια δεν νιώθω πολύ καλά και δεν έχω όρεξη καθόλου.σημερα μόνο μαγείρεψα και επαιξα με τον μικρό όλα τα άλλα τα έχω αφήσει στίβα τα πιάτα ασιδερωτα σε κουβάδες ρούχα παιχνίδια παντου.χαμος!ευτυχώς ήρθε ο άντρας μου νωρίς σημερα αλλά τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ.

Σε ευχαριστη νατι μου...κ εγω δεν εχω καθολου ορεξη ..ειμαι πτωμα αλλα εχω ενα καρο δουλειες..ετσι εστειλα τον αντρουλη για προπονηση κ εχω βαλει πλυντηρια μαγειρευω κ σιδερωνβ ταυτοχρονα...να μην σκεφτομαι τα δικα μιυ κιολας

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Μπαα, δεν νομίζω, θα περιμένω τουλάχιστον 7 μέρες καθυστέρηση 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...