Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Εχω πονους ριστερα.κι εβλεπα ονειρο οτι εψαχνα λεει πως ν ανεβασω τη χορικη.

Υποσυνειδητο.

@zina7777 εσύ κοριτσάκι μου είσαι έγκυος;;;

Ξέχασα να σας πω ότι έχω γύρω στον ενάμισι μήνα που παίρνω φολικό οξύ! Δεν ξερω αν βοηθάει αλλα το ξεκίνησα..!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , melina92 είπε:

Ξέχασα να σας πω ότι έχω γύρω στον ενάμισι μήνα που παίρνω φολικό οξύ! Δεν ξερω αν βοηθάει αλλα το ξεκίνησα..!

Βοηθαει λένε και πριν την εγκυμοσύνη. 

nlmNp2.png

πρίν από 22 λεπτά , melina92 είπε:

Περιμένω 29/1 δλδ σε 6 μέρες... :/

ναιιιι 45 χοριακη πριν την καθυστερηση..ελπιζω να πανε ολα καλα

Καλημέρα στα καλά κορίτσια!!!

@Smile89 όλα καλά?

@melina92 κάπως έτσι είμαι και εγώ μια νιώθω μια χαρά και μια πονάω και νιώθω κάπως! Ενώ ξύπνησα μια χαρά δεν ένιωθα τίποτα εκτός από το στήθος βαρύ και ευαίσθητο τώρα με έπιασαν πόνοι περιοδου έτσι ξαφνικα και με πονάει πολύ η μέση  μου.δεν ξέρω ρε κορίτσια κάτι με έχει υποψιασεί αυτή την φορά μακάρι να βγει αληθινό και να μην φάω τα μούτρα μου.δεν βαριέσαι ομως συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια!!!

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

@Smile89 όλα καλά?

@melina92 κάπως έτσι είμαι και εγώ μια νιώθω μια χαρά και μια πονάω και νιώθω κάπως! Ενώ ξύπνησα μια χαρά δεν ένιωθα τίποτα εκτός από το στήθος βαρύ και ευαίσθητο τώρα με έπιασαν πόνοι περιοδου έτσι ξαφνικα και με πονάει πολύ η μέση  μου.δεν ξέρω ρε κορίτσια κάτι με έχει υποψιασεί αυτή την φορά μακάρι να βγει αληθινό και να μην φάω τα μούτρα μου.δεν βαριέσαι ομως συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια!!!

Μόλις πριν 5 λεπτά με έπιασαν πόνος περιόδου συνεχόμενος μέχρι τωρα.. Πιο πριν τιποτα.. Το στήθος δεν με πονάει καθόλου και σήμερα αυξήθηκαν τα υγρά σε σχέση με χθες... Δεν ξερω τι να πω... Μακάρι να υπήρχε κάτι να καταλαβαίναμε αμέσως αν πιάσαμε σποράκι ή ´οχι, για να μην έχουμε αυτο το άγχος τόσες μέρες... Πφφφφφφφ

πρίν από 7 λεπτά , zina7777 είπε:

ναιιιι 45 χοριακη πριν την καθυστερηση..ελπιζω να πανε ολα καλα

Αχχχ πολύ χαίρομαι κοπέλα μου!!!!! Πόσες μέρες πριν από την ημέρα περιόδου εκανες χοριακή;;;

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

@Smile89 όλα καλά?

Καλα κορίτσι μου. Ξαπλα. 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , melina92 είπε:

Μόλις πριν 5 λεπτά με έπιασαν πόνος περιόδου συνεχόμενος μέχρι τωρα.. Πιο πριν τιποτα.. Το στήθος δεν με πονάει καθόλου και σήμερα αυξήθηκαν τα υγρά σε σχέση με χθες... Δεν ξερω τι να πω... Μακάρι να υπήρχε κάτι να καταλαβαίναμε αμέσως αν πιάσαμε σποράκι ή ´οχι, για να μην έχουμε αυτο το άγχος τόσες μέρες... Πφφφφφφφ

Αχχχ πολύ χαίρομαι κοπέλα μου!!!!! Πόσες μέρες πριν από την ημέρα περιόδου εκανες χοριακή;;;

2

πρίν από 1 λεπτό , melina92 είπε:

Όταν ήμουν έγκυος το βράδυ ένιωθα χάλια πόνους περιόδου κρυαδες  η μέση μου πονουσε και το πρωί που ξύπνουσα ήμουν περδικι σαν να μην είχα τίποτα! Εύχομαι να είσαι μελινακι

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Όταν ήμουν έγκυος το βράδυ ένιωθα χάλια πόνους περιόδου κρυαδες  η μέση μου πονουσε και το πρωί που ξύπνουσα ήμουν περδικι σαν να μην είχα τίποτα! Εύχομαι να είσαι μελινακι

εγω τα ιδια εχω τωρα..το βραδυ ρακος το πρωι ..πεταω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Αχχχ μακάρι να είμαστε όλες όσες το θέλουμε!!!! Το εύχομαι πραγματικά για όλες μας κορίτσια!!!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , melina92 είπε:

Καλημέρα. Κι εγώ περιμένω να μην έρθει περίοδος σε 8-10 μέρες.. πολλές είναι αλλά θα περάσουν. Παίρνω κι εγώ φυλικό οξύ το filicine τόσο καιρό όσο εσύ. Αντε να δούμε. Μόνο στήθος έχει αρχίσει λίγο να πονάει αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο..

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Καλημέρα. Κι εγώ περιμένω να μην έρθει περίοδος σε 8-10 μέρες.. πολλές είναι αλλά θα περάσουν. Παίρνω κι εγώ φυλικό οξύ το filicine τόσο καιρό όσο εσύ. Αντε να δούμε. Μόνο στήθος έχει αρχίσει λίγο να πονάει αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο..

Έχω ακούσει οτι κάνει καλό... Θα δείξει! Το στήθος μου εμένα δεν με πονάει καθόλου..

Καλημέρα κορίτσια! 

@Nati85 δίδυμο μου τι κάνεις? Βλέπω από  συμπτώματα μία χαρά θα πας,  αντε να μας το σκαροσεις  το μπεμπέ γιατί από εμένα μην περιμένεις - τζίφος θα είναι και αυτός ο μήνας. 

@Smile89 Σμαιλιτα τι κάνεις, πος είσαι σήμερα τρελοκοριτσο?  

@Dimitr@17 τι έγινε κοριτσι,  πότε θα κάνεις τη χόριακη να δουμε το μεγάλο νούμερο γιατί με τόση καθυστέρηση δεν παίζει κάτι άλλο.

Τα υπόλοιπα κορίτσια είστε όλες καλά ?

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...