Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν ξέρω. Κάνε ένα τηλεφώνημα στο μικροβιολογικό και θα σου πούνε. Νομίζω δεν παίζει ρόλο, εκτός αν έχεις και FSH να κάνεις που θέλει 3η μέρα περιοδου. Μωρέ ας μας πούνε οι γιατροί και βλέπουμε, αλλά όπως σοφά μου είπες και εσύ είναι και θέμα ψυχικής υγείας. Και για αυτό σκέφτομαι για εξωσωματική σε φυσικό κύκλο... Τουλάχιστον να μην έχω το άγχος για τα φάρμακα, επιτροπές, εξετάσεις που θέλουν οι επιτροπές, ενέσεις και τέτοια... Άσε που κάπου διάβασα ότι πρέπει να είσαι και παντρεμμένη για να περάσεις επιτροπή του ΕΟΠΥ.

Δεν έχω fsh και τετοια.θα πάω αύριο το πρωί πριν φύγει ο άντρας μου για δουλειά είναι πολύ κοντά και θα ρωτήσω κιόλας.tsh πρέπει να κάνω δεν γίνεται θέλω να δω που βρίσκεται. Ακου να δεις θα πρέπει να είσαι παντρεμένος για να φάρμακα της εξωσωματικής ε?δεν γίνεται με το σύμφωνο ? Η ψυχική μας υγεία έχει διαταραχτεί πάντως αλλά μην ξεπεράσουμε τα όρια μας πλέον!άλλωστε έχουμε κλείσει θέση στο Δαφνί που λέγαμε!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 52 λεπτά , kido είπε:

Εκείνος ρωτάει γιατί θελει να ξερει λέει! Τώρα του έδειξα τα περασμένα. Όσο δεν το το λεω, τα είδα τα χαίρια μας κάναμε πολλές που ήταν εκτός γόνιμων και μέσα στις γόνιμες 1.. όπως καταλαβαίνεις τι επιθέσεις να κάνω όταν ήμουν μέσα στα νεύρα!

και εγω ετσι ημουν  κανα 2 μηνες . σε αυτον τον κυκλο , τον ειπα: ηρθαν τα τεστ ωορηξιας , να κανω κ να σου ποτε  θα ειναι ? κ μου απαντησε ναι . κ το απροοπτο ηταν οτι μου βγηκε το δευτερο που εκανα θετικο ( σχετικα νωρις) κ το αφησα στο τραπεζι κ του ειπα δες το , ειναι οι 2 γραμμες ιδιες κ ειπε ναι .  ε  του απανταω κ εγω :τωρα ειναι η ωρα και για αλλες 2 μερες καθε μερα .  και παραδοξως το πηρε το μηνυμα !! :P  για αυτη την βδομαδα .. οποτε ο δικος δεν αγχωνεται για αυτο  απο οτι καταλαβα .  

αν νομιζεις οτι κ ο δικος σου  δεν αγχωνεται ( γτ υπαρχουν αντρες που κομπλαρουν πολυ), καθιστε να το συζητησετε μαζι κ πες τον να  προτεινει κ αυτος καποια μεθοδο αν εχει στο νου .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν έχω fsh και τετοια.θα πάω αύριο το πρωί πριν φύγει ο άντρας μου για δουλειά είναι πολύ κοντά και θα ρωτήσω κιόλας.tsh πρέπει να κάνω δεν γίνεται θέλω να δω που βρίσκεται. Ακου να δεις θα πρέπει να είσαι παντρεμένος για να φάρμακα της εξωσωματικής ε?δεν γίνεται με το σύμφωνο ? Η ψυχική μας υγεία έχει διαταραχτεί πάντως αλλά μην ξεπεράσουμε τα όρια μας πλέον!άλλωστε έχουμε κλείσει θέση στο Δαφνί που λέγαμε!

Δεν ξέρω για το σύμφωνο...Μπορεί και να το αναγνωρίζουν. Στο internet βρήκα μία λίστα με τα δικαιολογητικά (ζαλίστηκα και μόνο που τα διάβαζα) και έλεγε και ληξιαρχική πράξη γάμου! Για να μην αξιοποιήσω τη θέση στο Δαφνί...λοιπόν, ψάχνω να βρω τι από όλα αυτά που μου φαίνονται βουνό μπορώ να αποφύγω!

πρίν από 52 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Τα έχω κάνει όλα αυτά απλά τώρα έχω απογοητευτεί πολύ γιατί φεύγει κ ο Γενάρης κ εγώ τίποτα!!!

σε καταλαβαινω γτ κ εγω σκεφτομουν την σπερματεγχυση αλλα επιμενει ο δικος μου κ τα κοριτσια να προσπαθησουμε λιγο ακομα εως το πασχα κ μετα θα την κανω .. 

αν δεν εχετε κανενα προβλημα , εχετε πολλες πιθανοτητες να πετυχει . εμεις εχουμε θεμα με την κινητικοτητα κ δεν εχουμε πολλες πιθανοτητες κ με σπερματεγχυση .. 

πρίν από 49 λεπτά , Nati85 είπε:

θα κάνει και σπερμδιαγραμμα ο άντρας μου και μπορεί μετά να κάνω σπερματεγχυση να δω μήπως μας κάτσει ετσι.μετα θα κάνω σαλπιγγογραφια και μετά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω τις άλλες εξετάσεις τις έχω κάνει.παιρνω και χάπια ένα σωρό βιταμίνες γκλουκοφαζ για τον θυρεοειδή να πέσει κάτω απο 2.5 βιταμίνη d ινοφερτ...

Έχω της hometest αν δεν έρθει αύριο θα κανω.δεν νομίζω να έχω καθυστέρηση παντως

πρωτα σαλπιγγογραφια κ μετα σπερματεγχυση ! κ να μην εχεις καποιο θεμα , καθαριζει τα παντα το υγρο με τν σαλπιγγογραφια.. 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Δεν ξέρω για το σύμφωνο...Μπορεί και να το αναγνωρίζουν. Στο internet βρήκα μία λίστα με τα δικαιολογητικά (ζαλίστηκα και μόνο που τα διάβαζα) και έλεγε και ληξιαρχική πράξη γάμου! Για να μην αξιοποιήσω τη θέση στο Δαφνί...λοιπόν, ψάχνω να βρω τι από όλα αυτά που μου φαίνονται βουνό μπορώ να αποφύγω!

Νομιζω πλέον οτι και με το σύμφωνο θεώρησε παντρεμένος δε δημιουργεί προβλημα. Και οσο για τις εξετασεις μη σε φοβίζουν. Τα περισσότερα γίνονται και με μια επίσκεψη στο μικροβιολογικό. Απλως πρεπει να υπαρχει ενα προγραμμα και να βαλεις μια σειρά. Εγω ετσι εκανα και μαζεύτηκαν μια χαρα. Απλως το σπερμοδιαγραμμα θελει να πας δυο τα οποία θελουν μεταξύ τους 2,5 μήνες διαφορα. Οποτε αν το σκεφτεσαι κλείσε πρωτα ραντεβου με την επιτροπή και μετα τα αλλα. Οχι πριν το καλοκαιρι βεβαια

• Ευχαριστώ 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

σε καταλαβαινω γτ κ εγω σκεφτομουν την σπερματεγχυση αλλα επιμενει ο δικος μου κ τα κοριτσια να προσπαθησουμε λιγο ακομα εως το πασχα κ μετα θα την κανω .. 

αν δεν εχετε κανενα προβλημα , εχετε πολλες πιθανοτητες να πετυχει . εμεις εχουμε θεμα με την κινητικοτητα κ δεν εχουμε πολλες πιθανοτητες κ με σπερματεγχυση .. 

πρωτα σαλπιγγογραφια κ μετα σπερματεγχυση ! κ να μην εχεις καποιο θεμα , καθαριζει τα παντα το υγρο με τν σαλπιγγογραφια.. 

@Nati85νατούλα συμφωνώ!!!Πρώτα σαλπιγγογραφία,για μένα προσπάθεια 1-2 μήνες μόνοι σας και μετά σπερματέγχυση αν χρειαστεί!!!!

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Εγώ να σου πω την αλήθεια μέχρι σπερματεγχυση θα φτάσω δεν θα κάνω εξωσωματική απλώς θα έχουμε ελεύθερες επαφές και όταν και αν μας κάτσει ποτε.αν ήταν για το πρώτο θα έφτανα σίγουρα σε εξωσωματική. Η αλήθεια είναι αυτό με τον ΕΟΠΥΥ και τα φάρμακα της εξωσωματικής θέλει τρέξιμο. Βλέποντας και κάνοντας ποτέ λες να πας στον άλλο γιατρό?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Εγώ να σου πω την αλήθεια μέχρι σπερματεγχυση θα φτάσω δεν θα κάνω εξωσωματική απλώς θα έχουμε ελεύθερες επαφές και όταν και αν μας κάτσει ποτε.αν ήταν για το πρώτο θα έφτανα σίγουρα σε εξωσωματική. Η αλήθεια είναι αυτό με τον ΕΟΠΥΥ και τα φάρμακα της εξωσωματικής θέλει τρέξιμο. Βλέποντας και κάνοντας ποτέ λες να πας στον άλλο γιατρό?

Έλα ντε... Αυτές τις ημέρες θα πάρω να κλείσω ραντεβου! Όλο το αναβάλω, αλλά θα το κάνω

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

@Nati85νατούλα συμφωνώ!!!Πρώτα σαλπιγγογραφία,για μένα προσπάθεια 1-2 μήνες μόνοι σας και μετά σπερματέγχυση αν χρειαστεί!!!!

Ναι Μαράκι μου έτσι θα κανω.καλα είσαι νιώθεις κατι???

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 22 λεπτά , marillia είπε:

Τι ωραία!!!Για πες πως είναι η Υδροχοοινα μαμά να ξέρω χαχαχχ!!!!Περαστικούλια!!!!

ευχαριστω κοριτσι μου ! να σου πω την αληθεια με την μαμα μου δεν ταιριαζω καθολουυυυυυ ! ειμαστε αντιθετες , εγω ειμαι παρθενος!  ειναι λιγο γκρινιαρα η μαμα μου δυστυχως .. 

θελω να φυγει αυτο το κρυο , γτ ποσα ρουχα να βαλεις κ να βγεις εξω.. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , ada32 είπε:

και εγω ετσι ημουν  κανα 2 μηνες . σε αυτον τον κυκλο , τον ειπα: ηρθαν τα τεστ ωορηξιας , να κανω κ να σου ποτε  θα ειναι ? κ μου απαντησε ναι . κ το απροοπτο ηταν οτι μου βγηκε το δευτερο που εκανα θετικο ( σχετικα νωρις) κ το αφησα στο τραπεζι κ του ειπα δες το , ειναι οι 2 γραμμες ιδιες κ ειπε ναι .  ε  του απανταω κ εγω :τωρα ειναι η ωρα και για αλλες 2 μερες καθε μερα .  και παραδοξως το πηρε το μηνυμα !! :P  για αυτη την βδομαδα .. οποτε ο δικος δεν αγχωνεται για αυτο  απο οτι καταλαβα .  

αν νομιζεις οτι κ ο δικος σου  δεν αγχωνεται ( γτ υπαρχουν αντρες που κομπλαρουν πολυ), καθιστε να το συζητησετε μαζι κ πες τον να  προτεινει κ αυτος καποια μεθοδο αν εχει στο νου .. 

Ευχαριστώ @ada32 νομίζω ότι αγχώνεται κρυφά και δεν το εκδηλώνει. Εγώ αντιθέτως έχω τα ξεσπάσματά μου και συνέρχομαι!!

Just now, ada32 είπε:

ευχαριστω κοριτσι μου ! να σου πω την αληθεια με την μαμα μου δεν ταιριαζω καθολουυυυυυ ! ειμαστε αντιθετες , εγω ειμαι παρθενος!  ειναι λιγο γκρινιαρα η μαμα μου δυστυχως .. 

θελω να φυγει αυτο το κρυο , γτ ποσα ρουχα να βαλεις κ να βγεις εξω.. 

Ωχχχ το έχω και γω αυτό!!!!χαχχαχχαχ!!!!ναι και γω δεν αντέχω άλλο!!!βροχή,κρύο,μούχλα!!!

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Ωχχχ το έχω και γω αυτό!!!!χαχχαχχαχ!!!!ναι και γω δεν αντέχω άλλο!!!βροχή,κρύο,μούχλα!!!

εμεις εδω πανω εχουμε ηλιο αλλα πολυ κρυο βρε παιδι μου .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι Μαράκι μου έτσι θα κανω.καλα είσαι νιώθεις κατι???

Πονάει λίγο το στήθος αλλά δεν είναι πρησμένο!!!Βέβαια περιμένω σε μια βδομάδα!!!Χτες βλέπαμε παλια επεισοδια του μαστερ σεφ με τον άντρα μου!!!Και μαγείρευαν γλυκάδια!!!Μου τρέχαν τα σάλια!!!!!χαχχαχχαχ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...