Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Πονάει λίγο το στήθος αλλά δεν είναι πρησμένο!!!Βέβαια περιμένω σε μια βδομάδα!!!Χτες βλέπαμε παλια επεισοδια του μαστερ σεφ με τον άντρα μου!!!Και μαγείρευαν γλυκάδια!!!Μου τρέχαν τα σάλια!!!!!χαχχαχχαχ!!!!

Χαχαχαχα αυτά είναι!!άντε να δούμε περιμένω καλά νέα!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 23 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν έχω fsh και τετοια.θα πάω αύριο το πρωί πριν φύγει ο άντρας μου για δουλειά είναι πολύ κοντά και θα ρωτήσω κιόλας.tsh πρέπει να κάνω δεν γίνεται θέλω να δω που βρίσκεται. Ακου να δεις θα πρέπει να είσαι παντρεμένος για να φάρμακα της εξωσωματικής ε?δεν γίνεται με το σύμφωνο ? Η ψυχική μας υγεία έχει διαταραχτεί πάντως αλλά μην ξεπεράσουμε τα όρια μας πλέον!άλλωστε έχουμε κλείσει θέση στο Δαφνί που λέγαμε!

Καλα ασε για το Δαφνη ειμαι κ εγω μαλλον... καθομαι κ περνανε τοσα απο το μυαλο μου... νιωθω κ τυψεις οταν δεν εχω επαφη μια μερα .. ε αμαν πια , δνε ειμαστε κ ρομποτακια .. εχω κ πιεση στην δουλεια , γτ εχουμε κλεισιμο του 2017 κ να παω κ σπιτι να μαγειρεψω κ να σκεφτομαι κ τις επαφες..:-(:-( που θα παει θα το πιασουμε το πσοαρκι ομως ολες μασ!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Πονάει λίγο το στήθος αλλά δεν είναι πρησμένο!!!Βέβαια περιμένω σε μια βδομάδα!!!Χτες βλέπαμε παλια επεισοδια του μαστερ σεφ με τον άντρα μου!!!Και μαγείρευαν γλυκάδια!!!Μου τρέχαν τα σάλια!!!!!χαχχαχχαχ!!!!

ποτε περιμενεις ? 31/01? 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν έχω fsh και τετοια.θα πάω αύριο το πρωί πριν φύγει ο άντρας μου για δουλειά είναι πολύ κοντά και θα ρωτήσω κιόλας.tsh πρέπει να κάνω δεν γίνεται θέλω να δω που βρίσκεται. Ακου να δεις θα πρέπει να είσαι παντρεμένος για να φάρμακα της εξωσωματικής ε?δεν γίνεται με το σύμφωνο ? Η ψυχική μας υγεία έχει διαταραχτεί πάντως αλλά μην ξεπεράσουμε τα όρια μας πλέον!άλλωστε έχουμε κλείσει θέση στο Δαφνί που λέγαμε!

όχι δεν είναι αναγκη να εισαι παντρεμένος, αν δεν εισαι ζητανε καποιο άλλο χαρτι ότι συναινει και ο αντρας.

@alina80 δε σ εξεχασα, θα στα γραψω αναλυτικα όταν μιλησω με την αδερφη μου

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 3 λεπτά , iouliana είπε:

όχι δεν είναι αναγκη να εισαι παντρεμένος, αν δεν εισαι ζητανε καποιο άλλο χαρτι ότι συναινει και ο αντρας.

@alina80 δε σ εξεχασα, θα στα γραψω αναλυτικα όταν μιλησω με την αδερφη μου

Σε ευχαριστώ! Μην ανησυχείς, δεν ξεκινάω και αύριο. Και πάλι σε ευχαριστώ.

πρίν από 19 λεπτά , ada32 είπε:

Καλα ασε για το Δαφνη ειμαι κ εγω μαλλον... καθομαι κ περνανε τοσα απο το μυαλο μου... νιωθω κ τυψεις οταν δεν εχω επαφη μια μερα .. ε αμαν πια , δνε ειμαστε κ ρομποτακια .. εχω κ πιεση στην δουλεια , γτ εχουμε κλεισιμο του 2017 κ να παω κ σπιτι να μαγειρεψω κ να σκεφτομαι κ τις επαφες..:-(:-( που θα παει θα το πιασουμε το πσοαρκι ομως ολες μασ!!

Ναι έτσι είναι έχουμε κουραστεί με αυτό το θέμα και αυτό κομπλαρει και τον οργανισμό μας αλλά είναι φαύλος κύκλος όσο αργεί τόσο πιο πολύ αγχωνόμαστε.

Just now, Smile89 είπε:

Γειάαααα ετρωγααααα.. 

Φάει κοριτσάκι μου εσύ να πάρει θρεπτικά συστατικά το μωράκι σου εμείς να κλείσουμε το στόματακι μας πρέπει!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι έτσι είναι έχουμε κουραστεί με αυτό το θέμα και αυτό κομπλαρει και τον οργανισμό μας αλλά είναι φαύλος κύκλος όσο αργεί τόσο πιο πολύ αγχωνόμαστε.

Φάει κοριτσάκι μου εσύ να πάρει θρεπτικά συστατικά το μωράκι σου εμείς να κλείσουμε το στόματακι μας πρέπει!!

Το μπουκωσα πρωτεΐνη κ υδατανθρακα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 21 λεπτά , marillia είπε:

Ναι κορίτσι μου και θα περιμένω σίγουρα και 1/2 μήπως έκανα λάθος!!!!

μακαρι μαριλακι μου!!! να ακουσουμε κ απο σενα ευχαριστα

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

μακαρι μαριλακι μου!!! να ακουσουμε κ απο σενα ευχαριστα

Μακάρι αλλά πλέον οι ελπίδες εξανεμίστηκαν!!!Το μόνο καλό που νιώθω είναι ότι αυτ΄'ο το μήνα και να αδιαθετήσω δεν θα με πειράξει τόσο!!!!Εσύ ποιά μέρα αναμένεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...