Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Ααα συγνώμη τώρα ειδα τα 2 χρόνια. Έχετε κανει εξετασεις και όλα είναι καλα? 

Ναι έχω κάνει κ σαλπιγγογραφία είχα μια σάλπιγγα κλειστή την ανοίξαμε κ όλοι οι γιατροί μου έλεγαν τώρα θα μείνεις αμέσως!!! Πέρασε το τρίμηνο πέρασε το εξάμηνο και τιποτα!!!! Και σένα σου εύχομαι να ακούσεις πολύ δυνατή καρδούλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Πότε περιμένεις εσυ? 

Λογικά θα έρθει αύριο αν έχω από σήμερα τα υγρά αυτά έτσι συμβαίνει συνήθως.πλεον δυσκολεύομαι να διαχειριστώ την απογοήτευση μου κάθε μήνα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Να μην ξεπερνάμε το 48ωρο; Η 36ωρο μεταξύ των επαφών, κάτι τέτοιο είχες πει; Εμείς σίγουρα το ξεπερνάμε γιατί δεν έχουμε τόσο συχνά επαφές, θα το προσπαθήσω όμως. Περίπου είμαστε στο εξάμηνο.

Εμεις εχουμε τη <μεθοδο> με το 48ωρο. Στην αδερφη μου ειχαν πει γυναικολογοι να μη ξεπερνανε το 36ωρο (εχουν όμως θεματα υπογονμοτητας). Προσπαθησε τουλάχιστον την εβδομαδα της ωορηξιας. Καταλαβαίνω, φυσικα, και εμενα με κουραζει ολο αυτό και δεν το τηρουμε παντα.

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 1 λεπτό , WannaBeMother είπε:

Ναι έχω κάνει κ σαλπιγγογραφία είχα μια σάλπιγγα κλειστή την ανοίξαμε κ όλοι οι γιατροί μου έλεγαν τώρα θα μείνεις αμέσως!!! Πέρασε το τρίμηνο πέρασε το εξάμηνο και τιποτα

Μίλα παλι με τον γιατρό σου. Ξέρω ότι ειναο Δυσκολο ούτε γω μπορούσα να μην αγχωνομαι Παντως θυμαμαι την κουβέντα μιας γυναικολόγου που βρεθήκαμε σε κοινή παρέα, τοτε που δεν σκεφτόμουν καν για παιδι, είχε πει "η σκέψη σκοτώνει το έμβρυο". 

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Λογικά θα έρθει αύριο αν έχω από σήμερα τα υγρά αυτά έτσι συμβαίνει συνήθως.πλεον δυσκολεύομαι να διαχειριστώ την απογοήτευση μου κάθε μήνα.

Πότε περιμένεις κανονικα σύμφωνα με τον κύκλο σου? 

Παντα με αυτα τα υγρα ξεκινα? 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , iouliana είπε:

Εμεις εχουμε τη <μεθοδο> με το 48ωρο. Στην αδερφη μου ειχαν πει γυναικολογοι να μη ξεπερνανε το 36ωρο (εχουν όμως θεματα υπογονμοτητας). Προσπαθησε τουλάχιστον την εβδομαδα της ωορηξιας. Καταλαβαίνω, φυσικα, και εμενα με κουραζει ολο αυτό και δεν το τηρουμε παντα.

Σ ευχαριστώ @ioulianaΘα το παλέψω γιατί κι εγώ το νιώθω ότι θέλει πιο εντατικά αλλά ο δικός μου πιέζεται. Αφού του έδειξα στο ημερολόγιο που τηρώ πόσες επαφές είχαμε τη βδομάδα της οωρρηξίας τους περασμένους 3 κύκλους και μου λέει αποκλείεται πιο πολύ καναμε. Δεν το πίστευε ότι ήταν πχ μόνο 2-3 εκεί μέσα, επειδή μπορεί να είχαμε κι άλλες φορές αλλά εκτός γόνιμων! Νομίζω θα το πάρει κι αυτός πιο ζεστά πλέον που του μίλησα με αποδείξεις χαχα!!! Όλο μου λέει να μην αγχώνομαι και ότι θα ερθει πιο φυσικά και άκοπα όταν το βγάλω απ το μυαλό μου. Βέβαια κι αυτό το θέλει αλλά ίσως δεν το σκέφτεται τόσο. Πφφφφ άντρες!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Μίλα παλι με τον γιατρό σου. Ξέρω ότι ειναο Δυσκολο ούτε γω μπορούσα να μην αγχωνομαι Παντως θυμαμαι την κουβέντα μιας γυναικολόγου που βρεθήκαμε σε κοινή παρέα, τοτε που δεν σκεφτόμουν καν για παιδι, είχε πει "η σκέψη σκοτώνει το έμβρυο". 

Ναι αυτό σκεφτόμουν να βρούμε άλλη λύση γιατί με έχει φθιρει ψυχικά παρά πολύ!!! 

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Έλα βρε @Nati85 θέλουμε πιπίλες στον ανανά σου! Μην σε παίρνει από κάτω όσο δεν βλέπεις αίμα. Τα υγρά αυτά δεν σημαίνουν τίποτα! Και ακόμα κι αν έρθει θα το ξεπεράσεις και θα το ξαναπροσπαθήσεις.

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Σ ευχαριστώ @ioulianaΘα το παλέψω γιατί κι εγώ το νιώθω ότι θέλει πιο εντατικά αλλά ο δικός μου πιέζεται. Αφού του έδειξα στο ημερολόγιο που τηρώ πόσες επαφές είχαμε τη βδομάδα της οωρρηξίας τους περασμένους 3 κύκλους και μου λέει αποκλείεται πιο πολύ καναμε. Δεν το πίστευε ότι ήταν πχ μόνο 2-3 εκεί μέσα, επειδή μπορεί να είχαμε κι άλλες φορές αλλά εκτός γόνιμων! Νομίζω θα το πάρει κι αυτός πιο ζεστά πλέον που του μίλησα με αποδείξεις χαχα!!! Όλο μου λέει να μην αγχώνομαι και ότι θα ερθει πιο φυσικά και άκοπα όταν το βγάλω απ το μυαλό μου. Βέβαια κι αυτό το θέλει αλλά ίσως δεν το σκέφτεται τόσο. Πφφφφ άντρες!!

Ρε μην του λες πότε ειναι οι γονιμες απλα κανε του επιθέσεις. Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , WannaBeMother είπε:

Ναι αυτό σκεφτόμουν να βρούμε άλλη λύση γιατί με έχει φθιρει ψυχικά παρά πολύ!!! 

Μεγάλη κουβέντα αυτό με τη σκέψη! Το παρασκεφτόμαστε και δεν μας έρχεται, μωρε αυτο να φταίει, λέτε βρε φιλενάδες;;;

πρίν από 10 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Ναι έχω κάνει κ σαλπιγγογραφία είχα μια σάλπιγγα κλειστή την ανοίξαμε κ όλοι οι γιατροί μου έλεγαν τώρα θα μείνεις αμέσως!!! Πέρασε το τρίμηνο πέρασε το εξάμηνο και τιποτα!!!! Και σένα σου εύχομαι να ακούσεις πολύ δυνατή καρδούλα!!!

Μάλλον το έχεις ξαναπεί, αλλά δεν θυμάμαι. Σπερμοδιάγραμμα έχετε κάνει;

Διαφημίσεις

Just now, Smile89 είπε:

Ρε μην του λες πότε ειναι οι γονιμες απλα κανε του επιθέσεις. Χαχαχα Χαχαχα 

Εκείνος ρωτάει γιατί θελει να ξερει λέει! Τώρα του έδειξα τα περασμένα. Όσο δεν το το λεω, τα είδα τα χαίρια μας κάναμε πολλές που ήταν εκτός γόνιμων και μέσα στις γόνιμες 1.. όπως καταλαβαίνεις τι επιθέσεις να κάνω όταν ήμουν μέσα στα νεύρα!

πρίν από 4 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Λογικό. Μίλα με τον γυναικολόγο. Μην με περασεις για θεούσα αλλα πιστεύω πέρα λοιπόν απο την λογική κ την επιστήμη Στην αγία ειρήνη την χρυσοβαλαντω εχεις Παει? 

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Εκείνος ρωτάει γιατί θελει να ξερει λέει! Τώρα του έδειξα τα περασμένα. Όσο δεν το το λεω, τα είδα τα χαίρια μας κάναμε πολλές που ήταν εκτός γόνιμων και μέσα στις γόνιμες 1.. όπως καταλαβαίνεις τι επιθέσεις να κάνω όταν ήμουν μέσα στα νεύρα!

Κανε τες. Εγω του ειπα δεν σου ξανα λέω ποτε ειναι οι γονιμες. Εγω ήξερα όμως ο δικός μου χαμπαρι. Όλο το μήνα δεν ήξερε ποτε. Βέβαια και ποτε δεν μ αρνήθηκε Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Πότε περιμένεις κανονικα σύμφωνα με τον κύκλο σου? 

Παντα με αυτα τα υγρα ξεκινα? 

Συνήθως ναι έτσι ξεκινάει και την επόμενη μέρα ή το βραδάκι έρχεται.

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Έλα βρε @Nati85 θέλουμε πιπίλες στον ανανά σου! Μην σε παίρνει από κάτω όσο δεν βλέπεις αίμα. Τα υγρά αυτά δεν σημαίνουν τίποτα! Και ακόμα κι αν έρθει θα το ξεπεράσεις και θα το ξαναπροσπαθήσεις.

Ευχαριστω κοριτσάκι  μου αλλά δεν νομίζω ότι θα βάλω ποτέ πιπίλες στον ανανά μου.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Μεγάλη κουβέντα αυτό με τη σκέψη! Το παρασκεφτόμαστε και δεν μας έρχεται, μωρε αυτο να φταίει, λέτε βρε φιλενάδες;;;

Το Αγχος φταίει για πολλά όπως κ για αυτο

@Nati85 τι κύκλο εχεις? 

nlmNp2.png

Το Αγχος φταίει για πολλά όπως κ για αυτο

@Nati85 τι κύκλο εχεις? 

Έχω πολυκυστικες και δεν είναι σταθερός περίπου στις 35 μέρες έρχεται πλέον αυτή την φορά άργησε ομως η ωορρηξία ούτε και ξέρω ποια μέρα είμαι τώρα μάλλον 38 σήμερα.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...