Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, zina7777 είπε:

Γενικα αν παρατηρησεις τον εαυτο σου νιωθεις διαφορετικη?

Δηλαδη εγω ας πουμε πηγα να βγαλω φρυδια και πονουσαν πολυ(ενω γενικα δεν..

Επιπλεον νιωθω ομορφη και το λεει κι ο αντρας μου.εχω παντα μαυρους κυκλους..κληρονομικοτητα..και πλεον ειναι πιο αχνοι.παρατηρησε λιγο.

μμμμμμμ κορίτσι μυριζομαι!!!

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

OK τότε. Δεν είχα καταλάβει ότι είχες μιλήσει με το γιατρό. Εδώ επειδή οι περισσότερες ζοριζόμαστε να πετύχουμε εγκυμοσύνη, ίσως είμαστε πιο αγχωμένες γενικά. Κρίνω από τον εαυτό μου δηλαδή που θα με έτρωγε η αγωνία αν ανεβαίνει η χοριακή, μην είναι εξωμήτριο και τέτοια... Δεν βοηθάει βέβαια το άγχος, αλλά... 

Γενικα παιζει ροο η ψυχολογια.στην προηγουμενη ξεκινησα με αγχος αγωνια και το χασα..προσπαθω να ειμαι χαλαρη οτι ειναι κατω απο 1500 μου πε ο γιατρος κινδυνευει.

Οποτε οταν παω θα ηθελα να δω μια υψηλη τιμη.δηλαδη να περιμενω λιγο..βεβαια δεν εχω πονους σχεδον καθολου.ουτε συμπτωματα απλα το ξερω κι ελπιζω μη δω παλι αιμα οπως η προηγουμενη πουπαλινδρομησ.

πρίν από 2 λεπτά , iouliana είπε:

μμμμμμμ κορίτσι μυριζομαι!!!

Εγω ξερω για τ αγορια οτι σε ομορφαινουν και οτι τα κοριτσια σε χαλανε γιατι τραβανε ορμονες απ τη μανα.

Εσυ γνωριζεις το αντιθετο?

Υπαρχει καμια που με ρωτησε τιποτα και δεν απαντησα? Βλεπω τις σελιδες και ισως εχω μπερδευτει και με τα tags.

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Γενικα παιζει ροο η ψυχολογια.στην προηγουμενη ξεκινησα με αγχος αγωνια και το χασα..προσπαθω να ειμαι χαλαρη οτι ειναι κατω απο 1500 μου πε ο γιατρος κινδυνευει.

Οποτε οταν παω θα ηθελα να δω μια υψηλη τιμη.δηλαδη να περιμενω λιγο..βεβαια δεν εχω πονους σχεδον καθολου.ουτε συμπτωματα απλα το ξερω κι ελπιζω μη δω παλι αιμα οπως η προηγουμενη πουπαλινδρομησ.

Εγω ξερω για τ αγορια οτι σε ομορφαινουν και οτι τα κοριτσια σε χαλανε γιατι τραβανε ορμονες απ τη μανα.

Εσυ γνωριζεις το αντιθετο?

Ναι, ετσι μου ειπαν!!!

Mην αγχωνεσαι, ότι είναι να γινει θα γινει...για συμπτώματα είναι πολύ νωρις ακομη......εφόσον δεν βλέπεις αιμα ...όλα τελεια........

• Ευχαριστώ 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 1 λεπτό , iouliana είπε:

Ναι, ετσι μου ειπαν!!!

Mην αγχωνεσαι, ότι είναι να γινει θα γινει...για συμπτώματα είναι πολύ νωρις ακομη......εφόσον δεν βλέπεις αιμα ...όλα τελεια........

Κι εγω το ελπιζω.

Στην πρωτα μολις ειδα με 6 μερες καθυστερηση 10 χοριακη με προετοιμασαν οτι θα πεσει.

Εκει περασα ψυχρολουσια

απλα μετα περιμενα το αιμα.

Ειχα παλι συμπτωματα το καταλαβα μονη μου.

πρίν από 9 λεπτά , zina7777 είπε:

Γενικα αν παρατηρησεις τον εαυτο σου νιωθεις διαφορετικη?

Δηλαδη εγω ας πουμε πηγα να βγαλω φρυδια και πονουσαν πολυ(ενω γενικα δεν..

Επιπλεον νιωθω ομορφη και το λεει κι ο αντρας μου.εχω παντα μαυρους κυκλους..κληρονομικοτητα..και πλεον ειναι πιο αχνοι.παρατηρησε λιγο.

Νιώθω βασικά κουρασμένη, και σαν να έχω συνάχι νιώθω ενώ δεν έχω.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Κι εγω το ελπιζω.

Στην πρωτα μολις ειδα με 6 μερες καθυστερηση 10 χοριακη με προετοιμασαν οτι θα πεσει.

Εκει περασα ψυχρολουσια

απλα μετα περιμενα το αιμα.

Ειχα παλι συμπτωματα το καταλαβα μονη μου.

Εννοω τα <καλα> συμπτώματα..ναυτιες, υπνηλια κτλ...μακαρι να μην τα εχεις βεβαια.......

Εγω παλι δεν εχω κανει ποτε χοριακη!

kRl9p2.png kRl9p2.png

Just now, iouliana είπε:

Εννοω τα <καλα> συμπτώματα..ναυτιες, υπνηλια κτλ...μακαρι να μην τα εχεις βεβαια.......

Εγω παλι δεν εχω κανει ποτε χοριακη!

Τι εννοεις με το ποτε χοριακη?

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Ποτε ειχες επαφη?

Καταρχάς να σου πω οτι έχω σταθεροτατο κύκλο 28 ημερών.. Έκανα τεστάκι ωορρηξίας και βγήκε θετικό την 16η μέρα.. Όπου λογικά θα γινόταν την 17η η ωορρηξία σωστά; Εγώ σε επαφές ήρθα : 8,12,14,16,18

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , iouliana είπε:

Δεν εχω κανει ποτε, μονο τεστ εγκυμοσύνης!! Μου εχει μεινει απωθημενο.

Ασε με τα κ@@ τεστ δεν εει βγει κανενα θετικο να το χω ενθυμιο..

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

OK τότε. Δεν είχα καταλάβει ότι είχες μιλήσει με το γιατρό. Εδώ επειδή οι περισσότερες ζοριζόμαστε να πετύχουμε εγκυμοσύνη, ίσως είμαστε πιο αγχωμένες γενικά. Κρίνω από τον εαυτό μου δηλαδή που θα με έτρωγε η αγωνία αν ανεβαίνει η χοριακή, μην είναι εξωμήτριο και τέτοια... Δεν βοηθάει βέβαια το άγχος, αλλά... 

Αλινα εγω θα σου ελεγα να προσπαθησετε μια με σπερματεγχυση με ηπια προκληση ( αν κ αν εχεισ κυστη , δν ενδυκνειται η προκληση) .. δεν εχω ιδεα απο ενδομητριωση η ινομυωματα για να πω κατι  αλλα εφοσον κανεις ωορηξια και εχετε καλο σπερμα , δοκιμασε το μια . γτ στην ουσια με την σπερματεγχυση δινουν προβαδισμα στα σπερμτοζωαρια να γλιτωσουν αρκετο δρομο που μπορει να εχει ινομυωματα κ συμφυσεις.. 

Συμβουλη μου να μην το αφησεις   αλλο αλλα να κανεις κατι με την βοηθεια της ιατρικης . εφοσον ξερεις το "προβλημα " σου . ειναι βαρυ το χειρουγειο που αναφερεις δυστυχως ..  ΟΣο γα την εξωσωματικη , ψαξε στα δημοσια νοσοκομεια , εδω στην θεσ/νικη γινεται και πληρωνεις  κατω απο 1000 ευρω ..

Κ παρολ' αυτα , εννοειται δεν ξεχναμε και τις επαφες !! γτ ποτε δεν ξερεις..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, zina7777 είπε:

Ασε με τα κ@@ τεστ δεν εει βγει κανενα θετικο να το χω ενθυμιο..

Κοιτα κανε ένα από εβδομαδα.....να το κρατησεις,,,εγω μονο φωτο εχω...τα πεταξα. 

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 6 λεπτά , iouliana είπε:

Δεν εχω κανει ποτε, μονο τεστ εγκυμοσύνης!! Μου εχει μεινει απωθημενο.

Ούτε εγώ κορίτσι! Και τεστ εγκυμοσύνης δυο φορές μόνο (στον ίδιο κύκλο)!

πρίν από 5 λεπτά , melina92 είπε:

Καταρχάς να σου πω οτι έχω σταθεροτατο κύκλο 28 ημερών.. Έκανα τεστάκι ωορρηξίας και βγήκε θετικό την 16η μέρα.. Όπου λογικά θα γινόταν την 17η η ωορρηξία σωστά; Εγώ σε επαφές ήρθα : 8,12,14,16,18

να επεμβω και εγω ,  αν ειχες 16η θετικο τεστ κ  ωορηξια 17η -18η  τοτε μαλλον δεν ειναι 28 μερων αυτος ο κυκλος σου γτ θα ειναι μικρη η ωχρινικη σου φαση ..μακαρι βεβαια να μην σ ερθει η περιοδος και να ειναι ενα μωρακι τωρα!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...