Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Ritastam είπε:

Ναι το ακολουθούμε. Μας το πρότεινε κ ο γιατρός λόγω κινητικότητας. Μόνο την προηγούμενη φορά είχαμε μόνο δύο επαφές δύο συνεχόμενες μερες λόγω δουλειάς

Ακού τον ένα μήνα θα κανείς τις μόνες μέρες αν δεν πετύχει τον αλλο Μηνα τις ζυγές. Κοίτα για φυσικούς τρόπους να αυξήσεις την κινητικότητα του σπέρματος. Μην τιγκαρεις τον ανθρωπο καφεΐνη όμως και παθει τίποτα. Αν έχετε κανει και προγεννητικό όλα καλα. Κοίτα να έχεις μια καλή διατροφή κανει τον σταυρό σου κ όλα Καλα θα πανε. 

πρίν από 6 λεπτά , zina7777 είπε:

Δε θυμαμαι να το σχολιασε ή ονοματισε καπως. Ειπε ομως "αερας" εγκυμοσυνης..σαν να περασε ανεμος και να εφυγε..και να  μη το σκεφτομαι καν ισως κατι σηκωσα την ωρα της εμφυτευσης...

Οτι τι?. Την ώρα της εμφυτευσης? Τότε οι καθαρίστριες κλπ δεν έχουν ελπίδα.... 

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

εχουμε χαμηλη κινητικοτητα κ εγω λιγο ανεβασμενη προλακτινη που παιρνω χαπι 

Για την κινητικότητα σας συμβούλεψε κατι? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Ακού τον ένα μήνα θα κανείς τις μόνες μέρες αν δεν πετύχει τον αλλο Μηνα τις ζυγές. Κοίτα για φυσικούς τρόπους να αυξήσεις την κινητικότητα του σπέρματος. Μην τιγκαρεις τον ανθρωπο καφεΐνη όμως και παθει τίποτα. Αν έχετε κανει και προγεννητικό όλα καλα. Κοίτα να έχεις μια καλή διατροφή κανει τον σταυρό σου κ όλα Καλα θα πανε. 

Οτι τι?. Την ώρα της εμφυτευσης? Τότε οι καθαρίστριες κλπ δεν έχουν ελπίδα.... 

Αυτό το σύστημα με τις μονές κ τις ζυγες μέρες δεν το ήξερα! Διατροφή προσέχουμε. Γυμναστική καθόλου κ καπνιζουμε... Αυτά τα δυο μας παιδεύουν πολύ!!! Αδύναμα ανθρωπακια χαχαχαχα Ευχαριστω πολύ για τις συμβουλές!!!! 

πρίν από 1 λεπτό , Ritastam είπε:

Αυτό το σύστημα με τις μονές κ τις ζυγες μέρες δεν το ήξερα! Διατροφή προσέχουμε. Γυμναστική καθόλου κ καπνιζουμε... Αυτά τα δυο μας παιδεύουν πολύ!!! Αδύναμα ανθρωπακια χαχαχαχα Ευχαριστω πολύ για τις συμβουλές!!!! 

Η Καλη φυσική κατασταση βοηθαει οχι όμως οι υπερβολές. Πέρα απο μονές ζυγές μέρες το βασικό ειναι να το απολαμβανεις. 

πρίν από 5 λεπτά , Ritastam είπε:

Κι εμείς καπνιστές κ πολυ κ τα ποτακια μας. Όμως δεν μπορούσα πια να τα αλλαξω αυτό θα με αγχωνε. Το αγχος εκρινει ουσίες που προκαλούν ορμονικές διαταραχές αυτο ειναι κακο. 

nlmNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!Πήρα πλυντήριο και περιμένω να μου το φέρουν!!!

@zina7777Η διπλή ωορρηξία γίνετε μέσα σε 24 ώρες!!!Μου το είπε η κολλητή μου που έχει διδυμάκια και ο γιατρός μου που τον ρώτησα γιατί ένα μήνα είχα μπερδευτεί!!!Eπίσης την ωορρηξία την ψάχνουμε γιατί μόνο τότε μένεις έγκυος και γενικά για να ξέρουμε την αναμενόμενη μέρα περιόδου!!!Εννοείτε και όποια θέλει δεν την ψάχνει απλά να μην αγχωνόμαστε μετά!!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Η Καλη φυσική κατασταση βοηθαει οχι όμως οι υπερβολές. Πέρα απο μονές ζυγές μέρες το βασικό ειναι να το απολαμβανεις. 

Κι εμείς καπνιστές κ πολυ κ τα ποτακια μας. Όμως δεν μπορούσα πια να τα αλλαξω αυτό θα με αγχωνε. Το αγχος εκρινει ουσίες που προκαλούν ορμονικές διαταραχές αυτο ειναι κακο. 

Ναι κ γω έτσι το σκέφτηκα. Η διακοπή του καπνίσματος θα μας γέμιζε επιπλέον άγχος. Το έχουμε μειώσει λιγάκι!!! Αχ αυτό το αγχος...

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

@Ritastam & @ada32 μπείτε στα μηνύματα σας, σας έστειλα έναν σύνδεσμο. Θα το έβαζα δημόσια αλλα δεν ξέρω αν επιτρέπεται. 

Που σαι ρε @BettySt

Το τσεκαρα, ευχαριστω πολυ κορίτσι μ

πρίν από 28 λεπτά , zina7777 είπε:

Δε θυμαμαι να το σχολιασε ή ονοματισε καπως. Ειπε ομως "αερας" εγκυμοσυνης..σαν να περασε ανεμος και να εφυγε..και να  μη το σκεφτομαι καν ισως κατι σηκωσα την ωρα της εμφυτευσης...

Βιοχημική τότε. Όντως να μην το σκέφτεσαι καλά σου είπε. Βέβαια δεν σχετίζεται με την εμφύτευση. Εφόσον ανέβηκε η ορμόνη της χοριακής έστω 10, εμφύτευση είχε γίνει. 

Σχετικά με τα μπάνια, επειδή το έγραψα εγώ. Δεν ενοχλήθηκα με αυτό που έγραψες. Απλώς είπα ότι δεν ισχύει. Γιατί όντως δεν ισχύει. Προφανώς και η κάθε μία έχει την άποψη της τι θα κάνει και τι όχι. Καλό είναι όμως κάποια πράγματα να διευκρινίζονται. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Βιοχημική τότε. Όντως να μην το σκέφτεσαι καλά σου είπε. Βέβαια δεν σχετίζεται με την εμφύτευση. Εφόσον ανέβηκε η ορμόνη της χοριακής έστω 10, εμφύτευση είχε γίνει. 

Σχετικά με τα μπάνια, επειδή το έγραψα εγώ. Δεν ενοχλήθηκα με αυτό που έγραψες. Απλώς είπα ότι δεν ισχύει. Γιατί όντως δεν ισχύει. Προφανώς και η κάθε μία έχει την άποψη της τι θα κάνει και τι όχι. Καλό είναι όμως κάποια πράγματα να διευκρινίζονται. 

Εμενα να σου πω μου φανηκε λογικο εκει που το ακουσα διοτι οταν ενας ανθρωπος εχει πυρετο λενε να κανει μπανιο για να ριξει τη θερμοκρασια..

Εν πασει περιπτωση κουβεντα γινεται ..Δε με αφορα κιολας απλα το ανεφερα ισως καποια ενδιαφερομενη βοηθηθει..

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Smile89 είπε:

@Ritastam & @ada32 μπείτε στα μηνύματα σας, σας έστειλα έναν σύνδεσμο. Θα το έβαζα δημόσια αλλα δεν ξέρω αν επιτρέπεται. 

Που σαι ρε @BettySt

Να μεεεεε. Πήγα να πάρω της βιταμίνες μας 

@Smile89 μικρή στείλε μου και εμένα για την κινητικότητα please:roll:

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

@Nati85 κ απο σενα μπορει να εχουμε ευχαριστα ετσι?   :)

Θα δείξει την Πεμπτη Παρασκευή! Βεβαια λέω τόσο καιρό δεν έγινε γιατί να γίνει τώρα? 

Πάω γυμναστήριο κοριτσάκια φιλακιαααααααα

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Θα δείξει την Πεμπτη Παρασκευή! Βεβαια λέω τόσο καιρό δεν έγινε γιατί να γίνει τώρα? 

Πάω γυμναστήριο κοριτσάκια φιλακιαααααααα

Γιατί μια φορά θα γίνει! Άντε να γυμνάσεις το κορμί σου η μάνα (είπε ξαπλωμένη στον καναπέ!). 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...