Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Απ το νοεμβριο.Επιασα με αμεσως αλλα απεβαλλα.10 χοριακη ισως εξωμητριο..μου ειπανε οτι ηταν τυχαιο γεγονος.θελω κι εγω να το πιστευω.

καλα βρε ποτε προλαβες κ τα εκανες ολα αυτα ????? εσυ εχεις πολυ λιγο που προσαπαθεις!!!!! τι εκκλησιες , τι θυμιαματα ??? 

εγω στο πρωτο εξαμηνο πετουσα χαρταετο !!!χαχαχαχαχ   απλα απολαμβαναμε το ελευθερο  ! εδω κ 3 μηνες το πηρα πιο ζεστα το "θεμα"

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Κορίτσια μου εγώ είμαι έγκυος είτε περναω δύσκολα είτε οχι. Καθόμουν κ εκανα τα παντα θερμοκρασία, γονιμες ακριβή ημερομηνία ωορηξιας, οχι μπανιο, ζέστη κοιλια, ποδια πανω. Τον μήνα που δεν έκανα τίποτα απο όλα τίποτα παραμονο μερα παρα μερα επαγη ήρθε ο σπόρος. Τον μηνα που δεν σκεφτόμουν ηρθε. Μιλαω μονο για τις κοπέλες που δεν έχουν Καποιο γυναικολογικο πρόβλημα κ φταίει μονο η ψυχολογια. Τον μήνα που δεν έψαξα συμπτώματα ήρθε. Ο Θεός το αποφασίζει όπως κ σε εμένα κ τώρα Ειμαι με αίμα κατω. Αυτο που θέλω να πω είναι οτι εναντία στην φύση δεν μπορούμε να παμε. Γιαυτό ήρεμα, ξέρω Ειναι δύσκολο αλλα έχανα κ χάνεται όμορφες στιγμές απο την ζωή σας με το να ψαχνετε για συμπτώματα. Ίσως να πείτε πως μιλαω επειδή εγώ είμαι έγκυος όμως οχι μιλαω συμβουλευτικα κ απο καρδιας. Κ μην ξεσηκωνεστε με πολλα που λέγονται εδώ μεσα. Μαααακιαααα πολλα. 

Με το καλό κορίτσι μ, εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχην. Μακάρι να το καταφέρω αυτό που λες αλλά κάθε μήνα, λίγες μέρες πριν την περίοδο, με πλημμυρίζουν τυφλές ελπίδες που λέει κ το άσμα.. Είναι πέρα των δυνάμεων μ. Όμως πλέον έχω εξοικειωθεί με την ιδέα της αποτυχίας

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Απ το νοεμβριο.Επιασα με αμεσως αλλα απεβαλλα.10 χοριακη ισως εξωμητριο..μου ειπανε οτι ηταν τυχαιο γεγονος.θελω κι εγω να το πιστευω.

Με μπερδέψες με αυτό το 10 χοριακή. Βιοχημική είχες ή παλλινδρομη; (Εξωμήτριο αποκλείεται να είχες). 

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

καλα βρε ποτε προλαβες κ τα εκανες ολα αυτα ????? εσυ εχεις πολυ λιγο που προσαπαθεις!!!!! τι εκκλησιες , τι θυμιαματα ??? 

εγω στο πρωτο εξαμηνο πετουσα χαρταετο !!!χαχαχαχαχ   απλα απολαμβαναμε το ελευθερο  ! εδω κ 3 μηνες το πηρα πιο ζεστα το "θεμα"

Πιστευα και πιστευω οτι οσο χαλαρα το αφηνεις τοσο πιο πολυ αγχωνεσαι μετα αν δεν πετυχει με τις πρωτες φορες..οποτε ξεκινησα απ την αρχη οσο πιο ζεστα γινοταν απο μερους μου.

Και να δουμε....

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Κορίτσια μου εγώ είμαι έγκυος είτε περναω δύσκολα είτε οχι. Καθόμουν κ εκανα τα παντα θερμοκρασία, γονιμες ακριβή ημερομηνία ωορηξιας, οχι μπανιο, ζέστη κοιλια, ποδια πανω. Τον μήνα που δεν έκανα τίποτα απο όλα τίποτα παραμονο μερα παρα μερα επαγη ήρθε ο σπόρος. Τον μηνα που δεν σκεφτόμουν ηρθε. Μιλαω μονο για τις κοπέλες που δεν έχουν Καποιο γυναικολογικο πρόβλημα κ φταίει μονο η ψυχολογια. Τον μήνα που δεν έψαξα συμπτώματα ήρθε. Ο Θεός το αποφασίζει όπως κ σε εμένα κ τώρα Ειμαι με αίμα κατω. Αυτο που θέλω να πω είναι οτι εναντία στην φύση δεν μπορούμε να παμε. Γιαυτό ήρεμα, ξέρω Ειναι δύσκολο αλλα έχανα κ χάνεται όμορφες στιγμές απο την ζωή σας με το να ψαχνετε για συμπτώματα. Ίσως να πείτε πως μιλαω επειδή εγώ είμαι έγκυος όμως οχι μιλαω συμβουλευτικα κ απο καρδιας. Κ μην ξεσηκωνεστε με πολλα που λέγονται εδώ μεσα. Μαααακιαααα πολλα. 

θα συμφωνησω μαζι για τα συμπτωματα κτλ.. εγω απο δω περα, θελω περισοοτερο συμβουλες του τυπου αν καποια εχει καποια ορμονη ανεβασμενη  κ την διορθωσε να το πει να ξερουμε κ εμεις που προσπαθουμε , η αυτες που μειναμε εγκυες , να λενε συχνοτητα επαφων κ μερες , εγω πχ ηθελα κ βοηθεια με τα τεστ ωορηηξιας που με βοηθησαν τα κοριτσια .. τετοια πραγματα .. υπαρχουν κοπελες που δν εχουν αγχος αλλα μπλοκαρουν τον οργανισμο τους ! εγω πχ ειμαι το αντιθετο , θελω να τα ξερω ολα κ να ειμαι προετοιμασμενη απο πριν ... 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ritastam είπε:

Με το καλό κορίτσι μ, εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχην. Μακάρι να το καταφέρω αυτό που λες αλλά κάθε μήνα, λίγες μέρες πριν την περίοδο, με πλημμυρίζουν τυφλές ελπίδες που λέει κ το άσμα.. Είναι πέρα των δυνάμεων μ. Όμως πλέον έχω εξοικειωθεί με την ιδέα της αποτυχίας

Σε ευχαριστώ πολύ ματια μου. Το σύστημα μερα παρα μερα το χεις ακολουθησει? 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Με μπερδέψες με αυτό το 10 χοριακή. Βιοχημική είχες ή παλλινδρομη; (Εξωμήτριο αποκλείεται να είχες). 

Δεν ξερω τη διαφορα.

Εγω απλα ειχα καθυστερηση εκανα χοριακη.ειδα βαθμο 10 με προειδοποιησαν οτι θα πεσει..περασαν λιγες μερες ειδα κανονικα περιοδο..

Μετα πηγα για υπερηχο ενδοκολπικα να δουν αν καθαρισα αν εχω θεματα κι ολα καλα.

Πιστευα και πιστευω οτι οσο χαλαρα το αφηνεις τοσο πιο πολυ αγχωνεσαι μετα αν δεν πετυχει με τις πρωτες φορες..οποτε ξεκινησα απ την αρχη οσο πιο ζεστα γινοταν απο μερους μου.

Και να δουμε....

εγω ειμαι της αποψης απλα , να κανεις εξετσεις το ζυεγαρι οταν ξεκιναει για να μην πηγαινει στα τυφλα .. εσυ μια χαρα θα τα πας ! 

Δεν ξερω τη διαφορα.

Εγω απλα ειχα καθυστερηση εκανα χοριακη.ειδα βαθμο 10 με προειδοποιησαν οτι θα πεσει..περασαν λιγες μερες ειδα κανονικα περιοδο..

Μετα πηγα για υπερηχο ενδοκολπικα να δουν αν καθαρισα αν εχω θεματα κι ολα καλα.

βιοχημικη ειχες .  

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

θα συμφωνησω μαζι για τα συμπτωματα κτλ.. εγω απο δω περα, θελω περισοοτερο συμβουλες του τυπου αν καποια εχει καποια ορμονη ανεβασμενη  κ την διορθωσε να το πει να ξερουμε κ εμεις που προσπαθουμε , η αυτες που μειναμε εγκυες , να λενε συχνοτητα επαφων κ μερες , εγω πχ ηθελα κ βοηθεια με τα τεστ ωορηηξιας που με βοηθησαν τα κοριτσια .. τετοια πραγματα .. υπαρχουν κοπελες που δν εχουν αγχος αλλα μπλοκαρουν τον οργανισμο τους ! εγω πχ ειμαι το αντιθετο , θελω να τα ξερω ολα κ να ειμαι προετοιμασμενη απο πριν ... 

Έχεις κανει προγεννητικο έλεγχο με τον αντρα σου? Υπαρχει Καποιο θέμα η απλα δεν έχει τύχει ακόμη? 

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

αχ και εμεις με την κινητικοτητα εχουμε θεμα .. στο εξαμηνο ειχα μια βιοχημικη! κ τωρα ξανα προσπαθουμε 

Καλή επιτυχία! Ευχομαι το συντομότερο εγκυουλα! Ο γιατρός μας είπε ότι με την κινητικότητα του σπέρματος (35τοις εκατό) εχουμε καλές πιθανότητες σύλληψης. Βέβαια παίρνει τα πανάκριβα προφερτιλ κ σε δύο μήνες έχουμε επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα. Ένας δεύτερος γιατρός μας είπε να πάμε για σπερματεγχυση... Είμαστε κ μεις μπερδεμένοι

Διαφημίσεις

Δεν ξερω τη διαφορα.

Ο γιατρός τι σου είπε; Βιοχημική ή παλλινδρομη; 

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ ματια μου. Το σύστημα μερα παρα μερα το χεις ακολουθησει? 

Ναι το ακολουθούμε. Μας το πρότεινε κ ο γιατρός λόγω κινητικότητας. Μόνο την προηγούμενη φορά είχαμε μόνο δύο επαφές δύο συνεχόμενες μερες λόγω δουλειάς

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Ο γιατρός τι σου είπε; Βιοχημική ή παλλινδρομη; 

Δε θυμαμαι να το σχολιασε ή ονοματισε καπως. Ειπε ομως "αερας" εγκυμοσυνης..σαν να περασε ανεμος και να εφυγε..και να  μη το σκεφτομαι καν ισως κατι σηκωσα την ωρα της εμφυτευσης...

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Έχεις κανει προγεννητικο έλεγχο με τον αντρα σου? Υπαρχει Καποιο θέμα η απλα δεν έχει τύχει ακόμη? 

εχουμε χαμηλη κινητικοτητα κ εγω λιγο ανεβασμενη προλακτινη που παιρνω χαπι 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Ηθελα ομως κατι να πω γιατι ειδα πως καποιες ενοχληθηκαν με αυτα που γραφω.Σχετικα με μπανια κλπ.. Δε με πειραζει τι καταλαβε η καθε μια αν το πιστευει ή οχι.Εδω ανταλλαγη αποψεων κανουμε και απλα ερωτηθηκα τι εκανα και απαντησα.Τωρα αν ειναι σωστο αν βοηθησε ή οχι ή αν βοηθαει γενικως δεν ξερω.Εγω απλα απαντησα.

Επιπλεον διαβασα οτι δε θα λετε πλεον συμπτωματα,και δεν ξερω γιατι μιας και ο τιτλος αυτο λεει μηπως ν αλλαξουμε ονομα στη συζητηση τοτε και να το πουμε αλλιως.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...