Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , alina80 είπε:

Μελίνα μου, αν έχεις παρατηρήσει ότι η ωχρινική σου φάση είναι μικρότερη από 12 μέρες, ίσως θα έπρεπε να το συζητήσεις με το γιατρό σου. Ο δικός μου όταν του είπα ότι σε αρκετούς κύκλους η ωχρινική μου φάση είναι 12 μέρες μου είπε είναι μέσα στο φυσιολογικό όριο, αλλά αν ήταν μικρότερη θα έπρεπε να το δούμε.

Μπορεί βέβαια να κάνεις ωορρηξία πολύ σύντομα από τη στιγμή που βλέπεις θετικό τεστ... Όπως και να έχει, δεν κάνεις μία ερώτηση στο γιατρό σου;

Και να σε ρωτήσω και κάτι; Μετράς τον κύκλο σου από τη στιγμή που θα δεις αίμα, σωστά; (συγγνώμη δεν έχω πρόθεση να σε προσβάλω, απλώς επειδή έχω δει κοπέλες να μπερδεύονται καμιά φορά για το πώς μετράμε...).

Ναι από την στιγμή που θα δω αίμα... Να ρωτήσω η ωχρινική φάση από ποτε ξεκινάει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:
Μπορείς να απελευθερώσει δύο ωάρια στον ίδιο ημερολογιακό μήνα σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές;

Ναι, αν ο κύκλος σας είναι πολύ μικρός θα μπορούσε να είχατε, θεωρητικά, δυό φορές ωορρηξία τον ίδιο μήνα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να το υπολογήσετε ως ωορρηξία κατά τη διάρκεια του ίδιου κύκλου. Μερικές γυναίκες έχουν κύκλους 21 ημερών. Αν, θεωρητικά, ο κύκλος της ξεκίνησε την πρώτη του μήνα, θα έχει ωορρηξία την ένατη ή δέκατη του μήνα και στη συνέχεια εμμηνορρυσία κατά τη διάρκεια της τρίτης εβδομάδας. Ο κύκλος θα αρχίσει ξανά γύρω από την 22η του μήνα και η ωορρηξία μπορεί να συμβεί και πάλι στις 30 ή 31 του μήνα. Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες έχουν ένα μέσο κύκλο 28 ημερών.

Μιλάει για ημερολογιακό μήνα. Δηλαδή δύο φορές ωορρηξία σε διάστημα 30 ημερών. Εμείς μιλάμε για τον ίδιο κύκλο (δηλαδή από τη μία περίοδο μέχρι την άλλη). Και το λέει και το απόσπασμα που παραθέτεις, "δεν θα πρέπει να το υπολογίσετε ως ωορρηξία κατά τη διάρκεια του ίδιου κύκλου"

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν συμβαίνει διπλή ωορρηξία σε έναν κύκλο, παρά μόνο σπάνια (για αυτό και τα διζυγωτικά δίδυμα είναι σπάνια σε φυσιολογική σύλληψη) και πάντα το ένα ωάριο από το άλλο δεν έχει διαφορά μεγαλύτερη των 24 ωρών!

Ναι ακριβως και είναι κληρονομικο, από την πλευρα της γυναικας.

kRl9p2.png kRl9p2.png

1 hour ago, alina80 είπε:

Υπάρχουν και άλλες χώρες με πολύ πιο απλές διαδικασίες. Στην Ελλάδα είναι απαράδεκτα δύσκολο κατά τη γνώμη μου. Προσωπικά αν ήταν έτοιμος/σίγουρος και ο σύντροφός μου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. 

Αν έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις σε άλλη χώρα δεν το συζητάμε.  Και πάλι μπράβο σου. Πάντως οι άντρες δύσκολα το καταλαβαινουν.  Εγώ το είχα προτείνει στον δικό μου (άσχετα με τη δική μου εγκυμοσύνη )και του είχε φανεί πολύ παράξενο.  Θεωρώ ότι η κοινωνία μας δεν βοηθάει καθόλου στην καλλιέργεια της ιδέας της υιοθεσίας.  Απλά εμείς οι γυναίκες έχουμε το μητρικό ένστικτο και μας βγαίνει αλλιώς. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ποια παιρνει χαπι για προλακτινη?  εγω εχω ενα μηνα που το πηρα συστηματικα   2 φορες την βδομαδα κ μου μικρυνε τον κυκλο .. απο 28-29 , ο προηγουμενος εγινε 25 κ αυτος βλεπω παει για 26-27  με  ωορηξια σημερα η το πολυ αυριο .

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Από την οωρρηξία και μετά ως την περίοδο.

Ναι . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 13 λεπτά , iouliana είπε:

Στην χωρα μας δεν υπαρχουν παιδια για υιοθεσια! Το εχουμε ξεσκονισει το θεμα!

Αλήθεια? ?? Τι εννοείς δεν υπάρχουν? ?? Είχα ξεκινήσει να ψάχνω τη διαδικασία αλλά δεν είχα φτάσει εκεί. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

Μπερδευτηκες λιγακι !!!

αυτο που παραθετεις ειναι για 2 κυκλους!!! απλα  εξηγει οτι μπορει να τυχει να εχεις 2 φορες ωορηξια το μηνα !!!!! λογικο αν εχεις μικρο κυκλο! κ σε μενα ετυχε να εχω ωορηξια 2/5  και 31/5 ξανα !  ηταν 2 κυκλοι αλλα ιδιος μηνας ωορηξια! 

Το ιδιο λεμε..δεν καταλαβα οτι λεμε για ενα κυκλο νομιζα λεμε για ενα μηνα γι αυτο λεω οτι επιασε τη μια μερα η μελινα.

Σορρυυυυ

@alina80

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Το ιδιο λεμε..δεν καταλαβα οτι λεμε για ενα κυκλο νομιζα λεμε για ενα μηνα γι αυτο λεω οτι επιασε τη μια μερα η μελινα.

Σορρυυυυ

@alina80

α οκ ! αλλο καταλαβες .. παντως @melina92 οι επαφουλες σου ηταν πολυ καλες . οποτε εχεις πολλες ελπιδες! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Τονι@ είπε:

Αλήθεια? ?? Τι εννοείς δεν υπάρχουν? ?? Είχα ξεκινήσει να ψάχνω τη διαδικασία αλλά δεν είχα φτάσει εκεί. 

Ναι !! Τα δινουν μονο για αναδοχη και όχι για υιοθεσια. Δηλ αν σε ένα ιδρυμα δεις 100 μωράκια, μπορει κανενα να μην είναι για υιοθεσια. Δε ξερω γιατι όμως. Και μαλιστα αν κανεις αιτηση για αναδοχη, δεν μπορεις να κανεις και αιτηση για υιοθεσια!1Κουφο ε?

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Αν έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις σε άλλη χώρα δεν το συζητάμε.  Και πάλι μπράβο σου. Πάντως οι άντρες δύσκολα το καταλαβαινουν.  Εγώ το είχα προτείνει στον δικό μου (άσχετα με τη δική μου εγκυμοσύνη )και του είχε φανεί πολύ παράξενο.  Θεωρώ ότι η κοινωνία μας δεν βοηθάει καθόλου στην καλλιέργεια της ιδέας της υιοθεσίας.  Απλά εμείς οι γυναίκες έχουμε το μητρικό ένστικτο και μας βγαίνει αλλιώς. 

Ναι, έχω αυτή τη δυνατότητα. Ο άντρας μου μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν πολύ αρνητικός τελείως. Και δεν μου εξηγούσε και γιατί. Τον ρωτούσα για παράδειγμα, πώς γίνεται να είναι θετικός στην εξωσωματική με δωρητή σπέρματος (δεν έχουμε θέμα με το σπέρμα, υποθετική ερώτηση) και όχι στην υιοθεσία, αφού και στις δυο περιπτώσεις βιολογικά δεν θα είναι το παιδί δικό του, και μου απαντούσε ότι θα είναι τουλάχιστον "δικό σου" (δικό μου δηλαδή). Την τελευταία φορά που το συζητούσαμε μου είπε ότι θεωρεί ότι δεν θα το αγαπάει όπως αξίζει στα παιδιά να τα αγαπάνε (όχι ότι δεν θα το αγαπάει καθόλου). Και με αυτό αδικεί τον εαυτό του, γιατί ένα βιολογικά μόνο δικό μου παιδί δεν έχει καμία αμφιβολία ότι θα το αγαπάει! Όπως και να έχει πιστεύω ότι ειδικά για υιοθεσία θα πρέπει να είναι απόλυτα σίγουροι και οι δυο γονείς για να προχωρήσουν. Οπότε προς το παρόν αυτή η επιλογή μένει παγωμένη.

πρίν από 8 λεπτά , kido είπε:

Από την οωρρηξία και μετά ως την περίοδο.

Άρα εγώ κάνω γύρω στις 10 με 11 μέρες ωχρινική φάση.. Διάβασα οτι δεν ειναι καλό κ οτι συνδέεται με υπογονιμότητα... Κορίτσια έχω αγχωθεί πολύ τωρα.... :( 

πρίν από 1 λεπτό , iouliana είπε:

Ναι !! Τα δινουν μονο για αναδοχη και όχι για υιοθεσια. Δηλ αν σε ένα ιδρυμα δεις 100 μωράκια, μπορει κανενα να μην είναι για υιοθεσια. Δε ξερω γιατι όμως.

Γιατί αν δεν έχουν οι βιολογικοί γονείς υπογράψει ότι παραιτούνται από τα γονεικά τους δικαιώματα και επιτρέπουν την υιοθεσία δεν μπορεί να δωθεί το μωρό. Ακόμα και αν τα έχουν εγκαταλείψει...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 38 λεπτά , melina92 είπε:

Καταρχάς να σου πω οτι έχω σταθεροτατο κύκλο 28 ημερών.. Έκανα τεστάκι ωορρηξίας και βγήκε θετικό την 16η μέρα.. Όπου λογικά θα γινόταν την 17η η ωορρηξία σωστά; Εγώ σε επαφές ήρθα : 8,12,14,16,18

πολυ καλες οι επαφες σου ! κ εγω στο επομενο κυκλο λεω να το παω μερα παρα μερα για να δυναμωσει κ λιγο το σπερμα .. 

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...