Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , alina80 είπε:

@orianna σε ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια. Δεν απελπίζομαι. Άλλωστε το πρώτο μου ποστ εδώ το έκανα γιατί μου έχει καρφωθεί ότι μπορεί αυτό το μήνα να το πιάσαμε το σποράκι. Και όλα αυτά από την έντονη αίσθηση όσφρησης που  έχω από τη Δευτερα. Δεν έχω καθυστέρηση ακόμα, γύρω στις 20 περιμένω. Οποτε μάλλον παραλογίζομαι.

Αλλά και γενικά δεν απελπίζομαι. Ακόμα και να μην συμβεί ποτέ (όχι ότι δεν το θέλω, απλώς δεν το θεωρώ αυτοσκοπό). Από την άλλη ο καλός μου δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς παιδί και ούτε αποδέχεται την πιθανότητα να μην τα καταφέρουμε. 

@linaa Όπως έγραψα και παραπάνω δεν απελπίζομαι. Όσο για την εξωσωματική θα το σκεφτώ στο τέλος του χρόνου, αν χρειαστεί βέβαια, και θα αποφασίσω τότε. Το οικονομικό με προβληματίζει και εμένα. Επιπλέον αν είναι να το κάνω θα πρέπει να προηγηθεί ένα χειρουργείο ακόμα να καθαρίσει ότι γίνεται από την κύστη πρώτα. Αλλά είπαμε, θα το δούμε τότε αυτό. Προς το παρόν προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Έχω 6 μήνες ακόμα μπροστά μου. 

Εσύ linaa μου σε τι φάση βρίσκεσαι;

Κ εγω στην προσπαθεια ειμαι ενα 7 μηνο περιπου καναμε ολες τις εξετασεις μας κ συνεχιζουμε φυσιολογικα για λιγο ακομα να περασει κ το καλοκαιρακι. Εμενα παλι ο καλος μου ειναι το αντιθετο δεν ανχωνετε  οτι κ ν γινει πραγμα που ανχωνει εμενα να το παμε πιο γρηγορα χα χα χα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Nati85 Μόνο ενοχλήσεις και πονάκια σαν και αυτά τις περιόδου. 

@linaa Ούτε ο δικός μου αγχώνεται. Μόνο που το θέλει πάρα πολύ και αρνείται ακόμα και να σκεφτεί ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Εγώ ξέρω ότι μπορώ να ζήσω και χωρίς παιδί. Εκείνος πάλι όχι. Ίσως αυτό είναι που με αγχώνει περισσότερο τελικά. Με τις φίλες μου που οι περισσότερες είχαν απρόθυμους και αναποφάσιστους για παιδί συντρόφους, κάναμε πλάκα ότι ένας άντρας κυκλοφορεί που ξέρει ότι θέλει παιδί ή δεν φοβάται και έπεσα εγώ που δεν μπορώ πάνω του!

1 ώρα πρίν, orianna είπε:

πα πα φανταζομαι αγχωθηκες τοτε...εμεις με το αρνητικο τεστ απογοτευτηκαμε και ειπαμε οτι αφου στεναχωρεθηκαμε που δεν ημουν εγκυος μαλλον ηταν καιρος να το παρουμε αποφαση και να αρχισουμε τις προσπαθειες αφου προφανως και οι δυο θελαμε  να γινουμε γονεις..αρα ειχα κυκλο 27 ημερων.και ο προηγουμενος ηταν 26 και αυτος τωρα μεχρι στιγμης 31 αν αδιαθετησω σημερα...δεν το βλεπω ομως...εισαι παντρεμενη κ συ?

χαχαχα λες?η μαμα μου μεχρι τον 4ο στις δυο απο τις τρεις εγκυμοσυνες ειχε περιοδο και δεν το καταλαβαινε οτι ειναι εγκυος.αγχωνομαι και απο κει με τον χαζο μου κυκλο γτ σηκωνω και βαρη πολλα στη δουλεια.να παω και να μου βγαλει καμια χοριακη 50000.εσυ περα απο την καθυστερηση ειχες αλλο συμπτωμα πριν το μαθεις?

Καλά μην φανταστείς ότι άμα σηκώσεις ένα βάρος θα αποβάλεις κατευθείαν :-P πρέπει να τα αποφευγουμε για τη μέση μας κυρίως. Εγώ φαντάσου είχα φορτωθεί ολοκληρο το σούπερμάρκετ με βαριά πράγματα και έκανα ένα τέταρτο περπάτημα με αυτά στα χέρια. Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος. Όμως, ναι είναι σημαντικό να τα αποφεύγουμε...

Δεν το είχα καταλάβει καν. Ήταν πολύ ευαίσθητο το στήθος μου, είχα αηδία στο κοτόπουλο και είχε αυξηθεί η αίσθηση της όσφρησής μου. Είχα στρογγυλέψει κι όλας κάπως και είχε πρηστεί λίγο η κοιλιά μου. Και ένιωθα έναν έντονο πόνο στον αφαλό! Στις 4 μέρες καθυστέρηση έκανα ένα τεστ ίσα ίσα για να βγάλω την ιδέα από το μυαλό του αγοριού μου.. Και ήταν θετικό (σοκ)! Βέβαια δεν προχώρησε η εγκυμοσίνη, ήταν παλίνδρομη. Μετά που ξαναέμεινα, δεν είχα τίποτα απολύτως. Όταν λέμε τίποτα τίποτα. Μόνο που με πόνεσε ο αφαλός μου πάλι και 2 φορές είχα ζαλιστεί. Έκανα ένα τεστ 6 μέρες πριν την καθυστέρηση ισα ισα για να ηρεμήσω δηλαδή και ήταν πάλι θετικό.

Να ξέρεις όμως οτι από εγκυμοσίνη σε εγκυμοσίνη εχει τεραστια διάφορα.

Καλησπερα κοριτσια, ειμαι καινουρια στο φορουμ...εχω ηδη ενα αγορακι 3 ετων κ τους τελευταιους μηνες αποφασισαμε με τον αντρα μου να παμε κ για δευτερο. Ετσι ξεκινησα φολικο οξυ και  υπολογιζω πια κ την ωορρηξια για να μπορεσουμε να συλλαβουμε. Πριν δυο μηνες ειχα ολα τα συμπτωματα νυστα, πρηξιμο λιγες ζαλαδες αλλα μονο  τρεις μερες καθυστερηση γιατι μετα αδιαθετησα. Εκανα κ δυο τεστ που φυσικα βγηκαν αρνητικα. Τωρα παλι σε μερικες μερες περιμενω περιοδο 22.6 κι εχω φαγωθει να ψαχνω σε φορουμ για συμπτωματα και για συμβουλες. Εδω κ μερικες ωρες εχω χαμηλα πονο στην κοιλια σαν να μου ερχεται περιοδος κ σταθερα εδω κ δεκα μερες εχω 37.2... Αυτη η αναμονη θα με φαει. Αμαν αυτη η επιστημη σε τοσα εχει προχωρησει δε μπορει να βρει ενα τεστ να το κανουμε καπακι μετα το σεξ να τελειωνουμε......... 

• Μου αρέσει 1

Xxaxaxa καλό το σκεπτικό σου θα ταν ωραίο ένα τέτοιο τεστάκι.Μακάρι κορίτσι μου να είσαι εγκυούλα.Είναι μπέρδεμα τα συμπτώματα.Εχω φάει τα μούτρα μου άπειρες φορές.Ισως εσύ με την εμπειρία σου κάτι να καταλαβαίνεις αν και λένε ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.Λίγη υπομονούλα ακόμα μέχρι τη καθυστέρηση!!

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

Xxaxaxa καλό το σκεπτικό σου θα ταν ωραίο ένα τέτοιο τεστάκι.Μακάρι κορίτσι μου να είσαι εγκυούλα.Είναι μπέρδεμα τα συμπτώματα.Εχω φάει τα μούτρα μου άπειρες φορές.Ισως εσύ με την εμπειρία σου κάτι να καταλαβαίνεις αν και λένε ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.Λίγη υπομονούλα ακόμα μέχρι τη καθυστέρηση!!

Σευχαριστω marillia! Ευχομαι κ σε σενα κοπελα μου ο,τι επιθυμεις!! Καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη λενε κι εχουν δικιο. Ειχα δυο αποβολες πριν το γιο μου στην 8- 9η εβδομαδα παροτι νομιζα οτι ολα πηγαιναν καλα. Στο γιο μου το πρωτο τριμηνο ειχα τετοιους πονους περιοδου που καθε μια ωρα πηγαινα τουαλετα γιατι νομιζα οτι θα δω αιμα αλλα ολα πηγαν καλα.

...Τελευταιες μερες εχω ξεσκιστει στους ξηρους καρπους αμυγδαλα και καρυδια. Καπου διαβασα οτι ανεβαζουν την προγεστερονη :) μιλαμε για υπερπληροφορηση...

• Μου αρέσει 1

κοριτσια σμρ εγινε κατι περιεργο..βρισκομαι στην 9η μερα και ενω ειχα καθαρισει εβγαλα λιγο αιμα...το μεσημερι εγινε αυτο..ουτε το πρωι ειχα ουτε απο το απόγευμα και μετα...μια φορα οταν σκουπιστηκα το μεσημερι.. @caramel_83 οπως το βλεπω θα εχω κ αλλο θεμα σε λιγο!!ειναι η πρωτη φορα που γίνεται αυτό οποτε λεω να μην αγχωθω αλλα καλου κακου να παρω τον γιατρο την δευτερα μηπως πρεπει να κανω υπερυχο...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

15 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

κοριτσια σμρ εγινε κατι περιεργο..βρισκομαι στην 9η μερα και ενω ειχα καθαρισει εβγαλα λιγο αιμα...το μεσημερι εγινε αυτο..ουτε το πρωι ειχα ουτε απο το απόγευμα και μετα...μια φορα οταν σκουπιστηκα το μεσημερι.. @caramel_83 οπως το βλεπω θα εχω κ αλλο θεμα σε λιγο!!ειναι η πρωτη φορα που γίνεται αυτό οποτε λεω να μην αγχωθω αλλα καλου κακου να παρω τον γιατρο την δευτερα μηπως πρεπει να κανω υπερυχο...

ποτε τελειωσε η περιοδος?μηπως ηταν καποια υπολειματα?μηπως καποια επαφη πριν απο αυτο και τραυματιστηκες?το αιμα τι χρωμα ηταν?αλλη περιπτωση ειναι η εμφυτευση και η ωορρηξια.στο τεστ ποια μερα εκανες ωορρηξια?

6penp2.png

1 ώρα πρίν, orianna είπε:

ποτε τελειωσε η περιοδος?μηπως ηταν καποια υπολειματα?μηπως καποια επαφη πριν απο αυτο και τραυματιστηκες?το αιμα τι χρωμα ηταν?αλλη περιπτωση ειναι η εμφυτευση και η ωορρηξια.στο τεστ ποια μερα εκανες ωορρηξια?

η περιοδος τελείωσε 6η μερα...δεν ηταν υπολειματα γτ ηταν ροζ ανοιχτο...ουτς επαφη γτ επαφη ειχαμε 7η μερα και το αιμα το ειχα 9η...τωρα αιμα,υγρα ροζ δεν ξερω πως να το πω...ωορρηξια εκανα 14η μερα..γενικα ειχα κυκλους μεγαλους αλλα ξεκίνησα και τα glucophage σε συνδιασμο με inofert και πρωτη φορα ειχα κυκλο 27 ημερων..αλλιως εφτανα μεχρι 38...τωρα ωορρηξια 9η μερα δυσκολο δεν ειναι?καλα για εμφυτευση δε τον συζητώ..καμια περιπτωση..

@Xouxi να σου ζήσει το παιδάκι! Για την θερμοκρασία ξερω πως μετά την ωορρηξία ανεβαίνει μπορει να έχουμε και δέκατα και λίγο πριν έρθει η περίοδος πέφτει πάλι εκτός αν εισαι όντως εγκυος και διατηρηθεί για πάνω απο 16 μερες όποτε δεν μπορείς να ξέρεις.και εμένα ανεβαίνει και την ημέρα που έρχεται η περίοδος πέφτει!το χω τσεκάρει!σου ευχομαι να εισαι εγκυος!

@elenakii22 πονάς καθόλου στη μέση η στην κοιλιά σου;

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Nati85 είπε:

@Xouxi να σου ζήσει το παιδάκι! Για την θερμοκρασία ξερω πως μετά την ωορρηξία ανεβαίνει μπορει να έχουμε και δέκατα και λίγο πριν έρθει η περίοδος πέφτει πάλι εκτός αν εισαι όντως εγκυος και διατηρηθεί για πάνω απο 16 μερες όποτε δεν μπορείς να ξέρεις.και εμένα ανεβαίνει και την ημέρα που έρχεται η περίοδος πέφτει!το χω τσεκάρει!σου ευχομαι να εισαι εγκυος!

@elenakii22 πονάς καθόλου στη μέση η στην κοιλιά σου;

μπαα...τπτ..αλλα επειδη κανω κ γυμναστικη κ εχθές ανεβηκα κατι ανηφόρες ολους τους πονους στην γυμναστικη τους ριχνω γενικα οποτε δεν προσέχω τπτ..

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

μπαα...τπτ..αλλα επειδη κανω κ γυμναστικη κ εχθές ανεβηκα κατι ανηφόρες ολους τους πονους στην γυμναστικη τους ριχνω γενικα οποτε δεν προσέχω τπτ..

Μπορει να ηταν ωορρηξία ποτε δεν ξέρεις μπορει και κατι τυχαίο!εγω αδιαθέτησα όποτε άντε εχω πολυ δρόμο μέχρι την ωορρηξία μιας και εχω πολυ μεγάλο κύκλο! 

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 25 λεπτά , Nati85 είπε:

Μπορει να ηταν ωορρηξία ποτε δεν ξέρεις μπορει και κατι τυχαίο!εγω αδιαθέτησα όποτε άντε εχω πολυ δρόμο μέχρι την ωορρηξία μιας και εχω πολυ μεγάλο κύκλο! 

θελω να πιστευω και εγω πως ηταν τυχαιο!!και εσυ μεγαλους κυκλους ε?και εγω ειχα συνηθως απο 30 και πανω..σπανια 28 29...οποτε αυτον τον μημα που μου ηρθε 27 δε το πιστευα..τουλαχιστον κανουν δουλεια τα χαπια πιυ παιρνω!

πρίν από 17 λεπτά , elenakii22 είπε:

θελω να πιστευω και εγω πως ηταν τυχαιο!!και εσυ μεγαλους κυκλους ε?και εγω ειχα συνηθως απο 30 και πανω..σπανια 28 29...οποτε αυτον τον μημα που μου ηρθε 27 δε το πιστευα..τουλαχιστον κανουν δουλεια τα χαπια πιυ παιρνω!

Παίρνω και εγω το γκλουκοφαζ αλλα δεν ειδα αποτέλεσμα θα πάρω και τα ινοφερτ μήπως βοηθήσουν!τους τελευταίους μήνες εχω 37 40 μερες κύκλο οποτε Αστα να πανε!πριν το πρώτο παιδάκι είχα 34 μερες περίπου μετά την γεννά αντί να φτιάξει που λένε άρχισε να χαλάει!τελοσπαντων θα δούμε!:confused:

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...