Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Nati85 εγω επαιρνα απο τον φεβρουαριο τα inofert και ξεκινησα απριλιο τα glucophage και οι δυο κυκλοι μου μετα ηταν 29 και 27...καλα ειναι τα inofert να τα ξεκινήσεις!

Τα ινοφερτ ειναι τα φακελάκια που τα βάζεις στο νερό;γιατι ειδα στο Ίντερνετ και κάποια αλλα που λέγονται ινοφερτ κομπι και ειναι χάπια.αν και ο γιατρός μου είπε τα φακελάκια αλλα μπερδευτικα λιγο

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Τα ινοφερτ ειναι τα φακελάκια που τα βάζεις στο νερό;γιατι ειδα στο Ίντερνετ και κάποια αλλα που λέγονται ινοφερτ κομπι και ειναι χάπια.αν και ο γιατρός μου είπε τα φακελάκια αλλα μπερδευτικα λιγο

εγω παιρνω τα φακελακια!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 9 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Nati85 εγω επαιρνα απο τον φεβρουαριο τα inofert και ξεκινησα απριλιο τα glucophage και οι δυο κυκλοι μου μετα ηταν 29 και 27...καλα ειναι τα inofert να τα ξεκινήσεις!

αν τα χαπια σου μικραινουν τον κυκλο ισως αυτον τον μηνα να εκανες ωορρηξια νωρις.9 +14 η 16 =23 η 25 ο κυκλος. μπορει βεβαια και κατι τυχαιο.ανησυχιτικο παντως δεν το θεωρω. εγω ακομα τιποτα....:confused: το στηθος μου ποναει πολυ εχω πονακια καπου καπου για δευτερολεπτα και ειδα σημερα οτι ειχα και υποταση. παντα η πιεση μου ηταν φυσιολογικη.αυριο πρωι χοριακη και βλεπουμε.

6penp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Nati85 είπε:

Γειά σου! Τον ρώτησες τελικά κ σου είπε ναι;εγώ τα πήρα μόνη μου.είχα πάρει τα χάπια αλλά τώρα πήρα τα φακελάκια.ένα την ημέρα σου είπε;εγώ νομίζω έκανα ωορηξία 22η μέρα που είναι ακατόρθωτο για μένα.περιμένω τέλος του μήνα κ τότε θα ξέρω σίγουρα...

πρίν από 11 λεπτά , orianna είπε:

αν τα χαπια σου μικραινουν τον κυκλο ισως αυτον τον μηνα να εκανες ωορρηξια νωρις.9 +14 η 16 =23 η 25 ο κυκλος. μπορει βεβαια και κατι τυχαιο.ανησυχιτικο παντως δεν το θεωρω. εγω ακομα τιποτα....:confused: το στηθος μου ποναει πολυ εχω πονακια καπου καπου για δευτερολεπτα και ειδα σημερα οτι ειχα και υποταση. παντα η πιεση μου ηταν φυσιολογικη.αυριο πρωι χοριακη και βλεπουμε.

Α ωραία!!!άντε να είσαι εγκυούλα.καλά αποτελέσματα αύριο!

@elenakii22 κ εγώ πιστεύω ότι μπορεί να ήταν ωορηξία.γίνεται κ νωρίς κάποιες φορές.κ από την 8η μέρα.δεν αποκλείεται τώρα που μίκρυνε ο κύκλος.κ όχι μόνο μίκρυνε αλλά έχουν βελτιωθεί κ όλα αφού την κάνεις περίπου τρίμηνο τη θεραπεία.Αλλά όπως είπες είχες επαφή οπότε όλα οκ!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

κοιτα να δεις οταν πηγα για υπερυχο την 10η μερα τον προηγουμενο κυκλο ηταν ηδη μεγαλο το ωοθηλακιο...φαντασουμε μου ειπε ο γιατρος οτι μπορει να σπασει...τελικα μεγαλωσε κ αλλο...λεω να παω για υπερυχο παντως!μακαρι βρε κορίτσι να δεις ενα τεραστιο νουμερο!αντε να ακουσουμε καλοκαιρινά ευχάριστα νεα!!!

@andrianni εγω inofert παιρνω 2 την ημερα και μαλιστα ο ενδοκρινολογος που μου ειπε να τα παρω(μου ειχαν πει κ οι γυναικολογοι αλλα αυτο δςν μου το ειπαν)μου τονισε 2 ώρες πριν και δυο ωρες μετα δεν θα τρωω ουτε θα πινω τπτ...ειναι δυσκολο αλλα αφου βλεπω τους κυκλους μου να στρωνουν χαλαλι!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Ήθελα και συμπτώματα τρομάρα μου! Ούτε στην καθυστέρηση δεν έφτασα, ήρθε η περίοδος μου δυο μέρες νωρίτερα. "Εγκυμοσύνες και μωράκια ονειρεύεσαι", σου λέει, "θα στην κόψω εγώ τη φορά νώρις νωρίς"! 

@orianna Πας για χοριακη αύριο είδα; Ένα καλό αποτέλεσμα να έχεις. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

@elenakii22 Στην υποτιθέμενη 26η μέρα του κυκλου- 1η του επόμενου πλέον. 

Κρίμα! Εσύ δεν είσαι με την ενδομητρίωση; γιατί δεν κάνεις κ την επέμβαση από Σεπτέμβρη για να προσπαθήσεις το επόμενο εξάμηνο; φιλικά στο λέω γιατί ξέρω από μια φίλη μου που προσπαθούσε 5 χρόνια κ όταν της το βρήκε ένας γιατρός έκανε την επέμβαση κ σε 6 μήνες έμεινε έγκυος.

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Ήθελα και συμπτώματα τρομάρα μου! Ούτε στην καθυστέρηση δεν έφτασα, ήρθε η περίοδος μου δυο μέρες νωρίτερα. "Εγκυμοσύνες και μωράκια ονειρεύεσαι", σου λέει, "θα στην κόψω εγώ τη φορά νώρις νωρίς"! 

@orianna Πας για χοριακη αύριο είδα; Ένα καλό αποτέλεσμα να έχεις. 

ευχαριστω πολυ... ολες σας για τις ευχες σας.ναι θα παω γιατι αν δεν παιζει εγκυμοσυνη θα κλεισω κατευθειιαν στη γυναικολογο να δω τι γινεται με τον κυκλο.αμα αδιαθετησω μπορει να ξεχαστω και να περιμενω τον επομενο αν θα ειναι φυσιολογικος και να θυμιθω τη γιατρο παλι στη καθυστερηση. κριμα που αδιαθετησες...τον επομενο μηνα δεν το βαζουμε κατω..θα ερθει ομως θα γινεις μανουλα.αυτο να εχεις στο μυαλο σου.θετικη σκεψη υπομονη και επιμονη

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , andrianni είπε:

Κρίμα! Εσύ δεν είσαι με την ενδομητρίωση; γιατί δεν κάνεις κ την επέμβαση από Σεπτέμβρη για να προσπαθήσεις το επόμενο εξάμηνο; φιλικά στο λέω γιατί ξέρω από μια φίλη μου που προσπαθούσε 5 χρόνια κ όταν της το βρήκε ένας γιατρός έκανε την επέμβαση κ σε 6 μήνες έμεινε έγκυος.

Ναι εγώ είμαι. Έχω κάνει ήδη δύο επεμβάσεις. Την τελευταία το 2009. Μετά από 9 μήνες θεραπεία με διακοπή της περιόδου μου, σχεδόν αμέσως το πρόβλημα επανήλθε, μέσα σε ένα-δύο κύκλους. Ο γιατρός μου λέει δεν έχει νόημα ένα χειρουργείο ακόμα, γιατι αν αμέσως δημιουργηθεί πάλι κύστη, που είναι και το πιο πιθανό;

Η δική του πρόταση είναι αν δεν μείνω φυσιολογικά μέχρι το τέλος του χρόνου, να κάνουμε την επέμβαση και μετά αμέσως εξωσωματική. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

επαφες εχετε απο νωρις?γτ οπως φαινεται κανεις νωρις ωορρηξια!

Ναι από νωρίς. Σίγουρα από την 8η-9η μέρα. Την ωορρηξία την πετυχαίνουμε πάντα να έχουμε επαφή, η σύλληψη δεν μας κάθεται...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , alina80 είπε:

Ναι από νωρίς. Σίγουρα από την 8η-9η μέρα. Την ωορρηξία την πετυχαίνουμε πάντα να έχουμε επαφή, η σύλληψη δεν μας κάθεται...

Παίρνεις καμιά βιταμινούλα; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...