Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσι, πότε ΔΕΝ περιμένεις? 

καλημερα και σε σενα γλυκια μου! την παρασκευη αν καταλαβα σωστα την  ωορρηξια μου (δεν χρησιμοππιω τεστ οωρρηξιας)  

εαν δεν εχει μεχρι κυριακη δευτερα λεω για τεστακι. εσυ πως εισαι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

καλημερα κοριτσια!!!εγω εβρισκα απλα λιγο υπερβολικα καποια πραγματα που ελεγε αλλα ειπα ενταξει ολες καποιες φορες στην αναμονή υπερβάλλουμε λιγο,απο την ανυπομονησία μας για ενα θετικο αποτελεσμα,δεν πηγε το μυαλο μου οτι καποιος μπορει να διασκεδαζει με ενα τετοιο θεμα(κ ελπιζω πραγματι να μην ισχυει)...

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

καλημερα και σε σενα γλυκια μου! την παρασκευη αν καταλαβα σωστα την  ωορρηξια μου (δεν χρησιμοππιω τεστ οωρρηξιας)  

εαν δεν εχει μεχρι κυριακη δευτερα λεω για τεστακι. εσυ πως εισαι?

Μακάρι να μην σου έρθει η σιχαμενη, να χάσει το δρόμο! Και εγώ αν κατάλαβα καλά αύριο ή Παρασκευή περιμένω γιατί και εγώ δεν χρησιμοποιώ τεστ. Από συμπτώματα έχεις κάτι;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

καλημερα κοριτσια!!!εγω εβρισκα απλα λιγο υπερβολικα καποια πραγματα που ελεγε αλλα ειπα ενταξει ολες καποιες φορες στην αναμονή υπερβάλλουμε λιγο,απο την ανυπομονησία μας για ενα θετικο αποτελεσμα,δεν πηγε το μυαλο μου οτι καποιος μπορει να διασκεδαζει με ενα τετοιο θεμα(κ ελπιζω πραγματι να μην ισχυει)...

Συμφωνώ μαζί σου. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Πραγματικά ούτε εμένα θα πέρναγε από το μυαλό μου κάτι τέτοιο.

• Μου αρέσει 1

XDAlp3.png

Καλημέρα σας, ξημέρωσε μια άλλη μερα για ολες.

Λυπήθηκα που διαβασα όοολα αυτα τα σχολια και πιο πολυ για την τοση καχυποψία.

Για την ακριβεια ξενερωσα, δεν ξερω πως να το πω.Και κατι ειπε καποια πολυ σωστο "Γιατι να μπει καποιος εδω να κανει πλακα"?

Ακριβως αυτο το ερωτημα εχω κι εγω...γιατι να το κανω???

Τελος παντων.

Θα κανω(Πρωτα ο Θεος) χοριακη την αλλη βδομαδα εφοσον δεν δω αιμα γιατι την περασμενη φορα εκανα χοριακη και σε 2 μερες απεβαλλα.

ΑΝ ειναι καλη η τιμη(πραγμα που ευχομαι) θα τη φωτογραφισω να ανεβασω εδω φωτογραφια για να "πιστειτε" εφοσον το εχετε τοσο αναγκη.

Διαφορετικα ανεβαζω και τωρα το 40 αν ειναι να νιωσετε καλα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Φυσάει παλι σήμερα και κάνει κρύο!

Όσο για το περιστατικό, δεν ξέρω αν ήταν τρολ ή απλώς μυθομανής. Η είχε τα δικά της θεματάκια και ήθελε προσοχή... Προσωπικά αν και άρχισα να την υποψιάζομαι από τη χλωρίνη απαντούσα σοβαρά μπας και από τη μία, από την άλλη για άλλες κοπέλες που διαβάζουν. Τέλος πάντων, ας είναι καλά και ότι και ότι θέμα εχει να το ξεπεράσει γρήγορα. 

• Μου αρέσει 1

Just now, zina7777 είπε:

Καλημέρα σας, ξημέρωσε μια άλλη μερα για ολες.

Λυπήθηκα που διαβασα όοολα αυτα τα σχολια και πιο πολυ για την τοση καχυποψία.

Για την ακριβεια ξενερωσα, δεν ξερω πως να το πω.Και κατι ειπε καποια πολυ σωστο "Γιατι να μπει καποιος εδω να κανει πλακα"?

Ακριβως αυτο το ερωτημα εχω κι εγω...γιατι να το κανω???

Τελος παντων.

Θα κανω(Πρωτα ο Θεος) χοριακη την αλλη βδομαδα εφοσον δεν δω αιμα γιατι την περασμενη φορα εκανα χοριακη και σε 2 μερες απεβαλλα.

ΑΝ ειναι καλη η τιμη(πραγμα που ευχομαι) θα τη φωτογραφισω να ανεβασω εδω φωτογραφια για να "πιστειτε" εφοσον το εχετε τοσο αναγκη.

Διαφορετικα ανεβαζω και τωρα το 40 αν ειναι να νιωσετε καλα.

Δεν υπάρχει λόγος, εγώ αναρωτήθηκα γιατί να μπεις να κοροϊδέψεις, όπως κι άλλες. Να σου πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου και να μιλήσεις γρήγορα με το γιατρό σου και δεν χρειάζεται να πείσεις καμία. Όλες οι απόψεις και οι συμβουλές είναι δεκτές, όσο και να διαφωνούμε, η καθε μία κρατάει αυτό που θέλει! Εγώ δεν έχω πολύ εμπειρία με φόρουμ, πρώτη φορά γίνομαι μέλος κάπου και απόρρησα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

Μακάρι να μην σου έρθει η σιχαμενη, να χάσει το δρόμο! Και εγώ αν κατάλαβα καλά αύριο ή Παρασκευή περιμένω γιατί και εγώ δεν χρησιμοποιώ τεστ. Από συμπτώματα έχεις κάτι;

αχ μακαρι!! το ευχομαι κα σε σενα!! μονο πονο περιοδου εχω.....τπτ το αξιολογο που να με πονυρευει...εσυ?

@zina7777 από την πρώτη στιγμή όλες σε καλοδεχτηκαμε όπως και κάθε καινούρια κοπέλα.  Το μόνο που θέλουμε είναι να βοηθάμε η μία την άλλη . Η στάση σου έδειξε ότι δεν παίρνεις κάποια πράγματα τόσο σοβαρα. Αντιθέτως έμεινες κολλημένη με άσχετα θέματα ακόμα και μετά τη χοριακη.  Εφόσον είσαι έγκυος ασχολήσου σοβαρά και μην προσπαθεις απλά να πείσεις τις υπόλοιπες κοπέλες για αυτά τα περίεργα τεστ.  Είναι πολύ ψυχοφθορο και καθόλου διασκεδαστικο να τους καλλιεργεις ελπίδες βασιζόμενη σε πειραματα. Δεν τις βοηθάς έτσι.  Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και εύχομαι να έχεις ένα υγιέστατο μωράκι 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα κοριτσαρες!! Τι κάνετε!! Εχει γινει χαμος με αυτο το θεμα το χθεσινό!! Δεν μπορω να.διανοηθώ να καταλαβω γιατι να.μπει στον κοπο καποια να.μπει εδω για να τρολαρει!! Δεν ξερω αν.ειναι μυθοπλασια η πραγματικότητα και νομιζω δεν.ενδιαφέρεται καμια μας!! Δεν εχει να.κερδίσει κατι τιποτα βασικά για ποιο λογο???? Τι να.πω ρε παιδια καλα να.ειναι μακαρι να.ειναι οπως θέλει και να ειναι καλα!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

αχ μακαρι!! το ευχομαι κα σε σενα!! μονο πονο περιοδου εχω.....τπτ το αξιολογο που να με πονυρευει...εσυ?

Και εγώ πόνους περιόδου έχω την μια έρχονται δυνατά την άλλη τίποτα. Λίγο ακόμα και θα δειξει, αν και εγώ δεν ελπίζω - 2 χρόνια δεν έγινε φυσιολογικά τώρα να γίνει. Αλλά καλύτερα έτσι για να μην απογοητευτω πάλι γιατί βαρέθηκα 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, BettySt είπε:

Και εγώ πόνους περιόδου έχω την μια έρχονται δυνατά την άλλη τίποτα. Λίγο ακόμα και θα δειξει, αν και εγώ δεν ελπίζω - 2 χρόνια δεν έγινε φυσιολογικά τώρα να γίνει. Αλλά καλύτερα έτσι για να μην απογοητευτω πάλι γιατί βαρέθηκα 

Μην σκέφτεσαι έτσι @bettySt φυσικά και μπορεί να γίνει, θέλει πίστη και επιμονή! Στο εύχομαι!

• Μου αρέσει 1

@zina7777 καλημερα! δε χρειαζεται να ξενερωνεισ αληθεια.... η καθεμια εδω μεσα λεει τισ εμπειριες ωστε να βοηθησει καποια κοπελα η να βοηθηθει απο αλλες κοπελες.....

σου το ειπα και χθες η δικη μου γνωμη και αποψη και με αυτα που γνωριζω και εχω ακουσει δεν στεκουν με αυτα που λες... ή εισαι αρκετα επιπολαια στο θεμα εγκυμοσυνης ισως γτ δε γνωριζεισ πολλα βασικα πραγματα οπως "τι ειναι ωορρηξια" , η απλα δε σε ενδιαφερει τοσο ωστε να ακουσεις καποιες σοβαρες συμβουλες... δεν γινετε μια κοπελα που εχει αποβαλει μια φορα στο παρελθον(που οντως ολοι οι γιατροι το θεωρουν τυχαιο συμβαν ) να εχει τωρα μια θετικη χοριακη και νε λες θα παω απο βδομαδα να ξανακανω....εμενα προσωπικα δεν το χωραει το μυαλο μου...να με συγχωρεις αλλα ειναι απαραδεχτω αυτο για μενα.... θεωρω οτι μας κοροιδευεις ναι.και ειναι η ταπεινη μου αποψη και προσωπικη γνωμη... μπορεισ απλα να με αγνοησεις και να συνεχισεις οπως θες εσυ αλλα ειλικρινα μη λες τετοια πραγματα κουφα και ακουνε αλλες κοπελες και κανουν τα ιδια λαθη με σενα..... 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Μην σκέφτεσαι έτσι @bettySt φυσικά και μπορεί να γίνει, θέλει πίστη και επιμονή! Στο εύχομαι!

Σε ευχαριστώ καλή μου. Εύχομαι και εγώ σε όλα τα κορίτσια σύντομα να γίνει το όνειρο πραγματικότητα! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...