Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

εχω μια εξεταση μπροστα μου που δε μπορω ν ανεβασω γιατι δεν γνωριζω πως(και δε με βοηθαει και καμια)

η οποια λεει προγεστερονη 19,80  και χοριακη 40.

Βλεπω οτι υπαρχει μια "κλικα" εδω μεσα που οποιος εκφερει κατι διαφορετικο ή εχει αλλη αποψη για τα πραγματα ειναι outsider.

Καταλαβα οτι δεν ταιριαζω με αυτο.Κι επισης καταλαβα οτι αν και τη φωτο στο προφιλ την εβαλα τυχαια γιατι ετυχε να την εχω στο κινητο μου.

Μ επιβεβαιωσατε περιτρανα οτι ισχυει..

Λυπαμαι..Καλη συνεχεια σε ολες

ΥΓ.Δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει ν απολογηθω για το ποτε θελω να κανω εξετασεις,χοριακή ή ν αγχωθω γι αυτο.

Και δεν εχω βαλει παραθεση σε καμια γιατι μιλαω σε ολες ταυτοχρονα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 10 λεπτά , zina7777 είπε:

Μπορει να μου πει καποια πως επισυναπτω αρχειο φωτογραφιας?(πως το κανω αποθηκευση ενα επισυναπτομενο)

Δεν χρειάζεται να μας αποδείξεις τίποτα. Και να ξέρεις τα περισσότερα σου τα λέμε με πραγματικό ενδιαφέρον για να βοηθήσουμε. Να προσέχεις και να σκέφτεσαι σοβαρά τα επόμενα βήματα σου. Καλό είναι να μιλήσεις το συντομότερο με τον γυναικολόγο αν έχεις, ή να βρεις έναν να σε συμβουλέψει. Καλή τύχη!

@zina7777Αν υπήρχε κλίκα εδώ μέσα θα βγαίναν κι άλλες εκτός.  Εσύ αποφασισες να βγεις εκτός μόνη σου αγνοώντας όποια απάντηση δεν σου άρεσε.  Επίσης εφόσον έχεις παρακολουθησει θα έχεις δει ότι το θέμα της φωτογραφίας και πώς την ανεβάζουμε δεν το έχουμε λύσει.  Γι αυτό καμιά δεν μπορεί να σε βοηθήσει.  Δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ καμιά μας μέχρι χθες που δεν ανταποκριθηκε σε ότι ρώτησες 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 7 λεπτά , zina7777 είπε:

εχω μια εξεταση μπροστα μου που δε μπορω ν ανεβασω γιατι δεν γνωριζω πως(και δε με βοηθαει και καμια)

Βλεπω οτι υπαρχει μια "κλικα" εδω μεσα που οποιος εκφερει κατι διαφορετικο ή εχει αλλη αποψη για τα πραγματα ειναι outsider.

Καταλαβα οτι δεν ταιριαζω με αυτο.Κι επισης καταλαβα οτι αν και τη φωτο στο προφιλ την εβαλα τυχαια γιατι ετυχε να την εχω στο κινητο μου.

ΥΓ.Δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει ν απολογηθω για το ποτε θελω να κανω εξετασεις,χοριακή ή ν αγχωθω γι αυτο.

@zina7777Εγω δεν ξέρω πώς ανεβαίνει η φώτο γιατί όπως σου είπα δεν έχω εμπειρία από φόρουμ και εδώ είναι το πρώτο μου και είμαι λίγο καιρό οπότε δεν έχει τύχει να ανεβάσω κάτι. Επίσης σου είπα ότι δεν χρειάζεται να ανεβάσεις κατά τη γνώμη μου φώτο - πειστήριο. Όσο για τη χοριακή θεωρώ ότι θα πρέπει να μιλήσιες με το γιατρό σου και να δεις πότε θα σου πει κ εκείνος να επαναλάβεις γιατί μια βδομάδα είναι πολύ. Καταλαβαίνω την αγωνία σου από την προηγούμενη ατυχία που είχες, αλλά  σκέψου ότι αν ειναι χαμηλά, μπορεί να πρέπει να πάρεις αγωγή για να βοηθήσεις το σποράκι σου να κρατηθεί. Γι αυτό πρέπει κάθε 2 μέρες επαναληπτική όσο και να ανησυχούμε κάποια πράγματα δεν τα αφήνουμε στην τύχη. Είναι η προσωπική μου γνώμη και δεν ανήκω σε καμία κλίκα, ίσα ίσα όλα τα κορίτσια βοηθούν και δεν έχω εισπράξει ποτέ κάτι τέτοιο όσο είμαι εδώ. Μην συγχιζεσαι δεν σου κάνει καλό. Ελευθερα μιλαμε όλες και ανταλλάσουμε απόψεις, ανησυχίες και συμβουλές και ο καθένας παίρνει ό,τι θέλει!

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Κλικα? ακόμη και εγώ που δεν γράφω συχνά αλλα παρακολουθώ καθημερινα, κατάλαβα οτι κάτι παίζει. Εγώ αν είχα χοριακή 40 όπως εσυ αρχικα δεν θα μπορούσα να το βγάλω από το μυαλο ου και θα μιλούσα μόνο γι αυτο και για τιποτα αλλοΑλλά η κάθε μια είναι διαφορετικη. Επίσης ακούω συνεχεια να λες οτι είχες αποβολη. Λοιπον είχες μια βιοχημικη κυηση και όχι αποβολη. Εγκυμοσυνη που μπορεις να την επιβεβαιώσεις μονο χημκά δηλαδη. Δεν δημιουργήθηκε ουτε σακος ουτε τιποτα. Και εγω το επαθα με χοριακη 27. Και πηγα και την επομενη και την παράεπομενη να κάνω.Μπορεις κάλλιστα να τις γραψεις στον γιατρο αν σου ειναι τοσο δυσκολο οικονομικα. Καλη επιυχία και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου ευχομαι αλλά δεν μπορείν αν επιμένεις σε κάποια πράγματα που δεν στεκουν καθόλου. Αυτα

• Μου αρέσει 2

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Κάτσε βρε κορίτσι. Ποια κλίκα; Από τα λεγόμενα σου δημιουργήθηκαν εύλογες απορίες. Αν θέλεις απαντάς αν δεν θέλεις όχι. Δεν σου ζήτησε κανεις να απολογηθείς. Καμία δεν είναι outsider εδώ μέσα, όποια άποψη και να έχει. Μάλλον εσύ δεν δέχεσαι τις άλλες απόψεις. Κάνε ότι νομίζεις καλύτερο για εσένα. 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, CME2205 είπε:

Εμενα η γιαγια μου μου ελεγε πως αυτο με τη λεκανη και το ζεστο νερο μαζι με ξυδι το εκαναν οι γυναικες παλια για να αποβαλλουν επειδη απαγορευονταν οι εκτρωσεις!! Οποτε δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι!!

Καλημερα ! μπορει αυτο να ισχυει γτ λενε οτι οταν εισαι εγκυος δεν πρεπει να κανεις καυτα μπανια γτ προκαλουν συσπασεις στην μητρα..

αλλα αυτο που εκανε αυτη η κοπελα ηταν πριν την ωορηξια... στις προσπαθειες δηλαδη .. τωρα τι να πω , δν εχω προσωπικη αποψη στο θεμα !

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Να πω κάτι.....

Έχω αρακά από χθες για μένα και λέω να φτιάξω φασολάδα για τον άντρα μου.... Τι καλό θα φτιάξετε.... 

Μπορεί να λέγετε συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση αλλά θέλω οι φιλενάδες μου να είναι καλά. Και πέρα από τα συμπτώματα να συζητάμε ήρεμα και ενδιαφέρντα πράγματα για να ξεφεύγει λίγο το μυαλό μας.  Όχι να κολλάει.

• Μου αρέσει 1

XDAlp3.png

3 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Καλημεραααα!!εγω παλι αντα μου αν κ συνεχιζω να εχω εναν πονο δεξια εχω αρχισει να πιστευω οτι δν ειμαι γτ το στηθος μου δεν ειναι τοσο πρησμενο οσο ηταν...

καλημερα ! με τοσες μερες καθυστερηση  κ να μην εισαι ? καποιες γυναικες δεν εχουν συμπτωματα ... νομιζω καποια κοπελα ειχε πει οτι στην  δευτερη φορα που εμεινε δεν πρηστηκε το στηθος της . τι να πω , μακαρι να εισαι !

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Καλημερα ! μπορει αυτο να ισχυει γτ λενε οτι οταν εισαι εγκυος δεν πρεπει να κανεις καυτα μπανια γτ προκαλουν συσπασεις στην μητρα..

αλλα αυτο που εκανε αυτη η κοπελα ηταν πριν την ωορηξια... στις προσπαθειες δηλαδη .. τωρα τι να πω , δν εχω προσωπικη αποψη στο θεμα !

Εγώ για το καυτό μπάνιο έχω διαβάσει ότι δεν επιτρέπεται γιατί αυξάνει πολύ την κυκλοφορία του αίματος. .δε θυμάμαι να το εξηγήσω ακριβώς. .

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

αχαχχαχα τρολ απο τα λιγα!!! να περασετε ομορφα!!! καλημερα!!!!

κοριτσια μου καλημερα!!!! αργησα να ερθω για δουλεια σημερα...το παπλωμα ηταν πολυ βαρή....το κρυο επισης πολυ! ετοιμαζω καφεδακι και περιμενω την περεαουλα να μαθω νεακια!!!!!

εχθες πηρα χαπι...δεν αντεχα τον πονο ημουν μια ωρα στο κρεβατι και στριφογυριζα...ελεγα θα με παρει ο υπνος και θα ξεχαστω αλλα τπτ....εναν συνεχομενο πονο που πηγαινε ποτε δεξια ποτε αριστερα και κατεληγε στο κεντρο..... νομιζω κατεβαινει ρε γαμωτο :-(

ΚΑλημερα ! βρε κοριτσια γτ να μπηκε κ να εγραψε ,, απορω??? επαιζε με τον πονο μας κ τις προσπαθειες μας?? απορω..:confused::confused::confused:

ποτε περιμενεις κοριτσι εσυ?  περιμενε γτ οι π0ονοι ειναι για καλο οτνα δν βλεπεις αιμα... μου θυμιζεις εμενα που ειχα παρει χαπι απο του ςπονους  γτ ημουν σιγουρη οτι θα ερθει ...

2 ώρες πρίν, Τονι@ είπε:

Κι εγώ αμφιβάλλω για την εγκυμοσύνη. Μας έπρηξε όλες τις μέρες με τα τοοοσα συμπτώματα και μετά δεν είχε τίποτα. . Όταν στριμωχνοταν δεν απανταγε ποτέ. . 

οντως αθτο με τα συμπτωματα ηταν περιεργο ..κ εγω απαντουσα κανονικα!  τι να σχολιασω τωρα..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Να πω κάτι.....

Έχω αρακά από χθες για μένα και λέω να φτιάξω φασολάδα για τον άντρα μου.... Τι καλό θα φτιάξετε.... 

Μπορεί να λέγετε συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση αλλά θέλω οι φιλενάδες μου να είναι καλά. Και πέρα από τα συμπτώματα να συζητάμε ήρεμα και ενδιαφέρντα πράγματα για να ξεφεύγει λίγο το μυαλό μας.  Όχι να κολλάει.

Εγώ εκανα μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και τόνο!! Μιαμ!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Alekagala είπε:

Μόλις γυρίσαμε!  Οχι ειναι κανονικό γυμναστήριο....  Τις περισσοτερες φορες κοιμαται σχεδον μολις ξεκινησει το μαθημα αλλα σήμερα ηθελε αλλα πραγματα....  Τον ταισα στο παιδότοπο που εχει και ξαναμπηκαμε στο μαθημα οπου του έστρωσα την κουβερτούλα του και καθόταν και μαας κοίταζε που κοπανιομασταν!  Του αρεσει η δυνατη μουσική κοιμαται σα πουλάκι!!!! 

αχ τι καλο μωρακι ! να σου ζησει!!!! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Εγώ εκανα μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και τόνο!! Μιαμ!

Ποποπο εντάξει. Πάντα μαρεσαν τα μακαρόνια. Το ίδιο και τώρα.... Πρέπει να είναι και το μοναδικό που μου προκαλεί χαρά πιο πολύ και από τα γλυκά..... 

πρίν από 3 λεπτά , Τονι@ είπε:

Τι είναι αυτό το πράγμα με τα like βρε παιδιά? ? Γιατί τελειώνουν τόσο γρήγορα??

Όλα με μέτρο.....:-D

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...