Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Εγώ ολο γλυκό θέλω!!! Γιαυτό μου λένε οτι θα κανω κοριτσι. Οτι να ναι.... επιστημονική αποψη.... 

Καλά όλα αυτά. ..δεν στέκουν απλά. .Εγώ πάντως με το που έμεινα άρχισα να διψαω συνέχεια και όλο ήθελα φρούτα και χυμούς. Που φρούτο στο σπίτι μας δεν έμπαινε.  Γλυκό έτσι κι αλλιώς έτρωγα και τρώω κάθε μέρα. Χαχαχα

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Αχ παιδια τι περιμενουμε,πειτε κι εμενα..

Χαχαχαχα ένα πείραμα με χλωρίνη... Δηλαδή ρίχνεις χλωρίνη μέσα στα ούρα σου και αν γίνουν καφέ λένε ότι είσαι έγκυος! Εμένα που έγιναν πορτοκαλοκαφεμπέζ τι είμαι;; Χαχαχαχα :P

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , melina92 είπε:

Κορίτσια το έκανα... Τα ούρα μου ήταν πολύ ανοιχτό κίτρινο και μετά με την χλωρίνη έγιναν πορτοκαλοκαφέ... Δεν νομίζω να ισχύουν αυτά πάντως!!!

Ούτε γω..... 

πρίν από 5 λεπτά , Τονι@ είπε:

Καλά όλα αυτά. ..δεν στέκουν απλά. .Εγώ πάντως με το που έμεινα άρχισα να διψαω συνέχεια και όλο ήθελα φρούτα και χυμούς. Που φρούτο στο σπίτι μας δεν έμπαινε.  Γλυκό έτσι κι αλλιώς έτρωγα και τρώω κάθε μέρα. Χαχαχα

Χαχαχα Χαχαχα εγώ καθόλου γλυκό Τωρα πανικοοοοος

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , melina92 είπε:

Χαχαχαχα ένα πείραμα με χλωρίνη... Δηλαδή ρίχνεις χλωρίνη μέσα στα ούρα σου και αν γίνουν καφέ λένε ότι είσαι έγκυος! Εμένα που έγιναν πορτοκαλοκαφεμπέζ τι είμαι;; Χαχαχαχα :P

Για μενα?εγκυουλα.. Αλλα δεν ξερω.δεν κανεις μια χοριακη μη χαιρομαστε τσαμπα.

Κι εγω ετσι εκανα.

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Ούτε γω..... 

Χαχαχα Χαχαχα εγώ καθόλου γλυκό Τωρα πανικοοοοος

Πάντως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα αλλάζει η όρεξη σου. ..και ως προς την ποσότητα και ως προς το είδος. .

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 11 λεπτά , zina7777 είπε:

Για μενα?εγκυουλα.. Αλλα δεν ξερω.δεν κανεις μια χοριακη μη χαιρομαστε τσαμπα.

Κι εγω ετσι εκανα.

Αχ τέτοια πες μουυυυ!!!!! Σε 7 μέρες περιμένω την ακατανόμαστη.. Έχω ψωμί ακόμα... Άσε! 

Just now, melina92 είπε:

Αχ τέτοια πες μουυυυ!!!!! Σε 7 μέρες περιμένω την ακατανόμαστη.. Έχω ψωμί ακόμα... Άσε! 

Ειναι δυσκολη η αναμονη.εγω το καταλαβα στις πρωτες μερες.ισως και πριν τη συλληψη.μπορει μονο τη γονιμοπιιηση.

Πονο φιλη μου 

Πρηξιμο στην κοιλια ωοθηκες και θηλες πρισμενες..δεν εχω συμπτωματα περιοδου ποτε βλεπεις.

Σου ευχομαι τα καλυτερα.

πρίν από 15 λεπτά , Τονι@ είπε:

Πάντως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα αλλάζει η όρεξη σου. ..και ως προς την ποσότητα και ως προς το είδος. .

Παντωςπρος το παρόν εχει ανοιξει

Κορίτσια ωρα για το "τατουαζ" τα λέμε στις διαφημίσεις. 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , zina7777 είπε:

Ειναι δυσκολη η αναμονη.εγω το καταλαβα στις πρωτες μερες.ισως και πριν τη συλληψη.μπορει μονο τη γονιμοπιιηση.

Πονο φιλη μου 

Πρηξιμο στην κοιλια ωοθηκες και θηλες πρισμενες..δεν εχω συμπτωματα περιοδου ποτε βλεπεις.

Σου ευχομαι τα καλυτερα.

Μακάρι!! Από το στόμα σου και στου θεού τ'αυτί!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Smile89 είπε:

Εγώ ολο γλυκό θέλω!!! Γιαυτό μου λένε οτι θα κανω κοριτσι. Οτι να ναι.... επιστημονική αποψη.... 

εγω παντως στο 1ο τριμηνο δεν ετρωγα καθόλου κρεας κ γλυκα!!ειχα προβλημα!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

6 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Ο αντρας μου το εμαθε μαζι μ εμενα πηγαμε μαζι 

Γενικα ειναι μαζι μου σε ολα πιο ανυπομονος απο μενα και θα γινει(πρωτα ο Θεος) και πιο καλος γονιος απο μενα.Ειναι ενθουσιασμενος.

Ειμαστε παντρεμενοι 7 μηνες και συζουμε ενα χρονο.το νοεμβριο ειχαμε μια αποβολη στην πρωτη προσπαθεια μας.

Ψυχικα νιωθω ηρεμη.Και λιγο αγχωμενη για τη συνεχιση της.

Εκανα πολλα απ την αρχη για να πετυχω εγκυμοσυνη.Πηρα φυλλικο οξυ φρουτα,βιταμινες Β12 και το μεγαλυτερο νομιζω οτι ηταν η επισκεψη μου στο μοναστηρι της οσια; Σοφιας στην κλεισουρα καστοριας.

Με σταυρωσαν με το τσεμπερι.Μετρησαμε 40 κερια και μας ειπανε μολις τελειωσουν(αναβουν ενα καθε μερα) θα μαθω οτι ειμαι εγκυος.

Τελειωσαν 22/12

28 ειχα περιοδο κι εμεινα αμεσως μετα(μαλλον)

Χρωσταω μια λαμπαδα εκει..και καποιες στην Παναγια και αλλους Αγιους.

Απο συμπτωματα εχω πονο περιοδου,οχι υγρα,οχι πρηξιμο στηθους,λιγα νευρα και πολλυυ πονοκεφαλο σημερα.

Αυτα..

Όλα μια χαρά θα πάνε και σε λίγο καιρό θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιτσα!! Ξέρεις μήπως τι ώρες είναι ανοιχτό το μοναστήρι?? Δεν έχω πάει ποτέ και είμαι και σχετικά κοντά

5 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι μια φίλη μου έκανε τεστ σήμερα και βγήκε αρνητικό μετά από καμμία ώρα είδε μια αχνή γραμμή τι να γίνεται? Οι παλιές θυμάστε και εγώ την είχα πατήσει είχε βγάλει μια αχνή μετά από πολύ ώρα αλλά και αυτή εξαφανίστηκε μετά και δεν ήμουν τελικά. Της είπα να κάνει χοριακη εχει πάθει ένα σοκ τώρα δεν ξέρει τι γινεται

Νομίζω πως είναι η γραμμή εξάτμισης.. ας κάνει πάλι ένα τέστ ή χοριακή σε 2 μέρες για σιγουριά.

Λοιπόν σήμερα τελικά είδα θετικό τεστ ωορρηξίας.. 18η μέρα ως συνήθως. Λέω αύριο να πάω σε ακόμα ένα γιατρό που μου σύστησαν να μου πει γνώμη κι αυτός για το ενδομήτριο που μου είπε ο άλλος..έχω μπερδευτεί!

XDXPp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Vila είπε:

Όλα μια χαρά θα πάνε και σε λίγο καιρό θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιτσα!! Ξέρεις μήπως τι ώρες είναι ανοιχτό το μοναστήρι?? Δεν έχω πάει ποτέ και είμαι και σχετικά κοντά

Νομίζω πως είναι η γραμμή εξάτμισης.. ας κάνει πάλι ένα τέστ ή χοριακή σε 2 μέρες για σιγουριά.

Λοιπόν σήμερα τελικά είδα θετικό τεστ ωορρηξίας.. 18η μέρα ως συνήθως. Λέω αύριο να πάω σε ακόμα ένα γιατρό που μου σύστησαν να μου πει γνώμη κι αυτός για το ενδομήτριο που μου είπε ο άλλος..έχω μπερδευτεί!

Πήγαινε μια δεύτερη γνώμη ποτέ δεν κάνει κακο!να έχεις επαφουλες έτσι κι αλλιώς όμως!!!μπορεί να έτυχε που ήταν έτσι το ενδομητριο αυτό τον μηνα όμως.

Εμένα κορίτσια έχει γεμίσει πολλές φλέβες το στήθος μου και είναι πολύ ευαίσθητο μακάρι να ειναι από σπορακι και όχι από περιοδο.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...