Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Nati85 είπε:

Θα δείξει την Πεμπτη Παρασκευή! Βεβαια λέω τόσο καιρό δεν έγινε γιατί να γίνει τώρα? 

Πάω γυμναστήριο κοριτσάκια φιλακιαααααααα

Κοριτσια εχετε γραψει ποσες σελιδες βλεπω...και εμεις παμε διαιτολογο τωρα γτ το αγορι πρεπει να χασει κιλα...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, Ritastam είπε:

Καλή επιτυχία! Ευχομαι το συντομότερο εγκυουλα! Ο γιατρός μας είπε ότι με την κινητικότητα του σπέρματος (35τοις εκατό) εχουμε καλές πιθανότητες σύλληψης. Βέβαια παίρνει τα πανάκριβα προφερτιλ κ σε δύο μήνες έχουμε επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα. Ένας δεύτερος γιατρός μας είπε να πάμε για σπερματεγχυση... Είμαστε κ μεις μπερδεμένοι

ακριβως το ιδιο εχω κ εγω ! 30% συνολικη κινητικοτητα... κ πετυχαμε στο εξαμηνο βιοχημικη ... 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

5 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλύτερα. Δεν θέλεις έναν τέτοιο γιατρό! Τι βλάκας. Έπρεπε να του πεις θέλω έναν υπέρηχο για να παρακολουθήσω την ωορρηξία μου. Τι να το κάνεις μετά την περίοδο; Απλώς έλεγχο; Την ωορρηξία θέλεις να δεις. Μήπως να βρεις κάποιον άλλο; 

Ο γιατρός μου λέει χειρουργείο για αφαίρεση κύστης, ινομοίωματος και τυχόν συμφυσεων. Αν χρειαστεί μετά και κάποια θεραπεία με διακοπή περιόδου και καπάκι εξωσωματική. Τώρα σκέφτομαι να επισκεφτώ και έναν άλλο (Μπιλάλης λέγεται, αν ξέρει καμία κοπέλα τίποτα να μου πει) ο οποίος έχει τη φήμη ότι δίνει έμφαση στις φυσικές μεθόδους και δεν είναι εύκολα επεμβατικός. Μήπως μου πει κάτι άλλο, αν και δεν ελπίζω γιατί διάβασα κάτι άρθρα του στο site του που λίγο πολύ υποστηρίζει αυτά που λέει και ο δικός μου. 

Εμένα από την άλλη και επέμβαση (μια επέμβαση που έχω ήδη κάνει δύο φορές) και εξωσωματική μου φαίνονται βουνό τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά!  Και  το αποτέλεσμα να μην είναι εγγυημένο. Δεν ξέρω. Είμαι πολύ μπερδεμένη. 

Από την άλλη μετά από ένα χρόνο και ένα μήνα εντατικής προσπάθειας είναι αρκετό για να πάρω απόφαση ότι δεν παίζει φυσιολογική σύλληψη στην περίπτωσή μου. 

Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις και τη γνώμη του άλλου γιατρού που ανέφερες, μπορεί να έχει να σου πει κάτι διαφορετικό.

5 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ναι έχεις δίκιο ότι και να πεις. τώρα διάβασα λίγο αυτά που λέγατε.παντα να έχεις και στο μυαλό σου να προσέχεις και την υγεία σου να βάζεις και αυτό γνώμονα στις αποφασεις σου.ειναι πολύ ωραία τα παιδιά δίνουν ένα διαφορετικό νόημα στην ζωή μας αλλά πάνω απ' όλα η ψυχική και σωματική υγεία μας.

Και συμφωνώ απόλυτα με τη @Nati85 πάνω απ όλα η υγεία μας, ψυχική και σωματική. Αυτό μου το λέει πολύ συχνά ο άντρα μου.. εγώ θέλω πάνω από όλα να μου είσαι καλά και να είσαι δίπλα μου, αν είναι να έρθει θα συμβεί κάποια στιγμή, αν όχι εγώ πάντα θα σ' αγαπάω.

4 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσι ! σε ιδιωτη η σε  δημοσιο πηρες ? αν ηταν σε ιδιωτη , απλα επρεπε να πεις οτι θελω να κανω ενα υπερηχο κ τελος .. εξαλλου λεφτα θα παρει .. 

εμεις μαζι παμε !! εγγω ειχα θετικο τεστ κυριακη κ χθες δευτερα .. οποτε σημερα πιστευω να γινει ωορηξια.. ε ? σε λιγο θα κανω κ αλλο τεστακι να δω τι γινεται ..

Ναι ιδιώτης είναι και μου έριξε άκυρο! Χαχαχαχα θα μας τρελάνουν αυτοί οι γιατροί! Οπότε κι εγώ συνεχίζω με αυτόν που πήγα το Σάββατο και τη θεραπεία που μου έδωσε και βλέπουμε..

Όχι απλά μαζι πάμε αλλα είχαμε και ίδιες επαφές! Σχεδόν θετικό την Κυριακή το απόγευμα, θετικό χθές, επαφή Κυριακή πρωί και χθές το βράδυ! Σήμερα έκανα τεστ το απόγευμα αρνητικό. Αν καταφέρουμε θα έχουμε και σήμερα μια επαφουλα.

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

να ρωτησω και εγω ? απο επαφες ειχα απο το Σαββατο 10η μερα κ 11η κ 12η μερα θετικο τεστ (σημερα 13η αρνητικο) . ειχα 11η μερα πρωι  και βραδυ κ χθες το βραδυ . 

και αν ολα πανε καλα κ σημερα 13η που μαλλον εχω ωορηξια γτ νιωθω τσιμπιματακια απο το πρωι . ειναι καλες ?

επισης χθες μου το επαιζε κ δυσκολος ο αντρας μου , κ οχι δν εχει πολυ ορεξη κ οχι ηταν λιγο 'χαλαρο " κ μολις καναμε κατι .. μου τελειωσε σε  30 δευτερολεπτα  !! :P 

( συγγνωμη για την περιγραφη ) κ νιωθω οτι δεν το καναμε σωστα αφου θα εβγαλε ελαχιστο σπερμα  ετσι ... :(  

Το σπέρμα και λίγο να είναι μια χαρά μπορεί να την κάνει τη δουλίτσα του μην ανησυχείς καθόλου!!

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

πρίν από 49 λεπτά , alina80 είπε:

Βιοχημική τότε. Όντως να μην το σκέφτεσαι καλά σου είπε. Βέβαια δεν σχετίζεται με την εμφύτευση. Εφόσον ανέβηκε η ορμόνη της χοριακής έστω 10, εμφύτευση είχε γίνει. 

Σχετικά με τα μπάνια, επειδή το έγραψα εγώ. Δεν ενοχλήθηκα με αυτό που έγραψες. Απλώς είπα ότι δεν ισχύει. Γιατί όντως δεν ισχύει. Προφανώς και η κάθε μία έχει την άποψη της τι θα κάνει και τι όχι. Καλό είναι όμως κάποια πράγματα να διευκρινίζονται. 

Πάντως εγώ ξέρω ότι στις γόνιμες θέλει ζεστό νερό,βοηθά  στην ωορρηξία και μετά απαγορεύεται!!!Ειδικά στις εγκυούλες!!Καλή μου φίλη στην ωορρηξία της ήταν στα λουτρά Πόζαρ και έμεινε εγκυούλα!!!Μήπως να πάμε και μεις χαχχα!!!!

Αααα θυμάμαι που έλεγε και η Μεναγάκη έμπαινε σε ζεστη λεκάνη όταν προσπαθούσε xaxaxax!!Το έχει στο youtube!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , ada32 είπε:

ακριβως το ιδιο εχω κ εγω ! 30% συνολικη κινητικοτητα... κ πετυχαμε στο εξαμηνο βιοχημικη ... 

Άντα είστε σε καλό δρόμο γιατί πετύχατε σύλληψη κ αυτό είναι σημαντικό

πρίν από 8 λεπτά , marillia είπε:

Πάντως εγώ ξέρω ότι στις γόνιμες θέλει ζεστό νερό,βοηθά  στην ωορρηξία και μετά απαγορεύεται!!!Ειδικά στις εγκυούλες!!Καλή μου φίλη στην ωορρηξία της ήταν στα λουτρά Πόζαρ και έμεινε εγκυούλα!!!Μήπως να πάμε και μεις χαχχα!!!!

Αααα θυμάμαι που έλεγε και η Μεναγάκη έμπαινε σε ζεστη λεκάνη όταν προσπαθούσε xaxaxax!!Το έχει στο youtube!!!!

Εγώ που ειπα στον γιατρό μου για το νερό Τωρα που ειμαι έγκυος είπε να κανών κανονικα αυτα για τις θερμοκρασίες τα λέγανε παλια. Απλα λένε πώς η μήτρα αν είναι ζέστη ειναι πιο καλό έδαφος για εμφυτευση. Ένας τρόπος ειναι τα ζεστα ροφήματα. Παντως να ξέρετε κανένα δεν ηπια. 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Εγώ που ειπα στον γιατρό μου για το νερό Τωρα που ειμαι έγκυος είπε να κανών κανονικα αυτα για τις θερμοκρασίες τα λέγανε παλια. Απλα λένε πώς η μήτρα αν είναι ζέστη ειναι πιο καλό έδαφος για εμφυτευση. Ένας τρόπος ειναι τα ζεστα ροφήματα. Παντως να ξέρετε κανένα δεν ηπια. 

Αυτά για τις θερμοκρασίες τα έλεγαν παλιά γιατί δεν είχαν ζεστό νερό οι ανθρωποι, ούτε ζέστη μέσα στα σπίτια και οι περισσότεροι δούλευαν και στα χωράφια, έξω δηλαδή όλη μέρα. Ούτε γιατρούς είχαν ούτε ήξεραν αυτά που ξέρουμε τώρα. 

• Μου αρέσει 1

Εγω μολις εμαθα οτι για να παω στον γιατρο που θελω να ξεγεννησω(προτεινε φιλη) Και πρωτα ο Θεος παντα..

πρεπει να φτασω 44000 χοριακη.. ρε κοριτσια ποσα 10ευρα θα χασω  μου λετε??

πρίν από 21 λεπτά , marillia είπε:

Νομίζω ισχύει για τις γυναίκες η ζέστη κοιλιά κάνει καλό. Αλλά για τους άντρες έχω ακούσει οτι χαλάει το σπέρμα τους και τα κοψαμε τα λουτρα εμείς :shock: όσο για τη μενεγακη έχει κάνει σίγουρα διαφορά για να μείνει εγκυός όπως και για πολύ ηλιοθεραπεια έλεγε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Αυτά για τις θερμοκρασίες τα έλεγαν παλιά γιατί δεν είχαν ζεστό νερό οι ανθρωποι, ούτε ζέστη μέσα στα σπίτια και οι περισσότεροι δούλευαν και στα χωράφια, έξω δηλαδή όλη μέρα. Ούτε γιατρούς είχαν ούτε ήξεραν αυτά που ξέρουμε τώρα. 

Σωστηηηηηη

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Εγω μολις εμαθα οτι για να παω στον γιατρο που θελω να ξεγεννησω(προτεινε φιλη) Και πρωτα ο Θεος παντα..

Τι εννοείς? 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

Μη σε νοιάζει αυτο τώρα έχεις το σπορακι σου να είσαι ήρεμη και όλα θα γίνουν.

πρίν από 34 λεπτά , Smile89 είπε:

Κορίτσια πιλατες καντε βοηθούν 

Και η γιόγκα που κάνω εγώ βοηθά αλλά κάνω μόνο στο πρώτο μισό του κύκλου μετά φοβάμαι τα πολλά πολλά μπας και έπιασε τίποτα κι ετσι κάνω μόνο κάτι ασκήσεις με βαρακια στο σπίτι καθιστά για μπρατσα, πλάτη και ώμους. Βλακεία μου?

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Μη σε νοιάζει αυτο τώρα έχεις το σπορακι σου να είσαι ήρεμη και όλα θα γίνουν.

Μα αν,εφοσον διπλασιαζεται κανονικα, πρεπει να φτασω τις τοσες χιλιαδες...πρεπει να παω 2 μηνων,Βασει υπολογισμου που εκανα,διορθωσε με...

Δηλαδη τοτε πρεπει να παω πρωτη φορα σε γιατρο?Μεχρι τοτε μονο με μικροβιολογο ελεγχω τις τιμες?

πρίν από 19 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλα το ζεστό είναι σχετικό!!!!χαχαχχχα!!!Εγώ με καυτό δε θα πλυθώ σίγουρα για ψυχολογικούς λόγους!!Το έχω συνδέσει με την περίοδο και με βοηθά να κατέβει το αίμα!!!

πρίν από 12 λεπτά , kido είπε:

Νομίζω ισχύει για τις γυναίκες η ζέστη κοιλιά κάνει καλό. Αλλά για τους άντρες έχω ακούσει οτι χαλάει το σπέρμα τους και τα κοψαμε τα λουτρα εμείς :shock: όσο για τη μενεγακη έχει κάνει σίγουρα διαφορά για να μείνει εγκυός όπως και για πολύ ηλιοθεραπεια έλεγε!

Ναι και γω τον μαλώνω τον άντρα μου που ζεματιέται!!!!

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

Μα αν,εφοσον διπλασιαζεται κανονικα, πρεπει να φτασω τις τοσες χιλιαδες...πρεπει να παω 2 μηνων,Βασει υπολογισμου που εκανα,διορθωσε με...

Δηλαδη τοτε πρεπει να παω πρωτη φορα σε γιατρο?Μεχρι τοτε μονο με μικροβιολογο ελεγχω τις τιμες?

Μάλλον ο γιατρός  λέει κουφά!!!!Βρες άλλον!!!Και γνώμη μου σίγουρα να κάνεις μια χοριακούλα ακόμα!!!Γιατί την πρώτη την έκανες πριν την καθυστέρηση!!!Πάντως το όνειρο της μαμάς σου βγήκε!!!!

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Καλα το ζεστό είναι σχετικό!!!!χαχαχχχα!!!Εγώ με καυτό δε θα πλυθώ σίγουρα για ψυχολογικούς λόγους!!Το έχω συνδέσει με την περίοδο και με βοηθά να κατέβει το αίμα!!!

Ναι και γω τον μαλώνω τον άντρα μου που ζεματιέται!!!!

Μάλλον ο γιατρός  λέει κουφά!!!!Βρες άλλον!!!Και γνώμη μου σίγουρα να κάνεις μια χοριακούλα ακόμα!!!Γιατί την πρώτη την έκανες πριν την καθυστέρηση!!!Πάντως το όνειρο της μαμάς σου βγήκε!!!!

Να κανω...αλλα ποτε.. η μικροβιολογος ειπε την αλλη βδομαδα,αν δεν δω αιμα...καθε μερα ειναι το διπλασιο της προηγουμενης μερας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...