Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Τονι@ είπε:

Καλημέρα  κορίτσια! !!! Πώς είστε? ?? Λέτε τελικά όντως να ήταν τρολ? ? Από την αρχή κάτι με χάλαγε αλλά είπα να μην το σχολιάσω.  Νόμιζα ότι εγώ ήμουν η περίεργη της παρέας. .. κρίμα το χρόνο μας. .τι να πω  .. 

@Alekagala τι ωραία! ! Πάτε εκεί γυμναστήριο για μαμάδες με μωρά ή σε κανονικό? 

Μα απαντάγαμε στα σοβαρα! Τι κερδίζει με το να μπει σε ενα φορουμ και να κοροιδευει; Δεν πήγε το μυαλό μου εκεί. Τώρα που είναι έφυγε; Δεν ξέρω αλήθεια ή ψέμματα η εγκυμοσύνη ας είναι καλά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

5 minutes ago, Τονι@ said:

Καλημέρα  κορίτσια! !!! Πώς είστε? ?? Λέτε τελικά όντως να ήταν τρολ? ? Από την αρχή κάτι με χάλαγε αλλά είπα να μην το σχολιάσω.  Νόμιζα ότι εγώ ήμουν η περίεργη της παρέας. .. κρίμα το χρόνο μας. .τι να πω  .. 

Καλημέρα !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Efouko είπε:

Χαχαχαχα ζωαρα άσε :) θα το χαρώ μέχρι σήμερα. 

Χτες απ' το απόγευμα σταματησαν τα καφέ υγρά. Αλλά συνήθως το πρωί έκαναν την εμφάνιση τους τις τελευ μέρες. Θα δείξει..  Στην αναμονή και γω.. 

Αν και απ' την ανυπομονησία μου σκέφτομαι το Σάββατο που θα κάνω τεστ άμα δεν μου έχει έρθει μέχρι τότε πως θα το πω στον καλό μου. Τρέλα μιλάμε.

χθες επικρατουσε μια συγχηση και δεν ειδα τα νεα σου....για πες μου μονο χθες ειχε καφε υγρα?? πολλα?? ποτε περιμενεις εσυ?

Just now, kido είπε:

Μα απαντάγαμε στα σοβαρα! Τι κερδίζει με το να μπει σε ενα φορουμ και να κοροιδευει; Δεν πήγε το μυαλό μου εκεί. Τώρα που είναι έφυγε; Δεν ξέρω αλήθεια ή ψέμματα η εγκυμοσύνη ας είναι καλά.

Κι εγώ αμφιβάλλω για την εγκυμοσύνη. Μας έπρηξε όλες τις μέρες με τα τοοοσα συμπτώματα και μετά δεν είχε τίποτα. . Όταν στριμωχνοταν δεν απανταγε ποτέ. . 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

4 minutes ago, Δήμητρα1988 said:

χθες επικρατουσε μια συγχηση και δεν ειδα τα νεα σου....για πες μου μονο χθες ειχε καφε υγρα?? πολλα?? ποτε περιμενεις εσυ?

Όχι τα έχω απ' το Σάββατο. Δεν είναι πολλά λίγα στο σερβιετακι και τη Δευτέρα είχα και ελάχιστο ροζ στο σκουπισμα και με πονουσε πολύ η πλάτη και η μέση μου. Αλλά πρώτη φορά τόσο νωρίς υγρά ρε συ..  σκέψου ότι κανονικά είναι να έρθει το Σάββατο. Γιατί αυτό σου λέω μαζί στην αναμονή.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Κι εγώ αμφιβάλλω για την εγκυμοσύνη. Μας έπρηξε όλες τις μέρες με τα τοοοσα συμπτώματα και μετά δεν είχε τίποτα. . Όταν στριμωχνοταν δεν απανταγε ποτέ. . 

Με τα συμπτώματα οκ, πες είχε αγωνία, εδώ μέσα όλες ξέρουμε πώς είναι, αλλά αυτό για τη χοριακή και για τις άλλες ιδέες ήταν λίγο κάπως. Μπορεί απλά να είχε άλλες απόψεις. Εχει ξαναμπεί εδώ κάποιος που απλά να τρολλάρει, ξέρετε οι παλιές;

Just now, kido είπε:

Με τα συμπτώματα οκ, πες είχε αγωνία, εδώ μέσα όλες ξέρουμε πώς είναι, αλλά αυτό για τη χοριακή και για τις άλλες ιδέες ήταν λίγο κάπως. Μπορεί απλά να είχε άλλες απόψεις. Εχει ξαναμπεί εδώ κάποιος που απλά να τρολλάρει, ξέρετε οι παλιές;

Εγώ θυμάμαι από παλιά στο parents μια.  Βέβαια εκείνη την καταλάβαμε αμέσως και δεν ξαναμπήκε.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Efouko είπε:

Όχι τα έχω απ' το Σάββατο. Δεν είναι πολλά λίγα στο σερβιετακι και τη Δευτέρα είχα και ελάχιστο ροζ στο σκουπισμα και με πονουσε πολύ η πλάτη και η μέση μου. Αλλά πρώτη φορά τόσο νωρίς υγρά ρε συ..  σκέψου ότι κανονικά είναι να έρθει το Σάββατο. Γιατί αυτό σου λέω μαζί στην αναμονή.

Μπορεί να είναι καλό το ο,τι έχεις πρώτη φορά κάτι διαφορετικό στον κύκλο σου. Έω ξανακούσει για πολλά υγρά και ήταν εγκυμοσύνη! Καλη υπομονή στην αναμονή, λίγο έμεινε!

• Μου αρέσει 1

μαλιστα....και εγω ειδα τη δευτερα το απογευμα μια κυλιδα καφε στο εσωρουχο (2 σταγονες να ηταν) 

εγω απο την ωορρηξια που καταλαβα περιμενω παρασκευη.... ετσι οπως παει ομως ουτε αυτον τον μηνα θα προλαβω να κανω τεστακι 

περιμενουε κοριτσακι να δουμε! υπομονη! 

• Μου αρέσει 2

3 minutes ago, kido said:

Μπορεί να είναι καλό το ο,τι έχεις πρώτη φορά κάτι διαφορετικό στον κύκλο σου. Έω ξανακούσει για πολλά υγρά και ήταν εγκυμοσύνη! Καλη υπομονή στην αναμονή, λίγο έμεινε!

Σ ευχαριστώ πολύ !!

1 minute ago, Δήμητρα1988 said:

μαλιστα....και εγω ειδα τη δευτερα το απογευμα μια κυλιδα καφε στο εσωρουχο (2 σταγονες να ηταν) 

εγω απο την ωορρηξια που καταλαβα περιμενω παρασκευη.... ετσι οπως παει ομως ουτε αυτον τον μηνα θα προλαβω να κανω τεστακι 

περιμενουε κοριτσακι να δουμε! υπομονη! 

Δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο ούτως ή άλλως :) μακάρι ρε κορίτσι και για τις δύο μας να χουμε ευχάριστα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , kido είπε:

Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!!!!!

Επειδη σας διαβάζω στα γρήγορα κ πραγματικά είστε πολλές εγώ ( μόνο;) δεν το είχα καταλάβει!!! 

Εχει ξαναγίνει κοπέλα να υποκρίνεται οτι δεν προσπαθεί και ενώ ήταν ήδη εγκυος, το παραδέχτηκε καποια στιγμή! Αν αυτό ειναι τρολ! Κάποια στιγμή αργότερα αποχώρησε. Δεν είχε γίνει θέμα όμως αν κ κάποιες ίσως τις είχε πειράξει. Διορθώστε αν κάνω λάθος οι παλιές...

Κορίτσια έτσι είναι όμως εδω. Η καθεμία λέει την αλήθεια της ή ότι θέλει για αλήθεια της! Συμβαινει αρκετα συχνά να μην απαντάμε σε αυτα που ειναι σκληρά γιατί δεν θελουμε να δεχτουμε ευκολα μια αποψη που είναι αντίθετη με αυτό που πιστεύουμε. Κ αντιστοιχα κάποιες εφαρμόζουν την τακτική αυτή ξέροντας τι θέλει να ακουσει η άλλη. Διαφωνω βεβαια αλλά ετσι ειναι. Ευτυχώς όμως που υπάρχει κ κάποιο κριτήριο κ καποιες φορές λέγονται κ αυτα! Κ όλες είμαστε διαφορετικές! 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

αχαχχαχα τρολ απο τα λιγα!!! να περασετε ομορφα!!! καλημερα!!!!

κοριτσια μου καλημερα!!!! αργησα να ερθω για δουλεια σημερα...το παπλωμα ηταν πολυ βαρή....το κρυο επισης πολυ! ετοιμαζω καφεδακι και περιμενω την περεαουλα να μαθω νεακια!!!!!

εχθες πηρα χαπι...δεν αντεχα τον πονο ημουν μια ωρα στο κρεβατι και στριφογυριζα...ελεγα θα με παρει ο υπνος και θα ξεχαστω αλλα τπτ....εναν συνεχομενο πονο που πηγαινε ποτε δεξια ποτε αριστερα και κατεληγε στο κεντρο..... νομιζω κατεβαινει ρε γαμωτο :-(

Καλημέρα κορίτσι, πότε ΔΕΝ περιμένεις? 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Μόλις γυρίσαμε!  Οχι ειναι κανονικό γυμναστήριο....  Τις περισσοτερες φορες κοιμαται σχεδον μολις ξεκινησει το μαθημα αλλα σήμερα ηθελε αλλα πραγματα....  Τον ταισα στο παιδότοπο που εχει και ξαναμπηκαμε στο μαθημα οπου του έστρωσα την κουβερτούλα του και καθόταν και μαας κοίταζε που κοπανιομασταν!  Του αρεσει η δυνατη μουσική κοιμαται σα πουλάκι!!!! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Alekagala είπε:

Μόλις γυρίσαμε!  Οχι ειναι κανονικό γυμναστήριο....  Τις περισσοτερες φορες κοιμαται σχεδον μολις ξεκινησει το μαθημα αλλα σήμερα ηθελε αλλα πραγματα....  Τον ταισα στο παιδότοπο που εχει και ξαναμπηκαμε στο μαθημα οπου του έστρωσα την κουβερτούλα του και καθόταν και μαας κοίταζε που κοπανιομασταν!  Του αρεσει η δυνατη μουσική κοιμαται σα πουλάκι!!!! 

Σοβαρά  !???? Μάλλον έχει συνηθίσει να κοιμάται με ήχους λόγω και των άλλων παιδιών.  Νομίζω ότι τα πρώτα είναι πιο δύσκολα στον ύπνο απ ότι τα επόμενα.  Πες μου κι εσύ που έχεις τρία . 

Είχα σκεφτεί κι εγώ να την παίρνω και να πηγαίνουμε μαζί αλλά εκτός του ότι μέχρι πριν λίγες εβδομάδες δε θα καθόταν, φοβάμαι και τα μικρόβια . Θυμάμαι παλιά που πήγαινα γυμναστήριο δεν αεριζοταν καθόλου καλά ο χώρος 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...