Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Υπάρχουν και άλλες χώρες με πολύ πιο απλές διαδικασίες. Στην Ελλάδα είναι απαράδεκτα δύσκολο κατά τη γνώμη μου. Προσωπικά αν ήταν έτοιμος/σίγουρος και ο σύντροφός μου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. 

Σε θαυμάζω πού είσαι τόσο δυνατή και αποφασιστικη 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, ellilaw είπε:

κοριτσια μου σας χαιρετω!! παλι χαθηκα μετα απο πολυ δουλεια και αρκετες υποθεσεις στο δικαστηριο.. κοριτσια να σας ρωτησω.. επειδη παλι η περιοδος μου ηταν γενικα πολυ λιγη και λιγο παραξενη εκανα χοριακη και βγηκε 2.. ειναι αρνητικο σωστα ; εννοω δεν παιζει ρολο ποθ δεν ειναι 0

Κορίτσι,  κάτω από 5 θεωρείτε αρνητικό 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

Σε θαυμάζω πού είσαι τόσο δυνατή και αποφασιστικη 

Αν μπορούσα να πείσω και τον σύντροφό μου... Πιστεύει ότι δεν θα το αγαπάει όσο θα ήθελε. Εγώ που τον ξέρω βέβαια ξέρω ότι δεν υπάρχει περίπτωση... Τέλος πάντων. Θα δούμε. 

Just now, alina80 είπε:

Αν μπορούσα να πείσω και τον σύντροφό μου... Πιστεύει ότι δεν θα το αγαπάει όσο θα ήθελε. Εγώ που τον ξέρω βέβαια ξέρω ότι δεν υπάρχει περίπτωση... Τέλος πάντων. Θα δούμε. 

Εννοείται ότι θα το αγαπάει απλά θέλει χρόνο να το καταλάβει. Εσύ κορίτσι μου πάρε το χρόνο σου να αποφασίσεις τι είναι το καλύτερο για εσένα και είμαι σίγουρη ότι ο σύντροφος σου θα σε υποστήριξη 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 57 λεπτά , Smile89 είπε:

Ποσες μέρες πριν την περίοδο είσαι? 

Τα συμπτωματα ερχονται και φευγουν.εχω ολοκληρη λιστα αν με ρωτησεις.

Ο πονος ειναι σαν ωορηξιας?

1 hour ago, alina80 είπε:

Κορίτσι κάνε του ένα τηλεφώνημα καλύτερα να σου πει εκείνος. Μπορεί να κρίνει εκείνος ότι θέλει να σε δει νωρίτερα ή να σου δώσει οδηγίες τι να κάνεις μέχρι να σε δει. Μην το αφήνεις - δεν το λέω για να σε αγχώσω, αλλά καλό είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Ειδικά από τη στιγμή που έχεις ήδη μία περιπέτεια στο ενεργητικό σου.

Να σου πω ο γιατρος ετσι ειπε οτι πανω απο 1500 ειναι να το δω βεβαια η περασμενη αποβολη την χαρακτηρισε σαν αερας εγκυμοσυνης γιατι χοριακη με 6 μερες καθυστερηση ειχα 10

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Ποιο έντονος από την ωορρηξία ήταν χτες που με πονούσε αριστερά.. 

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

@alina80 σαν καισαρική θα έκανες δηλαδή?μετά θα μπορούσες να  κάνεις εξωσωματική με φυσικό κύκλο συζήτησε το και με τον άλλο γιατρό που σκέφτεσαι να πας.

Ναι. Το χειρουργείο θα είναι με καισαρική τομή. Είναι τέτοια η κατάσταση μου που η λαπαροσκόπηση είναι επικίνδυνη. Για φυσικό κύκλο θα το συζητήσω και με τον καινούργιο γιατρό. Αυτός που έχω θεωρεί καλύτερα με διέγερση. Όπως και να έχει ο γιατρός που έχω τώρα θα συμφωνήσει με ότι αποφασίσω. Απλώς μου λέει τι θεωρεί εκείνος καλύτερο. 

Αν το αποφασίσω όμως θα επιμείνω μάλλον για φυσιολογικό κύκλο 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Ναι. Το χειρουργείο θα είναι με καισαρική τομή. Είναι τέτοια η κατάσταση μου που η λαπαροσκόπηση είναι επικίνδυνη. Για φυσικό κύκλο θα το συζητήσω και με τον καινούργιο γιατρό. Αυτός που έχω θεωρεί καλύτερα με διέγερση. Όπως και να έχει ο γιατρός που έχω τώρα θα συμφωνήσει με ότι αποφασίσω. Απλώς μου λέει τι θεωρεί εκείνος καλύτερο. 

Αν το αποφασίσω όμως θα επιμείνω μάλλον για φυσιολογικό κύκλο 

Ίσως το λέει για να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες με την διέγερση και να μην χανεται χρόνο.θα δεις τι θα σου πει και ο άλλο γιατρός και αποφασίζεις!!μην ξεχνιόμαστε όμως έχεις και αυτό τον κύκλο που μπορεί να γίνει το θαυματακι!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 12 λεπτά , zina7777 είπε:

Να σου πω ο γιατρος ετσι ειπε οτι πανω απο 1500 ειναι να το δω βεβαια η περασμενη αποβολη την χαρακτηρισε σαν αερας εγκυμοσυνης γιατι χοριακη με 6 μερες καθυστερηση ειχα 10

OK τότε. Δεν είχα καταλάβει ότι είχες μιλήσει με το γιατρό. Εδώ επειδή οι περισσότερες ζοριζόμαστε να πετύχουμε εγκυμοσύνη, ίσως είμαστε πιο αγχωμένες γενικά. Κρίνω από τον εαυτό μου δηλαδή που θα με έτρωγε η αγωνία αν ανεβαίνει η χοριακή, μην είναι εξωμήτριο και τέτοια... Δεν βοηθάει βέβαια το άγχος, αλλά... 

πρίν από 11 λεπτά , melina92 είπε:

Ποιο έντονος από την ωορρηξία ήταν χτες που με πονούσε αριστερά.. 

Γενικα αν παρατηρησεις τον εαυτο σου νιωθεις διαφορετικη?

Δηλαδη εγω ας πουμε πηγα να βγαλω φρυδια και πονουσαν πολυ(ενω γενικα δεν..

Επιπλεον νιωθω ομορφη και το λεει κι ο αντρας μου.εχω παντα μαυρους κυκλους..κληρονομικοτητα..και πλεον ειναι πιο αχνοι.παρατηρησε λιγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...