Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Μάλλον το έχεις ξαναπεί, αλλά δεν θυμάμαι. Σπερμοδιάγραμμα έχετε κάνει;

Κορίτσια όλες οι εξετάσεις καλές το σπέρμα καλό αυτό που μου λέει η γυναικολόγος μου ότι φταίει που έχω άγχος!!! Ότι απλά δεν έτυχε... Κ εγώ τρελαίνομαι όταν το ακούω γιατί πόσο γκεντεμω  να είμαι? Και επιτέλους δεν είχα τόσο άγχος το τελευταίο εξάμηνο έχω πολύ γιατί έχει περάσει τόσος καιρός και στεναχωριέμαι

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

Λογικό. Μίλα με τον γυναικολόγο. Μην με περασεις για θεούσα αλλα πιστεύω πέρα λοιπόν απο την λογική κ την επιστήμη Στην αγία ειρήνη την χρυσοβαλαντω εχεις Παει? 

Κανε τες. Εγω του ειπα δεν σου ξανα λέω ποτε ειναι οι γονιμες. Εγω ήξερα όμως ο δικός μου χαμπαρι. Όλο το μήνα δεν ήξερε ποτε. Βέβαια και ποτε δεν μ αρνήθηκε Χαχαχα Χαχαχα 

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν πιστεύω σε αυτά γενικά δεν πολυπιστευω στο Θεό

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, WannaBeMother είπε:

Κορίτσια όλες οι εξετάσεις καλές το σπέρμα καλό αυτό που μου λέει η γυναικολόγος μου ότι φταίει που έχω άγχος!!! Ότι απλά δεν έτυχε... Κ εγώ τρελαίνομαι όταν το ακούω γιατί πόσο γκεντεμω  να είμαι? Και επιτέλους δεν είχα τόσο άγχος το τελευταίο εξάμηνο έχω πολύ γιατί έχει περάσει τόσος καιρός και στεναχωριέμαι

Αφού δεν έχετε τίποτα προσπάθησε να χαλαρώσεις και θα έρθει σίγουρα. Αμα είχατε κάτι θα ήταν πιο δύσκολο οπότε σκέψου ότι δεν είσαι γκαντέμω αλλά τυχερή. Κάντε μια εκδρομή στις γόνιμες, δοκιμάστε μια καλή διατροφή ή γυμναστική και πού θα πάει θα το πετύχετε. Είναι και ο συγχρονισμός παίδεμα αλλά θα έρθει! Τα λέω να τα ακούω κι εγώ, ξέρω ότι στην πράξη είναι αλλιώς!

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Έχω πολυκυστικες και δεν είναι σταθερός περίπου στις 35 μέρες έρχεται πλέον αυτή την φορά άργησε ομως η ωορρηξία ούτε και ξέρω ποια μέρα είμαι τώρα μάλλον 38 σήμερα.

Δεν σκεφτηκες καν  για τεστακι? 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Αφού δεν έχετε τίποτα προσπάθησε να χαλαρώσεις και θα έρθει σίγουρα. Αμα είχατε κάτι θα ήταν πιο δύσκολο οπότε σκέψου ότι δεν είσαι γκαντέμω αλλά τυχερή. Κάντε μια εκδρομή στις γόνιμες, δοκιμάστε μια καλή διατροφή ή γυμναστική και πού θα πάει θα το πετύχετε. Είναι και ο συγχρονισμός παίδεμα αλλά θα έρθει! Τα λέω να τα ακούω κι εγώ, ξέρω ότι στην πράξη είναι αλλιώς!

Τα έχω κάνει όλα αυτά απλά τώρα έχω απογοητευτεί πολύ γιατί φεύγει κ ο Γενάρης κ εγώ τίποτα!!!

Just now, Smile89 είπε:

Δεν σκεφτηκες καν  για τεστακι? 

Όχι δεν σκέφτηκα καθόλου για τεστακι.θα περιμένω να δω πότε θα έρθει.γενικα καταλαβαίνω την ωορρηξία μου λίγο μπερδεύτηκα αυτή την φορά αλλα πιστεύω ήταν την παραπροηγουμενη Πέμπτη.αρα αύριο μεθαύριο θα έρθει η κυρία!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν πιστεύω σε αυτά γενικά δεν πολυπιστευω στο Θεό

Οκ κοπέλα μου. Εγω απλα το ειπα διότι πολλα ζευγαρια που δεν προσπαθούσαν καιρό οταν πήγαν στην χαρη της έγινε το θαυμα. Εεε και απλα Εγω πιστεύω οποτε... μακαρι σύντομα να έρθει ο σπόρος σου.... 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Οκ κοπέλα μου. Εγω απλα το ειπα διότι πολλα ζευγαρια που δεν προσπαθούσαν καιρό οταν πήγαν στην χαρη της έγινε το θαυμα. Εεε και απλα Εγω πιστεύω οποτε... μακαρι σύντομα να έρθει ο σπόρος σου.... 

Καλά έκανες!!! Η καθεμία πρέπει να πιστέψει σε ότι την βοηθάει!! Εγώ αυτή τη φορά αυτό έχασα την ελπίδα ότι θα έρθει!!!! 

θα κάνει και σπερμδιαγραμμα ο άντρας μου και μπορεί μετά να κάνω σπερματεγχυση να δω μήπως μας κάτσει ετσι.μετα θα κάνω σαλπιγγογραφια και μετά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω τις άλλες εξετάσεις τις έχω κάνει.παιρνω και χάπια ένα σωρό βιταμίνες γκλουκοφαζ για τον θυρεοειδή να πέσει κάτω απο 2.5 βιταμίνη d ινοφερτ...

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Ναι βρε @Nati85 δεν κάνεις κανά τεστ μπας και έχουμε καθυστέρηση και δεν το έχεις παρει χαμπάρι!!!

Έχω της hometest αν δεν έρθει αύριο θα κανω.δεν νομίζω να έχω καθυστέρηση παντως

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Όχι δεν σκέφτηκα καθόλου για τεστακι.θα περιμένω να δω πότε θα έρθει.γενικα καταλαβαίνω την ωορρηξία μου λίγο μπερδεύτηκα αυτή την φορά αλλα πιστεύω ήταν την παραπροηγουμενη Πέμπτη.αρα αύριο μεθαύριο θα έρθει η κυρία!

Γιατί να μην έρθει νινι. Εγω παντως προτείνω αφού περασουν πέντε μέρες απο τον μεγαλύτερο σου κύκλο να πας για χοριακη. Μην κοιτας συμπτώματα κλπ και υγρα και πόνους. Εγώ 9 μέρες πριν την καθυστέρηση ειχα καφε ροζ όλες αυτές τις μέρες ποναγε λιγο η κοιλιτσα και Ελεγα θα αδιαθετησω νωρίτερα. Τελικα 2 μέρες πριν την καθυστέρηση πέρασα δυνατούς πόνους περιοδου. Ολο αυτό το διαστήματα δε πολλα υγρα. Παρα πολλα. Κι ακόμη. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Nati85 είπε:

θα κάνει και σπερμδιαγραμμα ο άντρας μου και μπορεί μετά να κάνω σπερματεγχυση να δω μήπως μας κάτσει ετσι.μετα θα κάνω σαλπιγγογραφια και μετά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω τις άλλες εξετάσεις τις έχω κάνει.παιρνω και χάπια ένα σωρό βιταμίνες γκλουκοφαζ για τον θυρεοειδή να πέσει κάτω απο 2.5 βιταμίνη d ινοφερτ...

Να κάνεις πρώτα απ'ολα την σαλπιγγογραφία! Γιατί το 90% των γυναικών μετά έμειναν σε ένα τρίμηνο!!! 

Just now, WannaBeMother είπε:

Να κάνεις πρώτα απ'ολα την σαλπιγγογραφία! Γιατί το 90% των γυναικών μετά έμειναν σε ένα τρίμηνο!!! 

Ναι έχεις δίκιο καλύτερα πρώτα η σαλπιγγογραφια να δούμε και τις σάλπιγγες μην κάνω χωρίς λόγοσπερματεγχυση.θα τα συζητήσω με τον γυναικολόγο να δω τι θα μου πει και τι να κάνω!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , WannaBeMother είπε:

Καλά έκανες!!! Η καθεμία πρέπει να πιστέψει σε ότι την βοηθάει!! Εγώ αυτή τη φορά αυτό έχασα την ελπίδα ότι θα έρθει!!!! 

Ανεξαρτητα με το που πιστεύει ο καθένας μας η πιστη ειναι αναγκαία στον ανθρωπο. Όταν βασιζεσαι σε κατι το πιστεύεις αφηνεσαι σε αυτό στηριζεσαι όλα ειναι πιο καλα νοιώθεις πώς μεταφέρεις το πρόβλημα σου και βοηθιεσαι ψυχολογικα. Τοτε παντα όλα πανε καλύτερα. Μπορεί και να σε μπέρδεψα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα αλλα απο την στιγμή που δεν πιστεύουμε στο ίδιο δεν μπορώ να σου πω αυτα που θα ήθελα όπως θα ήθελα. Όπως και να έχει προσπαθησε όσο γίνεται. 

nlmNp2.png

πρίν από 8 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Τα έχω κάνει όλα αυτά απλά τώρα έχω απογοητευτεί πολύ γιατί φεύγει κ ο Γενάρης κ εγώ τίποτα!!!

Σε καταλαβαίνω κορίτσι πραγματικά. Δεν ξέρω τι να σου πω. Μήπως να έκανες μία κουβέντα με τη γιατρό σας για το τι εναλλακτικές έχετε; Ή να έπαιρνες και μία άλλη γνώμη; Έχεις δίκιο, δύο χρόνια δεν γίνεται να μην αγχώνεσαι. Ούτε μπορεί οτιδήποτε να σε "ξεαγχώσει". Ίσως αν αρχίσεις να σκέφτεσαι άλλες λύσεις υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και να εξετάζεις τις εναλλακτικές σου, πιστεύω ότι και από μόνο του σαν διαδικασία μπορεί να βοηθήσει και να μην χρειαστεί τίποτα άλλο.

Εγώ που ξέρω ότι έχω και πρόβλημα έχω πια αρχίσει να σκέφτομαι τα επόμενα βήματα και ας μην τα θέλω με τίποτα...

Just now, Nati85 είπε:

Ναι έχεις δίκιο καλύτερα πρώτα η σαλπιγγογραφια να δούμε και τις σάλπιγγες μην κάνω χωρίς λόγοσπερματεγχυση.θα τα συζητήσω με τον γυναικολόγο να δω τι θα μου πει και τι να κάνω!

Νατι, πριν τη σαλπιγγογραφία ένα σπερμοδιάγραμμα κατά τη γνώμη μου.

πρίν από 5 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Θέλω να ετοιμαστώ σιγά σιγά για την δουλειά και φοβάμαι να βγω έξω. Λέτε να με πάρει κανένας αέρας?

Δεν βάζεις καμιά πετρούλα στις τσέπες σου;

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...