Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Κι εγώ στο πλάι κάθομαι. Και αν δεν σηκώνομαι είναι γιατί αφενώς το κάνουμε βράδυ συνήθως, οπότε μετά κοιμάμαι. Αφετέρου έτσι και αλλιώς μου άρεσε να κάθομαι λίγο μετά το σεξ. Αλλά είμαι σίγουρη ότι αν είναι να γίνει θα γίνει. Η φύση δεν θα εξαρτούσε τη διαιώνιση του είδους από το αν καθόμαστε ανάσκελα, ή σηκωνόμαστε ή τι άλλο!

Σιγουρα αλλα δν ειναι ολοι οι οργανισμοι το ιδιο ! κ δεν πιανουν ολες το ιδιο ευκολα . 

ημουν χθες σε φιλη κ μου ελεγε οτι η αδερφη της εμεινε κατα λαθος εγκυος παλι .. (ηλικια 47 χρονων κ εχει ξεμπερδεψει απο γεννες πλεον) και με μια επαφη τον μηνα χωρις να τελειωσει μεσα ο αντρας της κ που μετα σηκωθηκε κ πηγε δουλεια .. ειναι να μην τραβας τα μαλλια σου μετα? 

εγω θελω να μεινω 1 ωρα ξαπλωμενη τουλαχιστον  γτ ειναι που ειναι τεμπελικα τα σπερματοζωαρια μας , αν δεν τα βοηθησω  κ εγω δεν θα φτασουν ποτε εκει που πρεπει  !!!!!χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Ρε εσύ Αννούλα να το ρωτήσεις όπως τίποτε,  εδώ εμείνες μόνη σου έγκυος μπορεί και να κάνει αφού το σπέρμα το τοποθετούν κατευθείαν στην μήτρα 

ναι θα ρωτησω την ιδια αποροια εχω και εγω αφου τοποθετητε το σπερμα τοσο κοντα γιατι να μην μπορει να γινει?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

ναι ειναι μια καλη λυση θα ρωτησω και εγω οταν αποφασησω τη θα κανω μαλλον πριν αποφασησω! θα ρωτησω! εγω  νταξη το ξεπερναω σιγα σιγα αχαχαχα ειμαι 3η μερα περιοδου δεν τα παει πολυ καλα η ροη μου αλλα λεω να μην αγχωθω και γι αυτο! εσυ που δεν πιστευεις πως θα μηνεις σε ευτο τον κυκλο να ξερεις πως το ενστικτο των αντρων λυτουργει καλυτερα απο το δικο μας χχεχεεεεχε!

ε καλα αυτος με εβγαλε ηδη εγκυο!! ειναι ο αντρικος αγωισμος πιστευω .. οτι αφου το προσπαθει κ αυτος πολυ , ειναι βεβαιο οτι θα το πιασουμε .

Αννα εγω ειμαι προσγειωμενη να σου πω, γτ περασε 1 χρονος σχεδον !

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

ναι  παιρνω ! αρα  σημερα οχι μπανιο που μαλλον εχω ωορηξια ! κ πλεκτα ρουχα  για να ειμαι ζεστη ?   αυτο με ητν θερμοκρασια το ειχα διαβασει κ εγω ..

σε βλεπω πολυ ενημερωμενη παντως ! μπραβο σου 

Οταν αποφασισα πως θελω παιδια εκανα πολλα.καταρχην απο καταξανθη γυρισα στο φυσικο καστανο αυτο με πονεσε πολυ.

Μετα πηγα σε μοναστηρι δεν ξερω αν διαβασες παραπανω.

Μετα αρχισα να θυμιατιζω πριν τις επαφες.

Ξεκινησα να παιρνω φυλλικο

Μουρουνελαιο

Ο αντρας μου πολλους καφεδες 

Δε σηκωνω βαρος.δοκιμαζα ολες τις στασεις και 

Εταξα και λαμπαδες πολλες...!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Ritastam είπε:

Θερτι φαιβ.... Εσύ του 80 όπως γράφεις στο όνομα; Κ μεις είμαστε οριακά να αρχίσουμε να ψάχνουμε τις επιλογές μας. Εγώ ήθελα νωρίτερα αλλά ο γιατρός μ επέμενε μετά από καλες εξετάσεις (μονο ένα μικρό θέμα με την κινητικότητα του σπέρματος) να προσπαθήσουμε μπας κ γίνει το θαύμα..

Κατάλαβα... Η Σάρα του θέματος είμαι ε; Ναι του 80 (Σεπτέμβρη, το διευκρινίζω για να παρηγοριεμαι). 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ε καλα αυτος με εβγαλε ηδη εγκυο!! ειναι ο αντρικος αγωισμος πιστευω .. οτι αφου το προσπαθει κ αυτος πολυ , ειναι βεβαιο οτι θα το πιασουμε .

Αννα εγω ειμαι προσγειωμενη να σου πω, γτ περασε 1 χρονος σχεδον !

ααχαααχα! ετσι ειναι οι αντρες!  το ξερω οτι θες να εισαι προσγιωμενη και εμενα εχουν περασει 2 χρονια αλλα μετα απο καθε επαφη καθε μηνα παντα εχουμε μεσα μας μια ελπιδα που οτι και αν γινει θα υπαρχει!

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

Σιγουρα αλλα δν ειναι ολοι οι οργανισμοι το ιδιο ! κ δεν πιανουν ολες το ιδιο ευκολα . 

ημουν χθες σε φιλη κ μου ελεγε οτι η αδερφη της εμεινε κατα λαθος εγκυος παλι .. (ηλικια 47 χρονων κ εχει ξεμπερδεψει απο γεννες πλεον) και με μια επαφη τον μηνα χωρις να τελειωσει μεσα ο αντρας της κ που μετα σηκωθηκε κ πηγε δουλεια .. ειναι να μην τραβας τα μαλλια σου μετα? 

εγω θελω να μεινω 1 ωρα ξαπλωμενη τουλαχιστον  γτ ειναι που ειναι τεμπελικα τα σπερματοζωαρια μας , αν δεν τα βοηθησω  κ εγω δεν θα φτασουν ποτε εκει που πρεπει  !!!!!χαχαχαχαχα

Γενικά το τρίτο τέταρτο παιδί είναι πιο ευκολο και ας είναι μεγάλη η γυναίκα. Δηλαδή μια που έχει κάνει ήδη δυο-τρεις παιδιά, είναι πιο εύκολο να κάνει παιδί και μετά τα 40+ παρά μια που πάει για το πρώτο. Βέβαια πάντα εξαρτάται και την περίπτωση. 

Αν πιστεύεις ότι σε βοηθάει να μένεις ξαπλωμένη, τότε να μένεις γιατί όντως βοηθάει. Τώρα όμως να λέμε ότι δεν πρέπει να κάνουμε μπάνιο και τέτοια...ε δεν μπορώ. 2018 έχουμε πια! 

πρίν από 6 λεπτά , zina7777 είπε:

Οταν αποφασισα πως θελω παιδια εκανα πολλα.καταρχην απο καταξανθη γυρισα στο φυσικο καστανο αυτο με πονεσε πολυ.

Μετα πηγα σε μοναστηρι δεν ξερω αν διαβασες παραπανω.

Μετα αρχισα να θυμιατιζω πριν τις επαφες.

Ξεκινησα να παιρνω φυλλικο

Μουρουνελαιο

Ο αντρας μου πολλους καφεδες 

Δε σηκωνω βαρος.δοκιμαζα ολες τις στασεις και 

Εταξα και λαμπαδες πολλες...!!!

ποσο καιρο προσπαθειτε?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κορίτσια μου εγώ είμαι έγκυος είτε περναω δύσκολα είτε οχι. Καθόμουν κ εκανα τα παντα θερμοκρασία, γονιμες ακριβή ημερομηνία ωορηξιας, οχι μπανιο, ζέστη κοιλια, ποδια πανω. Τον μήνα που δεν έκανα τίποτα απο όλα τίποτα παραμονο μερα παρα μερα επαγη ήρθε ο σπόρος. Τον μηνα που δεν σκεφτόμουν ηρθε. Μιλαω μονο για τις κοπέλες που δεν έχουν Καποιο γυναικολογικο πρόβλημα κ φταίει μονο η ψυχολογια. Τον μήνα που δεν έψαξα συμπτώματα ήρθε. Ο Θεός το αποφασίζει όπως κ σε εμένα κ τώρα Ειμαι με αίμα κατω. Αυτο που θέλω να πω είναι οτι εναντία στην φύση δεν μπορούμε να παμε. Γιαυτό ήρεμα, ξέρω Ειναι δύσκολο αλλα έχανα κ χάνεται όμορφες στιγμές απο την ζωή σας με το να ψαχνετε για συμπτώματα. Ίσως να πείτε πως μιλαω επειδή εγώ είμαι έγκυος όμως οχι μιλαω συμβουλευτικα κ απο καρδιας. Κ μην ξεσηκωνεστε με πολλα που λέγονται εδώ μεσα. Μαααακιαααα πολλα. 

• Μου αρέσει 5

nlmNp2.png

Just now, alina80 είπε:

Γενικά το τρίτο τέταρτο παιδί είναι πιο ευκολο και ας είναι μεγάλη η γυναίκα. Δηλαδή μια που έχει κάνει ήδη δυο-τρεις παιδιά, είναι πιο εύκολο να κάνει παιδί και μετά τα 40+ παρά μια που πάει για το πρώτο. Βέβαια πάντα εξαρτάται και την περίπτωση. 

Αν πιστεύεις ότι σε βοηθάει να μένεις ξαπλωμένη, τότε να μένεις γιατί όντως βοηθάει. Τώρα όμως να λέμε ότι δεν πρέπει να κάνουμε μπάνιο και τέτοια...ε δεν μπορώ. 2018 έχουμε πια! 

ξερω οτι μετα τις γονιμες πρεπει να κρατας την θερμοκρασια σου ανεβασμενη . το εχω διαβασει κ εγω . απλα μαλλον θα ειναι εννοει οχι μπανιο με χλιαρο νερο .

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Κατάλαβα... Η Σάρα του θέματος είμαι ε; Ναι του 80 (Σεπτέμβρη, το διευκρινίζω για να παρηγοριεμαι). 

Χαχαχαχα κ γω Σάρα νιώθω στον μικρόκοσμο μ γιατί οοοολες οι φιλες, ξαδέρφες κλπ απέκτησαν παιδί κ γω ξωμεινα!!!! Είπαμε η ελπίδα...

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

ποσο καιρο προσπαθειτε?

Απ το νοεμβριο.Επιασα με αμεσως αλλα απεβαλλα.10 χοριακη ισως εξωμητριο..μου ειπανε οτι ηταν τυχαιο γεγονος.θελω κι εγω να το πιστευω.

πρίν από 1 λεπτό , Ritastam είπε:

Χαχαχαχα κ γω Σάρα νιώθω στον μικρόκοσμο μ γιατί οοοολες οι φιλες, ξαδέρφες κλπ απέκτησαν παιδί κ γω ξωμεινα!!!! Είπαμε η ελπίδα...

αχ και εμεις με την κινητικοτητα εχουμε θεμα .. στο εξαμηνο ειχα μια βιοχημικη! κ τωρα ξανα προσπαθουμε 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

ξερω οτι μετα τις γονιμες πρεπει να κρατας την θερμοκρασια σου ανεβασμενη . το εχω διαβασει κ εγω . απλα μαλλον θα ειναι εννοει οχι μπανιο με χλιαρο νερο .

Μετά την ωορρηξία η θερμοκρασία μας είναι έτσι κι αλλιώς ανεβασμένη. Και πέφτει με την περίοδο. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης συνεχίζει να είναι ανεβασμένη. (Συνήθως, τίποτα δεν είναι απόλυτο). Η θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος δεν αλλάζει παρά μόνο κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες. Δεν υπάρχει τρόπος δηλαδή να ανεβάσουμε τη θερμοκρασία μας (κι αν υπάρχει γιατί δεν το ήξερα όσο ήμουν μαθήτρια και έτριβαν τα θερμόμετρα στο σεντόνι για να ανέβουν?). 

αχ και εμεις με την κινητικοτητα εχουμε θεμα .. στο εξαμηνο ειχα μια βιοχημικη! κ τωρα ξανα προσπαθουμε 

Για την κινητικότητα υπαρχουν τροφές που βοηθούν 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...