Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κορίτσια μ σας διαβάζω... Αυτό με την ωχρινικη φάση δεν το ήξερα. Στη δική μ περίπτωση με κύκλο 27 ημερών κ ταεκαρισμενη ωορρηξία τους τελευταίους πέντε μήνες λίγο νωρίτερα από ότι λέει το ημερολόγιό μ σημαίνει κάτι; Θα το ρωτήσω κ στον γιατρό, ο οποίος ποτέ δε μ είπε τίποτα για την ημέρα ωορρηξίας αλλά μόνο για μέγεθος ωαρίου. Συνήθως έχω θετικό τεστ ωορρηξίας 10η, 11η μερα. Θέλει πολλή ψυχραιμία κ πίστη.. το δικό μ πόρισμα μετά από 16 μήνες άκαρπων προσπαθειών. Δεν έχω καταφέρει να μη στεναχωρεθω κ απογοητευτω ούτε έναν μήνα όμως κάθε φορά δεν ξέρω κ γω πως, βρίσκω την αισιοδοξία να συνεχίζω. Ξέρω ότι είναι πολλές κοπέλες σ αυτή τη θέση κ εύχομαι να έρθει σύντομα ο καιρός που θα είναι μια ανάμνηση όλα αυτά... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια γειαααα!!! Απο το πρωι διαβάζω αλλα δεν σχολιάζω αλλα ηρθε η ωρα γιατι εφτασα στο αμήν απο ποια.να.ξεκινήσω. αχαχχα!!! @alina80 αλινακι μου καλο δεν.θελω πεσιματα εσυ εισαι αυτη που μεχρι τωρα μας κρατάς ζωντανες χααχχαα!!! Θα έρθει εχουμε πει!! Καποια κοπελα δεν θυμαμαι ειπαι οτι γίνεται ενω υπαρχει πρόβλημα οπως κυστες ενδομητρίωση ινομυώματα και λοιπα και ολα τα αλλα ειναι καλα να γινει σπερματεγχηση?? Ε αυτο δεν το ηξερα!! Αν.ειναι.να κανω και εγω μπας και γλυτώσω τη λαπαροσκόπηση!! Οσο το οτι δεν θα πετυχει δεν το ξέρουμε οι πιθανότητες εμενα ο γιατρός μου ειχε.πει τις σπερματεγχυσης ειναι 30% και τις εξωσωματικής 50%60 αρα μιλάμε και παλι για μικρο ποσοστό αρα κανεις δεν εγγυάται ουτς με την εξωσωματική συν οτι ειναι πολυ πιο ακριβή!!! Οσο για τις υιοθετήσεις οι αντρες δεν μπορουν να το καταλαβουν οπως είπε και η @Τονι@ η γυναίκα εχει το λεγομενο ρολόι ο αντρας αν δεν δει το παιδι του δεν το αγαπαει ενω η μανα το αγαπαει απο τοτε που το εχει επανω της πριν καν το δει!! Αρα ειναι τελειως διαφορετική η κατασταση ασε λοιπών αυτα προς το παρον ρωτα το γιατρο να παρεις γνωμη είμαστε και οι δυο σε μεταβατικό στάδιο μου φενετε χαχααχχα!! @zina7777 βρε βρεεεε μη μου ταράζεται χααχα θα ανεβει η χοριακουλα σου εισαι πριν την καθυστέρηση και ειχες 45 ειναι μια χαρα!! @Vila αν δεν κανω λαθος εσυ ειπες πως πηρες τηλ το γιατρο να κλησεις ραντεβου και ειπε οχι????? Θα τρελαθώ??? Τι.τον ένοιαζε τι ηθελες δεν θα πληρωνόταν???? Εεεε δεν.Είμαστε καλα αυτα νόμιζα πως γίνονται μονο σε εμενα αλλα αμ δε!!

Αννούλα μου ξεχνάς κάτι... Μία δεκαετία και πλέον που μας χωρίζει ηλικιακά. Χαχαχα!  Πάντως οι πιθανότητες της εξωσωματικής είναι 30% (εσύ βέβαια είσαι και μικρούλα).

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Ωορηξια τεταρτη 10/01 ξεκινησα 9 μερα παρα μερα και καθημερινα διαφορετικη σταση μια ομως καθε φορα 4 επαφες συνολο.

Μετα ξαπλα για κανα μιαωρο και λιγο στριψιμο στο ενα πλευρο και μετα στο αλλο.εχω μητρα πισω στη μεση και μι αωοθηκη ψηλα και μια χαμηλα..επρεπε να πιασω ολες τις διαστασεις..αα..

Και καθε μερα κοντα στη σομπα γιατι θελει ζεστη και το υποστρωμα αναμμενο.

πολυ οργανωμενη σε βρισκω ! μπραβο !θα ακολουθησω  την  μεθοδο σου στον επομενο κυκλο .   εγω βρε κοριτσια στο κρεβατι δεν μπορω να καθησω πολυ ωρα ξαπλα ανασκελα γτ πιανομαι κ συνηθως γυριζω μπρομυτα μετα η στο πλαι .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Ritastam είπε:

Κορίτσια μ σας διαβάζω... Αυτό με την ωχρινικη φάση δεν το ήξερα. Στη δική μ περίπτωση με κύκλο 27 ημερών κ ταεκαρισμενη ωορρηξία τους τελευταίους πέντε μήνες λίγο νωρίτερα από ότι λέει το ημερολόγιό μ σημαίνει κάτι; Θα το ρωτήσω κ στον γιατρό, ο οποίος ποτέ δε μ είπε τίποτα για την ημέρα ωορρηξίας αλλά μόνο για μέγεθος ωαρίου. Συνήθως έχω θετικό τεστ ωορρηξίας 10η, 11η μερα. Θέλει πολλή ψυχραιμία κ πίστη.. το δικό μ πόρισμα μετά από 16 μήνες άκαρπων προσπαθειών. Δεν έχω καταφέρει να μη στεναχωρεθω κ απογοητευτω ούτε έναν μήνα όμως κάθε φορά δεν ξέρω κ γω πως, βρίσκω την αισιοδοξία να συνεχίζω. Ξέρω ότι είναι πολλές κοπέλες σ αυτή τη θέση κ εύχομαι να έρθει σύντομα ο καιρός που θα είναι μια ανάμνηση όλα αυτά... 

Μια χαρά είναι η ωχρίνική σου φάση. 12-16 ημέρες είναι το φυσιολογικό.

• Μου αρέσει 1

Just now, ada32 είπε:

πολυ οργανωμενη σε βρισκω ! μπραβο !θα ακολουθησω  την  μεθοδο σου στον επομενο κυκλο .   εγω βρε κοριτσια στο κρεβατι δεν μπορω να καθησω πολυ ωρα ξαπλα ανασκελα γτ πιανομαι κ συνηθως γυριζω μπρομυτα μετα η στο πλαι .. 

Ναιιι και μη κανεις μπανιο στις γονιμες ριχνει τη θερμοκρασια σου.φολλικο οξυ παιρνεις?

Διαφημίσεις

νωριτερα δεν σε πειραζει ! αφου η ωχρινικη φαση ειναι 12-16 μερες μετα την ωορηξια ! 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Κι εγώ στο πλάι κάθομαι. Και αν δεν σηκώνομαι είναι γιατί αφενώς το κάνουμε βράδυ συνήθως, οπότε μετά κοιμάμαι. Αφετέρου έτσι και αλλιώς μου άρεσε να κάθομαι λίγο μετά το σεξ. Αλλά είμαι σίγουρη ότι αν είναι να γίνει θα γίνει. Η φύση δεν θα εξαρτούσε τη διαιώνιση του είδους από το αν καθόμαστε ανάσκελα, ή σηκωνόμαστε ή τι άλλο!

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ναι κοριτσι εγω το ειπα για την σπερματεγχυση ! επειδη σχετικα ειναι φτηνη λυση σε σχεση με την εξωσωματικη κ οταν το σπερμα ειναι καλο , μπορει κ να εχεις πιθανοτητες .  απλα δεν ξερω τι παιζει με τις κυστες κ τις συμφησεις δυστυχως .. αλλα εγω στην θεση της αλινας θα την δοκιμαζα . 

καλα εγω ουτως η αλλως το εχω σκοπο για το πασχα να την κανω ! εσυ πως πας με την περιοδο ?

ναι ειναι μια καλη λυση θα ρωτησω και εγω οταν αποφασησω τη θα κανω μαλλον πριν αποφασησω! θα ρωτησω! εγω  νταξη το ξεπερναω σιγα σιγα αχαχαχα ειμαι 3η μερα περιοδου δεν τα παει πολυ καλα η ροη μου αλλα λεω να μην αγχωθω και γι αυτο! εσυ που δεν πιστευεις πως θα μηνεις σε ευτο τον κυκλο να ξερεις πως το ενστικτο των αντρων λυτουργει καλυτερα απο το δικο μας χχεχεεεεχε!

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Ναιιι και μη κανεις μπανιο στις γονιμες ριχνει τη θερμοκρασια σου.φολλικο οξυ παιρνεις?

'Αντε καλέ που θα μείνουμε άπλυτες... Με ζεστό νερό κάνουμε άλλωστε μπάνιο, όχι στο ποτάμι!

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Αννούλα μου ξεχνάς κάτι... Μία δεκαετία και πλέον που μας χωρίζει ηλικιακά. Χαχαχα!  Πάντως οι πιθανότητες της εξωσωματικής είναι 30% (εσύ βέβαια είσαι και μικρούλα).

Ναι δυστυχώς όσες μας πιέζει κ η ηλικία νιώθουμε με την πλάτη στον τοίχο... Βέβαια το εύρος των ηλικιών έχει μεγαλώσει ευτυχώς 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

χαχαχαχα ακου τι θυμηθικες!!!!!!!!!! εεεε και μη ξεχνας εχουμε σχεδον το ιδιο προβλημα για να μην πω το ιδιο!!!! οσο για τις πιθανοτητες εννωεις τι βαση ηλικιας? οπως και να εχει θα περναμε ολες πιο ευκολα την αποφαση τις εξωσωματικης αν οι πιθανοτιτες ηταν περισσοτερες ρωτα παντος για τη σπερματεγχυση!

Ναι δυστυχώς όσες μας πιέζει κ η ηλικία νιώθουμε με την πλάτη στον τοίχο... Βέβαια το εύρος των ηλικιών έχει μεγαλώσει ευτυχώς 

Πόσο είσαι εσύ; (αν θέλεις λες). Εγώ αν ήμουν πιο μικρή δεν θα έκανα τίποτα. Σεξ συνέχεια, κάποια στιγμή δεν μπορεί θα καθόταν! Αλλά τώρα;

Just now, zina7777 είπε:

ναι  παιρνω ! αρα  σημερα οχι μπανιο που μαλλον εχω ωορηξια ! κ πλεκτα ρουχα  για να ειμαι ζεστη ?   αυτο με ητν θερμοκρασια το ειχα διαβασει κ εγω ..

σε βλεπω πολυ ενημερωμενη παντως ! μπραβο σου 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

ναι ειναι μια καλη λυση θα ρωτησω και εγω οταν αποφασησω τη θα κανω μαλλον πριν αποφασησω! θα ρωτησω! εγω  νταξη το ξεπερναω σιγα σιγα αχαχαχα ειμαι 3η μερα περιοδου δεν τα παει πολυ καλα η ροη μου αλλα λεω να μην αγχωθω και γι αυτο! εσυ που δεν πιστευεις πως θα μηνεις σε ευτο τον κυκλο να ξερεις πως το ενστικτο των αντρων λυτουργει καλυτερα απο το δικο μας χχεχεεεεχε!

Ρε εσύ Αννούλα να το ρωτήσεις όπως τίποτε,  εδώ εμείνες μόνη σου έγκυος μπορεί και να κάνει αφού το σπέρμα το τοποθετούν κατευθείαν στην μήτρα 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, alina80 είπε:

Πόσο είσαι εσύ; (αν θέλεις λες). Εγώ αν ήμουν πιο μικρή δεν θα έκανα τίποτα. Σεξ συνέχεια, κάποια στιγμή δεν μπορεί θα καθόταν! Αλλά τώρα;

Θερτι φαιβ.... Εσύ του 80 όπως γράφεις στο όνομα; Κ μεις είμαστε οριακά να αρχίσουμε να ψάχνουμε τις επιλογές μας. Εγώ ήθελα νωρίτερα αλλά ο γιατρός μ επέμενε μετά από καλες εξετάσεις (μονο ένα μικρό θέμα με την κινητικότητα του σπέρματος) να προσπαθήσουμε μπας κ γίνει το θαύμα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...