Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Τι να πω βρε κοριτσια...απο το στομα σαε κ στου θεου τα αυτι που λενε...γτ δεν εχω τπτ τρελα συμπτωματα...την πεμπτη λεω να παω να κανω χοριακη...δεν παω σημερα γτ αυριο ειναι δυσκολη μερα στην δουλεια κ δεν μπορω να εχω κ αυτο το αγχος ..

Τι εννοείς δύσκολη μέρα? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@BettySt μπορει να ειναι κ καποια ανωμαλια του κυκλου σκεφτομαι κ να μην ειμαι...παντως τωρα π πηγα τουαλετα ειχα πολλα ασπρα πηχτα υγρα...

Ουφ ρε Δήμητρα , όλες το έχουμε πιστέψει ότι είσαι έγκυος εκτός από εσένα 

• Χαχα 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια!

@alina80 μου τι σκέφτεσαι να κάνεις?? Ο γιατρός σου τι λέει?

Από τις υπόλοιπες βλέπω ότι μαλλον θα έχουμε πολλά θετικά!!

@Dimitr@17 εσύ είσαι το στανταρακι μας!!

Πήρα που λέτε πρωί πρωί το γιατρό τηλέφωνο και του είπα πως χθες το απόγευμα είχα θετικο ωορρηξίας και θέλω να με δει και τι μου απάντησε? ..Τι να δω κορίτσι μου? Ότι έκανες ωορρηξία?? Δε βρίσκω το λόγο να έρθεις!!   Μου είπε ότι αν αδιαθετησω σε 15 μέρες να πάω μετά την περίοδο. Με λίγα λόγια δε δέχτηκε να με δει... Ουφφφφ δεν τους μπορώ με έχουν καταμπερδεψει οι γιατροί!   

XDXPp2.png

πρίν από 35 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; 

@Nati85 υπομονή. Συγκρατημένη αισιοδοξία θέλει το πράγμα. 

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε; @zina7777 πως είσαι εσύ; Μίλησες με το γιατρό; Θα κάνεις επαναληπτική χοριακή αύριο μεθαύριο; 

Εγώ ξεμπερδεύω σήμερα αύριο με την περίοδο και ξανά στον αγώνα! Δεν έχω πια πολλές ελπίδες. Ήρθε η ώρα να σκεφτώ και να πάρω αποφάσεις για το τι θα κάνω (τι πρέπει, τι μπορώ και τι θέλω. Δυστυχώς όλα αυτά δεν συνδυάζονται). 

Άντε καλέ. Δεν ισχύει αυτό. Αν είναι να αυξηθεί θα αυξηθεί όπως και να έχει. 

Άντε να την αποχαιρέτησεις για τους επόμενους 12-18 μήνες 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Vila είπε:

Πήρα που λέτε πρωί πρωί το γιατρό τηλέφωνο και του είπα πως χθες το απόγευμα είχα θετικο ωορρηξίας και θέλω να με δει και τι μου απάντησε? ..Τι να δω κορίτσι μου? Ότι έκανες ωορρηξία?? Δε βρίσκω το λόγο να έρθεις!!   Μου είπε ότι αν αδιαθετησω σε 15 μέρες να πάω μετά την περίοδο. Με λίγα λόγια δε δέχτηκε να με δει... Ουφφφφ δεν τους μπορώ με έχουν καταμπερδεψει οι γιατροί!   

Μήπως να σκεφτόσουν έναν άλλο γιατρό? ?δε λέω. ..Ίσως κι αυτός να μην έχει το χρόνο που χρειάζεται αλλά σε μια εγκυμοσύνη θες έναν άνθρωπο να επικοινωνείς ουσιαστικα.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Τονι@ είπε:

Τι εννοείς δύσκολη μέρα? 

Εγω δουλευω σε φουρνο και καθε τεταρτη εχουμε πολλη δουλεια επειδη εχουμε λαικη απ εξω...

πρίν από 10 λεπτά , BettySt είπε:

Ουφ ρε Δήμητρα , όλες το έχουμε πιστέψει ότι είσαι έγκυος εκτός από εσένα 

Ε ναι γτ μια φορα πριν κανα χρονο δεν ημουν εγκυος κ ειχα καθυστερηση κ απλα δεν ειχα αδιαθετησει...εναν μηνα δεν αδιαθετησα ..εχασα μια περιοδο κ σκεφτομαι μηπως τα τεστ λενε την αληθεια π βγηκαν αρνητικα

πρίν από 13 λεπτά , Vila είπε:

Καλύτερα. Δεν θέλεις έναν τέτοιο γιατρό! Τι βλάκας. Έπρεπε να του πεις θέλω έναν υπέρηχο για να παρακολουθήσω την ωορρηξία μου. Τι να το κάνεις μετά την περίοδο; Απλώς έλεγχο; Την ωορρηξία θέλεις να δεις. Μήπως να βρεις κάποιον άλλο; 

Ο γιατρός μου λέει χειρουργείο για αφαίρεση κύστης, ινομοίωματος και τυχόν συμφυσεων. Αν χρειαστεί μετά και κάποια θεραπεία με διακοπή περιόδου και καπάκι εξωσωματική. Τώρα σκέφτομαι να επισκεφτώ και έναν άλλο (Μπιλάλης λέγεται, αν ξέρει καμία κοπέλα τίποτα να μου πει) ο οποίος έχει τη φήμη ότι δίνει έμφαση στις φυσικές μεθόδους και δεν είναι εύκολα επεμβατικός. Μήπως μου πει κάτι άλλο, αν και δεν ελπίζω γιατί διάβασα κάτι άρθρα του στο site του που λίγο πολύ υποστηρίζει αυτά που λέει και ο δικός μου. 

Εμένα από την άλλη και επέμβαση (μια επέμβαση που έχω ήδη κάνει δύο φορές) και εξωσωματική μου φαίνονται βουνό τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά!  Και  το αποτέλεσμα να μην είναι εγγυημένο. Δεν ξέρω. Είμαι πολύ μπερδεμένη. 

Από την άλλη μετά από ένα χρόνο και ένα μήνα εντατικής προσπάθειας είναι αρκετό για να πάρω απόφαση ότι δεν παίζει φυσιολογική σύλληψη στην περίπτωσή μου. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω δουλευω σε φουρνο και καθε τεταρτη εχουμε πολλη δουλεια επειδη εχουμε λαικη απ εξω...

Μήπως είναι καλύτερα να το ξέρεις και να μην πας ή να είσαι πιο χαλαρή; Μην το ρισκάρεις!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Καλύτερα. Δεν θέλεις έναν τέτοιο γιατρό! Τι βλάκας. Έπρεπε να του πεις θέλω έναν υπέρηχο για να παρακολουθήσω την ωορρηξία μου. Τι να το κάνεις μετά την περίοδο; Απλώς έλεγχο; Την ωορρηξία θέλεις να δεις. Μήπως να βρεις κάποιον άλλο; 

Ο γιατρός μου λέει χειρουργείο για αφαίρεση κύστης, ινομοίωματος και τυχόν συμφυσεων. Αν χρειαστεί μετά και κάποια θεραπεία με διακοπή περιόδου και καπάκι εξωσωματική. Τώρα σκέφτομαι να επισκεφτώ και έναν άλλο (Μπιλάλης λέγεται, αν ξέρει καμία κοπέλα τίποτα να μου πει) ο οποίος έχει τη φήμη ότι δίνει έμφαση στις φυσικές μεθόδους και δεν είναι εύκολα επεμβατικός. Μήπως μου πει κάτι άλλο, αν και δεν ελπίζω γιατί διάβασα κάτι άρθρα του στο site του που λίγο πολύ υποστηρίζει αυτά που λέει και ο δικός μου. 

Εμένα από την άλλη και επέμβαση (μια επέμβαση που έχω ήδη κάνει δύο φορές) και εξωσωματική μου φαίνονται βουνό τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά!  Και  το αποτέλεσμα να μην είναι εγγυημένο. Δεν ξέρω. Είμαι πολύ μπερδεμένη. 

Από την άλλη μετά από ένα χρόνο και ένα μήνα εντατικής προσπάθειας είναι αρκετό για να πάρω απόφαση ότι δεν παίζει φυσιολογική σύλληψη στην περίπτωσή μου. 

Κοιτα,  εννοείται πως καθε περίπτωση ειναι διαφορετικη και καθε ατομο μοναδικο,  αλλα καποιες φορες χρειάζεται να κανουμε μικροεπεμβασεις για να διορθωσουμε πραγματα.. Χαρακτηριστικά ξερω 2 περιπτώσεις πολυ κοντινων μου ατομων,  τα οποια ταλαιπωρουνταν κανα χρονο για παιδι και μετα,  αφού ανακάλυψαν ινομυωμα και το αφαιρεσαν εκαναν αμεσως παιδακι.. Κατανοω τους ενδοιασμούς σου,  αλλά ίσως να μην είναι οσο φοβερό νομίζεις 

cO4Yp3.png

Γεια σας κορίτσια!

@Vila ειδικα αν σου μιλησε κάπως σκέψου μήπως τον αλλάξεις. Ειδικά στην εγκυμοσύνη, θα τον παίρνεις συνέχεια να τον ρωτάς. 

@alina80, χωρίς να γνωρίζω την ηλικία σου, θα έλεγα να αρχίσεις να κάνεις κάποια βήματα. Δυστυχώς ο χρόνος μετράει αρνητικά σε αυτές τις περιπτώσεις. Παρε και μια δευτερη γνώμη για να εισαι σιγουρη.  

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, zina7777 είπε:

Για το τον καφε το συζητησαμε?Σορρυ δε θυμαμαι με ποιες το χω συζητησει εδω μεσα..εχω θεμα με τα ονοματα...

καλημερα...χαχαχ ωραια η υπογραφη..θεωρω οτι εισαι πολυ μπροστα φιλη μου

Εεεε μιας που λογικά τέλος Αυγούστου αρχές Σεπτεμβρίου θα μας κάνει την τιμή θα είναι καλοκαιρινός ο καιρός.... Οπότε είναι και το κατάλληλο αυτοκόλλητο... Να είναι καλά η @BettySt που μου είπε πως να το βάλω....:-D

• Μου αρέσει 2

XDAlp3.png

1 ώρα πρίν, BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

@Nati85 δίδυμο μου τι κάνεις? Βλέπω από  συμπτώματα μία χαρά θα πας,  αντε να μας το σκαροσεις  το μπεμπέ γιατί από εμένα μην περιμένεις - τζίφος θα είναι και αυτός ο μήνας. 

@Smile89 Σμαιλιτα τι κάνεις, πος είσαι σήμερα τρελοκοριτσο?  

@Dimitr@17 τι έγινε κοριτσι,  πότε θα κάνεις τη χόριακη να δουμε το μεγάλο νούμερο γιατί με τόση καθυστέρηση δεν παίζει κάτι άλλο.

Τα υπόλοιπα κορίτσια είστε όλες καλά ?

Δεν ξέρεις  αν είναι  τζιφος  μέχρι  να  έρθει  η περίοδος!κατσε  να δούμε!Καλάτα παω απο συμπτωματα αλλα ξέρω μαλλον θα φάω τα μούτρα μου πάλι!!

@alina80 ναι το ξέρω δεν αισιόδοξω και πολύ έτσι έχω ένα προαίσθημα αλλά το πνιγω συνήθως  γιατι πλέον απογοητεύομαι πολύ κάθε μήνα!

Ποιο σκέφτεσαι να είναι το επόμενο σου βήμα?πιστεύω πάντως το πιο δύσκολο είναι να πάρουμε την απόφαση σε κατι μετά βήμα βήμα όλα γινονται.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 9 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοιτα,  εννοείται πως καθε περίπτωση ειναι διαφορετικη και καθε ατομο μοναδικο,  αλλα καποιες φορες χρειάζεται να κανουμε μικροεπεμβασεις για να διορθωσουμε πραγματα.. Χαρακτηριστικά ξερω 2 περιπτώσεις πολυ κοντινων μου ατομων,  τα οποια ταλαιπωρουνταν κανα χρονο για παιδι και μετα,  αφού ανακάλυψαν ινομυωμα και το αφαιρεσαν εκαναν αμεσως παιδακι.. Κατανοω τους ενδοιασμούς σου,  αλλά ίσως να μην είναι οσο φοβερό νομίζεις 

Νομίζω ότι έχοντας ήδη κάνει την επέμβαση δύο φορές και τη θεραπεία μετά μπορώ να ξέρω αν είναι κάτι φοβερό -για εμένα. Ειδικά όταν πια μιλάμε για ανοιχτό χειρουργείο και όχι λαπαροσκόπηση. Και όταν ξυπνώντας από τη νάρκωση δεν θα ξέρω τι άλλο μπορεί να έχει αφαιρεθεί (καθώς υπάρχει και αυτή η πιθανότητα). Επιπλέον αν ήταν μόνο το χειρουργείο ή μόνο η εξωσωματική θα ήταν διαφορετικά. Όλα μαζί κάπως μου πέφτουν. Για να μην μιλήσουμε για το πόσα λεφτά χρειάζονται. 

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν ξέρεις  αν είναι  τζιφος  μέχρι  να  έρθει  η περίοδος!κατσε  να δούμε!Καλάτα παω απο συμπτωματα αλλα ξέρω μαλλον θα φάω τα μούτρα μου πάλι!!

@alina80 ναι το ξέρω δεν αισιόδοξω και πολύ έτσι έχω ένα προαίσθημα αλλά το πνιγω συνήθως  γιατι πλέον απογοητεύομαι πολύ κάθε μήνα!

Ποιο σκέφτεσαι να είναι το επόμενο σου βήμα?πιστεύω πάντως το πιο δύσκολο είναι να πάρουμε την απόφαση σε κατι μετά βήμα βήμα όλα γινονται.

Πολλά τα βήματα όμως Νάτι μου. Και πολλές οι αποφάσεις. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...