Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

A καλά δεν μπορώ τόσο πολύ!!! Αν το προτείνω στον δικό μου θα κομπλάρει!! Ούτε κι εγώ βέβαια το έχω εύκολα τόσο συχνό! 

Ο δικός μου καταχαρηκε..... ξέρεις πότε εχεις ωορηξια? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 44 λεπτά , ada32 είπε:

ποτε δεν ξερεις!!!! 

Έτσι είναι. Πάντα έχουμε μία μικρή ελπίδα βαθιά μέσα μας απλά προσπαθώ να είμαι προσγειωμενη για να μην απογοητευτω 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Εμένα παιδια μου μαγειρεύουν και απο οτι ακουσα θα φαω κοτόπουλο με πατατουλες..... 

Αααα κ όσον αφορα το θέμα με την φωτο ούτε γω ξέρω..... η κακομοιρουλα δέχτηκα κ προσωπική επίθεση απο την κα ζινα. Τι να πω. 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

@Δήμητρα1988 συγκρατημένη αισιοδοξία. 

Σήμερα εγώ δεν μαγειρεύω. Το αγόρι θα πάει μετά τη δουλειά στη μάνα του -του πέταξα να φέρει και σε εμένα ταπερακι αλλά δεν ελπίζω (δεν έχει γίνει ποτέ. Άσε που έχει τύχει να γυρίσει και ο ίδιος νηστικός...). Οπότε με βλέπω για κάνα αυγουλάκι που μου έφεραν χτες από χωριό! 

Αύριο όμως για οποία θέλει ιδέες θα μαγειρέψω μανιτάρια με πατάτες στο φούρνο. 

οοοο εγω χθες και σημερα σπανακοριζο!! αυριο δεν εχω ιδεα!!! για κοτοπουλακι σκευτομαι ή για καμια τσιπουριτσα στο φουρνο!

αλινακι μου απο τη μια με πιανω να εχω ενα χαμογελο και να λεω βρε λες τελικα να τα καταφεραμε και απο την αλλη σκευτομαι τι χαζομαρες λες μωρε αφου θα ερθει....το νιωθεις...πονας...σταματα να ελπιζεις.....

Just now, Smile89 είπε:

Ο δικός μου καταχαρηκε..... ξέρεις πότε εχεις ωορηξια? 

Δεν κάνω τεστ γιατί με αγχώνουν αλλά την καταλαβαίνω και την έχω επιβεβαιώσει σε γυναικολόγο με υπέρυχο. Έχω σε 28-29 κύκλο την 14η ή 15η μέρα και επικεντρωνόμαστε εκεί. Παλιότερα κάναμε από την 8η (μετά την περίοδο σχεδόν αμέσως) ενώ τώρα το έχουμε πάει πιο μετά και ξεκινάμε συνήθως από την 12η για να το τραβάμε πιο μετά, γιατί έτσι μου είπε η γιατρός μου να μην σταματάω αμέσως μετά την οωρρηξία μου και να κάνω μέρα παρά μέρα ή ανά 2 μέρες στις γόνιμες. Επίσης νόμιζα ότι όταν πονάω τότε έχω οωρρηξία, τελικά νομίζω ότι είναι μετά τον πόνο που έχω κι έτσι πάει 1-2 μέρες πιο μετά. Πολύ πρόγραμμα ρε κορίτσια, ο δικός μου θέλει πιο φυσικά και γι αυτό δεν μας βγαίνει λέει..Από το καλοκαίρι προσπαθούμε βλέπετε! Έφτιαξα με χάπι και την TSH μου, που ίσως να έφταιγε...

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Εμένα παιδια μου μαγειρεύουν και απο οτι ακουσα θα φαω κοτόπουλο με πατατουλες..... 

Αααα κ όσον αφορα το θέμα με την φωτο ούτε γω ξέρω..... η κακομοιρουλα δέχτηκα κ προσωπική επίθεση απο την κα ζινα. Τι να πω. 

Η πιο τυχερή είσαι εσύ να σου μαγειρεύουν! Μην σκας για τίποτα...γενικά!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Δεν κάνω τεστ γιατί με αγχώνουν αλλά την καταλαβαίνω και την έχω επιβεβαιώσει σε γυναικολόγο με υπέρυχο. Έχω σε 28-29 κύκλο την 14η ή 15η μέρα και επικεντρωνόμαστε εκεί. Παλιότερα κάναμε από την 8η (μετά την περίοδο σχεδόν αμέσως) ενώ τώρα το έχουμε πάει πιο μετά και ξεκινάμε συνήθως από την 12η για να το τραβάμε πιο μετά, γιατί έτσι μου είπε η γιατρός μου να μην σταματάω αμέσως μετά την οωρρηξία μου και να κάνω μέρα παρά μέρα ή ανά 2 μέρες στις γόνιμες. Επίσης νόμιζα ότι όταν πονάω τότε έχω οωρρηξία, τελικά νομίζω ότι είναι μετά τον πόνο που έχω κι έτσι πάει 1-2 μέρες πιο μετά. Πολύ πρόγραμμα ρε κορίτσια, ο δικός μου θέλει πιο φυσικά και γι αυτό δεν μας βγαίνει λέει..Από το καλοκαίρι προσπαθούμε βλέπετε! Έφτιαξα με χάπι και την TSH μου, που ίσως να έφταιγε...

Ρε ματία μου εννοείται πιο φυσικα πρέπει οχι τόσο πρόγραμμα. Έχουμε ίδιο κυκλο κ ίδια ωορηξια. Αφού τελ η ωορηξια σου κανε κ 2-3 μέρες ακόμη. Μην το βλέπεις όμως σαν αγκαρεια καταλαβες πες του και καλα πώς δεν μπορείς αλλο με το πρόγραμμα ώστε ο ένας απο τους δυο σας σε όλες τις φασεις να είναι πιο χαλαρός. Κοίτα κι εγώ δεν ήθελα όλες τις φορές δουλεύω κιόλας βραδιές και ήταν κούραση αλλα εκανα λες και οτι γνωριστηκαμε παίξε ο δικός μου τον χαλαρωσα έτσι όμως κ χαλαρωσα κιεγω. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό Παντως το σπόρακι μας ηρθε. Κοίτα να το χαρειτε γιατί εμένα με τις ορμές μοθ χει γυρίσει το ματι τωρα. Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Η πιο τυχερή είσαι εσύ να σου μαγειρεύουν! Μην σκας για τίποτα...γενικά!

Εγώ παρά τα τεστ ωορρηξίας, ξεκινάω την 7η μέρα (τουλάχιστον μέρα παρά μέρα μέχρι την 10-11η) και μετά κάθε μέρα μέχρι δύο μέρες μετά το θετικό. Και αυτό γιατί αγχώνομαι μήπως όταν δω θετικό τεστ κάτι γίνει και δεν... και θέλω να είμαι σίγουρη. Για αυτό και μετά ακούμε σεξ και τρέχουμε να κρυφτούμε και οι δυο...χαχα!

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ρε ματία μου εννοείται πιο φυσικα πρέπει οχι τόσο πρόγραμμα. Έχουμε ίδιο κυκλο κ ίδια ωορηξια. Αφού τελ η ωορηξια σου κανε κ 2-3 μέρες ακόμη. Μην το βλέπεις όμως σαν αγκαρεια καταλαβες πες του και καλα πώς δεν μπορείς αλλο με το πρόγραμμα ώστε ο ένας απο τους δυο σας σε όλες τις φασεις να είναι πιο χαλαρός. Κοίτα κι εγώ δεν ήθελα όλες τις φορές δουλεύω κιόλας βραδιές και ήταν κούραση αλλα εκανα λες και οτι γνωριστηκαμε παίξε ο δικός μου τον χαλαρωσα έτσι όμως κ χαλαρωσα κιεγω. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό Παντως το σπόρακι μας ηρθε. Κοίτα να το χαρειτε γιατί εμένα με τις ορμές μοθ χει γυρίσει το ματι τωρα. Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Σε ευχαριστώ μακάρι να το παρω κι εγώ έτσι και να πιάσουμε! Θα έρθει και η ώρα μας πιστεύω μέσα μου ότι δεν αργεί για κάποιο λόγο όσο κι αν απογοητεύομαι στο τέλος πιστεύω! Όσο για τις ορμές υπομονή, η ξηρασία που κάνεις είναι για ιερό σκοπό και σύντομα θα μπορείτε και πάλι!!  

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Σε ευχαριστώ μακάρι να το παρω κι εγώ έτσι και να πιάσουμε! Θα έρθει και η ώρα μας πιστεύω μέσα μου ότι δεν αργεί για κάποιο λόγο όσο κι αν απογοητεύομαι στο τέλος πιστεύω! Όσο για τις ορμές υπομονή, η ξηρασία που κάνεις είναι για ιερό σκοπό και σύντομα θα μπορείτε και πάλι!!  

Ναι ρε το ξέρω... οπότε.... 

Αφού δεν Υπαρχει καποιο πρόβλημα σίγουρα θα έρθει η ωρα... 

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Μπράβο κορίτσι. Η πιο καλή στάση είναι αυτή. Όσο για τις επαφές, η κάθε μία όπως νιώθει καλύτερα. Προσωπικά θέλω να ξέρω ότι ό,τι περνούσε από το χέρι μας (γκουχ,γκουχ...εντάξει, και από άλλα μέρη...) το κάναμε. Κι ας ξέρω ότι αν είναι να γίνει, φτάνει και περισσεύει μία επαφή. Αν κάποια αισθάνεται καλύτερα να το πάει πιο χαλαρά και αυτό σωστό είναι!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Μπράβο κορίτσι. Η πιο καλή στάση είναι αυτή. Όσο για τις επαφές, η κάθε μία όπως νιώθει καλύτερα. Προσωπικά θέλω να ξέρω ότι ό,τι περνούσε από το χέρι μας (γκουχ,γκουχ...εντάξει, και από άλλα μέρη...) το κάναμε. Κι ας ξέρω ότι αν είναι να γίνει, φτάνει και περισσεύει μία επαφή. Αν κάποια αισθάνεται καλύτερα να το πάει πιο χαλαρά και αυτό σωστό είναι!

Δίκιο εχεις σε όλα και μου τελ και τα like.... 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Δίκιο εχεις σε όλα και μου τελ και τα like.... 

Ασε με τα like! Από το πρωί δεν έχω κανένα! Τι σύστημα και αυτό σε αυτό το φόρουμ! Ούτε φόρο να πλήρωναν για κάθε like.

• Χαχα 1

πρίν από 19 λεπτά , Smile89 είπε:

Κορίτσια γεια σας!!! Αν και δεν συμμετέχω πολύ σας διαβάζω όσο πιο συχνά μπορώ! Μία χαρά τα είπατε όσες της απαντήσατε και μπράβο σας που εισασταν τόσο ευγενικές... Εμένα επίσης κάτι δεν μου άρεσε σε όλα όσα είπε και εύχομαι να μην προσπάθησε να κάνει πλάκα με ένα τόσο σοβαρό θέμα... Εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά έχω απογοητευτεί που δεν έρχεται.... Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά όλο κ κάτι ακούω για εγκύους και θυμάμαι ότι εγώ δεν.... Έχω κάποιες ενοχλήσεις ήπια πονακια κ κίνηση στο έντερο οπότε μάλλον το Σάββατο που περιμένω δεν την γλιτώνω! Αυτή τη φορά δεν έχω κανένα σύμπτωμα στο στήθος αλλά έχω πολλά άσπρα πηχτα υγρά και καούρες...Δεν ελπίζω αλλά μακάρι να γινόταν το θαύμα και για μένα!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , WannaBeMother είπε:

Κορίτσια γεια σας!!! Αν και δεν συμμετέχω πολύ σας διαβάζω όσο πιο συχνά μπορώ! Μία χαρά τα είπατε όσες της απαντήσατε και μπράβο σας που εισασταν τόσο ευγενικές... Εμένα επίσης κάτι δεν μου άρεσε σε όλα όσα είπε και εύχομαι να μην προσπάθησε να κάνει πλάκα με ένα τόσο σοβαρό θέμα... Εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά έχω απογοητευτεί που δεν έρχεται.... Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά όλο κ κάτι ακούω για εγκύους και θυμάμαι ότι εγώ δεν.... Έχω κάποιες ενοχλήσεις ήπια πονακια κ κίνηση στο έντερο οπότε μάλλον το Σάββατο που περιμένω δεν την γλιτώνω! Αυτή τη φορά δεν έχω κανένα σύμπτωμα στο στήθος αλλά έχω πολλά άσπρα πηχτα υγρά και καούρες...Δεν ελπίζω αλλά μακάρι να γινόταν το θαύμα και για μένα!

Μην απογοητεύεσαι προκαταβολικά. Ποτέ δεν ξέρει πότε είναι η στιγμή σου! Ακούμε για άλλες συνεχώς, οπότε θα έρθει και η σειρά μας. Όλες πέφτουμε αλλά ξανασηκωνόμαστε και η μία στηρίζει την άλλη! Το ΣΚ έχουμε πολλές στην αναμονή... μακάρι να είσαι μία από τις τυχερές που θα μας έχει ευχάριστα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...