Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Γιατί να μην έρθει νινι. Εγω παντως προτείνω αφού περασουν πέντε μέρες απο τον μεγαλύτερο σου κύκλο να πας για χοριακη. Μην κοιτας συμπτώματα κλπ και υγρα και πόνους. Εγώ 9 μέρες πριν την καθυστέρηση ειχα καφε ροζ όλες αυτές τις μέρες ποναγε λιγο η κοιλιτσα και Ελεγα θα αδιαθετησω νωρίτερα. Τελικα 2 μέρες πριν την καθυστέρηση πέρασα δυνατούς πόνους περιοδου. Ολο αυτό το διαστήματα δε πολλα υγρα. Παρα πολλα. Κι ακόμη. 

Και εγώ έχω πολλά υγρά εδώ και αρκετές μέρες τώρα.θα δω και αύριο τι θα γίνει.ευχαριστω κοριτσάκι μου

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Θέλω να ετοιμαστώ σιγά σιγά για την δουλειά και φοβάμαι να βγω έξω. Λέτε να με πάρει κανένας αέρας?

Εδώ χιονονεριζει.... 

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Και εγώ έχω πολλά υγρά εδώ και αρκετές μέρες τώρα.θα δω και αύριο τι θα γίνει.ευχαριστω κοριτσάκι μου

Να είσαι αισιοδοξη

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

@alina80 πρώτα σπερμδιαγραμμα να δούμε το σπέρμα αν είναι οκ και μετά σαλπιγγογραφια και μετά σπερματεγχυση.ετσι νομίζω είναι η σωστή σειρά αλλά ξέρεις τα εχω μπερδεμένα ακόμα στο μυαλό μου θα τα συζητήσω και με τον γιατρό.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Ανεξαρτητα με το που πιστεύει ο καθένας μας η πιστη ειναι αναγκαία στον ανθρωπο. Όταν βασιζεσαι σε κατι το πιστεύεις αφηνεσαι σε αυτό στηριζεσαι όλα ειναι πιο καλα νοιώθεις πώς μεταφέρεις το πρόβλημα σου και βοηθιεσαι ψυχολογικα. Τοτε παντα όλα πανε καλύτερα. Μπορεί και να σε μπέρδεψα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα αλλα απο την στιγμή που δεν πιστεύουμε στο ίδιο δεν μπορώ να σου πω αυτα που θα ήθελα όπως θα ήθελα. Όπως και να έχει προσπαθησε όσο γίνεται. 

Όχι καθόλου δεν με μπέρδεψες!!! Μακάρι να πίστευα για να είχα μια ελπίδα ότι θα βοηθήσω με κάποιο τρόπο! Προς το παρόν σκέφτομαι να το ψάξω για σπερματεγχυση για να μην σκαω κ όλο τον μήνα πετυχα δεν πετυχα τις μέρες!!!Έχω κάνει προσπάθειες κάθε μέρα, μέρα παρά μέρα παίρνω το φυλλικό οξύ μέχρι κ κατακόρυφο μετά την επαφή κάνω!!! Προς το παρόν τίποτα δεν έπιασε

@alina80 πρώτα σπερμδιαγραμμα να δούμε το σπέρμα αν είναι οκ και μετά σαλπιγγογραφια και μετά σπερματεγχυση.ετσι νομίζω είναι η σωστή σειρά αλλά ξέρεις τα εχω μπερδεμένα ακόμα στο μυαλό μου θα τα συζητήσω και με τον γιατρό.

Το ξέρω! Και εγώ αχταρμά τα έχω. Σκέφτομαι πρώτα την επέμβαση και μετά εξωσωματική σε φυσικό κύκλο! Να δω τι θα πουν και οι γιατροί βέβαια...

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Σε καταλαβαίνω κορίτσι πραγματικά. Δεν ξέρω τι να σου πω. Μήπως να έκανες μία κουβέντα με τη γιατρό σας για το τι εναλλακτικές έχετε; Ή να έπαιρνες και μία άλλη γνώμη; Έχεις δίκιο, δύο χρόνια δεν γίνεται να μην αγχώνεσαι. Ούτε μπορεί οτιδήποτε να σε "ξεαγχώσει". Ίσως αν αρχίσεις να σκέφτεσαι άλλες λύσεις υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και να εξετάζεις τις εναλλακτικές σου, πιστεύω ότι και από μόνο του σαν διαδικασία μπορεί να βοηθήσει και να μην χρειαστεί τίποτα άλλο.

Εγώ που ξέρω ότι έχω και πρόβλημα έχω πια αρχίσει να σκέφτομαι τα επόμενα βήματα και ας μην τα θέλω με τίποτα...

Νατι, πριν τη σαλπιγγογραφία ένα σπερμοδιάγραμμα κατά τη γνώμη μου.

Δεν βάζεις καμιά πετρούλα στις τσέπες σου;

Αυτό ακριβώς σκέφτομαι τώρα να δω μήπως με κάποια εναλλακτική λύση ξεμπερδεψετε κ ηρεμήσω επιτέλους γιατί δεν με βλέπω να αντέχω για πολύ ακόμη!

πρίν από 2 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Όχι καθόλου δεν με μπέρδεψες!!! Μακάρι να πίστευα για να είχα μια ελπίδα ότι θα βοηθήσω με κάποιο τρόπο! Προς το παρόν σκέφτομαι να το ψάξω για σπερματεγχυση για να μην σκαω κ όλο τον μήνα πετυχα δεν πετυχα τις μέρες!!!Έχω κάνει προσπάθειες κάθε μέρα, μέρα παρά μέρα παίρνω το φυλλικό οξύ μέχρι κ κατακόρυφο μετά την επαφή κάνω!!! Προς το παρόν τίποτα δεν έπιασε

Μαλιστα.... να πας στον γιατρό κ αν θες ακουσε με και ψαχτο για την θρησκεία μας 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

1 hour ago, alina80 είπε:

Εγώ παρά τα τεστ ωορρηξίας, ξεκινάω την 7η μέρα (τουλάχιστον μέρα παρά μέρα μέχρι την 10-11η) και μετά κάθε μέρα μέχρι δύο μέρες μετά το θετικό. Και αυτό γιατί αγχώνομαι μήπως όταν δω θετικό τεστ κάτι γίνει και δεν... και θέλω να είμαι σίγουρη. Για αυτό και μετά ακούμε σεξ και τρέχουμε να κρυφτούμε και οι δυο...χαχα!

χαχαχαχα αυτο κ εγω θα το παθω σε λιγο !!! χαχαχαχαχ αλλα τι να κανουμε ! ειανι για ιερο σκοπο! σημερα ειχαμε πολυ πλακα . χθες ημουν πολυ κουρασμενη κ ο αντρας μου ειχε δουλεια εως τις 2  κ κανενας μας δεν εκανε την κινηση .. σημερα το πρωι ,σαν να ειχα ορεξη κ τυψεις γτ χθες ηταν η ωορηξια μαλλον κ το ξεκινησα αλλα μετα ανελαβε ο σύζυγος κ οταν τελειωσαμε καθομουν στο κρεβατι κ γκρινιαζα γτ επρεπε να φυγω  και μου πεταει ο αντρας μου: σιγα τι κανεις ? απλα ξαπλωνεις !! αλλος κανει δουλεια!!!! :-D:-D

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, alina80 είπε:

Το ξέρω! Και εγώ αχταρμά τα έχω. Σκέφτομαι πρώτα την επέμβαση και μετά εξωσωματική σε φυσικό κύκλο! Να δω τι θα πουν και οι γιατροί βέβαια...

Ναι ρε παιδί μου τι να πω έχουμε τρελαθεί πια!ας μας πουν οι γιατροί και βλέπουμε τι θα κάνουμε!πήγα σήμερα να γράψω τις επαναληπτικές εξετάσεις στην ενδοκρινολόγο αύριο θα πάω να τις κάνω ξέρεις αν παίζει ρόλο που μάλλον θα είμαι αδιαθετη?TSH είναι και κάτι άλλες αιματολογικές τριγλυκερίδια χοληστερίνη κλπ δεν ρώτησα γιατί έχει άλλη κοπέλα που γράφει τις εξετάσεις και η ίδια κάνει τα ραντεβού.

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, WannaBeMother είπε:

Εχω απογοητευτεί γιατί σχεδόν κάθε μήνα έχω συμπτώματα και τελικά μου έρχεται!!! Δεν είμαι στα πάνω μου αυτό τον μήνα και τα παίρνω όλα άσχημα!!! Γενικά νομίζω κουράστηκα, όλο ελπίζω και απογοητεύομαι στο τέλος!!!

το επαθα κ εγω αυτο κ αφησα εναν μηνα χαλαρα να περασει χωρις να κοιταω γονιμες κτλ .. ποσο καιρο προσπαθειτε ?

πρίν από 59 λεπτά , Nati85 είπε:

Κορίτσια δυστυχώς έχω προεορτια! Κάποια μπεζ υγρά και λίγο ροζ την πάτησα και αυτό τον μήνα!δεν νομίζω ότι θα έρθει ποτέ το δεύτερο μωράκι και το θέλουμε τόσο πολύ!

περιμενε βρε  αφου δεν σ εχει ερθει ακομα ... 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ρε παιδί μου τι να πω έχουμε τρελαθεί πια!ας μας πουν οι γιατροί και βλέπουμε τι θα κάνουμε!πήγα σήμερα να γράψω τις επαναληπτικές εξετάσεις στην ενδοκρινολόγο αύριο θα πάω να τις κάνω ξέρεις αν παίζει ρόλο που μάλλον θα είμαι αδιαθετη?TSH είναι και κάτι άλλες αιματολογικές τριγλυκερίδια χοληστερίνη κλπ δεν ρώτησα γιατί έχει άλλη κοπέλα που γράφει τις εξετάσεις και η ίδια κάνει τα ραντεβού.

Δεν ξέρω. Κάνε ένα τηλεφώνημα στο μικροβιολογικό και θα σου πούνε. Νομίζω δεν παίζει ρόλο, εκτός αν έχεις και FSH να κάνεις που θέλει 3η μέρα περιοδου. Μωρέ ας μας πούνε οι γιατροί και βλέπουμε, αλλά όπως σοφά μου είπες και εσύ είναι και θέμα ψυχικής υγείας. Και για αυτό σκέφτομαι για εξωσωματική σε φυσικό κύκλο... Τουλάχιστον να μην έχω το άγχος για τα φάρμακα, επιτροπές, εξετάσεις που θέλουν οι επιτροπές, ενέσεις και τέτοια... Άσε που κάπου διάβασα ότι πρέπει να είσαι και παντρεμμένη για να περάσεις επιτροπή του ΕΟΠΥ.

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

το επαθα κ εγω αυτο κ αφησα εναν μηνα χαλαρα να περασει χωρις να κοιταω γονιμες κτλ .. ποσο καιρο προσπαθειτε ?

Περιμένω  τι να κάνω αλλα έτσι ξεκινάει σχεδόν πάντα αλλιώς έρχεται κατευθείαν το αίμα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

Πάνω από 2 χρόνια προσπαθειών και κάθε μήνα απογοήτευση!!!

13 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλά είναι πολύ αργά αυτο το νούμερο.. Εσύ υπολόγιζε ότι η χοριακη διπλασιαζεται ανα 2 μέρες κ μετά τα 1500 βλέπουμε σακο. Οπότε άσε τι λέει ον γιατρός ,αν θες να σε δει ?θα πάς  Και θα σε δει.

Κορίτσια τι γίνεται;;; έχασα πολλά επεισόδια.. 

@Vila άντε να δούμε τι καταφέραμε.. @marillia Εσύ τι κάνεις; έχεις γενέθλια ίδια μέρα με  την μαμά μου!!

@Dimitr@17 Εγώ είμαι σίγουρη ότι είσαι!!!!!με τόσες μέρες καθυστέρηση.

Άντε περιμένουμε θετικά τεστακια για να ανέβουμε κ εμείς που προσπαθούμε..

Όσες μπορούν να δώσουν συμβουλές ας τις δώσουν... Όσο για το ζεστό νερό,ξέρω κοπέλα που την είχε πει ο γιατρός να γεμίζει λεκάνη με καυτό νερό κ να κάθεται από πάνω κάθε μερα κ Επαιρνε κ καμία θεραπεία κ έμεινε εγκυος.

Εγώ μάλλον αρρώστησα με τόσο κρυο.. Με ποναει η κοιλια Μου...

Καληνύχτα !!

Τι ωραία!!!Για πες πως είναι η Υδροχοοινα μαμά να ξέρω χαχαχχ!!!!Περαστικούλια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...