Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

@Nati85 δίδυμο μου τι κάνεις? Βλέπω από  συμπτώματα μία χαρά θα πας,  αντε να μας το σκαροσεις  το μπεμπέ γιατί από εμένα μην περιμένεις - τζίφος θα είναι και αυτός ο μήνας. 

@Smile89 Σμαιλιτα τι κάνεις, πος είσαι σήμερα τρελοκοριτσο?  

@Dimitr@17 τι έγινε κοριτσι,  πότε θα κάνεις τη χόριακη να δουμε το μεγάλο νούμερο γιατί με τόση καθυστέρηση δεν παίζει κάτι άλλο.

Τα υπόλοιπα κορίτσια είστε όλες καλά ?

εγω τα βραδυα εχω καουρες... κατα τ αλλα καλα.

Καλημερα

γιατι απαισιοδοξη οτι εσυ τζιφος???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

εγω τα βραδυα εχω καουρες... κατα τ αλλα καλα.

Καλημερα

Μπράβο σκορπινα που είσαι καλά. Θα περάσουν οι καουρες 

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Ετσι νιώθω ότι δεν έχει γίνει κάτι, έχουμε και θεματακι με το σπέρμα 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 10 λεπτά , BettySt είπε:

Ετσι νιώθω ότι δεν έχει γίνει κάτι, έχουμε και θεματακι με το σπέρμα 

Για το τον καφε το συζητησαμε?Σορρυ δε θυμαμαι με ποιες το χω συζητησει εδω μεσα..εχω θεμα με τα ονοματα...

πρίν από 1 λεπτό , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια..... κοιτάξτε την υπογραφή μου..... Καλοκαιρινή...♡♡♡

καλημερα...χαχαχ ωραια η υπογραφη..θεωρω οτι εισαι πολυ μπροστα φιλη μου

πρίν από 28 λεπτά , Nati85 είπε:

@Smile89 ε περνάει και λίγο η ώρα σου εδώ με τα δικά μας!

Χαχαχα ε ναι μου κρατατε παρεα!! 

@BettySt ΚαλΑ ειμαι μωρέ βλέπω όλη την ημέρα κλεμμένα όνειρα στο ίντερνετ να περασει η ώρα μου με το καθισιο. Θα φθασει η μυωπία 500.. :-P

• Χαχα 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , zina7777 είπε:

Για το τον καφε το συζητησαμε?Σορρυ δε θυμαμαι με ποιες το χω συζητησει εδω μεσα..εχω θεμα με τα ονοματα...

καλημερα...χαχαχ ωραια η υπογραφη..θεωρω οτι εισαι πολυ μπροστα φιλη μου

Ναι το συζητήσαμε για το καφέ 

πρίν από 16 λεπτά , Smile89 είπε:

@BettySt ΚαλΑ ειμαι μωρέ βλέπω όλη την ημέρα κλεμμένα όνειρα στο ίντερνετ να περασει η ώρα μου με το καθισιο. Θα φθασει η μυωπία 500.. :-P

Α ωραία, έχεις πάρει άδεια. Άσε και εγώ έχω ένα θέμα με την μυωπια τι θέμα δηλαδή - θέματαρα δεν βλέπω μισό μέτρο μπροστά μου :D

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 6 λεπτά , BettySt είπε:

Ναι το συζητήσαμε για το καφέ 

Α ωραία, έχεις πάρει άδεια. Άσε και εγώ έχω ένα θέμα με την μυωπια τι θέμα δηλαδή - θέματαρα δεν βλέπω μισό μέτρο μπροστά μου :D

Καλα εννοείται κι έχω αδεια. Εδώ ο γιατρός μονο μέχρι τουαλέτα με αφήνει να παω. Εχω 2, 5 μυωπία στο καθε ματιά και απο 0, 50 αστιγματισμο. 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Καλα εννοείται κι έχω αδεια. Εδώ ο γιατρός μονο μέχρι τουαλέτα με αφήνει να παω. Εχω 2, 5 μυωπία στο καθε ματιά και απο 0, 50 αστιγματισμο. 

Πλάκα κάνεις και εγώ το ίδιο ε αν δεν έχει αυξηθεί και όλας γιατί έχω να κάνω έλεγχο κάτι χρόνια 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 3 λεπτά , BettySt είπε:

Πλάκα κάνεις και εγώ το ίδιο ε αν δεν έχει αυξηθεί και όλας γιατί έχω να κάνω έλεγχο κάτι χρόνια 

Χαχαχα Παντως Τωρα με τόση τηλεόραση θα αυξηθεί μου φαίνεται. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; 

@Nati85 υπομονή. Συγκρατημένη αισιοδοξία θέλει το πράγμα. 

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε; @zina7777 πως είσαι εσύ; Μίλησες με το γιατρό; Θα κάνεις επαναληπτική χοριακή αύριο μεθαύριο; 

Εγώ ξεμπερδεύω σήμερα αύριο με την περίοδο και ξανά στον αγώνα! Δεν έχω πια πολλές ελπίδες. Ήρθε η ώρα να σκεφτώ και να πάρω αποφάσεις για το τι θα κάνω (τι πρέπει, τι μπορώ και τι θέλω. Δυστυχώς όλα αυτά δεν συνδυάζονται). 

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα Παντως Τωρα με τόση τηλεόραση θα αυξηθεί μου φαίνεται. 

Άντε καλέ. Δεν ισχύει αυτό. Αν είναι να αυξηθεί θα αυξηθεί όπως και να έχει. 

• Μου αρέσει 1

4 minutes ago, alina80 said:

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; 

@Nati85 υπομονή. Συγκρατημένη αισιοδοξία θέλει το πράγμα. 

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε; @zina7777 πως είσαι εσύ; Μίλησες με το γιατρό; Θα κάνεις επαναληπτική χοριακή αύριο μεθαύριο; 

Εγώ ξεμπερδεύω σήμερα αύριο με την περίοδο και ξανά στον αγώνα! Δεν έχω πια πολλές ελπίδες. Ήρθε η ώρα να σκεφτώ και να πάρω αποφάσεις για το τι θα κάνω (τι πρέπει, τι μπορώ και τι θέλω. Δυστυχώς όλα αυτά δεν συνδυάζονται). 

Άντε καλέ. Δεν ισχύει αυτό. Αν είναι να αυξηθεί θα αυξηθεί όπως και να έχει. 

@alina80 κουράγιο κοπέλα μου.. μακάρι να σου ερθει εκεί που δε το περιμένεις και να μην ταλαιπωρείσαι άλλο. Απ τα λεγόμενα σου πρέπει να προσπαθείς καιρό.

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

@Nati85 δίδυμο μου τι κάνεις? Βλέπω από  συμπτώματα μία χαρά θα πας,  αντε να μας το σκαροσεις  το μπεμπέ γιατί από εμένα μην περιμένεις - τζίφος θα είναι και αυτός ο μήνας. 

@Smile89 Σμαιλιτα τι κάνεις, πος είσαι σήμερα τρελοκοριτσο?  

@Dimitr@17 τι έγινε κοριτσι,  πότε θα κάνεις τη χόριακη να δουμε το μεγάλο νούμερο γιατί με τόση καθυστέρηση δεν παίζει κάτι άλλο.

Τα υπόλοιπα κορίτσια είστε όλες καλά ?

@BettySt μπορει να ειναι κ καποια ανωμαλια του κυκλου σκεφτομαι κ να μην ειμαι...παντως τωρα π πηγα τουαλετα ειχα πολλα ασπρα πηχτα υγρα...

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

@BettySt μπορει να ειναι κ καποια ανωμαλια του κυκλου σκεφτομαι κ να μην ειμαι...παντως τωρα π πηγα τουαλετα ειχα πολλα ασπρα πηχτα υγρα...

Εεε λογικό αγάπη μου  να τα έχεις αυτά  ..Αυτά φτιάχνουν το τραχηλικο βύσμα. .αφού είσαι εγκυουλα. ..:-P

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Εεε λογικό αγάπη μου  να τα έχεις αυτά  ..Αυτά φτιάχνουν το τραχηλικο βύσμα. .αφού είσαι εγκυουλα. ..:-P

Τι να πω βρε κοριτσια...απο το στομα σαε κ στου θεου τα αυτι που λενε...γτ δεν εχω τπτ τρελα συμπτωματα...την πεμπτη λεω να παω να κανω χοριακη...δεν παω σημερα γτ αυριο ειναι δυσκολη μερα στην δουλεια κ δεν μπορω να εχω κ αυτο το αγχος ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...