Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

17 minutes ago, elenakii22 είπε:

@Μαρθα Κ σε ευχαριστώ πολυ!!!!μια χαρα τοτε..αακολουθησε την διατροφη σου και ολα καλα!!!

@Alekagala αν εχεις τοσα σημαδια πολυ πιθανον να ειναι αγορακι!!!στα ωπα ωπα θα την εχουν την πριγκιπεσσα σου!!!!ββεβαια γερο να ναι κ οτι να ναι!!

Μη φανταστείς ότι κάνω καμιά διατροφή δύσκολη απλά έχω κόψει ζάχαρη και πολλά ψωμιά και αλκοόλ ένα ποτηράκι κρασί έπινα με τον άντρα μου καμιά φορά τώρα δεν πίνω ούτε αυτό….. Κορίτσια άρχισαν τα πονάκια περιόδου  όλη μερα δεν είχα τώρα τα νιώθω αχ μακάρι να είναι πονάκια αλλά.. 

7 minutes ago, sonia@ είπε:

Αλέκα με το καλό αύριο περιμένουμε νέα σου!!!!Να σε ρωτησω το αποθηκεύσεις σε σακουλάκια να φανταστώ πόσο καιρό διατηρούνται στην κατάψυξη αν θυμάσαι και μετα πως έκανες την απόψυξη ώστε να μην χαλασει????

Έλενακι μου ούτε αν φάει σουπιτσες κ;Ι υπάρχουν κ;Ι χάπια μαγικό; Μπύρας που βοηθάνε στην παραγωγή είχα πει πως αν δεν έχω πολύ άτι τέτοιο θα επερνα να με βοηθήσουν βέβαια τώρα δεν τολμώ αλλιώς όλη την ώρα θα πρέπει να αντλώ γαλα απλά το στήθος μου όλη την ώρα βάρη είναι ουφφφφφ έπρεπε νανεχω τρίδυμα για να αδειάζει τελειως

Ειπες πριν ότι είχαμε τα ίδια συμπτώματα και τελικά ήσουν έγκυος ???

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Αχ τι μου θύμισες....  Επερνα τα medela τα σακουλάκια αν δεν κανω λαθος ειναι μέχρι 6 μηνες.... Το έβαζα απο το προηγουμενο βραδυ στο ψυγειο απο τη κατάψυξη και το πρωι το έβαζα στο μπιμπερό και το ζεσταινα....  Εχει πολλα φορουμ με μητρικό θηλασμό και εγω απο εκει ενημερωθηκα

Μη νομιζεις και για το τριτο παλι θα ενημερωθώ με το θηλασμο.... 

Μάρθα μου υπομονη 5μερες μείναν ειπαμε μετράμε αντίστροφα....  Μη κανεις τεστ ακομη.... 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

7 minutes ago, Alekagala είπε:

Αχ τι μου θύμισες....  Επερνα τα medela τα σακουλάκια αν δεν κανω λαθος ειναι μέχρι 6 μηνες.... Το έβαζα απο το προηγουμενο βραδυ στο ψυγειο απο τη κατάψυξη και το πρωι το έβαζα στο μπιμπερό και το ζεσταινα....  Εχει πολλα φορουμ με μητρικό θηλασμό και εγω απο εκει ενημερωθηκα

Μη νομιζεις και για το τριτο παλι θα ενημερωθώ με το θηλασμο.... 

Μάρθα μου υπομονη 5μερες μείναν ειπαμε μετράμε αντίστροφα....  Μη κανεις τεστ ακομη.... 

Οτι και να γίνει θα προσπαθήσω να μην στεναχωρηθώ γιατί έτσι και αλλιώς στο πρώτο μήνα προσπάθειας είμαι… το λέω μπας και το πιστέψω .…. 

• Μου αρέσει 1

Χαλάρωσε!!!!  Ο κυριότερος παράγοντας για μια εγκυμοσύνη ειναι η ηρεμία και να μηννεχεις ιιιχχχνοοοοοςςςς άγχους!!!! 

Το γεναρη μολις καθάρισα με τη περιοδο συμφωνήσαμε με το σύζυγό να προσπαθήσουμε για τριτο....  6φεβρουαριου περιμενα περιοδο αλλα επειδη ειχαμε ελεύθερες επαφές πηγα και εκανα η τρελη 8μερες πριν χοριακη με αρνητικοτατο αποτελεσμα....  Δεν ειχα συμπτώματα κατι ποναλακια λες και θα μου ερθουν....  Σε πληροφορώ το πρωι της 6ης φεβρουαριου ξυπνησα με μια κούραση αλλο πραγμα,  πηγα γυμναστήριο και σερνομουν δεν με κράταγε το κορμί μου,  πηγα σε μια φιλη μου για καφε και ειπα ας παρω ενα clear blue για να το κανω αυριο το πρωι....  Σε πληροφορώ μεχρι να επιστρέψω σπιτι σταμάτησα στη μεση του δρόμου και εκανα εμετό.  Εφτασα σπιτι κομματια με τη λογικη η το τεστ η αντιεμετικο....  Κανω το στικάκι και βγηκε ο Σταύρος που βλεπεις στο προφιλ μου και καπάκι χοριακη με 64μονάδες..... 

• Μου αρέσει 2

Τι όμορφα αγάπη μου είσαι πολύ τυχερή τσακ μπαμ έπιασες τον σπόρο σου !!!εγώ γενικά έχω λίγο ανώμαλο κύκλο όμως…. Σ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές σου… .. πολυ χαίρομαι που ήρθα στην παρέα σας κάθε μέρα θέλω να μπαίνω να μιλάμε και να μαθαίνω τα νέα σας !!!τυχαία σας βρήκα έψαχνα για συμπτώματα εγκυμοσύνης και βρήκα το σαιτ στην αρχή το πρώτο που εισασταν και μετά εδώ το δικό σας ..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Μην απογοητευσαι χωρις λογο!!!κ τωρα να μην γινει παμε για τον επομενο!!μην το αφήσεις να σε παρει απο κατω!!!και ειπαμε μην προδικαζεις καταστασεις!!περιμενε να περασουν οι μερες και θα δεις!!τι μερα του κυκλου εισαι?

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Περασα 3 χρονια πολυ ασχημα με φάρμακα και κορτιζονες και για να τα αποβαλλω πλήρως εκανα 2 χρονια....  Ειχα αποφασίσει οτι δε θα κανω αλλο μεχρι και τη καισαρική την εκανα ολη τατουαζ....  2 χρονια μου πηρε η αποθεραπεία και η ανασυγκρότηση του εαυτού μου....  Πλεον ειμαι υγιής και ηθελα τριτο γιαυτο και εφτιαξε και ο κύκλος μου!!!!  Παντα θα σκεφτεσαι θετικά και ποτέ μακροπρόθεσμα!!! 

• Μου αρέσει 2

15 minutes ago, elenakii22 είπε:

Μην απογοητευσαι χωρις λογο!!!κ τωρα να μην γινει παμε για τον επομενο!!μην το αφήσεις να σε παρει απο κατω!!!και ειπαμε μην προδικαζεις καταστασεις!!περιμενε να περασουν οι μερες και θα δεις!!τι μερα του κυκλου εισαι?

Δευτέρα περιμενω να αδιαφετισω έχω κύκλο 30 μέρες όταν είναι σταθερός.. Ευτυχώς μπήκα στην παρέα σας και όλο αυτό που μοιραζόμαστε νομίζω κάνει καλή σε όλες μας !!

• Μου αρέσει 3

@Μαρθα Κναι κοπελα μου εμένα απο 20 περιπου μέρα το κύκλου τουμπανιασε απότομα το στήθος μου αλλά μιλάμε παρα πολύ όλες οι φίλες μου και ο άντρας  μου το σχολίαζαν και μετα οτ;ν ηταν να αδιαθετησω είχα πόνους και τράβηγμα τα όπως είχα σε κάθε περίοδο βέβαια εγώ είχα ηδη απο μέρες κανει το ψηφιακό τεστ τξς Κλίαρ μπλου και ηταν θετικό ήξερα οτι είμαι έγκυος αλλά αν δεν το ξερά όλο θα λεγα και τώρα θα μου έρθει και αυτά τα συμπτώματα συνεχίστηκαν 6-7 βδομαδα

• Μου αρέσει 1

3yKGp2.png

16 minutes ago, Alekagala είπε:

Περασα 3 χρονια πολυ ασχημα με φάρμακα και κορτιζονες και για να τα αποβαλλω πλήρως εκανα 2 χρονια....  Ειχα αποφασίσει οτι δε θα κανω αλλο μεχρι και τη καισαρική την εκανα ολη τατουαζ....  2 χρονια μου πηρε η αποθεραπεία και η ανασυγκρότηση του εαυτού μου....  Πλεον ειμαι υγιής και ηθελα τριτο γιαυτο και εφτιαξε και ο κύκλος μου!!!!  Παντα θα σκεφτεσαι θετικά και ποτέ μακροπρόθεσμα!!! 

Να σε πάντα καλά αγάπη μου και να χαίρεσαι την οικογένεια σου ποτεωβα. Μην σου ξανά συμβεί τίποτα στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου… .η μαμά μου το λέει αυτο πάντα να ζουμε την μέρα και να μην κάνουνε σχέδια για το μέλλον όταν έρθει ώρα κάνουμε λέει πάντα.. 

4 minutes ago, sonia@ είπε:

@Μαρθα Κναι κοπελα μου εμένα απο 20 περιπου μέρα το κύκλου τουμπανιασε απότομα το στήθος μου αλλά μιλάμε παρα πολύ όλες οι φίλες μου και ο άντρας  μου το σχολίαζαν και μετα οτ;ν ηταν να αδιαθετησω είχα πόνους και τράβηγμα τα όπως είχα σε κάθε περίοδο βέβαια εγώ είχα ηδη απο μέρες κανει το ψηφιακό τεστ τξς Κλίαρ μπλου και ηταν θετικό ήξερα οτι είμαι έγκυος αλλά αν δεν το ξερά όλο θα λεγα και τώρα θα μου έρθει και αυτά τα συμπτώματα συνεχίστηκαν 6-7 βδομαδα

Αντε να βρούμε τι θα γίνει πεντε μέρες έμειναν…. Αγάπη μου σου εύχομαι τα καλύτερα στην ζωή σου !!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια!!! Αργησα να μπω σημερα και με πολύ χαρα διάβασα τα νεα σας τωρα !! @caramel_83 μπορεις να με βαλεις στο πινακακι εαν θες για τις 15/03...! @Μαρθα Κ και εγω τον προηγούμενο μηνα ετσι ημουν. Μην κανεις το τεστ! Κανε υπομονη και βρες πραγματα να απασχοληθεις για να το σκεφτεσαι οσο μπορεις λιγότερο!!! @sonia@ καλως σας βρηκα!!!

Βροχερή καλημερα σε ολες μας!!!!  Ειμαι παρα πολυ χαρούμενη γιατι ειδα το σπορι και ακούσαμε επιτέλους την καρδούλα!!!!  Ουφ εφυγε ενα τερααααστιο αγχος.  Ειναι 1.8 εκατοστά και ακουγόταν πεντακάθαρα η καρδούλα!  Πητ εχω στις 18/10 αλλα λογω καισαρικης θα μπω πιο νωρις.  Μιλήσαμε και για την αρρυθμία και με καθησιχασε.....και μόλις γεννήσω με το καλο θα με ράψει κιολας γιατι το ενδεχόμενο να ξανανοσησω απο το αυτοανοσο ειναι τεραστιο μετα τη γεννά....  Αυτα τα νεα μου! 

Σας στελνω τόνους μαμαδοσκονη και γρηγορα μαζι με τα δικα μου χαρμόσυνα νεα να ακουσω και τα δικα σας και να γεμίσει το πινακακι με φουσκωκοιλιτσες!!!!! 

• Μου αρέσει 3

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε? εγω δεν εχω καθολου κεφι σημερα:mellow: δεν ξερω γιατι, αλλα δε πειραζει θα μου περασει

χθες απο το απογευμα ειχα ενοχλησεις στην κοιλια και το βραδυ ειδα λιγο αιμα στο σκουπισμα μαλλον ειναι της ωορηξιας(διαβασα σε διαφορα site που εχουν γρεψει γιατροι οτι αρκετες γυναικες κατα την ωορηξια βγαζουν λιγο αιμα ειναι που σκαει το αυγουλακι :wink:) πριν λιγο ειχα ακομα λιγο στο σκουπισμα, τελος παντων θα δειξει, εγω ηρθα σε επαφη κ χθες οποτε οτι ειναι να γινει ας γινει

@elenakii22 πως εισαι σημερα? τελικα με τα τεστακια εβγαλες ακρη?

@Μαρθα Κ κοπελα μου εσυ μην αγχωνεσαι λιγες μερουλες εμειναν ακομα, πως εισαι απο συμπτωματα?

@sonia@ μανουλα της παρεας μας, αν ρωτησεις τον παιδιατρο για το πως να αποθηκευσεις το γαλα δεν θα ειναι καλυτερα για πιο σιγουρια? και να πεις και σε εμας για να ξερουμε οοοταν με το καλο κανουμε μωρακι και αν μπορουμε να αποθηκευσουμε:)

@Alekagala αχ τι ωραια, σου εφυγε ενα αγχος τωρα :wub:

@Olivia3 να μπαινεις να μας λες τα νεακια σου, βεβαιως και θα σε βαλω στο πινακακι

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

7. Garifalia1 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1127!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. MagicLife 10/2/2017!!!

2. Angie trg 11/2/2017!!!

3. Elenisp 16-18/2/2017 !!!

4. μπουμπού92  18/2/2017 !!!

5. alexaeua 27/2/2017!!!

6. Μαρθα Κ 13/3/2017!!!

7. gianna81 14/3/2017!!!

8. Olivia3 15/3/2017!!!

9. maria dimitris 23/3/2017!!!

10. elenaki22 23/3/2017!!!

11. caramel_83  23/3/2017!!!

12. giota@ 26/3/2017!!!

13. NikolitsaVe87 29/3/2017!!!

14. Vila 3/4/2017!!!

15. Wannabemommy....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Garifalia1 δεν εχεις ακομα ΠΗΤ για να σε βαλω κι εσενα με ημερομηνια:-D

• Μου αρέσει 1

@Alekagala μπραβο!!!τελεια!!!αντε να μαθουμε κ το φύλλο σιγα σιγα!!!

@caramel_83 ολοι εχουμε άσχημες μερες!!!!θα περασει!!!αφου καταλαβες ωορρηξια καλο θα ηταν κ σμρ να εχετε επαφες!μπορει κ εγω να εχω σμρ!θα κανω τεστ μετα !για να δουνε ποτε θα δειξει αυτο το θετικο!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...