Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

καθομαι και παρακολουθω τοση ωρα τις απαντησεις σου @zina7777 και εχω την εντυπωση οτι μας τρολαρεις..... 

αυτα που λες μου δειχνουν οτι κατι δε παει καλα.....

Δεν παει καλα σε σχεση με τι ? Τι εννοεις τρολαρω?

που πηγες? Βγηκες ή γραφεις κατεβατο με τα επιχειρήματα? χα χα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , zina7777 είπε:

Οτι μας περιπαίζεις σημαίνει τρολάρω!!!!Ειλικρινά έχω από Φεβρουάριο στο φόρουμ και πριν έμπαινα να διαβάσω!!!Ξέρω να ξεχωρίζω κοπέλες που προσπαθούν για παιδί και όχι μόνο!!Δεν νομίζω και γω να πέφτω έξω!!!Θα φανείιιιι!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , zina7777 είπε:

οταν εχεισ περασει μια αποβολη ναι συμφωνω οτι φοβασε μη σου τυχ το ιδιο αλλα δε το αφηνεις στην τυχη του απλα με ενα τεστ χλωρινης και μια μικρη χοριακη και ουτε λες θα παω απο βδομαδα...το παρακολουθεις ακομη πιο συχνα για να προλαβεις τα χειροτερα....

Ααα καταλαβα που το πατε.. Κοριτσια εγω δεν προσπαθω καιρο για εγκυμοσυνη και δεν εχω προλαβει να κουραστω ή αγχωθω γι αυτο το γεγονος.

Εκανα προγεννετικο ελεγχο που ολα δειχνουν καλως και η αποβολη συμφωνα με γιατρους ηταν τυχαια.Θελω οταν κανω μια χοριακη να δω μια τιμη μεγαλη το χω αναγκη να το κανω κι οχι να παω σημερα χωρις καν καθυστερηση να δω 80,αφηστε που κανει και 10ευρω.

Επειτα ειμαι απ τους ανθρωπους που πιστευω πολυ και στο Θεο και στα σημαδια και νιωθω οτι το 2018 θα μεινω εγκυος.

τωρα ολα αυτα ισως σας φαινονται κουλα.Οσο για τη χλωρινη..το ξερω οτι σας εχω καψει ολες(εγκεφαλικα) απλα ηταν το μονο τεστ που μπορουσα να κανω τη δεδομενη στιγμη στο συγκεκριμενο μερος(στην πρωτη εγκυμοσυνη) το οποιο εφαρμοσα τοτε και ειδα αποτελεσμα οπως και τωρα.

Τα συμπερασματα δικα σας.

Εν τω μεταξύ @zina7777 σου λέω τόση ώρα τι πρέπει να κανεις με την χοριακη κ τον υπέρηχο κ συνεχιζες να απορίες κ να μην με απαντας. Τι να πω. Δεν ξέρω αν έχουν δίκιο τα κορίτσια  δεν έφθασε ως εκεί το μυαλό μου. Τέλος πάντων εύχομαι να σαι καλα να πανε όλα καλα. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Ααα καταλαβα που το πατε.. Κοριτσια εγω δεν προσπαθω καιρο για εγκυμοσυνη και δεν εχω προλαβει να κουραστω ή αγχωθω γι αυτο το γεγονος.

Εκανα προγεννετικο ελεγχο που ολα δειχνουν καλως και η αποβολη συμφωνα με γιατρους ηταν τυχαια.Θελω οταν κανω μια χοριακη να δω μια τιμη μεγαλη το χω αναγκη να το κανω κι οχι να παω σημερα χωρις καν καθυστερηση να δω 80,αφηστε που κανει και 10ευρω.

Επειτα ειμαι απ τους ανθρωπους που πιστευω πολυ και στο Θεο και στα σημαδια και νιωθω οτι το 2018 θα μεινω εγκυος.

τωρα ολα αυτα ισως σας φαινονται κουλα.Οσο για τη χλωρινη..το ξερω οτι σας εχω καψει ολες(εγκεφαλικα) απλα ηταν το μονο τεστ που μπορουσα να κανω τη δεδομενη στιγμη στο συγκεκριμενο μερος(στην πρωτη εγκυμοσυνη) το οποιο εφαρμοσα τοτε και ειδα αποτελεσμα οπως και τωρα.

Αρχικά είσαι ήδη εγκυος!!!Προσωπικά δεν μου κάθετε πως είχες καταιγισμό συμπτωμάτων και ξαφνικά σταμάτησαν!!!Δεύτερον η φοτο του προφίλ σου δεν μου κάθετε για εγκυούλα!!!Τρίτον πειράχτηκλα όταν χτες είπες στην @BettyStκάνωντας την χλωρίνη και δεν σκούρηνε της είπες δεν πειράζει τον άλλο μήνα!!!Πιο πολύ εστίασες στην χλωρίνη πάρα ότι είσαι εγκυούλα!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 42 λεπτά , alina80 είπε:

@Ungry girl βρήκα στο mail μου την τελευταία παραγγελία. 30 ωορρηξίας και 10 εγκυμοσύνης, είχα πληρώσει 21,90 και 2,40 τα έξοδα αποστολής. Νομίζω αν τα παραγγείλεις με αντικαταβολή είναι καινούργια 2,5 ευρώ ακομα. Μήπως για αυτό θυμάσαι 26 ευρώ; 

Ευχαριστώ κοριτσι με αντικαταβολή τα περνώ!  Απλα λεω μηπως η τιμη ειναι για ον λινε

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Αρχικά είσαι ήδη εγκυος!!!Προσωπικά δεν μου κάθετε πως είχες καταιγισμό συμπτωμάτων και ξαφνικά σταμάτησαν!!!Δεύτερον η φοτο του προφίλ σου δεν μου κάθετε για εγκυούλα!!!Τρίτον πειράχτηκλα όταν χτες είπες στην @BettyStκάνωντας την χλωρίνη και δεν σκούρηνε της είπες δεν πειράζει τον άλλο μήνα!!!Πιο πολύ εστίασες στην χλωρίνη πάρα ότι είσαι εγκυούλα!!!

Δε θυμαμαι καν να το εγραψα αυτο για τον αλλο μηνα..  Το γεγονος οτι ειμαι εγκυος δεν το χω χαρει ακομα.Δεν ξερω γιατι πρεπει ν απολογηθω γι αυτο..Θελω να μαι προσγειωμενη.

@Smile89 Ειδα τις απαντησεις σου απλα θεωρω οτι ησουν απολυτη το παραπανω θεμα με το νερο θαυμαζω τους καλοπροαιρετους ανθρωπους και δεν ενιωσα ετσι με την απαντηση σου  και προτιμησα να μην απαντησω καν.Μη τυχον το συνεχισεις.

Εχει ξεφυγει η ολη ιδεα του forum Και ισως εκανα και ασχημα που μπηκα κι εκανα εγγραφη εδω ισως εκανα και σ εσας κακο.Με συγχωρειτε για την οποια αναστατωση.

Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες,μεγαλες χοριακες και τελειομηνες εγκυμοσυνες.

πρίν από 8 λεπτά , zina7777 είπε:

Τα έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη τι συμβαίνει, αλλά έχεις πέσει σε πολλές αντιφάσεις. Αν είχες ανάγκη να δεις ένα μεγάλο νούμερο στη χοριακή θα περίμενες να κάνεις την εξέταση αφού είχες καθυστέρηση. 

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Δε θυμαμαι καν να το εγραψα αυτο για τον αλλο μηνα..  Το γεγονος οτι ειμαι εγκυος δεν το χω χαρει ακομα.Δεν ξερω γιατι πρεπει ν απολογηθω γι αυτο..Θελω να μαι προσγειωμενη.

@Smile89 Ειδα τις απαντησεις σου απλα θεωρω οτι ησουν απολυτη το παραπανω θεμα με το νερο θαυμαζω τους καλοπροαιρετους ανθρωπους και δεν ενιωσα ετσι με την απαντηση σου  και προτιμησα να μην απαντησω καν.Μη τυχον το συνεχισεις.

Εχει ξεφυγει η ολη ιδεα του forum Και ισως εκανα και ασχημα που μπηκα κι εκανα εγγραφη εδω ισως εκανα και σ εσας κακο.Με συγχωρειτε για την οποια αναστατωση.

Εγώ ήμουν απόλυτη στο θέμα με το νερό, όχι η @Smile89

Σου απαντούσαμε όμως στο θέμα με το πότε πρέπει να πας στο γιατρό και μας αγνοουσες -νομιζω αυτό λέει η smile. 

Όλες.εδω μέσα καλοπροαίρετες είμαστε και νομίζω το είδες από το πόσο πρόθυμα προσπαθούσαμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σου. Αλλά οποία απάντηση δεν σου άρεσε την αγνοουσες και συνεχίζες με τις χλωρίνες και ότι πρέπει να είσαι δύο μηνών για να πας στο γιατρό. 

Αν όντως τρολαρεις να ξέρεις ότι για όλες εδώ μέσα το θέμα του παιδιού είναι πολύ ευαίσθητο και δεν γράφουμε γιατί δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε αλλά γιατί θέλουμε στήριξη και είμαστε πρόθυμες και να στηρίξουμε άλλες κοπέλες. 

• Μου αρέσει 5

1 hour ago, kido είπε:

Μη σε νοιάζει αυτο τώρα έχεις το σπορακι σου να είσαι ήρεμη και όλα θα γίνουν.

Και η γιόγκα που κάνω εγώ βοηθά αλλά κάνω μόνο στο πρώτο μισό του κύκλου μετά φοβάμαι τα πολλά πολλά μπας και έπιασε τίποτα κι ετσι κάνω μόνο κάτι ασκήσεις με βαρακια στο σπίτι καθιστά για μπρατσα, πλάτη και ώμους. Βλακεία μου?

Ναι kido, θα κανεις ο,τι εκανες...εκτος αν πρόκειται για καμμια φαρμεκευτικη αγωγη κτλ.....οι κυησεις δεν χανονται ετσι ευκολα, αλλιως καμμια δεν θα μπορουσε να κανει δευτερο, τριτο παιδακι κτλ

πρίν από 51 λεπτά , zina7777 είπε:

πολυ κατουρημα ομως ε...εχω πεθανει..και ειμαι και στη δουλεια .τρεχω συνεχεια..

Αλλα συμπτωματα μηδεν... Πρησμενο στηθος γιοκ,λιγα πονακια χαμηλα σχεδον αδιαφορα... κουραση και υπνηλια οχι..πονοκεφαλος οχι..

Νομιζω ειναι νωρις ακομη να κανω καμια καθυστερηση 5-6 ημερων και βλεπω..

Στον γιατρο παμε, στις 5 και κατι εβδομάδες (δηλ καμμια 10 μερες μετα την καθυστερηση) για αν δει αν αρχικα είναι ενδομητριο...τοτε φαινεται (συνηθως) ο αμνιακος και ο λεκιθικος σακος.....και μετα από 2 εβδομάδες παμε να ακούσουμε καρδουλα. Και μετα αρχιζουν οι μηνιαίες επισκεψεις.

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Δεν ήμουν απόλυτη σε τίποτα ειπα την δίκη μου γνώμη απλα. Ασε που δεν θυμαμαι καν να πολύ σχολιασα το θέμα του νερού σε εσένα αλλα σε αλλη κοπέλα. Δεν δέχομαι απο μια αγνωστη να κρίνει κακοπροαιρετη ειδικα Οταν δεν Εχω φερθεί έτσι. Τα κορίτσια τα βαλαν μαζί σου κ δίκιο είχαν αλλα εγώ σου κατσα στραβα μαλλον επειδή ειπα πρώτη την αποψη μου για το νερό. Το οτι είχες έναν προβληματισμο ως προς την χοριακη σου κ τον υπέρηχο σου κ σου απαντησα σου δείχνει κακοπροαιρετο ανθρωπο ε? Οκ. Κ τι κουβέντα ειναι αυτή? "Μην τυχόν το συνεχίσεις". Εγώ κακοπροαιρετη Λοιπον κι εσύ αγενής. Τι να σου πω κοπέλα μου. Παρολαυτα εγώ και παλι σου εύχομαι να έχεις μια μεγαλη χοριακη κ όλα να κιλησουν τέλεια χώρις προβλήματα. 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Δεν ήμουν απόλυτη σε τίποτα ειπα την δίκη μου γνώμη απλα. Ασε που δεν θυμαμαι καν να πολύ σχολιασα το θέμα του νερού σε εσένα αλλα σε αλλη κοπέλα. Δεν δέχομαι απο μια αγνωστη να κρίνει κακοπροαιρετη ειδικα Οταν δεν Εχω φερθεί έτσι. Τα κορίτσια τα βαλαν μαζί σου κ δίκιο είχαν αλλα εγώ σου κατσα στραβα μαλλον επειδή ειπα πρώτη την αποψη μου για το νερό. Το οτι είχες έναν προβληματισμο ως προς την χοριακη σου κ τον υπέρηχο σου κ σου απαντησα σου δείχνει κακοπροαιρετο ανθρωπο ε? Οκ. Κ τι κουβέντα ειναι αυτή? "Μην τυχόν το συνεχίσεις". Εγώ κακοπροαιρετη Λοιπον κι εσύ αγενής. Τι να σου πω κοπέλα μου. Παρολαυτα εγώ και παλι σου εύχομαι να έχεις μια μεγαλη χοριακη κ όλα να κιλησουν τέλεια χώρις προβλήματα. 

Σε μένα είπες και δεν ένιωσα τίποτα περίεργο!!!Κατέθεσες την αποψη του γιατρού σου και καλά έκανες!!!

Just now, marillia είπε:

Σε μένα είπες και δεν ένιωσα τίποτα περίεργο!!!Κατέθεσες την αποψη του γιατρού σου και καλά έκανες!!!

Αι στο καλό και Ελεγα μα καλα εγώ με αλλη κοπέλα δεν το λεγα αυτο? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...