Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Σε ποιο αν επιτρέπεται; Και με συγκεκριμένο γιατρό; Όποτε έψαξα σχετικές πληροφορίες στο Ιντερνετ χαώθηκα λίγο.

Θεσσαλονικη, στο Παπαγεωργιου. Δε θυμαμαι ακριβως τη διαδικασια, θα την ρωτησω όμως.

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Το αυγουλακι σουπρεπει να ωριμασει για να σκασει γι αυτο αργει η ωορηξια

αν ειχε κανε αμεσως μετα την περιοδο μπορει να βλεπαμε κι αλλη ωορηξια συμβαινει συχνα ξερω εγω.

Δεν συμβαίνει διπλή ωορρηξία σε έναν κύκλο, παρά μόνο σπάνια (για αυτό και τα διζυγωτικά δίδυμα είναι σπάνια σε φυσιολογική σύλληψη) και πάντα το ένα ωάριο από το άλλο δεν έχει διαφορά μεγαλύτερη των 24 ωρών!

πρίν από 1 λεπτό , iouliana είπε:

Θεσσαλονικη, στο Παπαγεωργιου. Δε θυμαμαι ακριβως τη διαδικασια, θα την ρωτησω όμως.

Ευχαριστώ! (Αν και είμαι Αθήνα)

Just now, Μαρθα Κ είπε:

17 μέρες κάνω δίαιτα και έχω χάσει κοντά 4 κιλά...!!! 

Σούπερ! Μπράβο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , melina92 είπε:

Εννοείς ότι θα μου έρθει περίοδο πιο μετα;;; Και τον προηγούμενο μήνα που έλειπε ο άντρας μου και μέτρησα ποτε έχω ωορρηξία μου έβγαλε το ίδιο και μου ήρθε ακριβώς στην ωρα της... Το ξερω οτι κάνω αργότερα ωορρηξία για τον κύκλο μου αλλα δεν ξερω γιατι.

και την προηγουμενη φορα με τεστ ωορηξιας την καταλαβες  την ωορηξια σου?

συνηθως οταν εχουμε μικρη ωχρινικη φαση , μου ειχε πει ο γιατρος οτι δεν γινεται καλη εμφυτευση γτ συνηθως ειναι χαμηλη η προγετερονη.. απλα οταν εχεις θετικο τεστακι , κανεις κ εξεταση προγεστερονης κ αν χρειαζεσαι , παιρνεις . 

κοιταξε  κ εγω σε 28  κυκλο , εχω ωορηξια 15η μερα ! δεν ξερω τι γινεται με αυτο ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

17 μέρες κάνω δίαιτα και έχω χάσει κοντά 4 κιλά...!!! 

Πολύ καλα το πας! Πάρε και καμιά βιταμινούλα γιατί μπορεί να αποδυναμωθεί ο οργανισμός σου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , zina7777 είπε:

Μπορει να κανει και 2 φορες ωορηξια και να βρηκε τη μια μονο 

η διπλη ωορηξια γινεται εντος 24ωρου ! το εχω ρωτησει!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν συμβαίνει διπλή ωορρηξία σε έναν κύκλο, παρά μόνο σπάνια (για αυτό και τα διζυγωτικά δίδυμα είναι σπάνια σε φυσιολογική σύλληψη) και πάντα το ένα ωάριο από το άλλο δεν έχει διαφορά μεγαλύτερη των 24 ωρών!

Μπορείς να απελευθερώσει δύο ωάρια στον ίδιο ημερολογιακό μήνα σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές;

Ναι, αν ο κύκλος σας είναι πολύ μικρός θα μπορούσε να είχατε, θεωρητικά, δυό φορές ωορρηξία τον ίδιο μήνα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να το υπολογήσετε ως ωορρηξία κατά τη διάρκεια του ίδιου κύκλου. Μερικές γυναίκες έχουν κύκλους 21 ημερών. Αν, θεωρητικά, ο κύκλος της ξεκίνησε την πρώτη του μήνα, θα έχει ωορρηξία την ένατη ή δέκατη του μήνα και στη συνέχεια εμμηνορρυσία κατά τη διάρκεια της τρίτης εβδομάδας. Ο κύκλος θα αρχίσει ξανά γύρω από την 22η του μήνα και η ωορρηξία μπορεί να συμβεί και πάλι στις 30 ή 31 του μήνα. Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες έχουν ένα μέσο κύκλο 28 ημερών.

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Παπαγεωργιου στην Θεσ/νικη και Λαρισα στο Πανεπιστημιακο . αλλου δεν ξερω

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 7 λεπτά , iouliana είπε:

Στην χωρα μας δεν υπαρχουν παιδια για υιοθεσια! Το εχουμε ξεσκονισει το θεμα!

Υπάρχουν σε άλλες χώρες και με πιο γρήγορες διαδικασίες!

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Πολύ καλα το πας! Πάρε και καμιά βιταμινούλα γιατί μπορεί να αποδυναμωθεί ο οργανισμός σου!

Ναι αυτό έχω σκοπό να κάνω ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!! 

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:
Μπορείς να απελευθερώσει δύο ωάρια στον ίδιο ημερολογιακό μήνα σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές;

Ναι, αν ο κύκλος σας είναι πολύ μικρός θα μπορούσε να είχατε, θεωρητικά, δυό φορές ωορρηξία τον ίδιο μήνα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να το υπολογήσετε ως ωορρηξία κατά τη διάρκεια του ίδιου κύκλου. Μερικές γυναίκες έχουν κύκλους 21 ημερών. Αν, θεωρητικά, ο κύκλος της ξεκίνησε την πρώτη του μήνα, θα έχει ωορρηξία την ένατη ή δέκατη του μήνα και στη συνέχεια εμμηνορρυσία κατά τη διάρκεια της τρίτης εβδομάδας. Ο κύκλος θα αρχίσει ξανά γύρω από την 22η του μήνα και η ωορρηξία μπορεί να συμβεί και πάλι στις 30 ή 31 του μήνα. Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες έχουν ένα μέσο κύκλο 28 ημερών.

Μπερδευτηκες λιγακι !!!

αυτο που παραθετεις ειναι για 2 κυκλους!!! απλα  εξηγει οτι μπορει να τυχει να εχεις 2 φορες ωορηξια το μηνα !!!!! λογικο αν εχεις μικρο κυκλο! κ σε μενα ετυχε να εχω ωορηξια 2/5  και 31/5 ξανα !  ηταν 2 κυκλοι αλλα ιδιος μηνας ωορηξια! 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...