Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

ποτε περιμενεις κοριτσι εσυ?  περιμενε γτ οι π0ονοι ειναι για καλο οτνα δν βλεπεις αιμα... μου θυμιζεις εμενα που ειχα παρει χαπι απο του ςπονους  γτ ημουν σιγουρη οτι θα ερθει ...

καλως την!!! αχ κοριτσι θελω τοσο πολυ να το πιστεψω οσο δε φανταζεσαι!!!! ειχα και λιγο καφε 10 μερεσ μετα την ωορρηξια θεωροντας οτι ΜΠΟΡΕΙ να ηταν εμφυτευσης και εχουν παρει τα μυαλλα μου τοοοοοοσο αερα αλλα αυτος ο πονος μου τον κοβει και προσπαθω να μη το σκευτομαι γιατι αν τελικα ερθει η σιχαμενη θα πεσω παλι. περιμενω την παρασκευη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Ποποπο εντάξει. Πάντα μαρεσαν τα μακαρόνια. Το ίδιο και τώρα.... Πρέπει να είναι και το μοναδικό που μου προκαλεί χαρά πιο πολύ και από τα γλυκά..... 

Κι εμένα!! Μπορώ να τα τρώω κάθε μέρα! Αλλά παχαίνουν γι αυτό τα τρώμε 1 φορά τη βδομάδα και είναι η μέρα πάρτυ!! Βέβαια επειδή μαγειρεύω από βραδίς για την επόμενη να σου πω την αλήθεια τσίμπισα και λίγα χτες! χιχιχι

πρίν από 35 λεπτά , BettySt είπε:

Και εγώ πόνους περιόδου έχω την μια έρχονται δυνατά την άλλη τίποτα. Λίγο ακόμα και θα δειξει, αν και εγώ δεν ελπίζω - 2 χρόνια δεν έγινε φυσιολογικά τώρα να γίνει. Αλλά καλύτερα έτσι για να μην απογοητευτω πάλι γιατί βαρέθηκα 

ποτε δεν ξερεις!!!! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Κι εμένα!! Μπορώ να τα τρώω κάθε μέρα! Αλλά παχαίνουν γι αυτό τα τρώμε 1 φορά τη βδομάδα και είναι η μέρα πάρτυ!! Βέβαια επειδή μαγειρεύω από βραδίς για την επόμενη να σου πω την αλήθεια τσίμπισα και λίγα χτες! χιχιχι

Χαχαχαχα πονηρουλα καλά έκανες....

XDAlp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

καλως την!!! αχ κοριτσι θελω τοσο πολυ να το πιστεψω οσο δε φανταζεσαι!!!! ειχα και λιγο καφε 10 μερεσ μετα την ωορρηξια θεωροντας οτι ΜΠΟΡΕΙ να ηταν εμφυτευσης και εχουν παρει τα μυαλλα μου τοοοοοοσο αερα αλλα αυτος ο πονος μου τον κοβει και προσπαθω να μη το σκευτομαι γιατι αν τελικα ερθει η σιχαμενη θα πεσω παλι. περιμενω την παρασκευη!

Δημητρα (ειστε και πολλες και είναι από τα αγαπημενα μου ονόματα), και τις δυο φορες αλλα ειδικα την πρωτη ειχα τρομερους πονους περιοδου.....αφου επιαρνα τα παυσίπονα το ένα μετα το άλλο. Οποτε οι πονοι δεν λενε τιποτα.

Kαλημερα σε ολες!

• Μου αρέσει 2

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

Εγώ είχα πόνο δύο μέρες μετά την ωορρηξία όλη μέρα. Ποναγα λες και θα μου ερχόταν εκείνη την μέρα. Και από εκείνη την μέρα και μετά είχα κάθε μέρα πονακια. Οπότε μην σου κόβει τα φτερά αυτό γιατί είναι σύμπτωμα.

• Μου αρέσει 1

XDAlp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Τονι@ είπε:

Εγώ για το καυτό μπάνιο έχω διαβάσει ότι δεν επιτρέπεται γιατί αυξάνει πολύ την κυκλοφορία του αίματος. .δε θυμάμαι να το εξηγήσω ακριβώς. .

ναι αυτο εχω διαβασει κ εγω οταν εισαι εγκυος... τωρα για πριν δεν ξερω .. ξερω οτι ο αντρας δεν πρεπει να κανει μπανιο με πολυ ζεστο νερο!

Καμια φορα ολες μας , οταν προσπαουμε καιρο κ δεν εχουμε αποτελεσμα , μας περναμε πολλα απο το μυαλο να κανουμε , να δοκιμασουμε κτλ....

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Πάω να φτιάξω την φασολάδα κοιτάξτε μέχρι να γυρίσω μην έχουν φτάσει οι σελίδες στο άπειρο και διαβάζω πάλι μια ώρα.....:-D

Σέλινο να βάλεις και καροτάκι!!

πρίν από 10 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

πονας μερες πριν την περιοδο σου?  γτ εγω ποναει μονο την προηγουμενη η την ιδια μερα. απο επαφουλες πως τα πηγατε?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ναι αυτο εχω διαβασει κ εγω οταν εισαι εγκυος... τωρα για πριν δεν ξερω .. ξερω οτι ο αντρας δεν πρεπει να κανει μπανιο με πολυ ζεστο νερο!

Καμια φορα ολες μας , οταν προσπαουμε καιρο κ δεν εχουμε αποτελεσμα , μας περναμε πολλα απο το μυαλο να κανουμε , να δοκιμασουμε κτλ....

Υποτίθεται ότι όταν η γυναίκα προσπαθει και μπει σε ζεστό νερό ότι αυξάνεται και πάλι η κυκλοφορία και ανοίγουν όλα και περνάει το σπέρμα.  Δεν ξέρω αν ισχύει.  Αλλά σίγουρα ο άντρας δεν πρέπει να κάνει μπάνιο με καυτό νερό για τον ίδιο λόγο που οι όρχεις είναι έξω από το σώμα του 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, kido είπε:

Οι δύο Δήμητρες παρέα για μπεμπέ!! @Δήμητρα1988 @Dimitr@17 finger crossed!!!

χοχο!! την λατρευω αυτη την εκφαρση!! finger crossed λοιπον!!! @Dimitr@17 περιμενουμε τα δικα σου θετικα νεα πρωτα και ευχομαι να ακολουθησω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , kido είπε:

αχ κ εγω το βραδυ μαγειρευω.. κ σκεφτομαι για αυριο τι να κανω? αντε σημερα μακαρονια , αυριο ?? μπριζολες με πατατες ισως

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...