Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

κοριτσια δεν ξερω τι λετε εσεις για γυμναστικη αλλα εμενα η μανα μου(θα παμε στον αδελφό μου που ειναι φοιτητης κ οπως καταλαβαινετε εχουμε ετοιμασιες) μολις εφτιαξε παστιτσιο κ εφαγα ενα μεγααααααλο κομματι!!!

• Χαχα 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

5 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Εγω μολις εμαθα οτι για να παω στον γιατρο που θελω να ξεγεννησω(προτεινε φιλη) Και πρωτα ο Θεος παντα..

πρεπει να φτασω 44000 χοριακη.. ρε κοριτσια ποσα 10ευρα θα χασω  μου λετε??

Καλά είναι πολύ αργά αυτο το νούμερο.. Εσύ υπολόγιζε ότι η χοριακη διπλασιαζεται ανα 2 μέρες κ μετά τα 1500 βλέπουμε σακο. Οπότε άσε τι λέει ον γιατρός ,αν θες να σε δει ?θα πάς  Και θα σε δει.

Κορίτσια τι γίνεται;;; έχασα πολλά επεισόδια.. 

@Vila άντε να δούμε τι καταφέραμε.. @marillia Εσύ τι κάνεις; έχεις γενέθλια ίδια μέρα με  την μαμά μου!!

@Dimitr@17 Εγώ είμαι σίγουρη ότι είσαι!!!!!με τόσες μέρες καθυστέρηση.

Άντε περιμένουμε θετικά τεστακια για να ανέβουμε κ εμείς που προσπαθούμε..

Όσες μπορούν να δώσουν συμβουλές ας τις δώσουν... Όσο για το ζεστό νερό,ξέρω κοπέλα που την είχε πει ο γιατρός να γεμίζει λεκάνη με καυτό νερό κ να κάθεται από πάνω κάθε μερα κ Επαιρνε κ καμία θεραπεία κ έμεινε εγκυος.

Εγώ μάλλον αρρώστησα με τόσο κρυο.. Με ποναει η κοιλια Μου...

Καληνύχτα !!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 21 λεπτά , ada32 είπε:

Καλά είναι πολύ αργά αυτο το νούμερο.. Εσύ υπολόγιζε ότι η χοριακη διπλασιαζεται ανα 2 μέρες κ μετά τα 1500 βλέπουμε σακο. Οπότε άσε τι λέει ον γιατρός ,αν θες να σε δει ?θα πάς  Και θα σε δει.

@Vila άντε να δούμε τι καταφέραμε.. @marillia Εσύ τι κάνεις; έχεις γενέθλια ίδια μέρα με  την μαμά μου!!

Όσες μπορούν να δώσουν συμβουλές ας τις δώσουν... Όσο για το ζεστό νερό,ξέρω κοπέλα που την είχε πει ο γιατρός να γεμίζει λεκάνη με καυτό νερό κ να κάθεται από πάνω κάθε μερα κ Επαιρνε κ καμία θεραπεία κ έμεινε εγκυος.

Καληνύχτα !!

Θα το τσουρουφλισουμε Χαχαχα Χαχαχα καληνύχτα Φιλακια 

• Χαχα 2

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Θα το τσουρουφλισουμε Χαχαχα Χαχαχα καληνύχτα Φιλακια 

Ίσως αν κάποιες έχουν ορεξη κ χρονο!!! Αν κ πιστεύω ότι δεν προορίζεται για όλες μας αυτο με την ζέστη πιστεύω... Εμένα δεν μου Έχει αναφερει κατι ο γιατρός ...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

Ίσως αν κάποιες έχουν ορεξη κ χρονο!!! Αν κ πιστεύω ότι δεν προορίζεται για όλες μας αυτο με την ζέστη πιστεύω... Εμένα δεν μου Έχει αναφερει κατι ο γιατρός ...

Οχι ρε ναι. 

nlmNp2.png

4 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καληνύχτα !!

Εμενα η γιαγια μου μου ελεγε πως αυτο με τη λεκανη και το ζεστο νερο μαζι με ξυδι το εκαναν οι γυναικες παλια για να αποβαλλουν επειδη απαγορευονταν οι εκτρωσεις!! Οποτε δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

6 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καληνύχτα !!

Καλημεραααα!!εγω παλι αντα μου αν κ συνεχιζω να εχω εναν πονο δεξια εχω αρχισει να πιστευω οτι δν ειμαι γτ το στηθος μου δεν ειναι τοσο πρησμενο οσο ηταν...

Καλημέρα!!!!  Τελικα δεν ηταν μονο η δικια μου ιδεα οτι ηταν τρολ!!!  Παντως εμεις εδω ειμαστε για να βοηθάμε και να στηρίζουμε η μια την αλλη! 

Εμεις μολις ετοιμαστηκαμε και παμε ζούμπα με το μικρούλη,  ειναι η μασκότ του γυμναστηρίου μου!!!! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Alekagala είπε:

Καλημέρα!!!!  Τελικα δεν ηταν μονο η δικια μου ιδεα οτι ηταν τρολ!!!  Παντως εμεις εδω ειμαστε για να βοηθάμε και να στηρίζουμε η μια την αλλη! 

Εμεις μολις ετοιμαστηκαμε και παμε ζούμπα με το μικρούλη,  ειναι η μασκότ του γυμναστηρίου μου!!!! 

αχαχχαχα τρολ απο τα λιγα!!! να περασετε ομορφα!!! καλημερα!!!!

κοριτσια μου καλημερα!!!! αργησα να ερθω για δουλεια σημερα...το παπλωμα ηταν πολυ βαρή....το κρυο επισης πολυ! ετοιμαζω καφεδακι και περιμενω την περεαουλα να μαθω νεακια!!!!!

εχθες πηρα χαπι...δεν αντεχα τον πονο ημουν μια ωρα στο κρεβατι και στριφογυριζα...ελεγα θα με παρει ο υπνος και θα ξεχαστω αλλα τπτ....εναν συνεχομενο πονο που πηγαινε ποτε δεξια ποτε αριστερα και κατεληγε στο κεντρο..... νομιζω κατεβαινει ρε γαμωτο :-(

Διαφημίσεις

4 minutes ago, Δήμητρα1988 said:

αχαχχαχα τρολ απο τα λιγα!!! να περασετε ομορφα!!! καλημερα!!!!

κοριτσια μου καλημερα!!!! αργησα να ερθω για δουλεια σημερα...το παπλωμα ηταν πολυ βαρή....το κρυο επισης πολυ! ετοιμαζω καφεδακι και περιμενω την περεαουλα να μαθω νεακια!!!!!

εχθες πηρα χαπι...δεν αντεχα τον πονο ημουν μια ωρα στο κρεβατι και στριφογυριζα...ελεγα θα με παρει ο υπνος και θα ξεχαστω αλλα τπτ....εναν συνεχομενο πονο που πηγαινε ποτε δεξια ποτε αριστερα και κατεληγε στο κεντρο..... νομιζω κατεβαινει ρε γαμωτο :-(

Καλημέρα σε όλες :) Δήμητρα μια φίλη μου πάντως είχε τόσους εντονους πόνους λες και θα της ερχόταν αφού σκεψου μέχρι και χάπι είχε πάρει και τελικά δε της ήρθε ποτέ!!! Εγώ ειμαι σόλο καριέρα σήμερα κρατάω το φρούριο. Έχουν κατέβει τα boss Αθήνα για δουλειά.

πρίν από 2 λεπτά , Efouko είπε:

Καλημέρα σε όλες :) Δήμητρα μια φίλη μου πάντως είχε τόσους εντονους πόνους λες και θα της ερχόταν αφού σκεψου μέχρι και χάπι είχε πάρει και τελικά δε της ήρθε ποτέ!!! Εγώ ειμαι σόλο καριέρα σήμερα κρατάω το φρούριο. Έχουν κατέβει τα boss Αθήνα για δουλειά.

οο μια χαρα! λειπουν οι γατοι και χορευουν τα ποντικια!!! χιχι

μακαρι τι να πω.... μονο να περιμενω μπορω να περασουν αργα και βασανιστικα 3 μερουλες....εσυ πως εισαι?

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα  κορίτσια! !!! Πώς είστε? ?? Λέτε τελικά όντως να ήταν τρολ? ? Από την αρχή κάτι με χάλαγε αλλά είπα να μην το σχολιάσω.  Νόμιζα ότι εγώ ήμουν η περίεργη της παρέας. .. κρίμα το χρόνο μας. .τι να πω  .. 

@Alekagala τι ωραία! ! Πάτε εκεί γυμναστήριο για μαμάδες με μωρά ή σε κανονικό? 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Έχω σίγουρα 1ωρα που διαβάζω τα χθεσινά. 

Τώρα τι να σχολιάσω? Θα πω μόνο αυτό και πείτε μου αν κάνω λάθος από αυτές που είναι σε ενδιαφέρουσα και από τα κορίτσια που το παλεύουν. 

Γίνεται να μάθεις ότι είσαι έγκυος και να μην σκέφτεσαι να πάρεις τηλέφωνο τον γιατρό σου να σου δώσει οδηγίες? Και ιδικά μετά από μια αποβολή? 

Εγώ με το που έμαθα ότι είμαι έγκυος έψαχνα για γιατρό. Και την μέρα που περίμενα περίοδο είδα λίγα υγρά ροζ καφέ και χεστηκα πάνω μου. Κατευθείαν πήρα τηλέφωνο τον γιατρό που μου πρότειναν. Και ο άνθρωπος ευτυχώς μου είπε τι να κάνω και με ησύχασε. 

Τέλος πάντων για μένα κορίτσι εάν μας διαβάζεις μίλα με τον γιατρό σου οιοσδήποτε. Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη.

• Μου αρέσει 2

XDAlp3.png

8 minutes ago, Δήμητρα1988 said:

οο μια χαρα! λειπουν οι γατοι και χορευουν τα ποντικια!!! χιχι

μακαρι τι να πω.... μονο να περιμενω μπορω να περασουν αργα και βασανιστικα 3 μερουλες....εσυ πως εισαι?

Χαχαχαχα ζωαρα άσε :) θα το χαρώ μέχρι σήμερα. 

Χτες απ' το απόγευμα σταματησαν τα καφέ υγρά. Αλλά συνήθως το πρωί έκαναν την εμφάνιση τους τις τελευ μέρες. Θα δείξει..  Στην αναμονή και γω.. 

Αν και απ' την ανυπομονησία μου σκέφτομαι το Σάββατο που θα κάνω τεστ άμα δεν μου έχει έρθει μέχρι τότε πως θα το πω στον καλό μου. Τρέλα μιλάμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...