Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Κορίτσια γεια σας!!! Αν και δεν συμμετέχω πολύ σας διαβάζω όσο πιο συχνά μπορώ! Μία χαρά τα είπατε όσες της απαντήσατε και μπράβο σας που εισασταν τόσο ευγενικές... Εμένα επίσης κάτι δεν μου άρεσε σε όλα όσα είπε και εύχομαι να μην προσπάθησε να κάνει πλάκα με ένα τόσο σοβαρό θέμα... Εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά έχω απογοητευτεί που δεν έρχεται.... Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά όλο κ κάτι ακούω για εγκύους και θυμάμαι ότι εγώ δεν.... Έχω κάποιες ενοχλήσεις ήπια πονακια κ κίνηση στο έντερο οπότε μάλλον το Σάββατο που περιμένω δεν την γλιτώνω! Αυτή τη φορά δεν έχω κανένα σύμπτωμα στο στήθος αλλά έχω πολλά άσπρα πηχτα υγρά και καούρες...Δεν ελπίζω αλλά μακάρι να γινόταν το θαύμα και για μένα!

Παντα να ελπίζεις κοριτσι μου!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Κορίτσια γεια σας!!! Αν και δεν συμμετέχω πολύ σας διαβάζω όσο πιο συχνά μπορώ! Μία χαρά τα είπατε όσες της απαντήσατε και μπράβο σας που εισασταν τόσο ευγενικές... Εμένα επίσης κάτι δεν μου άρεσε σε όλα όσα είπε και εύχομαι να μην προσπάθησε να κάνει πλάκα με ένα τόσο σοβαρό θέμα... Εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά έχω απογοητευτεί που δεν έρχεται.... Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά όλο κ κάτι ακούω για εγκύους και θυμάμαι ότι εγώ δεν.... Έχω κάποιες ενοχλήσεις ήπια πονακια κ κίνηση στο έντερο οπότε μάλλον το Σάββατο που περιμένω δεν την γλιτώνω! Αυτή τη φορά δεν έχω κανένα σύμπτωμα στο στήθος αλλά έχω πολλά άσπρα πηχτα υγρά και καούρες...Δεν ελπίζω αλλά μακάρι να γινόταν το θαύμα και για μένα!

καλως την!!! μαζευομαστε πολλες παλι για το σαββατο!! για να δουμε!!! πιστευω ολες στην ιδια φαση με σενα ειμαστε και νιωθουμε πανω κατω....θα γινει σε ολας μας το θαυμα το πιστευω απλα την ημερομινια δε ξερουμε....

Δεν θυμαμαι πόσες ειναι για σαββατο αλλαγή αναμένω τα νέα απο όλες σας. Εμένα η κρίσιμη μέρα ειναι η Τρίτη. Πόσο πολύ θέλω να έρθει. Κοιμαμαι και ξυπναω με αυτή τη σκέψη. 

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Μην απογοητεύεσαι προκαταβολικά. Ποτέ δεν ξέρει πότε είναι η στιγμή σου! Ακούμε για άλλες συνεχώς, οπότε θα έρθει και η σειρά μας. Όλες πέφτουμε αλλά ξανασηκωνόμαστε και η μία στηρίζει την άλλη! Το ΣΚ έχουμε πολλές στην αναμονή... μακάρι να είσαι μία από τις τυχερές που θα μας έχει ευχάριστα!

Εχω απογοητευτεί γιατί σχεδόν κάθε μήνα έχω συμπτώματα και τελικά μου έρχεται!!! Δεν είμαι στα πάνω μου αυτό τον μήνα και τα παίρνω όλα άσχημα!!! Γενικά νομίζω κουράστηκα, όλο ελπίζω και απογοητεύομαι στο τέλος!!!

Just now, Smile89 είπε:

Δεν θυμαμαι πόσες ειναι για σαββατο αλλαγή αναμένω τα νέα απο όλες σας. Εμένα η κρίσιμη μέρα ειναι η Τρίτη. Πόσο πολύ θέλω να έρθει. Κοιμαμαι και ξυπναω με αυτή τη σκέψη. 

πλησιαζει και σειρα σου κυρια μου!!! αντε αντε πρεπει να εχουμε θετικα!!! ποια ηταν η πρωτη του 2018?? δε θυμαμαι...ειχαμε ή ακομη περιμενουμε?? :confused:

Διαφημίσεις

Δίκιο έχετε αλλά βαρέθηκα αυτή την αναμονή!!! Κάθε μήνα απογοητεύομαι κ πέρασαν 2 χρόνια τι άλλο πρέπει να κάνω???

Σκεφτόμουν την σπερματεγχυση! Έχει κάνει κάποια??? Σκέφτομαι ότι θα έχω πολλές πιθανότητες εφόσον δεν έχουμε προβλημα...

πρίν από 7 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

πλησιαζει και σειρα σου κυρια μου!!! αντε αντε πρεπει να εχουμε θετικα!!! ποια ηταν η πρωτη του 2018?? δε θυμαμαι...ειχαμε ή ακομη περιμενουμε?? :confused:

Εγώ παω για τον υπέρηχο τον τρίτο..... θα ακούσω καρδουλα... 

πρίν από 9 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Εχω απογοητευτεί γιατί σχεδόν κάθε μήνα έχω συμπτώματα και τελικά μου έρχεται!!! Δεν είμαι στα πάνω μου αυτό τον μήνα και τα παίρνω όλα άσχημα!!! Γενικά νομίζω κουράστηκα, όλο ελπίζω και απογοητεύομαι στο τέλος!!!

Πόσο καιρό προσπαθείτε; 

nlmNp2.png

πρίν από 57 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα το μερα παρα μερα το εναν μηνα ζυγές μέρες τον αλλο μόνες.... 

Ναι @kido και αν μπορεις προσεχουμε λιγο και αυτό που ελεγα με τις ωρες.  Ενας γυναικολόγος μου ειχε πει από την 10η εως την 20η ημερα σιγουρα να γινονται οι επαφες.Ποσο καιρο προσπαθείτε?

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 7 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Δίκιο έχετε αλλά βαρέθηκα αυτή την αναμονή!!! Κάθε μήνα απογοητεύομαι κ πέρασαν 2 χρόνια τι άλλο πρέπει να κάνω???

Σκεφτόμουν την σπερματεγχυση! Έχει κάνει κάποια??? Σκέφτομαι ότι θα έχω πολλές πιθανότητες εφόσον δεν έχουμε προβλημα...

Ααα συγνώμη τώρα ειδα τα 2 χρόνια. Έχετε κανει εξετασεις και όλα είναι καλα? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια δυστυχώς έχω προεορτια! Κάποια μπεζ υγρά και λίγο ροζ την πάτησα και αυτό τον μήνα!δεν νομίζω ότι θα έρθει ποτέ το δεύτερο μωράκι και το θέλουμε τόσο πολύ!

• Λυπημένη/-ος 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Δήμητρα1988 είπε:

:-D:-D:-D:-D:-D  τελεια!!!!! ποτε εχεις ραντεβου???  θα περιμενουμε νεακια!!!! 

Την Τρίτη το απόγευμα αλλα επειδή εδώ και τρεις περίπου εβδομαδες Εχω αιματακι ανησυχώ. 

nlmNp2.png

Just now, iouliana είπε:

Ναι @kido και αν μπορεις προσεχουμε λιγο και αυτό που ελεγα με τις ωρες.  Ενας γυναικολόγος μου ειχε πει από την 10η εως την 20η ημερα σιγουρα να γινονται οι επαφες.Ποσο καιρο προσπαθείτε?

Να μην ξεπερνάμε το 48ωρο; Η 36ωρο μεταξύ των επαφών, κάτι τέτοιο είχες πει; Εμείς σίγουρα το ξεπερνάμε γιατί δεν έχουμε τόσο συχνά επαφές, θα το προσπαθήσω όμως. Περίπου είμαστε στο εξάμηνο.

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Κορίτσια δυστυχώς έχω προεορτια! Κάποια μπεζ υγρά και λίγο ροζ την πάτησα και αυτό τον μήνα!δεν νομίζω ότι θα έρθει ποτέ το δεύτερο μωράκι και το θέλουμε τόσο πολύ!

Πότε περιμένεις εσυ? 

Just now, kido είπε:

Να μην ξεπερνάμε το 48ωρο; Η 36ωρο μεταξύ των επαφών, κάτι τέτοιο είχες πει; Εμείς σίγουρα το ξεπερνάμε γιατί δεν έχουμε τόσο συχνά επαφές, θα το προσπαθήσω όμως. Περίπου είμαστε στο εξάμηνο.

Το 48 ωρο και έχει δικιο. Προσπαθήσε το στην τελική ευχαριστήσει ειναι..... χεχε

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...