Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

4 ώρες πρίν, Τονι@ είπε:

Τι είναι αυτό το πράγμα με τα like βρε παιδιά? ? Γιατί τελειώνουν τόσο γρήγορα??

Όντως, εμένα από το πρωί μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν έχω αλλά λαικς και λέω τι στο καλό γίνεται να εχω κανει λαικς χτες το βράδυ μετά της 12 αλλά και πάλι 1-2 να εχω κανει :confused:

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 11 λεπτά , marillia είπε:

Μακάρι αλλά πλέον οι ελπίδες εξανεμίστηκαν!!!Το μόνο καλό που νιώθω είναι ότι αυτ΄'ο το μήνα και να αδιαθετήσω δεν θα με πειράξει τόσο!!!!Εσύ ποιά μέρα αναμένεις?

Να μην σε πειράξει καθόλου! Τόσες ιώσεις και ταλαιπωρία που περάσατε αυτό το μήνα!

Κορίτσια κάνει κρύο! Πάω να κουκουλωθώ να βγω να πάρω ψωμάκι (και τώρα δεν θέλω αβγά... τι να φάω;)

3 ώρες πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

χοχο!! την λατρευω αυτη την εκφαρση!! finger crossed λοιπον!!! @Dimitr@17 περιμενουμε τα δικα σου θετικα νεα πρωτα και ευχομαι να ακολουθησω!

Αυριο θα παω για χοριακη οποτε το απογευμα θα ξερω...οτι κ αν ειναι τουλαχιστον.θα μαθουμε την.αληθεια...εσυ ποτε περιμενεις?εγω ειμαι 5η μερα καθυστερησης

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Αυριο θα παω για χοριακη οποτε το απογευμα θα ξερω...οτι κ αν ειναι τουλαχιστον.θα μαθουμε την.αληθεια...εσυ ποτε περιμενεις?εγω ειμαι 5η μερα καθυστερησης

Θα έχω την ενια σου αύριο.... 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Είχες ποτέ τόση καθυστέρηση; Σίγουρα θα είσαι! Πες μας πώς νιώθεις γενικά;

6 ώρες πρίν, kido είπε:

Μα απαντάγαμε στα σοβαρα! Τι κερδίζει με το να μπει σε ενα φορουμ και να κοροιδευει; Δεν πήγε το μυαλό μου εκεί. Τώρα που είναι έφυγε; Δεν ξέρω αλήθεια ή ψέμματα η εγκυμοσύνη ας είναι καλά.

Για ποια λετε βρε κοριτσια???

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

αληθεια??? 5 μερες καθυστερηση??? αυτο δε το θυμομουν...καλε εσυ εισαι ειδη εγκυος και θα εχεισ και μεγαλη χοριακη πιστευω!!!!  εγω δεν ειμαι καν σε καθυστερηση.....πρειμενω παρασκευη κανονικα.....θα περιμενω και το σ/κ αν δεν ερθει και τεστακι λεω να κανω απο δευτερα! αντε αντε θα περιμενω πως και πως τα θετικα ευχομαι νεα!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, kido είπε:

Είχες ποτέ τόση καθυστέρηση; Σίγουρα θα είσαι! Πες μας πώς νιώθεις γενικά;

Γενικα εχω πρησμενο στηθος αλλα οχι παρα πολυ..ενα πρηξιμο στην κοιλια επισης...με ποναει η μεση μ η πλατη μ κ γενικα ο μ το κορμι...ειφολα το βραδυ αυτες τις μερες θελω να κοιμαμαι με τί ς κοτες...αλλη μια φορα που δεν ειχα αδιαθετησει ενα μηνα πριν 1,5χρονο...καμια αλλη φορα..για αυτο σκεφτομαι κ το ενδεχομενο να μην ειμαι...γτ κ το τεστ εδειξεαρνγτικο

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Θα έχω την ενια σου αύριο.... 

Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου..εσυ πως εισαι σημερα?

πρίν από 4 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

αληθεια??? 5 μερες καθυστερηση??? αυτο δε το θυμομουν...καλε εσυ εισαι ειδη εγκυος και θα εχεισ και μεγαλη χοριακη πιστευω!!!!  εγω δεν ειμαι καν σε καθυστερηση.....πρειμενω παρασκευη κανονικα.....θα περιμενω και το σ/κ αν δεν ερθει και τεστακι λεω να κανω απο δευτερα! αντε αντε θα περιμενω πως και πως τα θετικα ευχομαι νεα!!!

Λες να ειμαι δημητρα μου?κ.γτ δεν νιωθω κατι παραξενο?αν κ θες το.βραδυ ανακατευομουν λιγο αλλα λεω η ιδεα μ ειναι

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Smile89 είπε:

Αλλου θέλω να με στείλουν Χαχαχα Χαχαχα 

Που σαι βρε @BettySt.....!!!! 

Είχα πάει για καφέ με την μάνα μου μετά πήγαμε στα μαγαζιά. Ήρθα μετά σπίτι μαγιρεψα, φάγαμε και τώρα ξεμπερδεψα 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Γενικα εχω πρησμενο στηθος αλλα οχι παρα πολυ..ενα πρηξιμο στην κοιλια επισης...με ποναει η μεση μ η πλατη μ κ γενικα ο μ το κορμι...ειφολα το βραδυ αυτες τις μερες θελω να κοιμαμαι με τί ς κοτες...αλλη μια φορα που δεν ειχα αδιαθετησει ενα μηνα πριν 1,5χρονο...καμια αλλη φορα..για αυτο σκεφτομαι κ το ενδεχομενο να μην ειμαι...γτ κ το τεστ εδειξεαρνγτικο

Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου..εσυ πως εισαι σημερα?

Δεν έκανες δεύτερο ε; Δεν πειράζει αφού αύριο πας για χοριακή ακόμα καλύτερα. Πιστεύω πως τα καταφερατε!!!

Just now, BettySt είπε:

Είχα πάει για καφέ με την μάνα μου μετά πήγαμε στα μαγαζιά. Ήρθα μετά σπίτι μαγιρεψα, φάγαμε και τώρα ξεμπερδεψα 

Εσύ τι κάνεις, πως είσαι σήμερα? 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Δεν έκανες δεύτερο ε; Δεν πειράζει αφού αύριο πας για χοριακή ακόμα καλύτερα. Πιστεύω πως τα καταφερατε!!!

Εκανα...κ.ειχα μια.υποψια οτι φσινοταν κ μια αχνη γραμμη χωρις μ ειμαι.σιγουρη...οπως κνα εχει θα μαθουμε αυριο...

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Λες να ειμαι δημητρα μου?κ.γτ δεν νιωθω κατι παραξενο?αν κ θες το.βραδυ ανακατευομουν λιγο αλλα λεω η ιδεα μ ειναι

εισαι δημητρουλα μου εισαι εισαι εισαι εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  και ευχομαι να ακολουθησω!! τι ωρα θα πας??? να βαλω ξυπνητηρι να μαθω νεα!!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...