Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

Παίρνουμε και οι δύο τις profertil εδώ και ένα μήνα περίπου. 

Ωραία.είχα διαβάσει οτι για την ενδομητρίωση είναι κ το ινοφερτ.ρώτα το γιατρό σου αν θες

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , orianna είπε:

ο αντρας σου εχει κανει εξετασεις να υποθεσω?

Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα -επιβεβαιωμενο και από ουρολόγο. Οι βιταμίνες αυτές βοηθάνε, αλλά όπως είπε και ο γιατρός "δεν κάνουν θαύματα". Και θέλει και ένα τρίμηνο για να έχουν την οποία επίδραση. Είναι και πανάκριβες...αλλά χαλάλι. 

Διαφημίσεις

@ΧρυσαΜ δεν το πιστευω οτι εισαι εγκυος!! με το καλοοο!! διαβαζα τα σχολια και λογικα καποια μ διεφυγαν και βλεπω το πιο πανω και λεω απιστευτο!! αντε κοριτσι μ! μη ζοριζεσαι πολυ με τις εξεταστικες..ναι??  ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη να εχεις!! σε ποια εβδομαδα εισαι? καρδουλα ακουσατε? πητ?? :D 

3 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Ναι από νωρίς. Σίγουρα από την 8η-9η μέρα. Την ωορρηξία την πετυχαίνουμε πάντα να έχουμε επαφή, η σύλληψη δεν μας κάθεται...

θα μας κατσει που θα παει!!οι βιταμινες σιγουρα θελουν τριμηνο...κ για τα inofert που παιρνω εγω το ιδιο λενε..

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

2 ώρες πρίν, oneira_glyka είπε:

@ΧρυσαΜ δεν το πιστευω οτι εισαι εγκυος!! με το καλοοο!! διαβαζα τα σχολια και λογικα καποια μ διεφυγαν και βλεπω το πιο πανω και λεω απιστευτο!! αντε κοριτσι μ! μη ζοριζεσαι πολυ με τις εξεταστικες..ναι??  ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη να εχεις!! σε ποια εβδομαδα εισαι? καρδουλα ακουσατε? πητ?? :D 

Είμαι απλά δε θέλω να το συζητώ γιατί ακόμα φοβάμαι μην στραβώσει κάτι :-( γι' αυτό δεν έχω αναφερθεί σε αυτό :-\ :-\ :-\ τώρα θα μου πεις ότι δεν είναι σωστό αυτό γιατί εδώ η καθεμιά λέει για την εγκυμοσίνη της και δεν είναι "δίκαιο" να κρύβω τη δική μου... Αλλά ρε κορίτσια πραγματικά, μετά την παλίνδρομη φοβάμαι πολύ, δε θέλω να μου ξανατύχει κάτι άσχημο :-(:-(:-( εύχομαι πραγματικά να μη μπορείς να με καταλάβεις γιατί αν μπορείς σημαίνει ότι έχεις περάσει και εσύ μια τέτοια ατυχία, και αυτό πραγματικά είναι κάτι που δεν θέλω να το πάθει ούτε ο χειρότερος εχθρός μου... Είμαι στις 23 εβδομάδες και να φανταστείε ότι τώρα το ειπα στη μαμα μου! Και δεν το έχω πει σε κανέναν άλλο συγγενή μου ακόμα γιατί θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να πω ότι είναι όλα καλά... Πραγματικά δεν ξέρεις πόσο πολύ φοβάμαι!!! Κάθε μέρα προσεύχομαι να πάνε όλα καλά, κάθε φορά πριν πάω στο γιατρό πάω και ανάβω κεράκι και προσεύχομαι! Η ψυχούλα μου το ξέρει τι περνάω.. Γιατί ναι μεν πάει καλά μέχρι τώρα (δόξα τω Θεώ, που το δοξάζω κάθε ώρα και στιγμή), αλλά με το παραμικρό που νιώθω φοβάμαι!!! Και αυτό είναι αβάσταχτο!!! Ξέρεις τι είναι να φοβάσαι καο να ανησυχείς και να μην έχεις το δικό σου το γιατρό δίπλα σου;;; θα μου πεις δεν έχει γιατρούς εδώ που είμαι, έχει αλλά ένα μόνο εμπιστεύεσαι, ένας είναι αυτός που έχει το ταλέντο να σε ηρεμεί!!! Και είναι δύσκολο και για εμένα και για εκείνον να συνεννοούμαστε από το τηλέφωνο... Κάθε φορά που πάω στο γιατρό βάζω τα κλάματα γιατί φοβάμαι ότι θα μου πει κάτι κακό... Δυστυχώς, η παλίνδρομη μου έχει αφήσει μεγάλο ψυχολογικό τραύμα και αν (χτύπα ξύλο) στραβώσει κάτι και τώρα δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ............

Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο...

• Μου αρέσει 1

@ΧρυσαΜ το πιστεύεις οτι νόμιζα οτι προσπαθειτε,??δεν ειχα καταλαβει οτι τα εχετς καταφερει!συγχαρητήρια!!ενταξει λογικο να φοβασαι ομως κοίτα να χαρεις την εγκυμοσυνη σου!μην εισαι μεσα στο αγχος συνεχεια!!

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

@ΧρυσαΜ το πιστεύεις οτι νόμιζα οτι προσπαθειτε,??δεν ειχα καταλαβει οτι τα εχετς καταφερει!συγχαρητήρια!!ενταξει λογικο να φοβασαι ομως κοίτα να χαρεις την εγκυμοσυνη σου!μην εισαι μεσα στο αγχος συνεχεια!!

Πλέον δεν είμαι μέσα στο άγχος, ακόμα χειροτερα, είμαι μέσα στο φόβο!!! Όταν δε, έρχεται η ώρα του γιατρού, μπορώ να σου πω ότι σε οδοντίατρο λιγότρρο φοβάμαι...! Απλά κράτα αυτό, δεν είναι άγχος είναι πάρα πάρα πάρα πολύ μεγάλος φόβος και μεταξύ μας ό,τι και να μου λένε δε μπορώ να τον αποβάλλω, διότι έχω πει, αυτήν τη φορά αν δεν πάρω το μωρό στα χέρια μου να δω ότι είναι καλά δε θα ηρεμήσω... Απλά παρακαλάω την Παναγία, το Θεό, το Χριστούλη και όλους τους αγίους να είναι όλ καλά...

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Πλέον δεν είμαι μέσα στο άγχος, ακόμα χειροτερα, είμαι μέσα στο φόβο!!! Όταν δε, έρχεται η ώρα του γιατρού, μπορώ να σου πω ότι σε οδοντίατρο λιγότρρο φοβάμαι...! Απλά κράτα αυτό, δεν είναι άγχος είναι πάρα πάρα πάρα πολύ μεγάλος φόβος και μεταξύ μας ό,τι και να μου λένε δε μπορώ να τον αποβάλλω, διότι έχω πει, αυτήν τη φορά αν δεν πάρω το μωρό στα χέρια μου να δω ότι είναι καλά δε θα ηρεμήσω... Απλά παρακαλάω την Παναγία, το Θεό, το Χριστούλη και όλους τους αγίους να είναι όλ καλά...

αχ βρε κοριτσι μου στενοχωρήθηκα...να ξερεις ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα στο τελος!!!ποτε θα μαθετε το φυλλο?

• Μου αρέσει 2

Κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε? Πως ειστε? Δυσκολευομαι να μπαινω συχνα να σας διαβαζω αλλα η αληθεια ειναι πως μου λειπετε!! Με το καλο οι εγκυουλες να γεννησουν!! Στειλτε και σε μας θετικη ενεργεια και μωρουδοσκονη!!! @ΧρυσαΜ καλως ηρθες !ολα καλα θα πανε μην ανυσηχεις! @elenakii22 πως εισαι εσυ κοπελα μου??  @caramel_83 εσυ πως εισαι? Βαλε με στο πινακακι για 28.06 ... ευχαριστω!!!

πρίν από 4 λεπτά , Olivia3 είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε? Πως ειστε? Δυσκολευομαι να μπαινω συχνα να σας διαβαζω αλλα η αληθεια ειναι πως μου λειπετε!! Με το καλο οι εγκυουλες να γεννησουν!! Στειλτε και σε μας θετικη ενεργεια και μωρουδοσκονη!!! @ΧρυσαΜ καλως ηρθες !ολα καλα θα πανε μην ανυσηχεις! @elenakii22 πως εισαι εσυ κοπελα μου??  @caramel_83 εσυ πως εισαι? Βαλε με στο πινακακι για 28.06 ... ευχαριστω!!!

καλα ειμαι κοπελα μου...στην αναμονη και εσυ βλεπω!!μακαρι να εχουμε πολλα ευχαριστα τωρα το καλοκαιρι!!εγω δεν ξερω αν το διαβασες αλλα την 9η μερα εβγαλα μια γραμμη ροζ και σκεφτομαι μηπως πρεπει να παω στο γιατρο να με δει...εσυ τι λες?

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλα ειμαι κοπελα μου...στην αναμονη και εσυ βλεπω!!μακαρι να εχουμε πολλα ευχαριστα τωρα το καλοκαιρι!!εγω δεν ξερω αν το διαβασες αλλα την 9η μερα εβγαλα μια γραμμη ροζ και σκεφτομαι μηπως πρεπει να παω στο γιατρο να με δει...εσυ τι λες?

Τι ροζ γραμμουλα? Στα τεστ ωορρυξιας? Εξηγησε μου λιγο να καταλαβω γτ δεν εχω διαβασει τπτ!!! Σε πια μερα εισαι τωρα? 

πρίν από 26 λεπτά , Olivia3 είπε:

Τι ροζ γραμμουλα? Στα τεστ ωορρυξιας? Εξηγησε μου λιγο να καταλαβω γτ δεν εχω διαβασει τπτ!!! Σε πια μερα εισαι τωρα? 

στο χαρτι που σκουπιστηκα!!χαχα!!!τωρα παω 11η μερα...την 6η τελειωσε η περιοδος και την 9η το μεσημερι ειδα μια ροζ γραμμη στο χαρτι...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...