Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , melina92 είπε:

Καταρχάς να σου πω οτι έχω σταθεροτατο κύκλο 28 ημερών.. Έκανα τεστάκι ωορρηξίας και βγήκε θετικό την 16η μέρα.. Όπου λογικά θα γινόταν την 17η η ωορρηξία σωστά; Εγώ σε επαφές ήρθα : 8,12,14,16,18

Αν μου επιτρεπεις να εικασω και θα σου δικαιοογησω γιατι.

Υποθετω πως εχεις ενα γονιμοποιημενο ωαριο που ψαχνει να προσκολληθει.νιωθεις πονους γυρω γυρω γιατι μετακινειται.

Εγω εχω απ την πεμπτη που μπηκα εδω που λεω για συμπτωματα ισως και καποιες να ενοχληθηκαν.αλλα ελεγα πως εχω πονους που με πιανουν μ αφηνουν υψηλες θερμοκρασιες που σημειωνω καθε μερα πρωι βραδυ.τη μερα της εμφυτευσης εχεις τη πιο χαμηλη.εγω εκανα χοριακη δευτερα χωρις καθυστερηση και μου δειξε 45 και πλεον συμπτωματα δεν εχω σχεδον καθολου.αλλα ισως νιωθουμε τη γονιμοποιηση και το ωαριο που κινειται ισως γι αυτο πολλες δεν καταλαβαινουν οτι ειναι εγκυες.

Εγω δεν εχω πονους περιοδου ποτε.

Ημουν κατανοητη ή σε μπερδεψα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

Αλινα εγω θα σου ελεγα να προσπαθησετε μια με σπερματεγχυση με ηπια προκληση ( αν κ αν εχεισ κυστη , δν ενδυκνειται η προκληση) .. δεν εχω ιδεα απο ενδομητριωση η ινομυωματα για να πω κατι  αλλα εφοσον κανεις ωορηξια και εχετε καλο σπερμα , δοκιμασε το μια . γτ στην ουσια με την σπερματεγχυση δινουν προβαδισμα στα σπερμτοζωαρια να γλιτωσουν αρκετο δρομο που μπορει να εχει ινομυωματα κ συμφυσεις.. 

Συμβουλη μου να μην το αφησεις   αλλο αλλα να κανεις κατι με την βοηθεια της ιατρικης . εφοσον ξερεις το "προβλημα " σου . ειναι βαρυ το χειρουγειο που αναφερεις δυστυχως ..  ΟΣο γα την εξωσωματικη , ψαξε στα δημοσια νοσοκομεια , εδω στην θεσ/νικη γινεται και πληρωνεις  κατω απο 1000 ευρω ..

Κ παρολ' αυτα , εννοειται δεν ξεχναμε και τις επαφες !! γτ ποτε δεν ξερεις..

Ευχαριστώ πολύ! Εννοείται ότι δεν θα το αφήσω άλλο. Τουλάχιστον να αποφασίσω τι θα κάνω.

Τις επαφές πώς να τις ξεχάσουμε καλέ; Και να θέλαμε δεν ξεχνιούνται!

• Χαχα 2

πρίν από 3 λεπτά , iouliana είπε:

Κοιτα κανε ένα από εβδομαδα.....να το κρατησεις,,,εγω μονο φωτο εχω...τα πεταξα. 

Δε μου στελνεις μια φωτο με θετικο να μη ξοδευομαι.για insta τη θελω...χαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

να επεμβω και εγω ,  αν ειχες 16η θετικο τεστ κ  ωορηξια 17η -18η  τοτε μαλλον δεν ειναι 28 μερων αυτος ο κυκλος σου γτ θα ειναι μικρη η ωχρινικη σου φαση ..μακαρι βεβαια να μην σ ερθει η περιοδος και να ειναι ενα μωρακι τωρα!

Εννοείς ότι θα μου έρθει περίοδο πιο μετα;;; Και τον προηγούμενο μήνα που έλειπε ο άντρας μου και μέτρησα ποτε έχω ωορρηξία μου έβγαλε το ίδιο και μου ήρθε ακριβώς στην ωρα της... Το ξερω οτι κάνω αργότερα ωορρηξία για τον κύκλο μου αλλα δεν ξερω γιατι.

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

να επεμβω και εγω ,  αν ειχες 16η θετικο τεστ κ  ωορηξια 17η -18η  τοτε μαλλον δεν ειναι 28 μερων αυτος ο κυκλος σου γτ θα ειναι μικρη η ωχρινικη σου φαση ..μακαρι βεβαια να μην σ ερθει η περιοδος και να ειναι ενα μωρακι τωρα!

Μπορει να κανει και 2 φορες ωορηξια και να βρηκε τη μια μονο 

πρίν από 2 λεπτά , melina92 είπε:

Εννοείς ότι θα μου έρθει περίοδο πιο μετα;;; Και τον προηγούμενο μήνα που έλειπε ο άντρας μου και μέτρησα ποτε έχω ωορρηξία μου έβγαλε το ίδιο και μου ήρθε ακριβώς στην ωρα της... Το ξερω οτι κάνω αργότερα ωορρηξία για τον κύκλο μου αλλα δεν ξερω γιατι.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι πάντα στη μέση του κύκλου η οωρρηξία μας, απλά έχεις μικρότερη τη δεύτερη φάση του κύκλου σου από την πρώτη, αν αδιαθετείς στις 28 μέρες με οωρρηξία την 17η.

πρίν από 1 λεπτό , melina92 είπε:

Μελίνα μου, αν έχεις παρατηρήσει ότι η ωχρινική σου φάση είναι μικρότερη από 12 μέρες, ίσως θα έπρεπε να το συζητήσεις με το γιατρό σου. Ο δικός μου όταν του είπα ότι σε αρκετούς κύκλους η ωχρινική μου φάση είναι 12 μέρες μου είπε είναι μέσα στο φυσιολογικό όριο, αλλά αν ήταν μικρότερη θα έπρεπε να το δούμε.

Μπορεί βέβαια να κάνεις ωορρηξία πολύ σύντομα από τη στιγμή που βλέπεις θετικό τεστ... Όπως και να έχει, δεν κάνεις μία ερώτηση στο γιατρό σου;

Και να σε ρωτήσω και κάτι; Μετράς τον κύκλο σου από τη στιγμή που θα δεις αίμα, σωστά; (συγγνώμη δεν έχω πρόθεση να σε προσβάλω, απλώς επειδή έχω δει κοπέλες να μπερδεύονται καμιά φορά για το πώς μετράμε...).

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Τώρα είδα ότι έχεις δυο μωρά! Εγώ δεν έχω κάνει χοριακή δεν έχω μείνει έγκυος!

Θα ρθει η ωρα για ολες.

Σου ευχομαι οταν κανεις χοριακη να ειναι ενα τοσο μεγαλο νουμερο που να παθεις σοκ.

Κι εγω εχωα αναγκη να το ζησω αυτο και ξερω.

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Τώρα είδα ότι έχεις δυο μωρά! Εγώ δεν έχω κάνει χοριακή δεν έχω μείνει έγκυος!

θα  κανεις συντομα!!

Παντως αν θελεις ψαξτο και λιγο με τα δημοσια, όπως ειπε και η ada, εχει κανει η αδερφη μου.

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Μπορει να κανει και 2 φορες ωορηξια και να βρηκε τη μια μονο 

Κορίτσι δεν γίνεται να κάνει δυο φορές ωορρηξία. Συμβαίνει σπάνια σε έναν κύκλο να κάνει μία γυναίκα δύο ωάρια, αλλά το δεύτερο σκάει πάντα το αργότερο μέσα σε 24 ώρες από το πρώτο.

πρίν από 6 λεπτά , melina92 είπε:

Το αυγουλακι σουπρεπει να ωριμασει για να σκασει γι αυτο αργει η ωορηξια

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Κορίτσι δεν γίνεται να κάνει δυο φορές ωορρηξία. Συμβαίνει σπάνια σε έναν κύκλο να κάνει μία γυναίκα δύο ωάρια, αλλά το δεύτερο σκάει πάντα το αργότερο μέσα σε 24 ώρες από το πρώτο.

αν ειχε κανε αμεσως μετα την περιοδο μπορει να βλεπαμε κι αλλη ωορηξια συμβαινει συχνα ξερω εγω.

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Αλινα μου η υιοθεσία απαιτεί μεγάλο ψυχικό απόθεμα και.μπράβο σου που το σκέφτεσαι.  Δυστυχώς στη χώρα μας οι διαδικασίες είναι απογοητευτικά χρονοβορες 

Στην χωρα μας δεν υπαρχουν παιδια για υιοθεσια! Το εχουμε ξεσκονισει το θεμα!

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 1 λεπτό , iouliana είπε:

θα  κανεις συντομα!!

Παντως αν θελεις ψαξτο και λιγο με τα δημοσια, όπως ειπε και η ada, εχει κανει η αδερφη μου.

Σε ποιο αν επιτρέπεται; Και με συγκεκριμένο γιατρό; Όποτε έψαξα σχετικές πληροφορίες στο Ιντερνετ χαώθηκα λίγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...