Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Τι έγινε ρε κορίτσια στα γρήγορα διάβασα αλλά δεν κατάλαβα καλά! Εγώ δεν την πάλεψα πολύ στο γυμναστήριο σήμερα δεν είχα και ορεξη

Όργανα η πρόγραμμα? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια εχετε γραψει ποσες σελιδες βλεπω...και εμεις παμε διαιτολογο τωρα γτ το αγορι πρεπει να χασει κιλα...

Εγώ πήρα κιλά πάλι ενώ είχα χάσει και τώρα λιγάκι ξαναπροσεχω! Και εμένα πρέπει να χάσει κιλά ο αντρουλης μου!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Αι στο καλό και Ελεγα μα καλα εγώ με αλλη κοπέλα δεν το λεγα αυτο? 

Εγώ ήμουν αυτή που επέμενα για το νερό. Που της είπα "όχι να μείνουμε και απόλυτες" και άλλα τέτοια. Μην νιώθεις άσχημα. 

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Σήμερα είχα να κάνω 1 ώρα διάδρομο αλλά έκανα 35 λεπτά βαριομουν παραπανω.

Ιιιιι δεν μ αρέσει καθόλου ο διαδρομος. 

Γενικα προτιμώ τα προγραμματα. 

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Σήμερα είχα να κάνω 1 ώρα διάδρομο αλλά έκανα 35 λεπτά βαριομουν παραπανω.

Μία χαρά είναι και 35 λεπτά! Εσύ έφυγες πηγές γυμναστήριο, έκανες τόση ώρα διάδρομο και εγώ ακόμα στον καναπέ. Οπότε σου λέω σουπερ είσαι! Και καλά η @Smile89 είναι και γκαστρούλα και πρέπει να προσέχει αυτές τις ημέρες...Εγώ τι δικαιολογία έχω; 

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Ιιιιι δεν μ αρέσει καθόλου ο διαδρομος. 

Γενικα προτιμώ τα προγραμματα. 

Και εγώ τον βαριέμαι αλλά κουράζομαι πολύ στα προγράμματα που κάνουν και μετά δεν μπορώ μωρέ γυρνάω πτώμα στο σπίτι ενώ με τα όργανα και διάδρομο το προσαρμόζω! Έκανες και εσύ γυμναστική?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγώ πήρα κιλά πάλι ενώ είχα χάσει και τώρα λιγάκι ξαναπροσεχω! Και εμένα πρέπει να χάσει κιλά ο αντρουλης μου!

Εμενα πρεπει να χασει 12κιλα...εγω παλι 5...και εγω εχω παρει...ημουν 54 και εγινα 60....η συγκατοικηση τα φταιει ολα...χ αχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Και εγώ τον βαριέμαι αλλά κουράζομαι πολύ στα προγράμματα που κάνουν και μετά δεν μπορώ μωρέ γυρνάω πτώμα στο σπίτι ενώ με τα όργανα και διάδρομο το προσαρμόζω! Έκανες και εσύ γυμναστική?

Εγώ όταν εκανα, μου άρεσε πολύ η ζούμπα. Και το πιλάτες... Να μπεις στα προγράμματα και να κάνεις τόσο όσο. Σιγά σιγά δεν θα κουράζεσαι...

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Εμενα πρεπει να χασει 12κιλα...εγω παλι 5...και εγω εχω παρει...ημουν 54 και εγινα 60....η συγκατοικηση τα φταιει ολα...χ αχα

Εσυ θα πάρεις κι αλλά τώρα που είσαι έγκυος!!! Άντε ποτέ θα κανεις;

Κορίτσια πριν μία ώρα ήπια ένα χαμομήλι κ τώρα έχω ζαλάδες κ αναγουλα. Αλλά σαν παλιουρας που είμαι μου έχει ξανατυχει κ ήταν συμπτώματα περιόδου. Αρχίζω να σιγουρευτεί για τον ερχομό της ξεδιαντροπης... Να πάρω κάνα μαλοξ για το στομάχι; 

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Μία χαρά είναι και 35 λεπτά! Εσύ έφυγες πηγές γυμναστήριο, έκανες τόση ώρα διάδρομο και εγώ ακόμα στον καναπέ. Οπότε σου λέω σουπερ είσαι! Και καλά η @Smile89 είναι και γκαστρούλα και πρέπει να προσέχει αυτές τις ημέρες...Εγώ τι δικαιολογία έχω; 

Έχεις δικαιολογία ότι απλώς βαριέσαι!!!εκανα με κάτι μπάρες κάποια στιγμή και γυρνούσα λιώμα μάλλον διάλεξα λάθος πρόγραμμα δεν είμαι και για πολλά πολλά!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...