Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Νομίζω ότι έχοντας ήδη κάνει την επέμβαση δύο φορές και τη θεραπεία μετά μπορώ να ξέρω αν είναι κάτι φοβερό -για εμένα. Ειδικά όταν πια μιλάμε για ανοιχτό χειρουργείο και όχι λαπαροσκόπηση. Και όταν ξυπνώντας από τη νάρκωση δεν θα ξέρω τι άλλο μπορεί να έχει αφαιρεθεί (καθώς υπάρχει και αυτή η πιθανότητα). Επιπλέον αν ήταν μόνο το χειρουργείο ή μόνο η εξωσωματική θα ήταν διαφορετικά. Όλα μαζί κάπως μου πέφτουν. Για να μην μιλήσουμε για το πόσα λεφτά χρειάζονται. 

Πολλά τα βήματα όμως Νάτι μου. Και πολλές οι αποφάσεις. 

Ναι έχεις δίκιο ότι και να πεις. τώρα διάβασα λίγο αυτά που λέγατε.παντα να έχεις και στο μυαλό σου να προσέχεις και την υγεία σου να βάζεις και αυτό γνώμονα στις αποφασεις σου.ειναι πολύ ωραία τα παιδιά δίνουν ένα διαφορετικό νόημα στην ζωή μας αλλά πάνω απ' όλα η ψυχική και σωματική υγεία μας.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

κοριτσια μου σας χαιρετω!! παλι χαθηκα μετα απο πολυ δουλεια και αρκετες υποθεσεις στο δικαστηριο.. κοριτσια να σας ρωτησω.. επειδη παλι η περιοδος μου ηταν γενικα πολυ λιγη και λιγο παραξενη εκανα χοριακη και βγηκε 2.. ειναι αρνητικο σωστα ; εννοω δεν παιζει ρολο ποθ δεν ειναι 0

πρίν από 16 λεπτά , zina7777 είπε:

@alina80 θα παω για χοριακη(αν δεν δω αιμα) απο βδομαδα λεω..γιατρο μετα τις 1500 μοναδες μου επανε..

Κορίτσι κάνε του ένα τηλεφώνημα καλύτερα να σου πει εκείνος. Μπορεί να κρίνει εκείνος ότι θέλει να σε δει νωρίτερα ή να σου δώσει οδηγίες τι να κάνεις μέχρι να σε δει. Μην το αφήνεις - δεν το λέω για να σε αγχώσω, αλλά καλό είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Ειδικά από τη στιγμή που έχεις ήδη μία περιπέτεια στο ενεργητικό σου.

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Τι να πω βρε κοριτσια...απο το στομα σαε κ στου θεου τα αυτι που λενε...γτ δεν εχω τπτ τρελα συμπτωματα...την πεμπτη λεω να παω να κανω χοριακη...δεν παω σημερα γτ αυριο ειναι δυσκολη μερα στην δουλεια κ δεν μπορω να εχω κ αυτο το αγχος ..

@zina7777 κορίτσι μπορείς να με διαφωτίσεις μιας κι εσύ είσαι τωρα εγκυούλα; Με πιάνεις ένας δυνατός πόνος στη μήτρα για 5 συνεχόμενα λεπτά και μετα με αφήνει εντελώς ο πόνος.. Μετά από καμία ώρα πάλι το ίδιο... Εντομεταξύ εχθές είχα έναν συνεχόμενο έντονο πόνο στην ωοθήκη την αριστερή σαν συνεχόμενη σουβλιά... Σήμερα που το πρωί λέω πωπω δεν έχω κανένα σύμπτωμα, τσουπ μετά από λίγη ωρα άρχισε αυτο που σου λέω.. Το στήθος από την άλλη δεν συγκινείται..

πρίν από 11 λεπτά , melina92 είπε:

@zina7777 κορίτσι μπορείς να με διαφωτίσεις μιας κι εσύ είσαι τωρα εγκυούλα; Με πιάνεις ένας δυνατός πόνος στη μήτρα για 5 συνεχόμενα λεπτά και μετα με αφήνει εντελώς ο πόνος.. Μετά από καμία ώρα πάλι το ίδιο... Εντομεταξύ εχθές είχα έναν συνεχόμενο έντονο πόνο στην ωοθήκη την αριστερή σαν συνεχόμενη σουβλιά... Σήμερα που το πρωί λέω πωπω δεν έχω κανένα σύμπτωμα, τσουπ μετά από λίγη ωρα άρχισε αυτο που σου λέω.. Το στήθος από την άλλη δεν συγκινείται..

Ποσες μέρες πριν την περίοδο είσαι? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , alina80 είπε:

Καλύτερα. Δεν θέλεις έναν τέτοιο γιατρό! Τι βλάκας. Έπρεπε να του πεις θέλω έναν υπέρηχο για να παρακολουθήσω την ωορρηξία μου. Τι να το κάνεις μετά την περίοδο; Απλώς έλεγχο; Την ωορρηξία θέλεις να δεις. Μήπως να βρεις κάποιον άλλο; 

Ο γιατρός μου λέει χειρουργείο για αφαίρεση κύστης, ινομοίωματος και τυχόν συμφυσεων. Αν χρειαστεί μετά και κάποια θεραπεία με διακοπή περιόδου και καπάκι εξωσωματική. Τώρα σκέφτομαι να επισκεφτώ και έναν άλλο (Μπιλάλης λέγεται, αν ξέρει καμία κοπέλα τίποτα να μου πει) ο οποίος έχει τη φήμη ότι δίνει έμφαση στις φυσικές μεθόδους και δεν είναι εύκολα επεμβατικός. Μήπως μου πει κάτι άλλο, αν και δεν ελπίζω γιατί διάβασα κάτι άρθρα του στο site του που λίγο πολύ υποστηρίζει αυτά που λέει και ο δικός μου. 

Εμένα από την άλλη και επέμβαση (μια επέμβαση που έχω ήδη κάνει δύο φορές) και εξωσωματική μου φαίνονται βουνό τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά!  Και  το αποτέλεσμα να μην είναι εγγυημένο. Δεν ξέρω. Είμαι πολύ μπερδεμένη. 

Από την άλλη μετά από ένα χρόνο και ένα μήνα εντατικής προσπάθειας είναι αρκετό για να πάρω απόφαση ότι δεν παίζει φυσιολογική σύλληψη στην περίπτωσή μου. 

Έλα ρε Αλινακι γιατί κατευθείαν εξωσωματική, δεν υπάρχει κάτι πιό λαιτ σαν λύση ασ πούμε σπερματεγχυση. Και εγώ δεν μπορώ να χωνεψω εύκολα την ιδέα για εξωσωματικη, δεν με περνει οικονομικά καθόλου. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Έλα ρε Αλινακι γιατί κατευθείαν εξωσωματική, δεν υπάρχει κάτι πιό λαιτ σαν λύση ασ πούμε σπερματεγχυση. Και εγώ δεν μπορώ να χωνεψω εύκολα την ιδέα για εξωσωματικη, δεν με περνει οικονομικά καθόλου. 

Δεν ξέρω. Ούτε εμένα με παίρνει οικονομικά για εξωσωματική! Ο γιατρός που έχω τώρα γενικά δεν είναι υπερ της σπερματέγχυσης, και ειδικά για τη δική μου περίπτωση. Θεωρεί ότι τα ποσοστά επιτυχίας είναι πολύ χαμηλά και ότι είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες έχει αποτέλεσμα. Θα ρωτήσω όμως και τον καινούργιο που θα πάω, να δω τι θα μου πει.

1 hour ago, Vila είπε:

Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια!

@alina80 μου τι σκέφτεσαι να κάνεις?? Ο γιατρός σου τι λέει?

Από τις υπόλοιπες βλέπω ότι μαλλον θα έχουμε πολλά θετικά!!

@Dimitr@17 εσύ είσαι το στανταρακι μας!!

Πήρα που λέτε πρωί πρωί το γιατρό τηλέφωνο και του είπα πως χθες το απόγευμα είχα θετικο ωορρηξίας και θέλω να με δει και τι μου απάντησε? ..Τι να δω κορίτσι μου? Ότι έκανες ωορρηξία?? Δε βρίσκω το λόγο να έρθεις!!   Μου είπε ότι αν αδιαθετησω σε 15 μέρες να πάω μετά την περίοδο. Με λίγα λόγια δε δέχτηκε να με δει... Ουφφφφ δεν τους μπορώ με έχουν καταμπερδεψει οι γιατροί!   

Καλημερα κοριτσι ! σε ιδιωτη η σε  δημοσιο πηρες ? αν ηταν σε ιδιωτη , απλα επρεπε να πεις οτι θελω να κανω ενα υπερηχο κ τελος .. εξαλλου λεφτα θα παρει .. 

εμεις μαζι παμε !! εγγω ειχα θετικο τεστ κυριακη κ χθες δευτερα .. οποτε σημερα πιστευω να γινει ωορηξια.. ε ? σε λιγο θα κανω κ αλλο τεστακι να δω τι γινεται ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν ξέρω. Ούτε εμένα με παίρνει οικονομικά για εξωσωματική! Ο γιατρός που έχω τώρα γενικά δεν είναι υπερ της σπερματέγχυσης, και ειδικά για τη δική μου περίπτωση. Θεωρεί ότι τα ποσοστά επιτυχίας είναι πολύ χαμηλά και ότι είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες έχει αποτέλεσμα. Θα ρωτήσω όμως και τον καινούργιο που θα πάω, να δω τι θα μου πει.

Τα ποσοστά είναι χαμηλά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν είναι οκ οι σάλπιγγες και ψιλόκαλό το σπέρμα γιατί όχι. Να ρωτήσεις δεν έχεις να χάσεις. 

Αχ ρε κοριτσια πόσο θα ήθελα να είμαστε όλες έγκυες και να μην ταλαιπωρουμαστε άλλο - καμία μας 

• Μου αρέσει 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Τα ποσοστά είναι χαμηλά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν είναι οκ οι σάλπιγγες και ψιλόκαλό το σπέρμα γιατί όχι. Να ρωτήσεις δεν έχεις να χάσεις. 

Αχ ρε κοριτσια πόσο θα ήθελα να είμαστε όλες έγκυες και να μην ταλαιπωρουμαστε άλλο - καμία μας 

Το σπέρμα καλό είναι. Η μία μου σάλπιγγα δεν είναι καλή. Για την άλλη δεν ξέρουμε... Οπότε.. 

Αχ μακάρι! Εγώ σκέφτομαι πολύ την υιοθεσία, ωστόσο σε αυτή τη φάση τουλάχιστον ένα τέτοιο σενάριο δυσκολεύει τον σύντροφό μου...

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Το σπέρμα καλό είναι. Η μία μου σάλπιγγα δεν είναι καλή. Για την άλλη δεν ξέρουμε... Οπότε.. 

Αχ μακάρι! Εγώ σκέφτομαι πολύ την υιοθεσία, ωστόσο σε αυτή τη φάση τουλάχιστον ένα τέτοιο σενάριο δυσκολεύει τον σύντροφό μου...

Λογικό είναι οι άντρες δυσκολεύουντε να καταλάβουν κάποια πράγματα και θέλουν περισσότερο χρόνο από εμάς να τα επεξεργασουν. 

Αλλά να σου πω την γνώμη μου και για την υιοθεσία δεν θα χρειαστείς πάλι αρκετά χρήματα και ολη αυτή η αναμονή μέχρι να βγει η απόφαση είναι πάρα πολύ ψυχοφθορο 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

Αλινα μου η υιοθεσία απαιτεί μεγάλο ψυχικό απόθεμα και.μπράβο σου που το σκέφτεσαι.  Δυστυχώς στη χώρα μας οι διαδικασίες είναι απογοητευτικά χρονοβορες 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 7 λεπτά , BettySt είπε:

Λογικό είναι οι άντρες δυσκολεύουντε να καταλάβουν κάποια πράγματα και θέλουν περισσότερο χρόνο από εμάς να τα επεξεργασουν. 

Αλλά να σου πω την γνώμη μου και για την υιοθεσία δεν θα χρειαστείς πάλι αρκετά χρήματα και ολη αυτή η αναμονή μέχρι να βγει η απόφαση είναι πάρα πολύ ψυχοφθορο 

πρίν από 6 λεπτά , Τονι@ είπε:

Αλινα μου η υιοθεσία απαιτεί μεγάλο ψυχικό απόθεμα και.μπράβο σου που το σκέφτεσαι.  Δυστυχώς στη χώρα μας οι διαδικασίες είναι απογοητευτικά χρονοβορες 

Υπάρχουν και άλλες χώρες με πολύ πιο απλές διαδικασίες. Στην Ελλάδα είναι απαράδεκτα δύσκολο κατά τη γνώμη μου. Προσωπικά αν ήταν έτοιμος/σίγουρος και ο σύντροφός μου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...