Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , zina7777 είπε:

Μα αν,εφοσον διπλασιαζεται κανονικα, πρεπει να φτασω τις τοσες χιλιαδες...πρεπει να παω 2 μηνων,Βασει υπολογισμου που εκανα,διορθωσε με...

Δηλαδη τοτε πρεπει να παω πρωτη φορα σε γιατρο?Μεχρι τοτε μονο με μικροβιολογο ελεγχω τις τιμες?

Οχι Καλε εννοείται πως οχι. Μιλησες με τον γιατρό σου? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , zina7777 είπε:

Μα αν,εφοσον διπλασιαζεται κανονικα, πρεπει να φτασω τις τοσες χιλιαδες...πρεπει να παω 2 μηνων,Βασει υπολογισμου που εκανα,διορθωσε με...

Δηλαδη τοτε πρεπει να παω πρωτη φορα σε γιατρο?Μεχρι τοτε μονο με μικροβιολογο ελεγχω τις τιμες?

Εγώ ξέρω ότι γύρω στις πέντε εβδομάδες (από την τελευταία περίοδο) στον υπέρηχο φαίνεται ο σάκος. Και γύρω στις έξι-εφτα εβδομάδες ακούνε και καρδιά. Ας μας πούνε και τα κορίτσια που είναι έγκυες. 

πρίν από 6 λεπτά , zina7777 είπε:

Να κανω...αλλα ποτε.. η μικροβιολογος ειπε την αλλη βδομαδα,αν δεν δω αιμα...καθε μερα ειναι το διπλασιο της προηγουμενης μερας?

Κανε αφού εχεις καθυστέρηση. Οταν θα είσαι 5 εβδομαδων πρέπει να σε δει ο γιατρός να επιβεβαιώσει την κυηση. 

πρίν από 17 λεπτά , kido είπε:

Μη σε νοιάζει αυτο τώρα έχεις το σπορακι σου να είσαι ήρεμη και όλα θα γίνουν.

Και η γιόγκα που κάνω εγώ βοηθά αλλά κάνω μόνο στο πρώτο μισό του κύκλου μετά φοβάμαι τα πολλά πολλά μπας και έπιασε τίποτα κι ετσι κάνω μόνο κάτι ασκήσεις με βαρακια στο σπίτι καθιστά για μπρατσα, πλάτη και ώμους. Βλακεία μου?

Πιλατες κ γιόγκα!!! Ασε τα βαρη. Στανταρ οτι σου λεω. Με μέτρο εννοείται. 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

ρε κοριτσια??? μπικα τωρα στο σιτε στη hometest  και λεει 20,99 τα 30 ωορριξιας + 10 εγκυμοσυνης επεσε η τιμη 26 δεν ηταν? θυμαται καμια?

Ε άμα έπεσε η τιμή τι σε πειράζει; Να μην ανέβηκε είναι το θέμα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Να κανω...αλλα ποτε.. η μικροβιολογος ειπε την αλλη βδομαδα,αν δεν δω αιμα...καθε μερα ειναι το διπλασιο της προηγουμενης μερας?

Ασε μερικοί μικροβιολόγοι για να μην προσβάλω όλους λένε κουλά!!!Ναι κάθε 2 μέρες διπλασιάζεται!!!Με το καλό να κάνεις μια αύριο!!Μη βάζεις με τον νού σου ότι θα δείς αίμα και το κακό!!!Εγώ δεν είδα ποτέ αίμα!!!Α π την χοριακή κατάλαβα!!!

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Εγώ ξέρω ότι γύρω στις πέντε εβδομάδες (από την τελευταία περίοδο) στον υπέρηχο φαίνεται ο σάκος. Και γύρω στις έξι-εφτα εβδομάδες ακούνε και καρδιά. Ας μας πούνε και τα κορίτσια που είναι έγκυες. 

Ολοσωστη!! 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Ασε μερικοί μικροβιολόγοι για να μην προσβάλω όλους λένε κουλά!!!Ναι κάθε 2 μέρες διπλασιάζεται!!!Με το καλό να κάνεις μια αύριο!!Μη βάζεις με τον νού σου ότι θα δείς αίμα και το κακό!!!Εγώ δεν είδα ποτέ αίμα!!!Α π την χοριακή κατάλαβα!!!

Γενικα δε παραμυθιαζομαι ..προσπαθω να μαι προσγειωμενη και δεν εχω αποκλισει το ενδεχωμενο του αιματος.απλα το απευχομαι.Και κανω οτι μπορω να ειμαι ηρεμη

Just now, zina7777 είπε:

Γενικα δε παραμυθιαζομαι ..προσπαθω να μαι προσγειωμενη και δεν εχω αποκλισει το ενδεχωμενο του αιματος.απλα το απευχομαι.Και κανω οτι μπορω να ειμαι ηρεμη

Κανε αλλη μια τις ημέρες που ήταν να έρθει περίοδος κ την 5η εβδομάδα πηγαίνε γιατρο 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

@Ungry girl βρήκα στο mail μου την τελευταία παραγγελία. 30 ωορρηξίας και 10 εγκυμοσύνης, είχα πληρώσει 21,90 και 2,40 τα έξοδα αποστολής. Νομίζω αν τα παραγγείλεις με αντικαταβολή είναι καινούργια 2,5 ευρώ ακομα. Μήπως για αυτό θυμάσαι 26 ευρώ; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, zina7777 είπε:

Βέβαια είναι σημαντικό να είσαι ήρεμη!!!Είχα και γω αποβολή και μπορώ να σε καταλάβω!!!Αλλά άσχετα από αποβολές με την χοριακή ειδικά στην αρχή ξέρουμε την καλή πορεία της εγκυμοσύνης εμείς και οι γιατροί αφού δεν φαίνετε κάτι στον υπέρηχο!!!Καλά δεν θέλει και άπειρες αλλά 2-3 χοριακές αναλόγως το νούμερο είναι καλά!!!

πολυ κατουρημα ομως ε...εχω πεθανει..και ειμαι και στη δουλεια .τρεχω συνεχεια..

Αλλα συμπτωματα μηδεν... Πρησμενο στηθος γιοκ,λιγα πονακια χαμηλα σχεδον αδιαφορα... κουραση και υπνηλια οχι..πονοκεφαλος οχι..

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

Βέβαια είναι σημαντικό να είσαι ήρεμη!!!Είχα και γω αποβολή και μπορώ να σε καταλάβω!!!Αλλά άσχετα από αποβολές με την χοριακή ειδικά στην αρχή ξέρουμε την καλή πορεία της εγκυμοσύνης εμείς και οι γιατροί αφού δεν φαίνετε κάτι στον υπέρηχο!!!Καλά δεν θέλει και άπειρες αλλά 2-3 χοριακές αναλόγως το νούμερο είναι καλά!!!

Νομιζω ειναι νωρις ακομη να κανω καμια καθυστερηση 5-6 ημερων και βλεπω..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , zina7777 είπε:

πολυ κατουρημα ομως ε...εχω πεθανει..και ειμαι και στη δουλεια .τρεχω συνεχεια..

Αλλα συμπτωματα μηδεν... Πρησμενο στηθος γιοκ,λιγα πονακια χαμηλα σχεδον αδιαφορα... κουραση και υπνηλια οχι..πονοκεφαλος οχι..

Νομιζω ειναι νωρις ακομη να κανω καμια καθυστερηση 5-6 ημερων και βλεπω..

Ναι ίσως έχεις δίκιο!!Και 10 μερούλες καλά θα ήταν!!!!

• Μου αρέσει 1

καθομαι και παρακολουθω τοση ωρα τις απαντησεις σου @zina7777 και εχω την εντυπωση οτι μας τρολαρεις..... 

αυτα που λες μου δειχνουν οτι κατι δε παει καλα.....

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...