Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 30 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αχ γλυκια μου σμαιλιτα...ειναι κοντα η τριτη...λιγο υπομονη και ξεκουραση αι θα δεις οτι ειναι ολα καλα με το σπορακι σου...

Παντως αν ειμαι παει να πει οτι εχει πιαστει πολυ καλα με τοσα που τραβαει στην δουλεια...

Θα παω μετα την δουλεια οποτε δεν χρειαζεται να ξυπνησεις νωρις για χαρη μου...το απογευματακι θα τα δχω λογικα...αν κ σκεφτομαι να πατω τηλ μετα να δω αν ειναι ανοιχτα να παω κ να παρω αυριο τα αποτελεσματα..

Μακαρι μακαρι και να πανε ολα καλα αυτην την φορα...αλλα αν δεν ειμαι ποσο σεξ χρειαζεται πια για αυτο το σπορακι...το εχουμε τερματισει εμεις

Μακαρι. Φοβαμαι.... 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

@Dimitr@17 εγω τα ίδια αν κ όταν βηχω έχω δυνατό πόνο χαμηλα... δεν ξέρω... 

Μην ανησυχεις ...ολα καλα θα πανε...κ εγω νιωθω κατι γουργουριτα τωρα κ εναν πονο δεξια χαμηλα κ στο ακριβως ατο ιδιο σημειο απο την πισω πλευρα στην μεση...

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Smile89 είπε:

@Dimitr@17 εγω τα ίδια αν κ όταν βηχω έχω δυνατό πόνο χαμηλα... δεν ξέρω... 

Όταν είχα βηχα το πρώτο τρίμηνο κ οταν φταρνιζομουν ένιωθα σαν να με μαχαίρωναν χαμηλά στην κοιλιά. Έτσι ακριβώς. Η γιατρός μου είπε οτι είναι οι μυς κ δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Και κάτι άσχετο.. Από τότε που έμεινα εγκυος δεν μπορω να βηξω χωρίς να φταρνιστω 4-5 φορές καπάκι. Μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση. 

6penp2.png

πρίν από 19 λεπτά , marillia είπε:

Αν θυμάμαι καλά πίνεις inofert?

xaxxaxaxxxa!!!!προς το παρόν έβγαλα κιμά από το ψυγείο και προσπαθώ να βάλω σε λειτουργία το πλυντήριο και δεν μπορώ!!!Εχώ μια υπόνοια ότι δεν έχω καλά γυρισμένη την βάνα και δεν τραβάει νερό χαχαχ!!!!

οχι μονο φυλλικο . αλλα πηρα dostinex για την προλακτινη αυτον τον μηνα κ βλεπω οτι μου μικρυνε τον κυκλο μαλλον..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , orianna είπε:

Όταν είχα βηχα το πρώτο τρίμηνο κ οταν φταρνιζομουν ένιωθα σαν να με μαχαίρωναν χαμηλά στην κοιλιά. Έτσι ακριβώς. Η γιατρός μου είπε οτι είναι οι μυς κ δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Και κάτι άσχετο.. Από τότε που έμεινα εγκυος δεν μπορω να βηξω χωρίς να φταρνιστω 4-5 φορές καπάκι. Μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση. 

Καλως την!

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, ada32 είπε:

ναι αυτο εχω διαβασει κ εγω οταν εισαι εγκυος... τωρα για πριν δεν ξερω .. ξερω οτι ο αντρας δεν πρεπει να κανει μπανιο με πολυ ζεστο νερο!

Καμια φορα ολες μας , οταν προσπαουμε καιρο κ δεν εχουμε αποτελεσμα , μας περναμε πολλα απο το μυαλο να κανουμε , να δοκιμασουμε κτλ....

Τα πάντα έχουμε δοκιμάσει... Το ανανάδες, τι γλυκοπατάτες, τι κατακόρυφους έχουμε κάνει.. και αυτό το ένα τοσοδουλι σπερματοζωάριο δε λέει να μας την κάνει τη χάρη!! Χαχαχαχα

5 ώρες πρίν, ada32 είπε:

δεν εχω αλλα  like παλι .. Καλημερα κοριτσια!   χθες ειδαμε τα απογορευμενα μυστικα στον κινηματογραφο . Καλουτσικη ταινια για οσους τους αρεσουν τα ιστορικα .

@vila τι κανεις ? χθες τελικα δεν μπορεσαμε  να κανουμε κατι αλλα σημερα το πρωι .εσεις?

χθες το βραδυ , πηρα τα τεστ ωορηξιας που ειχα  κανει κ τα κολλησα σε ενα χαρτι κ εγραψα ημερομηνια κ ωρα ( το εχω δει σε εικονες στο google) και τελικα διαπιστωσα οτι το θετικο μου ηταν κυριακη στις 23.00 το βραδυ (11η μερα). Καλα που το εκανα για να ξεχωριζω το θετικο τεστ γτ νομιζα οτι 2 μερες ειχα 3 θετικα τεστ !!!!

οποτε να πω ,επαφες ειχαμε 10η , 11η ( πρωι κ βραδυ) , 12η , 14η ( σημερα δηλαδη) . και τωρα στην αναμονη για το αποτελεσμα  σε 2 βδομαδες στις 06/02 ..

Εμείς ούτε χθες βράδυ τελικά ούτε σήμερα.. δεν πειράζει ότι έγινε έγινε.. ήμουν και λίγο επιρρεασμενη που μου είπε ι γιατρός ότι το ενδομήτριο δεν του φάνηκε πολύ καλό και το πήγαμε πιο χαλαρά αλλά με πολύ πάθος στις επαφές μας γιατί δεν το είχα και τόσο στο μυαλό μου! Καλό το τεφτέρι που έφτιαξες με τα τεστακια.. βοηθάει πιστεύω!

Βρε κορίτσια ειλικρινά δεν σας προλαβαίνω με τίποτα!! Χαχαχαχα φεύγω πάω να κάνω τις πιλάτες μου!! Σας φιλώ!  :mad:

XDXPp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Vila είπε:

Τα πάντα έχουμε δοκιμάσει... Το ανανάδες, τι γλυκοπατάτες, τι κατακόρυφους έχουμε κάνει.. και αυτό το ένα τοσοδουλι σπερματοζωάριο δε λέει να μας την κάνει τη χάρη!! Χαχαχαχα

Εμείς ούτε χθες βράδυ τελικά ούτε σήμερα.. δεν πειράζει ότι έγινε έγινε.. ήμουν και λίγο επιρρεασμενη που μου είπε ι γιατρός ότι το ενδομήτριο δεν του φάνηκε πολύ καλό και το πήγαμε πιο χαλαρά αλλά με πολύ πάθος στις επαφές μας γιατί δεν το είχα και τόσο στο μυαλό μου! Καλό το τεφτέρι που έφτιαξες με τα τεστακια.. βοηθάει πιστεύω!

Βρε κορίτσια ειλικρινά δεν σας προλαβαίνω με τίποτα!! Χαχαχαχα φεύγω πάω να κάνω τις πιλάτες μου!! Σας φιλώ!:mad:

Δν πειραζει  αφου ειχες επαφες τις προηγουμενες μερουλες . αχ αυτο που κανατε ειναι το καλυτερο , οταν το ξεχνας λιγακι , εχει μεγαλυτερη απολαυση το σεξ!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , ada32 είπε:

οχι μονο φυλλικο . αλλα πηρα dostinex για την προλακτινη αυτον τον μηνα κ βλεπω οτι μου μικρυνε τον κυκλο μαλλον..

Δεν θυμάμαι καλά:-D!!!!Ισώς από αυτό!!Γιατί αν έχουμε αυξημένη προλακτίνη αργεί η περίοδος,ο κύκλος είναι λίγο πιο μεγάλος!!!Εγώ για καλό το βλέπω!!!

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

Καλώς σας βρήκα!!! Βλέπω έχασα σόου αυτές τις μέρες..χαχαχα περιμένω ενημέρωση και τηλ κοριτσάκι.. 

Γειά σου κοριτσάκι μου!!!Πως είσαιιι???

Τελικά τα κατάφερα!!!Μόλις έβαλα την παρθενική του πλύση χαχχα!!!!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Hellooooo girls!!!! Τι κάνετε???? Κανει κρυο!!!! Ωραιο το καλοκαίρι αλλα και τι δεν θα έδινα τωρα να ημουν σε ρνα σαλε στον Παρνασσό με τζακι και εξω να ειχε 3 μετρα χιονι!!!!!!:-D Εγώ αν ηταν να παω κάπου θα ηταν στην Αλάσκα!χαχαχα!!! Παρήγγειλα τα τεστακια σήμερα και εχω πολλες προσδοκίες γι αυτο το μηνα!! Ποια θα κανει πολυ σεξ να με ακολουθήσει να εχω κ εγω ενα δίδυμο χααχα!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...