Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , orianna είπε:

Όταν είχα βηχα το πρώτο τρίμηνο κ οταν φταρνιζομουν ένιωθα σαν να με μαχαίρωναν χαμηλά στην κοιλιά. Έτσι ακριβώς. Η γιατρός μου είπε οτι είναι οι μυς κ δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Και κάτι άσχετο.. Από τότε που έμεινα εγκυος δεν μπορω να βηξω χωρίς να φταρνιστω 4-5 φορές καπάκι. Μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση. 

Ποναω χαμηλα στο ύψος της μήτρας.. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 11 λεπτά , Smile89 είπε:

Κ εγω ποναω δεξια χαμηλα..και δεν ξερω τι να υποθεσω...

πρίν από 11 λεπτά , Ungry girl είπε:

Hellooooo girls!!!! Τι κάνετε???? Κανει κρυο!!!! Ωραιο το καλοκαίρι αλλα και τι δεν θα έδινα τωρα να ημουν σε ρνα σαλε στον Παρνασσό με τζακι και εξω να ειχε 3 μετρα χιονι!!!!!!:-D Εγώ αν ηταν να παω κάπου θα ηταν στην Αλάσκα!χαχαχα!!! Παρήγγειλα τα τεστακια σήμερα και εχω πολλες προσδοκίες γι αυτο το μηνα!! Ποια θα κανει πολυ σεξ να με ακολουθήσει να εχω κ εγω ενα δίδυμο χααχα!!!

Εγω σε ακολουθω...απο σεξ αλλο τιποτα εμεις...

πρίν από 15 λεπτά , marillia είπε:

Γειά σου κοριτσάκι μου!!!Πως είσαιιι???

Τελικά τα κατάφερα!!!Μόλις έβαλα την παρθενική του πλύση χαχχα!!!!!!!

Μια χαρά κορίτσι μου.αν εξαιρέσεις την μέση μου που πονάει πολύ.περιμενω τη β επιπέδου κ άρχισα να καταλαβαίνω κ το μωρο λιγάκι. Εσύ τι κάνεις; Τι πλύση έβαλες; 

6penp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Πιθανότατα είσαι έγκυος κορίτσι μου θα δούμε αυριο. 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

Μια χαρά κορίτσι μου.αν εξαιρέσεις την μέση μου που πονάει πολύ.περιμενω τη β επιπέδου κ άρχισα να καταλαβαίνω κ το μωρο λιγάκι. Εσύ τι κάνεις; Τι πλύση έβαλες; 

Πήρα πλυντηριάκι καινούργιο και δεν μποορούσα να το βάλω χχαχαχ!!!!Ωραίαααα!!!Θα την κάνεις στη γνωστή εμβρυολόγο?

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Πιθανότατα είσαι έγκυος κορίτσι μου θα δούμε αυριο. 

Ναι ειναι 50-50 το θεμα...παντως εχω και γουργουρητο..αν δεν ειμαι ...θα παω να παρω τρελοχαρτο με τοσα συμπτωματα -συμπτωσεις...

πρίν από 9 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αχαχχαχα εσυ μαλλον φτανει εεεε!!! Θα παραπονιέται το σπορακι σας!!! Χαχαχα και αποτι βλεπω εισαι δίδυμο με τη @Δήμητρα1988!!!!

• Χαχα 1

πρίν από 17 λεπτά , Smile89 είπε:

Οι πόνοι είναι αναμενόμενοι κατά διαστήματα. Είχα κ γω πονους περιοδου κ φοβόμουν. Να ξεκουράζεσαι κ να ανεβάζεις τα πόδια σου ψηλά να αιματωνεται η μητρα. Πάνω σε μαξιλαρια ας πούμε.

6penp2.png

πρίν από 25 λεπτά , Ungry girl είπε:

Hellooooo girls!!!! Τι κάνετε???? Κανει κρυο!!!! Ωραιο το καλοκαίρι αλλα και τι δεν θα έδινα τωρα να ημουν σε ρνα σαλε στον Παρνασσό με τζακι και εξω να ειχε 3 μετρα χιονι!!!!!!:-D Εγώ αν ηταν να παω κάπου θα ηταν στην Αλάσκα!χαχαχα!!! Παρήγγειλα τα τεστακια σήμερα και εχω πολλες προσδοκίες γι αυτο το μηνα!! Ποια θα κανει πολυ σεξ να με ακολουθήσει να εχω κ εγω ενα δίδυμο χααχα!!!

Δεν ξέρω αν θα σε ακολουθήσω πάντως πολύ σεξ θα κάνω! Κάτσε να καθαρίσω τελείως και θα πιάσω δουλεια!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

Πήρα πλυντηριάκι καινούργιο και δεν μποορούσα να το βάλω χχαχαχ!!!!Ωραίαααα!!!Θα την κάνεις στη γνωστή εμβρυολόγο?

Καλορίζικο.εύχομαι να πλύνεις πολλά μωρουδιακά μ αυτό.ναι στην γνωστή εμβρυολόγο. Μείναμε πολύ ευχαριστημενοι στην αυχενικη.ήταν πολύ αναλυτική κ ομιλητή. Μόνο που τις έχει χαλάσει το DVD recorder κ δεν βλέπω να παίρνουμε Την εξεταση σε cd.αυτό με στεναχώρησε λίγο. 

6penp2.png

πρίν από 30 λεπτά , Smile89 είπε:

Φοβαμαι πολυ..  

Έλα θα δεις ότι το σπορακι σου έχει φωλιασει για τα καλά στην κοιλίτσα σού και θα ακούσεις μια δυνατή καρδιά να παλλεται

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αχαχχαχα εσυ μαλλον φτανει εεεε!!! Θα παραπονιέται το σπορακι σας!!! Χαχαχα και αποτι βλεπω εισαι δίδυμο με τη @Δήμητρα1988!!!!

Ααα σς παρακαλω...δεν εχουμε κανει 2μερες τωρα...

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

Καλορίζικο.εύχομαι να πλύνεις πολλά μωρουδιακά μ αυτό.ναι στην γνωστή εμβρυολόγο. Μείναμε πολύ ευχαριστημενοι στην αυχενικη.ήταν πολύ αναλυτική κ ομιλητή. Μόνο που τις έχει χαλάσει το DVD recorder κ δεν βλέπω να παίρνουμε Την εξεταση σε cd.αυτό με στεναχώρησε λίγο. 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Ωραία!!Και γω έκει έχω σκοπο να πάω!!!Δεν θα είναι έτοιμο μέχρι να πάτε?

πρίν από 14 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι ειναι 50-50 το θεμα...παντως εχω και γουργουρητο..αν δεν ειμαι ...θα παω να παρω τρελοχαρτο με τοσα συμπτωματα -συμπτωσεις...

Έλα λίγες ώρες έμειναν. Πότε είχες τελευταία περίοδο? 

πρίν από 13 λεπτά , orianna είπε:

Οι πόνοι είναι αναμενόμενοι κατά διαστήματα. Είχα κ γω πονους περιοδου κ φοβόμουν. Να ξεκουράζεσαι κ να ανεβάζεις τα πόδια σου ψηλά να αιματωνεται η μητρα. Πάνω σε μαξιλαρια ας πούμε.

Είμαι σε ακινησία λογου αίματος. Οκ. 

πρίν από 6 λεπτά , BettySt είπε:

Έλα θα δεις ότι το σπορακι σου έχει φωλιασει για τα καλά στην κοιλίτσα σού και θα ακούσεις μια δυνατή καρδιά να παλλεται

Μακαρι κορίτσι μου. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...