Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν ξέρω αν θα σε ακολουθήσω πάντως πολύ σεξ θα κάνω! Κάτσε να καθαρίσω τελείως και θα πιάσω δουλεια!

Αχαχαχ τελεια!!! Ε δεν ειναι και ολα στο χερι μας!!! Ποτε λες να κανεις ωορρηξία εχεις τεστακια??? Πρεπει να.είμαστε πολυ κοντα αυτη τη φορα πιστεύω σκ θα εχω ξεκινήσει κ εγω!!! Εκανα και ξεκάθαρηση στον αντρα μου αν δεν τα καταφέρουμε αυτο το μηνα απο τον επόμενο εξω με το σκυλο θα τη βγάλει χεχεχε!!

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ααα σς παρακαλω...δεν εχουμε κανει 2μερες τωρα...

Χαχαχαχα ένταξη τοτε δεν ξερω εσείς έχετε παρει φορα για 3 Δυμα χαχαχα!! Αντε αντε τη χοριακη σου πςειμενουμε ολες πως και πως!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Αχαχαχ τελεια!!! Ε δεν ειναι και ολα στο χερι μας!!! Ποτε λες να κανεις ωορρηξία εχεις τεστακια??? Πρεπει να.είμαστε πολυ κοντα αυτη τη φορα πιστεύω σκ θα εχω ξεκινήσει κ εγω!!! Εκανα και ξεκάθαρηση στον αντρα μου αν δεν τα καταφέρουμε αυτο το μηνα απο τον επόμενο εξω με το σκυλο θα τη βγάλει χεχεχε!!

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Έλα λίγες ώρες έμειναν. Πότε είχες τελευταία περίοδο? 

Είμαι σε ακινησία λογου αίματος. Οκ. 

Μακαρι κορίτσι μου. 

Ειχα 20/12...

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχαχαχα ένταξη τοτε δεν ξερω εσείς έχετε παρει φορα για 3 Δυμα χαχαχα!! Αντε αντε τη χοριακη σου πςειμενουμε ολες πως και πως!

Κανουμε κανουμε αποτελεσμα δεν βλεπω να εχουμε ομως...

πρίν από 13 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ειχα 20/12...

Κανουμε κανουμε αποτελεσμα δεν βλεπω να εχουμε ομως...

Eeeeeppppp κι όμως θα δεις τη χοριακη βρε απιστε Θωμα και θα το πιστεψεις χαχαχα!

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Ungry girl είπε:

Πότε λέω να κάνω ωορρηξια; Χαχαχα. Αρχές Φεβρουαρίου λογικά (κατά τις 29-1 για σιγουριά θα αρχίσω τεστακια. Δεν ξέρω και πόσα έχω, θα δω). Αλλά σεξ από αύριο!

• Χαχα 1

@Dimitr@17 καλά αποτελέσματα αύριο!

Μάλλον δεν θα πάω γυμναστήριο σήμερα κορίτσια δεν νιώθω πολύ καλά και δεν έχω όρεξη καθόλου.σημερα μόνο μαγείρεψα και επαιξα με τον μικρό όλα τα άλλα τα έχω αφήσει στίβα τα πιάτα ασιδερωτα σε κουβάδες ρούχα παιχνίδια παντου.χαμος!ευτυχώς ήρθε ο άντρας μου νωρίς σημερα αλλά τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Nati85 είπε:

@Dimitr@17 καλά αποτελέσματα αύριο!

Μάλλον δεν θα πάω γυμναστήριο σήμερα κορίτσια δεν νιώθω πολύ καλά και δεν έχω όρεξη καθόλου.σημερα μόνο μαγείρεψα και επαιξα με τον μικρό όλα τα άλλα τα έχω αφήσει στίβα τα πιάτα ασιδερωτα σε κουβάδες ρούχα παιχνίδια παντου.χαμος!ευτυχώς ήρθε ο άντρας μου νωρίς σημερα αλλά τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ.

Έχεις κι εσύ ένα τεστ για αύριο ε? 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Έχεις κι εσύ ένα τεστ για αύριο ε? 

Ναι αν δεν έρθει η περίοδος μπορεί να κάνω ένα επειδή δεν ξέρω πότε ακριβώς έκανα ωορρηξία όμως μπορεί να περιμένω λίγο ακόμα. 

@BettySt πως είσαι σήμερα??

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι αν δεν έρθει η περίοδος μπορεί να κάνω ένα επειδή δεν ξέρω πότε ακριβώς έκανα ωορρηξία όμως μπορεί να περιμένω λίγο ακόμα. 

@BettySt πως είσαι σήμερα??

Καλά είμαι αν και δεν είμαι και στα χαι μου χωρίς λόγο βέβαια  (ατιμες ορμόνες ). Σήμερα δεν πονάω ιδιαίτερα έχω μόνο υγρά. Εσύ πως είσαι τωρα ,  ηρεμισες λίγο? 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 53 λεπτά , alina80 είπε:

Πότε λέω να κάνω ωορρηξια; Χαχαχα. Αρχές Φεβρουαρίου λογικά (κατά τις 29-1 για σιγουριά θα αρχίσω τεστακια. Δεν ξέρω και πόσα έχω, θα δω). Αλλά σεξ από αύριο!

αχααχχααχαχα ελα βρε στματα χααχαχχα>! αντε παρεουλα μου δωστου να καταλαβει!:eek:

5 ώρες πρίν, WannaBeMother είπε:

Κορίτσια όλες οι εξετάσεις καλές το σπέρμα καλό αυτό που μου λέει η γυναικολόγος μου ότι φταίει που έχω άγχος!!! Ότι απλά δεν έτυχε... Κ εγώ τρελαίνομαι όταν το ακούω γιατί πόσο γκεντεμω  να είμαι? Και επιτέλους δεν είχα τόσο άγχος το τελευταίο εξάμηνο έχω πολύ γιατί έχει περάσει τόσος καιρός και στεναχωριέμαι

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν πιστεύω σε αυτά γενικά δεν πολυπιστευω στο Θεό

Σε εχω ξαναρωτησει αλλά δεν θυμάμαι...εχεις πάρει κ δεύτερη γνώμη;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...