Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εκανα...κ.ειχα μια.υποψια οτι φσινοταν κ μια αχνη γραμμη χωρις μ ειμαι.σιγουρη...οπως κνα εχει θα μαθουμε αυριο...

Δεν μπορεί να είναι όλα ιδεά σου και το ανακάτεμα και η αχνή γραμμή! Αφού έχεις καθυστέρηση και έκανες ελεύθερα τις επαφές σου, ε το μυαλό πρέπει να πάει στο καλό σενάριο! Με το καλό αύριο να το επιβεβαιώσεις!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

3 ώρες πρίν, WannaBeMother είπε:

Δίκιο έχετε αλλά βαρέθηκα αυτή την αναμονή!!! Κάθε μήνα απογοητεύομαι κ πέρασαν 2 χρόνια τι άλλο πρέπει να κάνω???

Σκεφτόμουν την σπερματεγχυση! Έχει κάνει κάποια??? Σκέφτομαι ότι θα έχω πολλές πιθανότητες εφόσον δεν έχουμε προβλημα...

Γειά σου κορίτσι! Και εγώ προσπαθώ 2 χρόνια και τίποτα οπότε σε  καταλαβαίνω απόλυτος.  Έχω κάνει και 2 σπερματεγχυσεις και πάλι τίποτα αλλά συνεχίζω. Εμεις όμως έχουμε λίγο θεματακι με το σπέρμα εσείς που δεν έχετε πρόβλημα έχετε πολλές πιθανότητες 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 32 λεπτά , alina80 είπε:

Να μην σε πειράξει καθόλου! Τόσες ιώσεις και ταλαιπωρία που περάσατε αυτό το μήνα!

Κορίτσια κάνει κρύο! Πάω να κουκουλωθώ να βγω να πάρω ψωμάκι (και τώρα δεν θέλω αβγά... τι να φάω;)

Αχχχ ναι ταλαιπωρία μη συζητάςςςςς!!!!!!Να ηρεμήσουμε θέλω και να ρεθί το καλοκαίρι χαχχαχ!!!!Τον μισώ τον χειμώνα!!!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Δεν θυμαμαι πόσες ειναι για σαββατο αλλαγή αναμένω τα νέα απο όλες σας. Εμένα η κρίσιμη μέρα ειναι η Τρίτη. Πόσο πολύ θέλω να έρθει. Κοιμαμαι και ξυπναω με αυτή τη σκέψη. 

Αχ γλυκια μου σμαιλιτα...ειναι κοντα η τριτη...λιγο υπομονη και ξεκουραση αι θα δεις οτι ειναι ολα καλα με το σπορακι σου...

πρίν από 26 λεπτά , kido είπε:

Δεν έκανες δεύτερο ε; Δεν πειράζει αφού αύριο πας για χοριακή ακόμα καλύτερα. Πιστεύω πως τα καταφερατε!!!

Παντως αν ειμαι παει να πει οτι εχει πιαστει πολυ καλα με τοσα που τραβαει στην δουλεια...

πρίν από 24 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

εισαι δημητρουλα μου εισαι εισαι εισαι εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  και ευχομαι να ακολουθησω!! τι ωρα θα πας??? να βαλω ξυπνητηρι να μαθω νεα!!!! 

Θα παω μετα την δουλεια οποτε δεν χρειαζεται να ξυπνησεις νωρις για χαρη μου...το απογευματακι θα τα δχω λογικα...αν κ σκεφτομαι να πατω τηλ μετα να δω αν ειναι ανοιχτα να παω κ να παρω αυριο τα αποτελεσματα..

πρίν από 24 λεπτά , kido είπε:

Δεν μπορεί να είναι όλα ιδεά σου και το ανακάτεμα και η αχνή γραμμή! Αφού έχεις καθυστέρηση και έκανες ελεύθερα τις επαφές σου, ε το μυαλό πρέπει να πάει στο καλό σενάριο! Με το καλό αύριο να το επιβεβαιώσεις!!!

Μακαρι μακαρι και να πανε ολα καλα αυτην την φορα...αλλα αν δεν ειμαι ποσο σεξ χρειαζεται πια για αυτο το σπορακι...το εχουμε τερματισει εμεις

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Θα παω μετα την δουλεια οποτε δεν χρειαζεται να ξυπνησεις νωρις για χαρη μου...το απογευματακι θα τα δχω λογικα...αν κ σκεφτομαι να πατω τηλ μετα να δω αν ειναι ανοιχτα να παω κ να παρω αυριο τα αποτελεσματα..

αχ ναι!!!! αυτο κανε!!!! αν και ειμαι σιγουρη πως εχεισ ενα τοσοδουλικο μικρο σπορακι μεσα σου και απλα περιμενουμε να δουμε ποσο εχει παει η χοριακη σου!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Δήμητρα1988 είπε:

αχ ναι!!!! αυτο κανε!!!! αν και ειμαι σιγουρη πως εχεισ ενα τοσοδουλικο μικρο σπορακι μεσα σου και απλα περιμενουμε να δουμε ποσο εχει παει η χοριακη σου!!!!

Παντως ενω μεχρι χθες το στηθος μου με πεθαινε σημερα παλι τπτ...λετε να φταιει π σηκωσα κατι σακουλες απο το σουπερ μαρκετ γρ ενιωσα εναν πονοβεκεινη την στιγμη δεξια χαμηλα

Just now, Dimitr@17 είπε:

Παντως ενω μεχρι χθες το στηθος μου με πεθαινε σημερα παλι τπτ...λετε να φταιει π σηκωσα κατι σακουλες απο το σουπερ μαρκετ γρ ενιωσα εναν πονοβεκεινη την στιγμη δεξια χαμηλα

δεν εχω ιδεα αλλα δε νομιζω...δεν εχεισ καθολου αγωνια να μαθεις??? πραγματικα εισαι με 5 μερες καθυστερηση δε θες να μαθεις??? θα ειχα τρελαθει!! και ειχες και ενα αχνο τεστ.... απορω πως κρατιεσαι πραγματικα!!! εχεις υπομονη ε??

πρίν από 16 λεπτά , marillia είπε:

Αχχχ ναι ταλαιπωρία μη συζητάςςςςς!!!!!!Να ηρεμήσουμε θέλω και να ρεθί το καλοκαίρι χαχχαχ!!!!Τον μισώ τον χειμώνα!!!!

Κι εγώ! Αν είχα πολλά λεφτά θα ταξίδευα τον κόσμο κηνυγώντας το καλοκαίρι... Να μην κάνω χειμώνα ποτέ!

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Οι ενδείξεις είναι με το μέρος σου. Μακάρι η χοριακή να επιβεβαιώσει αυτό που πιστεύουμε όλες!

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ναι έχεις δίκιο καλύτερα πρώτα η σαλπιγγογραφια να δούμε και τις σάλπιγγες μην κάνω χωρίς λόγοσπερματεγχυση.θα τα συζητήσω με τον γυναικολόγο να δω τι θα μου πει και τι να κάνω!

Νατη αν αποφασίσεις να κάνεις σπερματεγχυση όπως τίποτε πρέπει να κάνεις πιο μπροστά την σαλπιγγογραφια. Κανένας σωστός γιατρός δεν θα την κάνει αν δεν είναι σίγουρος ότι οι σάλπιγγες είναι ανοιχτές 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Κι εγώ! Αν είχα πολλά λεφτά θα ταξίδευα τον κόσμο κηνυγώντας το καλοκαίρι... Να μην κάνω χειμώνα ποτέ!

Οι ενδείξεις είναι με το μέρος σου. Μακάρι η χοριακή να επιβεβαιώσει αυτό που πιστεύουμε όλες!

Φαντάζεσαι να ήμασταν τώρα στα Μπόρα Μπόρα και να πίναμε κοκτειλ σε μια αιώρα??

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, marillia είπε:

Μακάρι αλλά πλέον οι ελπίδες εξανεμίστηκαν!!!Το μόνο καλό που νιώθω είναι ότι αυτ΄'ο το μήνα και να αδιαθετήσω δεν θα με πειράξει τόσο!!!!Εσύ ποιά μέρα αναμένεις?

εγω σημερα ειμαι 14η μερα  κ περιμενω 06/02 αφου ειχα θετικο τεστ 21/01.  ειναι ο δευτερος κυκλος που θα ειναι μικρος παλι 25-26 μερες  κ μου κανει τρομερη ενυπωση .. εγω αναμονη  2 βδομαδες ακομα

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ακόμα και με υποψία εγκυμοσύνης άσε τα βάρη στους άλλους εσύ! Πραγματικά μάθε αύριο για να ησυχάσεις και να προσέχεις λίγο πιο πολύ! 

πρίν από 6 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

δεν εχω ιδεα αλλα δε νομιζω...δεν εχεισ καθολου αγωνια να μαθεις??? πραγματικα εισαι με 5 μερες καθυστερηση δε θες να μαθεις??? θα ειχα τρελαθει!! και ειχες και ενα αχνο τεστ.... απορω πως κρατιεσαι πραγματικα!!! εχεις υπομονη ε??

Εχω αγωνια απλα πιστευω οτι κανει τελικα παιχνιδια κ το μυαλο κ το σωμα..ειχα αρνητικο την πρωτη μερα καθυστερησης για αυτο ειμαι απαισιοδοξη

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Μακαρι αυριο το απογευμα θα ξερουμε...

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

εγω σημερα ειμαι 14η μερα  κ περιμενω 06/02 αφου ειχα θετικο τεστ 21/01.  ειναι ο δευτερος κυκλος που θα ειναι μικρος παλι 25-26 μερες  κ μου κανει τρομερη ενυπωση .. εγω αναμονη  2 βδομαδες ακομα

Αν θυμάμαι καλά πίνεις inofert?

πρίν από 8 λεπτά , kido είπε:

ΆΝΕΤΑ!!!!

xaxxaxaxxxa!!!!προς το παρόν έβγαλα κιμά από το ψυγείο και προσπαθώ να βάλω σε λειτουργία το πλυντήριο και δεν μπορώ!!!Εχώ μια υπόνοια ότι δεν έχω καλά γυρισμένη την βάνα και δεν τραβάει νερό χαχαχ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...