Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

On 23/2/2017 at 9:48 ΜΜ, elenakii22 είπε:
πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

καλως σας βρηκα κ ευχαριστω πολυ...διαβαζω καιρο το φορουμ για να προετοιμαστω ψυχολογικα και να παρω την αποφαση να προσπαθησουμε και μεις για παιδακι.αυτο που μ ανησυχει ειναι οτι αν δεν ειναι εγκυμοσυνη (κραταω μικρο καλαθι μονο με μια φορα που καναμε προβα...χαχαχαχα ) μηπως ειναι κατι σοβαρο και μου χαλασε ο κυκλος μου.

Καλώς ηρθες- κι εγώ καινούργια είμαι εδώ, αν και διαβάζω το φόρουμ καιρό. Πόσες μέρες καθυστέρησης έχεις; Πάντως και εγκυμοσύνη να μην είναι, λίγη καθυστέρηση δεν σημαίνει κάτι. Συμβαίνει αυτό στον κύκλο. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

χαχαχαχα...ελα ντε...δεν ξερω ποσο εχω.ειχα σταθερο κυκλο 27- 28 μερες.μεχρι που τον απριλιο αργησε 10-12 μερες.ηρθε λοιπον απο μονη της αφου ειχα κανει το πρωτο τεστ στη ζωη μου(το  κανα και λαθος)την αλλη μερα εκανα κι αλλο και ηταν αρνητικο.ηρ8ε λοιπον και τον επομενο μηνα  ξαναηρθε μετα απο 27 μερες.λεω και γω ωραια τυχαια καθυστερηση θα ηταν καμια αλλαγη κυκλου κτλ και δεν πηγα γιατρο. τωρα ειμαι στη 32η μερα και δεν ερχεται.με ελευθερη επαφη στις 5 του μηνα.

1 ώρα πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

@orianna καλώς ήρθες στο παρεάκι! Η χοριακή θα δείξει 1000%!!! Και βγαίνει μέσα σε μερικές ώρες!!! Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα :wink: καλά αποτελέσματα να έχεις :-):-):-):-)

χρυσα μου εσυ εισαι εγκυουλα?με το καλοοοοοο και με ενα πονο που λενε!!!!

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

χαχαχαχα...ελα ντε...δεν ξερω ποσο εχω.ειχα σταθερο κυκλο 27- 28 μερες.μεχρι που τον απριλιο αργησε 10-12 μερες.ηρθε λοιπον απο μονη της αφου ειχα κανει το πρωτο τεστ στη ζωη μου(το  κανα και λαθος)την αλλη μερα εκανα κι αλλο και ηταν αρνητικο.ηρ8ε λοιπον και τον επομενο μηνα  ξαναηρθε μετα απο 27 μερες.λεω και γω ωραια τυχαια καθυστερηση θα ηταν καμια αλλαγη κυκλου κτλ και δεν πηγα γιατρο. τωρα ειμαι στη 32η μερα και δεν ερχεται.με ελευθερη επαφη στις 5 του μηνα.

Κάνε μια χοριακη καλού κακού, αλλά και αρνητική να είναι μην ανησυχείς. Εγώ το Φεβρουάριο αδιαθετησα την 36 μέρα - με κύκλο συνήθως 27 ημερων- και μετά καπάκι στις 21 μέρες! Ο γιατρός μου μου είπε συμβαίνει και να μην ανησυχώ. Από τότε γύρισα πάλι στα κλασικά μου 27-29 μέρες το πολύ. Τώρα βέβαια ελπίζω να μην έρθει αλλά θα δείξει. 

Σου εύχομαι ότι επιθυμείς να γίνει, αλλά γενικά μην αγχώνεσαι. Από ότι κατάλαβα είσαι και μικρή κοπέλα. 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Κάνε μια χοριακη καλού κακού, αλλά και αρνητική να είναι μην ανησυχείς. Εγώ το Φεβρουάριο αδιαθετησα την 36 μέρα - με κύκλο συνήθως 27 ημερων- και μετά καπάκι στις 21 μέρες! Ο γιατρός μου μου είπε συμβαίνει και να μην ανησυχώ. Από τότε γύρισα πάλι στα κλασικά μου 27-29 μέρες το πολύ. Τώρα βέβαια ελπίζω να μην έρθει αλλά θα δείξει. 

Σου εύχομαι ότι επιθυμείς να γίνει, αλλά γενικά μην αγχώνεσαι. Από ότι κατάλαβα είσαι και μικρή κοπέλα. 

καλα μικρη δεν με λες..31 ειμαι..σε λιγοτερο απο μηνα κλεινω ενα χρονο παντρεμενη.σου χει συμβει και σενα κατι παρομοιο χωρις κανενα προβλημα δλδ...ηρεμησα λιγο..αν δεν ειμαι εγκυος ελπιζω να επανελθει στα φυσιολογικα ο κυκλος γτ τωρα που ειπαμε για παιδι αντε να βρεις την ωορρηξια.εχω μια ερωτηση...τον κυκλο τον μετραμε απο την ημερα που ερχεται η περιοδοσ μεχρι και την μερα που ξαναερχεται? η απο την πρωτη μερα που ερχεται μεχρι την προηγουμενη τηςεπομενης περιοδου?γτ αλλου διαβαζω τη μια εκδοχη και αλλου την αλλη

6penp2.png

@orianna Εμένα η αναστάτωση που σου περιεγραψα συνέβη όταν αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε για παιδί. Και με έπιασε απογοήτευση γιατί ο μόνος σύμμαχος που είχα ήταν η σταθερή περίοδος (και άρα ότι ήξερα ποτέ είναι οι γόνιμες). Γιατί κατά τα άλλα λόγω ενδομητρίωσης είναι πολύ δύσκολο.  Αλλά όλα έστρωσαν. Τον κύκλο τον μετράμε από την πρώτη μέρα περιόδου μέχρι την προηγούμενη της επόμενης. Μικρή είσαι, εγώ είμαι 37- τα κλείνω τον Σεπτέμβρη. Γενικά όμως δύο μέρες πάνω δύο μέρες κάτω δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , orianna είπε:

καλα μικρη δεν με λες..31 ειμαι..σε λιγοτερο απο μηνα κλεινω ενα χρονο παντρεμενη.σου χει συμβει και σενα κατι παρομοιο χωρις κανενα προβλημα δλδ...ηρεμησα λιγο..αν δεν ειμαι εγκυος ελπιζω να επανελθει στα φυσιολογικα ο κυκλος γτ τωρα που ειπαμε για παιδι αντε να βρεις την ωορρηξια.εχω μια ερωτηση...τον κυκλο τον μετραμε απο την ημερα που ερχεται η περιοδοσ μεχρι και την μερα που ξαναερχεται? η απο την πρωτη μερα που ερχεται μεχρι την προηγουμενη τηςεπομενης περιοδου?γτ αλλου διαβαζω τη μια εκδοχη και αλλου την αλλη

Σε ευχαριστώ :-) εσένα. Σου ήρθε περίοδος 17/5, σωστά; άρα αυτή ήταν η πρώτη μέρα περιόδου. Η μέρα που θα σου ξαναέρθει θα είναι πάλι πρώτη μέρα του κύκλου σου. Άρα η τελευταία μέρα είναι μια μέρα πριν την περίοδο. Όσο για την καθυστέρηση, αν δεν είναι εγκυμοσίνη, δε σημαίνει ότι είναι κάτι ανησυχητικό!! Εγώ το έπαθα 1 φορά στις πανελλήνιες (15 μέρες) και άλλη μια όταν έφυγα από την πόλη μου (Αθήνα) και πήγα σε άλλη πόλη όπου και είχα 20 μέρες καθυστέρηση. Γενικά όταν έκανα ταξίδια κοντά στην περίοδο είχα δυο τρεις μέρες καθυστέρηση. Άλλες φορές ήταν λόγω καιρού. Πιστεύω ότι όλες το παθαίνουμε αυτό έστω και μια φορά. Αλλά εσύ μην ανησυχείς γιατί μπορεί να είσαι και εγκυούλααα :-):-):-)

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

@orianna Εμένα η αναστάτωση που σου περιεγραψα συνέβη όταν αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε για παιδί. Και με έπιασε απογοήτευση γιατί ο μόνος σύμμαχος που είχα ήταν η σταθερή περίοδος (και άρα ότι ήξερα ποτέ είναι οι γόνιμες). Γιατί κατά τα άλλα λόγω ενδομητρίωσης είναι πολύ δύσκολο.  Αλλά όλα έστρωσαν. Τον κύκλο τον μετράμε από την πρώτη μέρα περιόδου μέχρι την προηγούμενη της επόμενης. Μικρή είσαι, εγώ είμαι 37- τα κλείνω τον Σεπτέμβρη. Γενικά όμως δύο μέρες πάνω δύο μέρες κάτω δεν έχουν μεγάλη σημασία.

πα πα φανταζομαι αγχωθηκες τοτε...εμεις με το αρνητικο τεστ απογοτευτηκαμε και ειπαμε οτι αφου στεναχωρεθηκαμε που δεν ημουν εγκυος μαλλον ηταν καιρος να το παρουμε αποφαση και να αρχισουμε τις προσπαθειες αφου προφανως και οι δυο θελαμε  να γινουμε γονεις..αρα ειχα κυκλο 27 ημερων.και ο προηγουμενος ηταν 26 και αυτος τωρα μεχρι στιγμης 31 αν αδιαθετησω σημερα...δεν το βλεπω ομως...εισαι παντρεμενη κ συ?

πρίν από 15 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Σε ευχαριστώ :-) εσένα. Σου ήρθε περίοδος 17/5, σωστά; άρα αυτή ήταν η πρώτη μέρα περιόδου. Η μέρα που θα σου ξαναέρθει θα είναι πάλι πρώτη μέρα του κύκλου σου. Άρα η τελευταία μέρα είναι μια μέρα πριν την περίοδο. Όσο για την καθυστέρηση, αν δεν είναι εγκυμοσίνη, δε σημαίνει ότι είναι κάτι ανησυχητικό!! Εγώ το έπαθα 1 φορά στις πανελλήνιες (15 μέρες) και άλλη μια όταν έφυγα από την πόλη μου (Αθήνα) και πήγα σε άλλη πόλη όπου και είχα 20 μέρες καθυστέρηση. Γενικά όταν έκανα ταξίδια κοντά στην περίοδο είχα δυο τρεις μέρες καθυστέρηση. Άλλες φορές ήταν λόγω καιρού. Πιστεύω ότι όλες το παθαίνουμε αυτό έστω και μια φορά. Αλλά εσύ μην ανησυχείς γιατί μπορεί να είσαι και εγκυούλααα :-):-):-)

χαχαχα λες?η μαμα μου μεχρι τον 4ο στις δυο απο τις τρεις εγκυμοσυνες ειχε περιοδο και δεν το καταλαβαινε οτι ειναι εγκυος.αγχωνομαι και απο κει με τον χαζο μου κυκλο γτ σηκωνω και βαρη πολλα στη δουλεια.να παω και να μου βγαλει καμια χοριακη 50000.εσυ περα απο την καθυστερηση ειχες αλλο συμπτωμα πριν το μαθεις?

6penp2.png

@orianna Δεν είμαι παντρεμένη, νομίζω ότι αν δεν έρθει το παιδί δεν θα τον παντρευτώ. Είμαστε μαζί 7,5 χρόνια, και έχουμε κάνει και Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης. Περάσαμε δύσκολες οικονομικές φάσεις, και τώρα που έστρωσαν τα πράγματα είπαμε να προσπαθήσουμε μπας και... (που δεν, αλλά...). Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλος του χρόνου και μετά βλέπουμε. Εγώ για είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θέλω /αντέχω τη διαδικασία της εξωσωματικής. Α...φλυαρώ ε; Σορι...

@alina80 διάβασα το ποστ σου για την ενδομητριωση και ξερω κοπέλα που της έλεγε ο γυναικολόγος πολυ δύσκολο να μείνεις εγκυος και την είχε απελπίσει.τελικα άλλαξε γιατρό της είπε οτι μπορει να μείνει εγκυος να μην αγχώνεται και σίγουρα θα έρθει το παιδάκι!Εχει κανει δυο μέχρι τωρα!εσενα τι λέει ο γυναικολόγος σου; Μην απελπίζεσαι!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

@orianna Δεν είμαι παντρεμένη, νομίζω ότι αν δεν έρθει το παιδί δεν θα τον παντρευτώ. Είμαστε μαζί 7,5 χρόνια, και έχουμε κάνει και Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης. Περάσαμε δύσκολες οικονομικές φάσεις, και τώρα που έστρωσαν τα πράγματα είπαμε να προσπαθήσουμε μπας και... (που δεν, αλλά...). Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλος του χρόνου και μετά βλέπουμε. Εγώ για είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θέλω /αντέχω τη διαδικασία της εξωσωματικής. Α...φλυαρώ ε; Σορι...

δεν φλυαρεις καθολου...ελευθερα...μην εισαι αρνητικη κοριτσι μου ομως...εχω διαβασει περιπτωση εδω που εκανε εξωσωματικη και μετα εμεινε εγκυος 2 φορες φυσιολογικα.αλλη κοπελα με μια σαλπιγγα ενδομητριωση και κυστες εκανε εξωσωματικη και απετυχε και οταν πηγε να ξανα κανει ηταν εγκυος.μην αποκλείεις τιποτα λοιπον. αν δεν υπαρχουν αλλα θεματα εχεις πιθανοτητες να μεινεις φυσιολογικα.και πιστευω ο καλος γιατρος παιζει σημαντικο ρολο.

6penp2.png

Διαφημίσεις

@Nati85 Ο γιατρός μου λέει ότι είναι δύσκολο αλλά όχι απίθανο. Μαζί συμφωνήσαμε να προσπαθήσουμε ένα χρόνο και μετά το ξαναβλέπουμε. Δεν με αγχώνει, αν και τα πράγματα είναι δύσκολα. Και δεν βοηθάει και η ηλικία μου. Είμαι στάδιο 4, έχω κάνει ήδη δύο επεμβάσεις (στα 23 και στα 29) αλλά το πρόβλημα επανήλθε. Στην τελευταία επέμβαση είδαμε ότι η δεξιά σάλπιγγα δεν λειτουργεί, για την αριστερή δεν ξέρουμε. Παρόλα αυτά και ο ίδιος με παρότρυνε να προσπαθήσω πριν κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση. 

πρίν από 29 λεπτά , alina80 είπε:

Αλινακι εχουμε πολλα κοινα μην απαγοητευεσε ολα θα γινουν κ οσο για την εξωσωματικη επειδη εχει κανει μια πολυ καλη μου φιλη κ τα εζησα απο κοντα αυτο που μου εχει πει κ ειδα τιποτα δεν ειναι μπροστα στο αποτελεσμα μια εβδομαδα ενεσουλες μονο τα χρηματα μου ελεγε ειναι δυσκολα αλλιως θα πηγαινε κ για αδερφακι χωρις δευτερη σκεψη.

@orianna σε ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια. Δεν απελπίζομαι. Άλλωστε το πρώτο μου ποστ εδώ το έκανα γιατί μου έχει καρφωθεί ότι μπορεί αυτό το μήνα να το πιάσαμε το σποράκι. Και όλα αυτά από την έντονη αίσθηση όσφρησης που  έχω από τη Δευτερα. Δεν έχω καθυστέρηση ακόμα, γύρω στις 20 περιμένω. Οποτε μάλλον παραλογίζομαι.

Αλλά και γενικά δεν απελπίζομαι. Ακόμα και να μην συμβεί ποτέ (όχι ότι δεν το θέλω, απλώς δεν το θεωρώ αυτοσκοπό). Από την άλλη ο καλός μου δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς παιδί και ούτε αποδέχεται την πιθανότητα να μην τα καταφέρουμε. 

@linaa Όπως έγραψα και παραπάνω δεν απελπίζομαι. Όσο για την εξωσωματική θα το σκεφτώ στο τέλος του χρόνου, αν χρειαστεί βέβαια, και θα αποφασίσω τότε. Το οικονομικό με προβληματίζει και εμένα. Επιπλέον αν είναι να το κάνω θα πρέπει να προηγηθεί ένα χειρουργείο ακόμα να καθαρίσει ότι γίνεται από την κύστη πρώτα. Αλλά είπαμε, θα το δούμε τότε αυτό. Προς το παρόν προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Έχω 6 μήνες ακόμα μπροστά μου. 

Εσύ linaa μου σε τι φάση βρίσκεσαι;

Ωραία πολυ καλο που ειναι θετικός ο γιατρός σου και εχει προγραμμα!μπορει να εισαι εγκυος τελικά γι αυτο και να έχεις αυτή την ευαισθησία στις μυρωδιές.και εγω μόνο οταν ήμουν εγκυος με ενοχλούσε ενα άρωμα όπως σου είχα πει.σε λίγες μερες θα ξέρουμε.νιωθεις κατι αλλο;

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

@orianna σε ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια. Δεν απελπίζομαι. Άλλωστε το πρώτο μου ποστ εδώ το έκανα γιατί μου έχει καρφωθεί ότι μπορεί αυτό το μήνα να το πιάσαμε το σποράκι. Και όλα αυτά από την έντονη αίσθηση όσφρησης που  έχω από τη Δευτερα. Δεν έχω καθυστέρηση ακόμα, γύρω στις 20 περιμένω. Οποτε μάλλον παραλογίζομαι.

Αλλά και γενικά δεν απελπίζομαι. Ακόμα και να μην συμβεί ποτέ (όχι ότι δεν το θέλω, απλώς δεν το θεωρώ αυτοσκοπό). Από την άλλη ο καλός μου δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς παιδί και ούτε αποδέχεται την πιθανότητα να μην τα καταφέρουμε. 

μακαρι σου ευχομαι να μην παραλογιζεσαι και να τα εχετε καταφερει...την ωορρηξια σ την καταλαβαινεις? συμπτωματα περιοδου εχεις?εγω μια βδομαδα μετα την ελευθερη επαφη ειχα για δυο μερες ξινιλες καουρες ναυτια και εντονη οσφηση που μου εφερνε παλι ναυτια.δεν ξερω αν ηταν κατι στομαχικο.τωρα εχω πονους περιοδου αραια και που και για λιγο καθε φορα,

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...